Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@jana0706 tak uvidime ci uz sa dockam nejakeho terminu v pondelok
aj ja sa snazim mysliet pozitivne, ale da sa to? ved dnes som dostala strasny sok.....otvorila som synovu elektronicku ziacku knizku a zatajil nam matematiku......5 5 5.....ostatne predmety v pohode......o hodinu letim do skoly co sa deje!!!!!! v dnesnej dobe je velmi tazke vychovavat pubertalne dieta!!!!!
dobre ranko vsetkym 😉
@natalii6 dobre ranko segra 😀 hihi, no vsak nemusime mat zasa vsetko rovnake, musime sa niecim lisit, nie? 😀 😀 😀 dnes krpec staval o 6 a vymysla jedna radost 😝 😝 😝 takze to bude tazky den, uz sa tesim 😝 no nesmiem zabudnut zavolat tej zubarke, lebo co som na materskej tak nejako zabudam 😖
@lila13 ahojko,
no vysledky vyterov uz mame davnejsie a su negativne. Bola som rozhodnuta, ze dnes idem s nou k MUDr. ale dnes sa celkom drzi tak asi kvapky zabrali a vcera som odsavala hadam 10x. Tak uvidim co bude cez vikend. Horsie, ze mna zase chyta hrdlo, mna asi porazi. Ved sme uz chore hadam aj tri tyzdne, striedame sa🙂 Ale aspon nevolnosti sa polepsili. Uz nevraciam, ale tazko mi je. Ale to sa da. Hlavne podvecer a vecer, ale aj to raz prejde🙂 Uz sa na to tesim a hlavne na jar. Ked nam drahy doniesol na MDZ tulipany a snezienky, tak som sa potesila, ze uz ide jar, jupiiiiii.
Náš termín pôrodu je 8.10.2011:)))))
@lila13 ahoj aj moj krpec vstaval dneska tak zavcasu ale ja som uz bola hore tak mi to nevadi 😉 jasan ze sa musime lisit ved sme dvojvajecne 😀 😀 😀 ..dnes je vonku celkom fajn tak ideme von aj ked sa mi nejako nechce som daka unavena ale musim ist na postu a na nakupy lebo zajtra mame mecheche Davidko ma v Nedelu 2r tak v sobotu pridu hostia a ideme oslavovat 😉 kedy ides k lekarovi (gynekologovi)? zelam pekny den a nech Jakubko poslucha 🙂
dobré ranko.. zanedbavam Vás a strašne sa z to hanbím, ale fakt nestíham.. a ešte k tomu sme sa s babami z inej témy presunuli inam.. takže tak. dufam, že ste všetky zdravé a aj drobci.. ja idem 24. na NT+ do Brna, tak som zvedava, ako to dopadne..
@zuzanazuzana na mna sa prisiel Lintner len pozriet na salu po porode,kedze nevedel Sucansky co ma robit so mnou,pretoze som bola taka dotrhana,ze ma 2.5hodiny potom zasival.Inak lekari ze su tam v pohode.Tak ti dojdes do porodnice aj peso,ked to mas pod nosom 😉
Tak prave som kukala podla toho cinskeho kalendara pohlavie mojho dietatka a vyslo mi ze by to malo byt dievcatko 😉
@kucminka tak asi autom...hihi...ved budem nadrozmerna!!!!!! byvam na soblahovskej, takze skoro vidm aj na nemocnicu, kebyze nie je jedneho panelaka!!!!
@lenuska20 Rodila som v Komárne a zasa budem rodiť tu, keďže tu bývame a máme tu rodinu aj kamarátov, je to blízko aj keby nastali komplikácie. Túžila som vždy po pôrode na súkromnej klinike, pôrod do vody, partner so mnou a s bábom na izbe a tak, ale žiaľ je to drahé a také kliniky sú od nás ďaleko. U nás sa tiež oficiálne lekár nedá vybaviť, ale išla som za ním a dohodli sme sa "súkromne". Dúfam že aj teraz to tak pôjde.
@natalii6 Ja som chcela mať istotu že ma nebude rezať niekto normálny a keďže CR musel schváliť primár tak to bolo jasné, ale inak s personálom v pôrodnici spokojná až na jednu lekárku, ale s tou som do kontaktu prišla iba pri nástupe do nemocnice, inak sestričky aj personál bol tiež v pohodičke, čo sa ale nedá povedať o personále novorodeneckého oddelenia, to bol otras, lekári boli neochotní, nič nepovedali o zdravotnom stave bábätiek, narábali s detičkami ako s bábikami, proste otras, sestričky nosili deti naukladané v jednom kočíku na sebe a podobne, proste fakt otrasný prístup, to sa mi nepáčilo vôbec, ale čo už, tých pár dní nejako vydržíme.
@zuzanazuzana áno chcela som aby to tak vyšlo a podarilo sa 🙂 teda snáď sa nič nepokazí a podarí sa to 🙂 , ešte budeme musieť presvedčiť primára aby mi spravil CR vo štvrtok, ale moja gynekologička povedala že to problém nebude, že ona mi to vybaví (inak sa CR robia v pondelok a tuším v stredu)
@kucminka ktorý čínsky kalendár?
@zuzanazuzana už som ho našla, aj mne vychádza dievčatko 🙂 a prvý mi vyšiel syn, takže to sedelo aj vtedy 🙂
@zuzul1310 akurát, že som o tom čítala článok, že vlastne doktor nemá až taký dobrý prístup ako pri normálnom pôrode a ešte tam boli nejaké zápory, že dieťa sa vlastne narodí do tej špinavej vody atd...vždy sa nájdu nejaký odporcovia, ale na druhej strane si myslím, že keby to naozaj bolo také hrozné, ako to niektorí opisujú, tak by sa to nerobilo, keby to bolo aj také škodlivé...a zasa mamička je pritom v pohode a uvolnená..
@zuzanazuzana 🙂 🙂 🙂 tak tam mas uz aj pekne miesto vyhradene,ze 🙂 ked pojdem rodit,tak sa musim s tebou skontaktovat,aby si tam aj mne nieco pekne nasla 🙂
@zuzul1310 nasla som to vo vyhladavaci,lebo kedysi som to pozerala pre kamartku a jej to vyslo,ale je tam aj vela takych co som porovnavala,a nevyslo to.Ja len tak zo zujimavosti,ze co mi vyjde.Daj si cinsky horoskop pohlavia,ńajdes tam tabulku a podla tvojho veku a mesiaca splodenia,ty vyjde bud dievcatko alebo chlapcek.
ahojte
tabulku som opat doplnila - vitame @zuzzike a @uhlopriecka 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky20...
@rosaria a @lenka222 - pozeram ze podla pasu ste septembrovky - chcete ostat u nas v tabulke a teme, alebo ste prebehli ku konkurencii ? 😉
baby, co sa tyka tych tabuliek na vypocet pohlavia - mne tie cinske vychadzaju ze mam chlapceka a dievcatko, pritom mam dve baby. podla jonasa som mala plodne dni cez mrchu, takze ani to nejako nevychadza, vtedy som na 100% neotehotnela. pri prvych dvoch tehotenstvach mi zle nebyvalo, takze ani teoria ze pri babach sa vracia sa u nas nepotvrdila. a minule mi kamarat co caka babo hovori, ze budu mat syna, lebo tiez nasiel nejaku tabulku a tam to celej ich rodine aj znamym sedi.... tak to otestoval na nas a ja som teda chlapec, moj brat je dievca, moje dcery su chlapci a teraz cakam dievcatko.... tak verim ze tentoraz to bude chlapcek 🙂
baby mne podla cinskej tabulky vysiel pri Lukaskovi chlapec a teraz to tiez tak vyzera podla tej tabulky, tak uvidime, 16-teho idem na krv a 21-ho budeme vediet pohlavie 🙂 Ale podla mna ta cinska tabulka je blbost, predsa ked by som mala styk 2-3 dni pred ovulaciou tak to chlapec byt nemoze a cinska tabulka sa moze aj pototo 😀
inac baby tu sa strasne vela prispieva do tejto temy, to aj stihate vsetko citat???
@uhlopriecka ja som tiez z BA 😉 a kon vypocitava tie tyzdne nejako divne, ja urcite nie som 11tt a tu to tak mam vypocitane.

@zuzul1310 tak to by ste mali pekne, vsetci traja den narodenia v ten isty den.....to sa malokedy stava taka nahoda!!!!!!!