Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nany100 to ma veľmi mrzí, že to takto skončilo. Držím palce aby to na druhý pokus vyšlo čo najskôr a hlavne úspešne.
@nelynka18 Ahoj, vitaj, áno, býva mi zle od začiatku a stále len dúfam že už to prejde a stále nič. Som hladná je mi zle, najem sa, idem vracať a tak dookola. 😒
Dnes sme si užívali krásne počasie, bola som drobcovi vymeniť tenisky za väčšie, včera som mu konečne zohnala Gore Tex Adidasky ale zobrala som mu iba 26tku a doma som zistila že už bude potrebovať 27, resp. ideálne by preňho bolo číslo 26,5 ale to nevyrábajú. Boli sme si dať zmrzlinu, malý bol nadšený, samozrejme sme boli v Dráčiku, bez toho to nejde 🙂 a tak krásne predpoludnie za nami 🙂 konečne jar 🙂
@zuzana_k ahoj.ja som mala v 6 t spinenie,v 7 silne krvacanie a babo je v poriadku.aspon dufam.teraz som 10 tyzden ,prestala som spinit az pred 3 dnami.dvihala som v praci 15 kg chlapceka a potom lekari zistili ze mam krvny hematom v maternici.teraz som doma uz skoro mesiac.zajtra idem na sono tak dufam ze vsetko bude ok.len som ta chcela povzbudit.nase babo prezilo silne krvacanie,takze nezufaj.vsetko bude dobre.
@nellynka tu v irsku sa ziadne geneticke vysetrenia nerobia.ani tuk.takze mi ostava len pozitivne mysliet.aspon nemam stresy ako dopadne to a to vysetrenie.co uz,nic ine my neostava.
@kucminka a v ktorom si tyzdni.?ja som v 10t a od 6 mi je strasne zle.presne ako pises.pocit ze ti je zle od hladu a ked nieco zjem tak to vyvraciam.napina ma dost casto.nemozem citit skoro ziadne jedlo,ani otvorit chladnicku.niekedy dokonca ani vojst do kuchyne.vadia mi parfem,avivaz,no skoro vsetko.ale mam pocit ze sa to uz troska od minuleho tyzdna zlepsilo.zacina mi byt zle coraz neskor.rana su ok a az poobede prichadzaju nevolnosti.teraz tu mame 14:40 a este som celkom ok.tak sa tesim ako male decko.dufam ze nam to vsetkym uz coskoro prejde ,nech si zacneme tehotenstvo konecne uzivat.
@zuzul1310
dakujem za privitanie 🙂 no aj mne tak presne byvalo,ked som bola hladna bolo mi zle a ked som sa najedla tak ma natahovalo,no naucila som sa jest po troskach a castejsie a hlavne ovocie a zeleninu ta mi nic zle nerobi 😀 ale nastastie mi uz prestava byt zle........to ano vonku je krasne teplucko ja som bola pre maleho v skolke a tiez sme si dali prechadzocku az tak dobre padla 🙂 ja som malemu z pivnice povytahovala tenisky ma ich tu asi 10 parov co nosil minuly rok alebo co mu boli aj velke,vsetky som poprala a budeme skusat ake mu budu,nas maly ma tiez 26,5 velkost 😀
@nelynka18 ahoj,vitam ta medzi nami.aj ked tu nie som az tak casto
@michaela18 dakujem za privitanie,ja som doma a troska sa nudim......tak som sa sem registrovala 🙂
@lawli jeeej.krasne vidno vasu malu babiku.ja idem zajtra ,tak dufam ze vsetko bude ok.
@michaela18 ďakujem 😉 neboj ,všetko je ok držím pršteky... 🙂
@nelynka18 no ja som tiez doma a ked mi nie je zle tak sem nakuknem .je to super ako to vsetky prezivame spolu.clovek sa tu docita aj nejake tie novinky,hlavne ak je prvorodicka ako ja.velmi mi to tu pomaha.
@michaela18 no to ti verim ja som uz druhorodicka ale tiez si rada pokecam s tehulkami 🙂 takze ti byva zle?
@lawli ďakujem ti...do soboty som si to ani ja nevedela predstaviť...dnes som mala ísť ráno na poradňu, tak mi bolo veľmi smutno 😢
@nelynka18 aj my sme prerábali kúpeľňu a záchod keď sme čakali malú...bola som už v 8.mesiaci...ale našťastie to robil manžel, on je živnostník a prerába byty a domy, tak sme tu aspoň nemali cudzích...a ja som mu podávala obkladačky s tým veľkým bruškom 😉
ahojte dievcata, ja tu tiez nie som casto, lebo v praci kazdy beha okolo a nakuka do pocitaca 😀 mne doktorka dnes povedala ze na nevolnosti zabera zazvorovy caj, nastruhat zazvor zaliat, vyluhovat, potom hotovy caj nechat vychladnut a najlepsie ladovy pit, tak to vyskusam
@nany100 tak to ja som sa na poradňu tešila tiež vždy, aj v prvom tehu a aj teraz sa teším...no samozrejme je tam aj strach...ako to tu už niekto písal ,je naš údel bojíme sa teraz a potom sa budeme o detičky bá´t celý život....
Ja verím ,že sa ti podarí skoro byť znovu v očakávaní...budem na teba myslieť a držať všetky prsty 😉
@michaela18 ja som teraz v 7tt,a zacalo mi byt takto asi pred troma dnami.Musime dufat,snad sa to zlepsi.

@ilonne no to aj ja by som rada uz medzi ludi 😉 ale uvidim,v piatok idem k dokymu,tak uvidim co mi povie...