Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak to my taky jeden případ přes koleno, ale to by byla teda opravdu echt náhoda 🙂
sova33: No ty čekáš první, ne??? Tak u Vás by to nebylo tak strašný, ale my už jedno doma máme 😀 😀
To by byl fakt masakr 😅
Máme jen 2+1 teď tedy budeme předělávat na 3+1, ale stejně 😅 To by jsme se tu v 5 lidech zabili 😀 😀 😀
holky letím spát tak zase zítra nakouknu 😉
no,prisla som z vecere a je mi na prd......asi pojde vecera von.Ja som mala v 4tt HCG nad 1000 tak v 6tt mzes mat 1900 aj pri jednom plode nie?nevyznam sa v tom.
kinsli: Jo, čekáme první. Mně by dvojčata nevadila, ale ten můj by to asi neunesl 😀 A pro tebe už b to zase bylo jednodušší, když máš za sebou jedno dítě 🙂 Já bych se musela zaběhávat na dvou, to jsem viděla u kamarádky a ta je z toho na prášky 🙂
dobru kinsli
sova - no tak ak si nemala hormonalnu podporu je to dosť nepravdepodobne ale nie nemožné
ja by som bola velmi rada za dve
ale 3 a 4 to už by som mala strach
jojci ano môžem mať aj jedno
ale aj tak zasa narasť za 7 dni z 86 na 1900 je dosť vysoky
ale je mi to fuk
uvidime
sova začiatky s dvojkami su hrozne
ale okolo roka sa už aj zabavia spolu medzi sebou tak nebehaju stale za mamkou 🙂
sova33: Jedna kolegyně od přítele z práce má 2 kluky ( ne dvojčata ) asi tak 16 let a 14 let a narodili se jí dvojčata 2 luci ( teď jim budou 2 roky ) tak to je skoro na provaz 😀 😀
Já bych chtěla dvě holčičky 😵 Tedy teď už jen jednu 😀 jednu už mám doma. Ale je to samozřejmě jedno, hlavně zdraví 😉
jerry: to tě chápu 🙂 ZAžila jsem u známých trojčata a je to docela zápřah, nejen fyzický, ale i psychický. Navíc je to děsně nepraktické, protože to ta ženská samam fakt těžko zvládne (už jenom vyjet s kočárem ven).
Já jsem vždycky chtěla hlavně chlapečka, teď už je mi to úplně jedno.
jerryjanka: ještě ty tři by se dali, ale 4 to už by byl mazec. Co by jsi dělala kdyby se ujali fakt čtyři???
no trojičky to už je fest sila...
ja by som si priala parik - ale fakt je mi to jedno hlavne je zdravie - kedže u nas sa zdravim neoplyva tak je pre mna najdôležitejšie
sova33: Já taky strašně chtěla chlapečka 😵 Jenže pak jsme se poznali s Lukynem a ten je ze 3 kluků, tak chtěl holčičku. A tak dlouho to do mě cpal až jsem jí nakonec chtěla taky 😀 😀 😀
jerryjanka: A kolikátého, že jdeš na sono??
kinsli ja neviem čo by som robila - to je taka hypoteza... ale na redukciu by som na 99%nešla
kinsli: to chápu
no ak presvedčim muža tak o tyžden vo štvrtok
ak nie tak až dalšiu stredu
jerryjanka: Tak to fakt smekám 😵
Mě se to 100% netýká, ale já podle toho jak bych to cítila, že je to správné, tak odrodila a třeba dvojičky dala k adopci,
jeliko 4 děti by u nás nepřicházely v úvahu. Ale realita by byla jiná a šla bych stejně na redukci. Sice bych s tím dlouho asi vnitřně bojovala, ale po porodu bych nedokázala dát dítě pryč 😔
Ale neboj, určitě jsou v bříšku dvě 😵
Já jdu až za deset dní, to je docela hrůza. Nějak se nemůžu dočkat.
trojicky a ani dvojicky si neviem predstavit.ono staci zivsie jedno dieta a ja sa hrozne obavam ako to budem zvladat.Predsa len 30 rocna mame uz s mm zabehnuty zivot urcity veget,co si kedy spravime to mame.Ked sa mi obcas nechce varit ideme jest von,do kina do divadla.Vsetko pada zrazu.No bude to velka zmena.Ale uz sa tesim.
Já bych spíš měla strach, že u 4 budou problémy (malá porodní váha, předčasný porod apod.), to by asi byly jediné důvody, proč si je nenechat všechny, ale stejně jako u kinsli to u nás nehrozí 😀
jojci: To jsme na tom stejně. Taky to u nás bude docela velká změna.
jojci29: Narozením Kačenky se pro přítele nezměnilo nic a pro mě taky nic až tak zásadního. Samozřejmě je to starost, ale když jsem chtěla třeba na 2 hodinky s kámoškami na večeři tak nebyl problém a někdo pohlídal 😉
Už když bylo Kačence cca 5 měsíců tak jsme chodili každou neděli na 3h tancovat a taky to šlo 😉
to je jedine čoho by som sa bala - tie komplikacie a strach toho ako to dopadne - ale 4 deti by sme vychovali si myslim. aj ked by to bolo asi ťažke no
ahojte, vitam dalsie nove tehulky.
renka - drz sa. neboj bude to oki. ja som mala tiez take problemy, ked som cakala dcerku. bola som az dokonca pn. zaciatok a koniec som si odlezala. to "obycajne" lezanie mi teda dalo zabrat, ale stalo to zato. 🙂
sova33: Ty jsi neviděla ten email co putuje s šesterčaty 😀 😀 😀 ???
jerry: tak to ani nepochybuju, že bste je vychovali 🙂 akorát by na vás byli od začátku v přesile 😀
dobry vecer bambulky 😉 ..............ach, jaj, zase ste toho tolko popisali, ze vas nestiham docitavat 🙂 🙂 🙂
vitam vsetky nove tehulky 😉 😉 😉 😉 😉
ozaj baby, a uz ste tuto stastnu novinu oznamili aj pribuznym, znamym, blizkym ? ci si to zatial nechavate v tajnosti ? lebo ja este cusim doma a okrem muza a vas o tom este nikto nevie - a tak rozmyslam nad tym, ci uz to mam oznamit ostatnym, alebo ci este radsej pockat............ale zase na druhej strane si kladiem otazku, ze naco cakat, ved ked to ma ist hladko, pojde to hladko, ak sa to pokazi, tak aj tak s tym nic nespravim a tak 🙂
kinsli: Myslím, že viděla, ale to jsem ještě nebyla těhotná 😀

kinsli: To máš pravdu 🙂 Nejhorší je, že ani nestíhám reagovat, protože většinou už je to téma pasé, když se k němu dočtu 😀