icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

nikinka1981
20. máj 2010

Mne to lekár vyrátal podľa poslednej menš., ale ovul. som mala na 11 deň, takže tiež to budem mať asi trošku inak 🙂

nikinka1981
20. máj 2010

Dobú noc, všetky, ktoré idete spať 🙂

jerryjanka
20. máj 2010

niki tak ja som to ratala podla iui
lebo ovu bola na 13 DC teda ta prva ovulka s iui
druha bola neskôr

jerryjanka
20. máj 2010

ale tak zasa plus minus den nie?
hlavne nech sme zdraví 😵

nikinka1981
20. máj 2010

Tomuto nejako nerozumiem, to sa potom počíta nejako inak?

jerryjanka
20. máj 2010

no jasne - termin pôrodu a velkosť zaleži od toho kedy bola ovulka
je to ine pri tom ked je ovulka na 11 DC alebo 21 Dc

nikinka1981
20. máj 2010

ANo presne, len oni to počítajú vždy od poslednej menštr.

jerryjanka
20. máj 2010

no to len predbežne - neskôr to už rataju podla sona

nikinka1981
20. máj 2010

Aha no tak to som zvedavvá, to mám ísť 31.5. Dnes som bola až v MT a tam mi okrem bublinky našli aj tú 4cm cystu ☹

jerryjanka
20. máj 2010

nikinka - to fakt nie je cysta oni to tak len volaju je to žlte teliesko
neboj to sa vstrebe

teda 31.5 už uvidiš asi aj srdiečko

nikinka1981
20. máj 2010

Ale žlté teliesko nie je náhodou na tej strane, kde som mala ovuláciu keď bolo vajíčko oplodnené?

jerryjanka
20. máj 2010

no ano tam by to malo byť maš to inde?

nikinka1981
20. máj 2010

Ano na druhom vaječníku...

jerryjanka
20. máj 2010

aha
tak to je divne
ale nemusi to byť znamenať

jerryjanka
20. máj 2010

ona sa vstrebe a na mimi to nema nijaky vplyv nemaj strach

nikinka1981
20. máj 2010

To mi aj lekári povedali, že na mimi to nemá nijaký vplyv, len sa mám sledovať a ak ma bude bolieť aby som okamžite prišla.

darjena
20. máj 2010

babyyy toto bol masaker vsetko precitat 😀 mam totalny gulas vo vsetkom a vsetkych, ale dnes som videla bit srdiecko a dokonca mi dokino ukazal ze sa mu uz "v hlavovom konci formuje mozog" 😀 12 mm, 7 tt + 3, termin mi vyratal na 5.1. na moje meniny. dievcata taky kamen mi padol zo srdca... neskutocne sa vytesujem. preto som sem ani nechodila, lebo som sa hrozitansky bala ci sa malinke vyvija. a bolo mi aj strasne zle. ani za comp som si nemohla sadnut. ble. ale uz dva dni sa to da prezit. ale teraz uz fakt odpadavam. zajtra vas pridem mrknut, lebo znovu si nechat ujst tolko stran...to uz nieee

isabella_fly
21. máj 2010

no, ja ro snad baby ani vsetko neprecitam, teraz na to vobec nemam cas, sak je nas tu ako hadov 😀
dnes rano mm odchadzal do prace a v poslednej dobe zvazoval ci ist dalej do zahranicia robit, alebo zostat tam kde je, a ako sme vcera zistili, ze cakame mimi tak ho to vzalo a asi nebude chciet odist daleko, lebo by to nezvladal psychicky, ze ja som tehotna a on nemoze byt pri mne... dnes mi rano volal ako do prace dosiel, normalne plakal, ze on chce byt pri nas a nech sa na neho nehnevam ak nahodou tu pracu nevezme, chudacik 😒 velmi ho to musi trapit

majamat
21. máj 2010

ahoj isabella, mna este nepoznas. vitam ta tu. tiez som sa v poslednom obdoby snazila vsetko docitt. mas starostliveho mm. my ked sme s mojim priatelom planovali babatko, tiez odmietal ponuky prace do ciech. chceli sme byt spolu. tu sa mu praca naskytla, ale nie je az tak dobre platena. nastastie nie sme zatial na tom financne az tak najhorsie, co sa moze zmenit. som rada, ze zvysili rodic. prispevok aspon do 2 rokov.

isabella_fly
21. máj 2010

majamat, no moj praveze teraz v cechach pracuje, ale je to ako doma, ved ked sa nastve sadne na auto a za 2-3 hodky bude doma, tu slo o pracu, kvoli ktorej by musel ist do ruska a na dlho, takto chodi do ciech len na 4-5 dni a na tak isto sa vrati, takze je to faj, ale tam by bol na prvykrat mozno aj v kuse 3 mesiace, tak ho to velmi trapi 😒
a rada ta spoznavam 🙂

isabella_fly
21. máj 2010

a citala som niekde, ze je tu tabulka spisana, nie je tam nahodou aj bydlisko? bo mna by velmi potesilo, keby tu najdem nejaku tehulku z pn a mohli by sme sa aj stretavat 🙂

denne73
21. máj 2010

ahojte . ahoj Issa jasné je tam aj mesto kde bývaš my budeme asi na druhej strane tabulky

majamat
21. máj 2010

isabella, mne to doslo, ze to bude asi dalej, ale my sme sa nechceli vzdialit od seba ani tak daleko. nie sme spolu este tak dlho a byvame spolu asi 3/4 roka.

isabella_fly
21. máj 2010

denne a nevies u koho najdem tu tabulku? 🙂 inak dobre ranko ti prajem, ako sa citis? 🙂

denne73
21. máj 2010

Issa ešte tam niesi poslala si udaje do tabulky??

isabella_fly
21. máj 2010

majamat, to je samozrejme, ale ved ide o to, ze chlap chce tiez z toho tehotenstva co najviac zachytit, sak je to jeho babo, len maloktory (z tych co po babatku tuzili) to citi inak 🙂

denne73
21. máj 2010

Issaja som tuším posielala do IP na nick januárovky myslím že to má na starosti miyya. 😉 Tam jej pošli udaje podla tabulky a ona ťa tam dopíše hm?? poslala som aj tabulku na stranku.

isabella_fly
21. máj 2010

este nie denne, neviem ani presne komu, vcera to mm oznamil uz celej rodine, aj nejakym kamaratom co sme stretli, takze sme furt kdesi behali a sak vies, ze som stihla byt uz aj u lekarky 😀

majamat
21. máj 2010

je super, ze to tak je. aj ked su vynimky