icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sova33
20. máj 2010

tija: já jsem to už těm nejdůležitějším řekla. Taky si říkám, proč to tajit.

sova33
20. máj 2010

A hlavně... já neudržím žádné tajemství ☹

jojci29
20. máj 2010

kinsli-ono je to ine ked mas niekoho na varovanie.ja mam celu rodinu mimo mesta,tak to budem mat dost komplikovane,ide o to ze doteraz som si svoj cas venovala sebe a svojim potrebam a teraz bude dieta na prvom mieste.Strasne sa tesim aj bojim zaroven ci to zvladnem.Vies ked boli deti suredencov (tie najstarsie male)dokazala som sa im venovat a hrat sa snimi aj cely den.Teraz ked pride neterka na vikend tak jej niekedy pustim rozpravky len aby som si mohla na chvilu lahnut.Potom si to vycitam

kinsli
20. máj 2010

My to budeme oznamovat až po 12tt, ale mamča už něco tuší 😉

jerryjanka
20. máj 2010

tijuš - tuto baby to vedia, doma tatino to vie - kedže platil iui, manžel tiež
aj brat so švagrinou kedže maju termin 10 dni predomnou
ale manželovi rodičia a ostatna rodina vlastne ešte nie.
tym po srdiečku povieme - fotkou zo sona v peknom stojane a plyšovym bocianom 😀

sova33
20. máj 2010

kinsli: Ta moje se na to tak těší, že už jsem jí to prostě musela říct. A pokud by se něco mělo pokazit, mrzelo by ji, že jsem jí to neřekla dřív. To víš... rodinné vztahy.

danata3
20. máj 2010

tija - u nas to tiez zatial nikto ani len netusi. svagrina je tehotna, tak sa vytesuju z nej. 😀
chceli by sme to oznamit, neskor. ved ja som este ani u lekara nebola... 🙂

jojci29
20. máj 2010

u nas to nevie nikto.A to mam dve moje oslavy za sebou.Vzdy som sa vyhovorila a pila cely vecer nealko pivko.Ja to oznamim po tom sone v 10tt.

kinsli
20. máj 2010

jojci29: My měli Kačenku v dubnu a já jsem si to strašně užívala 😵 Venku bylo krásně tak jsem chytla ráno kočár, vyjely jsme a vrátily se až večer 😵 Ona byla zlatá pořád jen spinkala 😵
Doufám, že druhé dítě bude stejné 😀 Já opravdu můžu říct, že až na nějaké výkyvy jsem byla na mateřské DOVOLENÉ.
Fakt byla bezproblémová 😉

jojci29
20. máj 2010

idem sa pritulit k mm.Zajtra odchadzam do prace.Majte sa pekne.papa

tija28
20. máj 2010

baby - no ja viem udrzat vselijake tajomstva velmi dlho, ale toto uz ma tolko nutka niekomu povedat, ze neviem, neviem, ci vydrzim az do dalsej kontroly sona - srdiecko nam uz bije, len sa bojim, aby sa nieco nepokazilo - tak vaham, ............ale ako sa poznam, asi to cez vikend uz nasim vykvakam, hmmm 😅 😕 😅

jerryjanka
20. máj 2010

jojci dobru nocku

ja sa tešim ako zareaguju rodičia - to bude sradny kopec - oni aj na oznamenie o svadbe reagovali dosť "neštadnartne" že načo sa budeme brať ked sa aj tak rozvedieme... heh

ale inak su zlatí

danata3
20. máj 2010

tija, tak to nie si jedina. ja by som to tiez uz rada niekomu povedala, ale zatial sa drzim... 😀

jojci29
20. máj 2010

to ti zavidim kinsli.Sestrina najmensia mala teraz 2 roky a ta je fakt hyperaktivna a ja som z nej na nervi ked je u nas.Hrat sa s nou neda lebo neobsedi len lieta po byte vsetko chyta a zhadzuje a vyhadzuje sufliky.......ale aj tak ju strasne lubim.

kinsli
20. máj 2010

sova33: My jsme i u Kačenky čekali na 12tt až po genetickým ultrazvuku 😉
Kdyby bylo něco špatně a pak bych musela hlásit, že jsme museli podstoupit potrat,
tak z toho by mě fakt dobře nebylo a ty soucitný pohledy by mě vůbec nepomohly 😔

jojci29
20. máj 2010

tazko sa mi od vas odchadza ale uz padim.pa zajtra

jerryjanka
20. máj 2010

tijuš - musime veriť... tak ako ty aj ja sme dlho dlho čakali. musi to dobre skončiť 🙂

tija28
20. máj 2010

no dam vam urcite vediet, do kedy vydrzim to tajit 🙂 🙂 🙂

jojci - vidim, ze mame rovnaky termin porodu, hihi 😉

tija28
20. máj 2010

jerry - ved ja v ine ani neverim, len ze to dobre dopadne 😉 a zasluzime si to isto vsetky veru 🙂 🙂 🙂

kinsli
20. máj 2010

jojci29: Ježiš to je živel 😀 😀 😀

jerryjanka: Dnes jsem říkala mamce, že se vdává kamarádka a ona jako proč se vdává když se stejně bude pak rozvádět 😀 😀 😀

kinsli
20. máj 2010

Holky jdu spát, nebo ráno nevstanu... tak dobrou 😉

jerryjanka
20. máj 2010

kinsli - no vidim že paradne nazory niektorych ludi sprevadzaju mladomanželov 😀
hlavne že sme sa brali po 9 rokoch

jerryjanka
20. máj 2010

ja rano budem chrapkať do 11 isto 😀

sova33
20. máj 2010

kinsli: Taky jsem to tak chtěla udělat, ale pak jsem si říkala, proč na to být sama. POkud to má být v pořádku, bude. Pokud ne, je to bohužel smutné, ale je to život. Stejně bycho to asi neutajili, rozhodně bych těžko vysvětlovala, proč na vlastní svatbě nebudu pít.

tija28
20. máj 2010

kinsli - pa a dobru nocku 😉
sova - aj Ty mas rovnaky termin................posielam IP 😉

nikinka1981
20. máj 2010

jerryanka - Ty máš taký istý termín ako ja 🙂

jerryjanka
20. máj 2010

niki hej - ale u mna sa to zisti neskôr
lebo ak som otehu po iui tak to je 18.1. ale ak až potom prirodzene bude to tak plus 5-6 dni 😅

jerryjanka
20. máj 2010

mne je zasa blivno 🙄 🙄

tija28
20. máj 2010

no bambulky idem ja tiez uz do postele................tak dobru noc vsetkym, pa 😉

jerryjanka
20. máj 2010

dobru pracantky pospim si rano aj za vas 😀