icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

denne73
21. máj 2010

Ja a to vieš Issa ,som testovala 4 dni pred mrchou 😀

isabella_fly
21. máj 2010

ja sa dnes snazim nalepit na seba 10 otazok a vecer ich zopakovat... uff... 😀

isabella_fly
21. máj 2010

denne, kazda zena je ina, preto vravim, ze ja by som bud mala len nejakeho ducha, alebo vobec nic a pritom som tehu 😵

denne73
21. máj 2010

Si dobrá??

isabella_fly
21. máj 2010

naaa, sak 4 dni pred statnicami uz musim brat toe otazky hufne, ale nie, mam velku vyhodu, ze vacsinu literatury co mamae v otazkach sme brali tento rok, takze sa to lahsie uci, v podstate to len citam 🙂

majamat
21. máj 2010

ja som sa testovala asi 3 dni pred mrchou a nic, len asi po 10 min tam bol duch. mozno som ha tam videla len ja. neverili by ste kolkokrat som si ten pruzok obzerala.

isabella_fly
21. máj 2010

ale verila, jasom tak nenormalne na ten pruzok zacala prikukat, ze som radsej odisla na chvilku z kupekly, lebo som bola napata ako guma na trenkach 😀

majamat
21. máj 2010

nastastie to mame nateraz za sebou.

denne73
21. máj 2010

heheh ja presne to iste duch a do večera čiara jak hrom .

majamat
21. máj 2010

je to super pocit, ked sa objavy ciarka

lindana
21. máj 2010

Tak ja som mala jeden test s duchom, ale takym , ze teraz pochybujem, ci som si to nenamyslala, ze tam nieco vidim a tiez som cakala asi 10 minut, kym tam daco bolo...niekde som citala, ze testy su po urcitom case neplatne, tak teraz neviiim 😒
Napata som ako struna, ci sa MS rozbehne, alebo co.. ☹

majamat
21. máj 2010

ja som bola na tom podobne a vyslo to. nestracaj hlavu. spomenula som si, ze mi bolo asi 2x na vracanie uz pred ocakavanou ms. mozno to bol tiez prejav zahniezdovania vajicka.

luculele
21. máj 2010

lindana - pozri na moj foto album, tam je moj test, tiez vyzeral ako duch, tiez bol pred menstruaciou a som tehu 🙂

isabella_fly
21. máj 2010

baby dneska je uz konecne ako tak pekne, tak ja sa idem naobedovat, zabalim sa do deky pustim radio a na balkone sa budem ucit a sledovat deticky na ihrisku a predstavovat si ako tam raz ja budem chodit 🙂

lindana
21. máj 2010

Tak mne zacali priznaky uz cca 4 dni po teoretickom oplodneni - nevolno, citila som sa ako na lodi, pichanie v podbrusku, potom citlive prsia, unava... Aj si vravim, ze si namyslam, ale ako som uz pisala, babo nebolo v plane, tak nemam dovod si to namyslat 😠 No najblizsie dni rozhodnu uaaaa, nebola by som nahnevana, kebyze to vyjde 😉 😅

miyya
autor
21. máj 2010

majamat verili.ja som robila to isté 😀 😀 😀 a ten duch tam bol 😉

miyya
autor
21. máj 2010

pekný dník prajem. sme po ťažkej noci, malinký mi včera asi prechladol a stále chcel v noci cicík 😒 😒 😒 a tak sme v noci pozerali rozprávky,aby mi dal aspon trošku pokoj. neviem ako ho odstavím 🙄 .
dneska už frčíme a ani sa nezdá,žeby chcel spať po obedíku,tak čo vám poviem, užívam si to. chodím ako mátoha.

majamat
21. máj 2010

miyya, to ti nezavidim, to je krasny udel matky.

miyya
autor
21. máj 2010

no to je?? ale dneska je fatk úžasný,malý šašo 😀

majamat
21. máj 2010

miyya, pozrela som sitvoj fotoalbum. mas zlateho chlapceka.

jojci29
21. máj 2010

tak nevydrzala som a dala som si spravit sono.Srdiecko nam bije o sto sest.Dostala som knizku a o 3 tyzdne kontrolne sono a potom Bratislava.Strasne mi odlahlo.Este nech ta Bratislava dobre dopadne a budem sa tesit uz na 100%

stanuskaa
21. máj 2010

jojci a čo ti budú robiť v trnave???

aj nášmu malinkému bije srdiečko , dnes som to videla na sone 🙂 strašne nádherné to bolo

nikinka1981
21. máj 2010

*Koľko ste tu toho popísali, kým som bola na obede 🙂

melli17
21. máj 2010

lindana to jsme na tom nějak stejně koukam 😀

jerryjanka
21. máj 2010

ahojte
tak kukam ste toho popisali to kym človek dočita 😀
mne je dnes zasa uplne že fajn 😀 som zvedava kedy sa pojdem zasa porozpravať s weckom 🙄

janka0
21. máj 2010

AHOJ BABY
JOJCI29 myslela som na teba tak supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😀

nikinka1981
21. máj 2010

Ahoj Janka a Jerryanka.

Jerryanka - možno sa to už utlmilo a teraz bude kľud.

danata3
21. máj 2010

@isabella_fly - isabella, ja som ti uz pisala. ja som z pn... 😀

janka0
21. máj 2010

tak to vyzeraja varim obedik tak len sem tam tu mrknem 😉

jojci29
21. máj 2010

Dakujem Janka ozaj sa mi ulavilo
stanuskaa-v Trnava pojdem len na kontrolne sono a potom ma objedna na Kramare kde vysetria malinkemu babusku cievnu priechodnost a vlastne vysetria cely plod ci je vsetko ok.A asi som sa rozhodla ze zostanem doma ked uz mam tu moznost,mozno uz od buduceho tazdna.Mam vela dovolenky a vraj je lepsie si ju vybrat ako nechat preplatit.co vy nato?