icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

berus222
14. mar 2011

@zuzanazuzana aj mne sa snivaju same blbosti, ked vobec spim. este len zacinam a u som 6x v noci hore ☹

lea1333
14. mar 2011

@zuzanazuzana jezisi kriste normalne si ma nastrasila!!!a amniocenteza je asi naj naj nie??? jaj no ja mam podla pm termin niakeho 9.10. ale podla ultrazvuku mi to vyslo na 22.10 tak predbezne...ale aj tak sa to stokrat zmeni ale ja by som chcela rodit 9.10. lebo vtedy ma moja babka narodeniny a ja som ostala tehotna ked nas babka opustila tak by som bola rada keby sa babo narodilo vtedy!

lea1333
14. mar 2011

@zuzanazuzana ha ha ha dobry sen mne sa nesniva nic ja som ina asi!!!!

chavallee
14. mar 2011

Baby zdravím z rýchlika!

@tun1ska lízatka proti nevoľnosti? Ci pana!
Ináč, ten Torecan, nemá priveľa vedľajších účinkov??

zuzanazuzana
14. mar 2011

@lea1333 no zase 22.10. ma moj tata narodky....a to by si mi mala pekny datum kvoli babke toho 9.10...a sa mi zda , ze pri amniocenteze mas 100%, ze budes vediet co to bude...ci chlapcek alebo dievcatko....tak amniocenteza je najpresnejsia na zistenie vrodenych chyb, ale nie 100%.....je tam aj riziko potratu,ale len 1% ,aj riziko infekcie a podobne veci...vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody...nemozeme nad takymi vecami rozmyslat, lebo potom by sme nemohli asi nic

zuzanazuzana
14. mar 2011

@berus222 no aj ja sa budim...a este aj priatel ma taku pracu, ze mu aj v noci vyzvana telefon....a mne sa sniva za noc aj 3-6x, normalne by som mohla pisat scenara do filmu...hihi

lea1333
14. mar 2011

@zuzanazuzana ja viem ze nemozme nad takymi vecmi rozmyslat a co sa tyka amniocentezy kedy doktr doporuci amniocentezu?ja ked sa liecim na epi tak by som ju mala mat nie?

lea1333
14. mar 2011

@chavallee ahoj dlho si tu nebola!

zuzul1310
14. mar 2011

@lea1333 ja by som zatiaľ kúpila len niečo univerzálne vhodné pre chlapčeka aj dievčatko, dievčenské kúpim až keď budem vedieť čo to bude a chlapčenského oblečka mám plno po Dankovi.

ilonne
14. mar 2011

Ahojte, můžu k vám? Máme termín 1.10. a už jsem měsíc doma na neschopence. Tak už se docela nudím.

lea1333
14. mar 2011

@zuzul1310 sak aj ja tak uvazujem akurat dnes som pisala ze ja citim ze to bude baba ale stale kukam po chalanskych veciach lebo sa mi viac pacia...ale ja si chcem zatial kupit len dupacky az potom budem viac nakupovat!a kedy povedia co to bude v kolkom tt?

lea1333
14. mar 2011

@ilonne ahoj jasne ze mozes...aj ja som doma uz 3tyz a preco si pn?

missy97231
14. mar 2011

@lea1333 nechcem nejak strasit alebo co, ale 100% asi nic nie je... Aj pri urcovani pohlavia kolkokrat sa zmylili,,, a trebars neviem ci si nepozerala minulu stradu Modre z Neba,,, bolo tam dievcatkko bez ruk a noziciek ☹ mamicka hovorila ze na vsetkych UTZ doktori tvrdili ze babatko je v poriadku, a ze ma vsetko co ma mat...Aky musel byt sok,ked videla svoje novorodeniatko bez koncatin???Boze,by som sa zblaznila.Prerevala som celu cast.. ☹

lea1333
14. mar 2011

@missy97231 hej pozerala som to ale ja na take veci ani nemyslim ze by sa to malo stat mne ja myslim pozitivne vsetko bude ok verim tomu!a co sa tyka modreho z neba tak stale len revem ked to kukam je to smutne ale podla mna ta lekarka musela byt niaka krava ako nech mi nikto nehovori ze studovany lekar nevidi take veci na ultrazvuku!!!!

missy97231
14. mar 2011

Aj ja by som chcela babu... A nejak mam povyhadzovany cely chsicht, boli ma zub ☹ Pri Davidkovi som mala krasnu cistu plet, ani jeden kaz a nic... Ale podla tych cinskych kalendarov vychadza zase chalanisko.. Tak som zvedava.

lea1333
14. mar 2011

@missy97231 mne vychadza baba ale inak vyrasky nemam len ma dnes v noci bolel zub a hlava tak som trpela!!!ja mam pocit ze to bude baba!

ilonne
14. mar 2011

@lea1333 V 9tt jsem začala špinit a jednou jsem zakrvácela. Podnikla jsem i pár hysterických výletů do nemocnice, ale naštěstí bylo vždycky vše v pořádku, což musím zaklepat. Naposledy jsem se dostala k výbornému doktorovi - MUDr. Koucký a ten mi vysvětlil, že se to může stát, nicméně mě teď sleduje, protože mám revmatoidní artritidu a můžu mít zhoršenou srážlivost krve, tak se to mohlo stávat i od toho. Teď jsem měla srážlivost v pohodě, tak mám zase k němu přijít koncem dubna. Jinak pravidelně ke svojí doktorce. Co ty, co se stalo?

zuzanazuzana
14. mar 2011

@lea1333 tak ja viem, ze antiepileptika su dost silne lieky......takze aj preto by bola vhod amniocenteza.....ja som tiez do konca roka brala antiepileptika, ale na migrenu....potom mi neuroogicka predpisala ine, ktore sa v tehotenstve mozu, ale ja ich neberiem....radsej som si povedala, ze vydrzim bolesti a zazrakom pocas tehotenstva som nemala ani jeden zachvat.....ale u teba je to ine, ty musis brat, lebo to mas priamo na epilepsiu

lea1333
14. mar 2011

@ilonne ja som mala tiez spinenie ale len niake 3dni ale neviem z coho!mozno z unavy ale ja mam ist uz od aprila do prace!a ty budes asi uz do konca tehu ze?

lea1333
14. mar 2011

@zuzanazuzana ano ja musim brat inak by som ohrozila seba aj babo!!!aj ja si myslim ze pri antiepileptikach je vhodna amniocenteza ale som zvedava ci aj doktorka bude mat ten isty nazor!!! 😅

lea1333
14. mar 2011

inak baby vam sa nemasnia viac vlasy???lebo mne strasne vcera som si umyvala vlasy a dnes uz masne ich mam!!! 😠 😠

ilonne
14. mar 2011

@lea1333 To ještě nevím. Tak do půlky dubna budu doma určitě. Pak uvidím co doktorka jestli mě pustí do práce. Já bychto docela uvítala, i když mám neomezené vycházky.

zuzana_k
14. mar 2011

ahojte baby, tak ja dnes prezivam nie moc prijemny den... v sobotu som si spravila vylet do trencina a s bratrancom sme si vyslapali na brezinu, taky vrch, ledva som fucala a neuvedomila som si, ze v tomto stave to asi nie je to naj, no a dnes rano som trochu spinila, tak som letela ku gyndarovi, potom do nemocnice na sono, tam mi doktorka potvrdila 8+2, aj akciu srdiecka bolo vidno, tak ma gyndar vypisal, vo stvrtok na kontrolu, ale stale trochu krvacam a pobolieva ma podbrusko, tak sa strasne bojim... chcel mi dat ascorutin, ale nakoniec si to rozmyslel, ze ho vraj teraz moc neodporucaju, hlavne v prvom trimestri, tak neviem... ale bojim sa strasne, stale mi je do placu... asi si to viete predstavit!

nellynka
14. mar 2011

@zuzana_k jaaaaj babula, len pekne lezkaj ak sa da a co najviac oddychuj, fakt na vsetko sa vykasli. teraz potrebujes klud a snad si sa poucila 🙂))))

zuzanazuzana
14. mar 2011

@zuzana_k no ja som z tn a brezinu vidim z balkona.....tak viem co si slapala.....neboj, vsetko dobre dopadne, ked na sone videl bit srdiecko, len sa naozaj treba setrit a odpocivat....ja som doma uz 6 tyzdnov a to lezanie mi veru pomohlo, uz dva tyzdne su v pohode

bv_alexandra
14. mar 2011

@zuzana_k veru tak žiadna námaha, ako povedal moj dr ani pri sporáku nepostávať 🙂 neboj len treba dodržať ten kludový režim 🙂

zuzul1310
14. mar 2011

@lea1333 okolo 20teho týždňa, na dobrom prípadne 3D UV aj skôr ako v 20tom , ja som sa to dozvedela vtedy a ja som si bola na 100 percent istá že budem mať dievča a bola som hlboko sklamaná keď som sa dozvedela že to bude chlapec....nečakala som to.

nelynka18
14. mar 2011

@zuzana_k
ahoj....ja si myslim,ze sa nemusis bat.ja som v januari aj vo februari krvacala a ako mna bolievalo podbrusko ☹ no a uz to ustupilo a my sme ok a rastieme 😉 tak teraz odpocivaj a mysli pozitivne lebo plac tiez skodi 🙂

zuzinr
14. mar 2011

@bubenki aj mne lekar povedal tusim okolo 16 tyzdna pohlavie a potom neskor to uz len utvrdil 🙂 takze niekedy sa to da aj skor, len musi byt babatko dobre otocene 🙂

zuzinr
14. mar 2011

@tun1ska no to s tym vajecnikom u mna nesedi, ja tiez nemam lavy vajecnik a uz som druhy krat tehu (od kedy ho mam vyoperovany) a nastastie zle mi nebolo ani pri dcerke ani teraz, takze u mna to urcite neplati 🙂