Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana jezisi kriste normalne si ma nastrasila!!!a amniocenteza je asi naj naj nie??? jaj no ja mam podla pm termin niakeho 9.10. ale podla ultrazvuku mi to vyslo na 22.10 tak predbezne...ale aj tak sa to stokrat zmeni ale ja by som chcela rodit 9.10. lebo vtedy ma moja babka narodeniny a ja som ostala tehotna ked nas babka opustila tak by som bola rada keby sa babo narodilo vtedy!
@zuzanazuzana ha ha ha dobry sen mne sa nesniva nic ja som ina asi!!!!
@lea1333 no zase 22.10. ma moj tata narodky....a to by si mi mala pekny datum kvoli babke toho 9.10...a sa mi zda , ze pri amniocenteze mas 100%, ze budes vediet co to bude...ci chlapcek alebo dievcatko....tak amniocenteza je najpresnejsia na zistenie vrodenych chyb, ale nie 100%.....je tam aj riziko potratu,ale len 1% ,aj riziko infekcie a podobne veci...vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody...nemozeme nad takymi vecami rozmyslat, lebo potom by sme nemohli asi nic
@berus222 no aj ja sa budim...a este aj priatel ma taku pracu, ze mu aj v noci vyzvana telefon....a mne sa sniva za noc aj 3-6x, normalne by som mohla pisat scenara do filmu...hihi
@zuzanazuzana ja viem ze nemozme nad takymi vecmi rozmyslat a co sa tyka amniocentezy kedy doktr doporuci amniocentezu?ja ked sa liecim na epi tak by som ju mala mat nie?
Ahojte, můžu k vám? Máme termín 1.10. a už jsem měsíc doma na neschopence. Tak už se docela nudím.
@lea1333 nechcem nejak strasit alebo co, ale 100% asi nic nie je... Aj pri urcovani pohlavia kolkokrat sa zmylili,,, a trebars neviem ci si nepozerala minulu stradu Modre z Neba,,, bolo tam dievcatkko bez ruk a noziciek ☹ mamicka hovorila ze na vsetkych UTZ doktori tvrdili ze babatko je v poriadku, a ze ma vsetko co ma mat...Aky musel byt sok,ked videla svoje novorodeniatko bez koncatin???Boze,by som sa zblaznila.Prerevala som celu cast.. ☹
@missy97231 hej pozerala som to ale ja na take veci ani nemyslim ze by sa to malo stat mne ja myslim pozitivne vsetko bude ok verim tomu!a co sa tyka modreho z neba tak stale len revem ked to kukam je to smutne ale podla mna ta lekarka musela byt niaka krava ako nech mi nikto nehovori ze studovany lekar nevidi take veci na ultrazvuku!!!!
Aj ja by som chcela babu... A nejak mam povyhadzovany cely chsicht, boli ma zub ☹ Pri Davidkovi som mala krasnu cistu plet, ani jeden kaz a nic... Ale podla tych cinskych kalendarov vychadza zase chalanisko.. Tak som zvedava.
@missy97231 mne vychadza baba ale inak vyrasky nemam len ma dnes v noci bolel zub a hlava tak som trpela!!!ja mam pocit ze to bude baba!
@lea1333 V 9tt jsem začala špinit a jednou jsem zakrvácela. Podnikla jsem i pár hysterických výletů do nemocnice, ale naštěstí bylo vždycky vše v pořádku, což musím zaklepat. Naposledy jsem se dostala k výbornému doktorovi - MUDr. Koucký a ten mi vysvětlil, že se to může stát, nicméně mě teď sleduje, protože mám revmatoidní artritidu a můžu mít zhoršenou srážlivost krve, tak se to mohlo stávat i od toho. Teď jsem měla srážlivost v pohodě, tak mám zase k němu přijít koncem dubna. Jinak pravidelně ke svojí doktorce. Co ty, co se stalo?
@lea1333 tak ja viem, ze antiepileptika su dost silne lieky......takze aj preto by bola vhod amniocenteza.....ja som tiez do konca roka brala antiepileptika, ale na migrenu....potom mi neuroogicka predpisala ine, ktore sa v tehotenstve mozu, ale ja ich neberiem....radsej som si povedala, ze vydrzim bolesti a zazrakom pocas tehotenstva som nemala ani jeden zachvat.....ale u teba je to ine, ty musis brat, lebo to mas priamo na epilepsiu
@zuzanazuzana ano ja musim brat inak by som ohrozila seba aj babo!!!aj ja si myslim ze pri antiepileptikach je vhodna amniocenteza ale som zvedava ci aj doktorka bude mat ten isty nazor!!! 😅
inak baby vam sa nemasnia viac vlasy???lebo mne strasne vcera som si umyvala vlasy a dnes uz masne ich mam!!! 😠 😠
ahojte baby, tak ja dnes prezivam nie moc prijemny den... v sobotu som si spravila vylet do trencina a s bratrancom sme si vyslapali na brezinu, taky vrch, ledva som fucala a neuvedomila som si, ze v tomto stave to asi nie je to naj, no a dnes rano som trochu spinila, tak som letela ku gyndarovi, potom do nemocnice na sono, tam mi doktorka potvrdila 8+2, aj akciu srdiecka bolo vidno, tak ma gyndar vypisal, vo stvrtok na kontrolu, ale stale trochu krvacam a pobolieva ma podbrusko, tak sa strasne bojim... chcel mi dat ascorutin, ale nakoniec si to rozmyslel, ze ho vraj teraz moc neodporucaju, hlavne v prvom trimestri, tak neviem... ale bojim sa strasne, stale mi je do placu... asi si to viete predstavit!
@zuzana_k no ja som z tn a brezinu vidim z balkona.....tak viem co si slapala.....neboj, vsetko dobre dopadne, ked na sone videl bit srdiecko, len sa naozaj treba setrit a odpocivat....ja som doma uz 6 tyzdnov a to lezanie mi veru pomohlo, uz dva tyzdne su v pohode
@zuzana_k veru tak žiadna námaha, ako povedal moj dr ani pri sporáku nepostávať 🙂 neboj len treba dodržať ten kludový režim 🙂

@zuzanazuzana aj mne sa snivaju same blbosti, ked vobec spim. este len zacinam a u som 6x v noci hore ☹