Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ja len rekreačne a chodím do wellnes hotela a tam plávem takmer vždy sama. Chodia tam len hoteloví hostia takže voda je čistučká či aj tak mi treba ten tampón? Kúpim ho normálne v drogérii?
susann - mna skôr po chodeni boli bruško
☹
niki - nie mylsim že v drogerii nie - ja som ho dokonca našla len na českych strankach - nakoniec mi ich doniesla kamaratka z brna...
ale tak nikdy nevieš čo v tej vode je - tiež chodim do rajeckych teplic napriklad do afrodity a je tam čisto - ale proste - ja som nachylna aj tak a riskovať nechcem
ahoj susann.
jerryjanka - mňa tiež keď viac pochodím alebo rýchlejšie vstanem tak bolí bruško aj okolo vaječníkov.
Keď som v kľude tak mi je dobre.
Aha, tak ja skúsim aj v lekárni popýtať ohľadom toho či také niečo dostávajú.
veru popytaj sa - istota je gulomet - aj ked hovori sa nie sme chore ale tehotne - ale zasa načo riskovať zbytočne ked napriklad ja fakt viem že aka som citliva na to. 😅
Máte niektorá tlaky v podbrušku? Je to normálne?
Niki, aj ja som si take tampony zaobstarala, ešte dávnejšie, len som zatiaľ nebola plavat 🙂
A pred tým to malo byt, že nudu nemám :p
mna dnes cely deň pobolieva bruško, cez víkend nič nebudem robiť, len oddychovať.
To aj ja by som tak chcela. Budem asi ležať a učiť sa na pondelok.
Niki, kamoska čo je teraz už v 14tt, mi viackrát spominala, že má tlaky v podbrusku.
Podľa mna keď to nie je extremna bolesť, tak to súvisí s roztahovanim maternice
Ale ja som v 6tt a to sa maternica ešte nerozťahuje až tak moc či ano?
niki do 7 tt maternica zdvojnásobí svoju velkosť 😉
No ona to mala na začiatku, teraz už ani nie.
Teraz má pre istotu zavraty...
ahojky holky, tak jsem na skok tady 😉
nikinka1981: Mě se děloha zvětšovala už na 4tt 😉
kinsli ahojky
ja by som tak spala
Tak to ste ma trošku upokojili, ale aj tak mám strach kvôli tým predošlým MA ☹
niki - to je uplne normalne - ten strach tu bude furt - najskôr či vôbec otehotnieme, či sa niečo nestane, bude to pokračovať aj ked tie detičky už budu na svete
jerryjanka - veru máš pravdu asi je lepšie rozmýšľať nad niečím príjemnejším 🙂
ja viem že to niekedy nie je - mam velke obavy tiež
je to fakt normalne asi
To asi každá z nás 🙂
A Ty kedy sa dozvieš koľko bábätok budeš mať?
no ak presvedčim stareho tak o 6 dni ak nie tak až o 13 dni 🙄
A on nechce ísť?
no mame to cestovanie 130 kilometrov - tak sa mu moc nechce ale ja ho zlomim 😀
jedna intimna otazka - tehule sexujete 😅 respektive od kedy viete že ste tehu vyhybate sa tomu alebo skôr naopak mate chuť viac
jerryjanka, teraz ee, kedze mi to lekarka vzhladom na minulost neodporucila, a poviem ti pravdu, ze nejaka extra chut ani nie je, ale sak nejake nahradne prostriedky aby sme neublizili miminku najdeme 😉 ja by som chcela asi tak do 12tt pockat, ale vobec neviem ako vydrzime 😀
Zdravím vás po obedě 🙂 koukám, že jste pěkně rozjeté 😀
130km a to kam chodíš k lekárovi?
Ja odkedy som tehotná, tak manžel nechce, nie, že by nechcel, ale bojí sa aby sa nestalo niečo zlé. Takže my už 2 týždne nesexujeme. 😒
keby sme nechceli mimi, tak to asi posledny mesiac ani tak casto nemame, sak sme kazdy den 😀 tak teraz si dame taky relax 😀
aha - tak to som tu asi jedina čo ma chuť viac ako predtym 😅
ale tak žiadne prehananie to zasa nie je
niki - chodim do heliosu v martine - tam 65 spať 65 km
maju tam super vybavenie isto tam pojdem aj na 4D
jerryjanka - my taky ne - nedoporučila nám to dr. kvůli tomu minulému potratu..krom toho tehdy se mi krvácani spustilo hned ďalší ráno po milování ☹ ...nejdřív to byl pouze hematom, a pak nám přestalo bít srdíčko 😢 , takže tentokrát raděj nebudeme riskovat

Caute vy spisovatelky 🙂
dnes fakt budú nemám v práci, už sa teším domov, najradšej by som spala.
Inak stane sa vam, že keď idete po schodoch sa zadychate? Ja kým dojdem domov z elektricky, a vyjdem na druhé poschodie v práci, fucim ako kôň po veľkej pardubickej 🙂)
asi to bude tým že sa zvyšuje množstvo krvi