Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lea1333 pokial nemas svojho lekara v Gynaexe alebo Novapharme tak si to mozes dat urobit priamo v Genetone - www.geneton.sk len si tam zavolas povies co chces oni ta objednaju na krv a za tyzden mas vysledok.
@renatkas ďakujem 🙂 ja to chcem aj teraz tak ,no manžel už chce vedieť..naviem ako to poriešime ,no snaď sa nepobijeme.... 😅
inak pozerala som teraz dve tabuľky , v jednej mi vyšlo v oboch prípadoch chlapec a druhej v oboch prípadoch dievča....nejak som z toho mimo 😕 😕 😕
pridam aj linky ak chcete tak nakuknite
http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/...
http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/...
@lawli jasne, nech su zdravucke a aj kludnucke 😀 lebo ja som si pri Lukym tie jeho babatkovske dni velmi neuzila, namiesto toho aby som sa vytesovala ake mam krasne babatko som padala od unavy aj s manzelom co cely den len plackal, aj pri papani, uspavat ho to bol horor a 15 hodin sa chcel nosit na rukach.
@renatkas my sme si tiež užili svoje no až takto nie ,nas trápili detské koliky až do 5 a pol mesiaca ,tak som jedla len trojdňový chlieb a pila čaj a aj tak nezaberalo....inak tiež nebol najkľudnejšie babo no dalo sa a som vďačná za každý okamih s ním ,či už bol viac ,alebo menej príjemný...doteraz som neprespala ani jednu noc celú ,ale už som si zvykla a hlavne že je zdravý a to nielen čo sa týky važnejších ochorení ,ale ani nachladený nebýva. Jediný krát mal teplotu a trochu kašeľ a poviem ti bola som riadne mimo z toho...
@lea1333 no v tejto situacii podla moznosti , snazim sa niecim zamestnat tak ale stale ma prepadne smutok a poplacem si , hnevala som sa na cely svet ale ten za to nemoze , a zdravotne som zatial v poriadku uvidime co povie doki na kontrole.
Mam vela ludi okolo seba co stoja pri mne , takze nie som v tom sama . ty sa pochval ako sa mas a ako sa citis
ahojte kocky,dufam ze sa mate dobre.citam o tom urceni pohlavia dietatka z krvi. ja som natrafila aj na test ktory sa da kupit v lekarni.vola sa intelligender.urci pohlavie zo vzorky mocu.vraj ma 90% uspesnost a stoji 45 eur.inac ja som mala na zacatku tehu pocit ze je to chlapec a teraz sa mi v kuse sniva ze mam dceru a odchadzame z porodnice.ja si asi pockam do ultrazvuku na to pohlavie.ak teda vsetko dobre dopadne tu v tom sialenom irsku.ja stale spinim.uz 4 tyzdne asi.je to uz len take hnede a slabe ale je to tam.buduci tyzden idem na ultrazvuk.vybavila som si kvoli tomu spineniu.esteze beriem ten duphaston od polskeho lekara.aj vam je tak strasne zle.mne je zle 24 hodin denne.zvracanie je na dennom poriadku.este aj v noci sa budim na to ze ma boli zaludok.nemozem uz ani vstupit do kuchyne,lebo tie vsetky pachy ma zabijaju.vadi mi uz aj parfem,deodorant,ci cistiaci prostriedok,dokonca aj avivaz.je to sialene.len sa modlim nech uz som v nejakom 12 tyzdni s nadejou ze to vtedy skonci.esteze ze som doma.vyzeram teda strasne.kruhy pod ocami.schudla som 3 kg,ani vlasy nevladzem umyt.tvar osypana vyrazkami.no hroza.hi hi.
@zuzanazuzana ja este termin nemam,ale kedze vidim,ze ty si uz 11tyzden,tak to sa asi nestretneme.Ja som si to vypocitala na 31.10.ale ci to bude sediet aj gynekologovi ,uvidim.potom napisem.Inak by som bola velmi rada keby sme sa tam stretli 🙂 ale to budes ty na mna pockat,alebo ja sa troska poponahlat. 🙂
@lea1333 to je super, gratulujem že sa to zlepšilo 🙂 super super super 🙂
@lawli Zatiaľ mi prvý syn vyšiel podľa všetkých tabuliek a druhé nám všade vychádza dievčatko, tak uvidíme 🙂
@michaela18 intelligender testy majú aj u nás, dokonca niekde stoja len 30 eur a je ešte aj iný typ takéhoto testu na určenie pohlavia, ale čítala som o tom rôzne diskusie (keďže aj ja som zvedavá a chcela som to kúpiť) ale mamičky tam písali že škoda peňazí pretože ti to buď vyjde takej neurčitej farby že sa z toho nedá nič zistiť, alebo ti to ukáže opak, test má vraj 90 percentnú úspešnosť ale veľa kočiek sa naň sťažovalo. Neviem si predstaviť že podľa testu by sme sa celá rodina tešili na dievčatko a bol by to zasa chlapec, to by som asi zažalovala tú firmu 🙂 takže si pekne počkáme do toho 20teho týždňa a dozvieme sa či čakáme 🙂
Baby, povedzte že to nie len mne je tak zleeeeeee že každú chvílku grcia ? 😖 🤐 Inak pekny dnik prajem.
@michaela18 o tom teste z mocu je tu kdesi aj tema a podla bab tu na konovi ta spolahlivost je uplne mala. to fakt si priplatit tych par eur a mas to na 100 %.
ja som im volala vo stvrtok do genetonu ze sa chcem objednat, ponukli mi termin kedy nemozem lebo som s Nelkou na tanecnej, navrhla som terminy kedy by som mohla, baba ze kukne a zavola mi naspat... a vykaslala sa na mna. ja by som rada vedela co cakame, budem sa tesit ci to bude baba alebo chalan, len potrebujem vediet, ci mam zacat nakupovat chlapcensku vybavu, alebo staci ked dokupim pampersky 🙂
@lawli tak to mate skvele ze ste taky zdravucky, my sme mali za cely rok 6 infektov co sme boli u lekarky a asi 3 co sme ani u lekarky neboli, ma problem s imunitou a este ten reflux.
@masinka tak sa objednaj do Gynaexu, povedz ze si neni ich pacientka ale chcela by si ten test ze maju na stranke Genetonu uvedene ze to robia aj oni, tie sestricky su tam strasne zlate a mozno tam budes moct ist este v ten den ako si zavolas. A za tyzden ti zavolaju vysledok. Keby si chcela cislo napis mi do IP alebo si najdi na googli. Robia aj v nedelu.
@santerra ano aj na grckam a je mi zle cely den, nemozem nic vypit ale uz pomaly zacinam zistovat co mozem a co nie, rano napr. sa hned musim najest ale nic sladke alebo ani mlieko lebo to vygrckam, mozem rano len pecivo, nemozem pit vodu ktora ma malo bubliniek ani taku co neni studena lebo ide von, caje vobec lebo aj tie idu hned von. Aj pri Lukaskovi som to mala a trvalo to do 5-teho mesiaca.
ahojte babi ja sa mam fajn a co sa tyka toho gynekolkoga tak pojdem na konzultaciu ale mam strach ze ani ten gynekolog sa mi nebude lubit a nebudem sa moct vratit k tej mojej som z toho zmeztena a vy ako???dnes som bola po dlhej dobe z kamoskami na kave ale ja som si dala dzusik 😀

@renatkas vďaka idem pohľadať...hoc popravde nejak ma to netrápi a ani pri prvom som si to nedala zistiť , bolo prekvapko 😀 😀