Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra ja som boal vcera na gyne pichli mi inekciu dphaston beriem uz asi 3tyz ale mam pocit ze mam silnejsie o spinenie a moja lekarka ordinuje az na buduci utorok tak naozaj neviem co mam robit ☹
@lea1333 ak je to silnešie chod radšej na pohotovosť. 🙂 😉
ok dakujem...tak idem radsej....dufam ze nebudu na mna kukat ako debili ze somm bola vcera u lekara a dnes zase idem k lekkarovi!aj mma trosku podbrusko pobolieva
@bv_alexandra
@tinika ja mam uz 7rocnu dceru,takze uz som aj na to zabudla,ake to bolo,ale zda sa mi,ze som to znasala ovela lepsie,ako teraz.robim si obavy,aj o malicke,ako to vsetko dopadne.Vies,pred siedmimi rokmi nebol internet,takze clovek toho tolko necitala mozno sa menej stresoval,ako teraz.
@viviem Jééééj krásne, už je veľké 🙂 Tiež nechápem ako sa lekár môže vyjadriť k pohlaviu tak skoro.
@malinovka333 ja tiež nemám ešte knižku, dostanem ju až v 13tom týždni, vtedy mám prvú poradňu aj odbery.
@masinka to vieš z krvi, že dievčatko? Gratulujem 🙂 Aj ja chcem 🙂
@lea1333 Dúfam, že je všetko v poriadku, daj vedieť ako si dopadla, snáď si ťa tam nenechali.
Mne odpísal ten lekár čo má NT UV a pôjdem sa k nemu objednať, vyšetrenie je hradené poisťovňou a je spojené s krvnými vyšetreniami takže tam medzi 11tym a 13tym týždňom pôjdem.
Inak dnes som fakt hyperaktívna, ešte o deviatej večer som umývala podlahu v celom byte (okrem spálne, tam hajal malý), umyla som kúpeľňu, rozložila som po byte veľkonočnú výzdobu a už sa len vytešujem 🙂
@lea1333 no ja som zacala spinit dnes ale len tak malinko, tak som poobede isla k svojmu dokimu, ako na potvoru neordinoval pre chorobu tak som musela ist na pohotovost - tam bola taka zlata doktorka, vsetko mi pekne poukazovala, malinke je v poriadku a ze presne ma 9tt a ma uz 2,4 cm, to pred 9 dnami malo este len 1,2 cm tak narastlo raz tolko, tak sa tesim a uz ani nespinim, tak neviem co to bolo, ale asi male chcelo aby som ho videla 🙂
@malinovka333 no mne to s tym pohlavym tiez nejde do hlavy, lebo v tom obdobi este dieta nema vyvinute pohlavne organy 😲
ahojte 🙂
vidim, ze poniektore ste uz riadne zvedave, co sa pohlavia tyka 😉
@masinka @renatkas gratulujem k dievcatkam 🙂
Bavili ste sa o NT - je to vlastne sijove prejasnenie.... Odcitat ho vie kazdy gyn na uzv.... Ale je mozne urobit aj doplnkove, nadstandardne meranie, vzedy sa to kombinuje aj s odberom krvi a to uz robia len specializovane pracoviska prenatalnej diagnostiky. To podrobnejsie a presnejsie ukaze pripadne podozrenie na downa a ine vyvojove vady... My ideme 6.4. NT sa meria okolo 12tt.....
Ja teraz ani poriadne neviem, ze som tehu, len obcas zaludok ma o tom presvedci... neda sa to s prvym tehu ani porovnat...... Vtedy som zvracala 4 mesiace....
ani môj dr. nedáva fotky (má len také malé sono), fotky mám až z veľkého sona a to musímplatiť 2E ak chcem fotku.
ahojte baby zajtra idem na hospitalizaciu doktorka nevidela reakciu srdiecka 😢 tak by som mala mat zajtra cistenie...prajem vam aby ste tehulkovanie dotiahli do uspesneho konca dakujem vam za podporu
Lea to mi je strašne ľúto a prečo si ťa tam nenechali rovno? To je strašné. Drž sa a ozvi ked budeš môcť 😉
@lea1333

@lea1333 mala som to aj ja ak nemáš možnosť ránonavštiviť lekára tak chod na pohotovosť. netreba to podcenovať. ja som špinila skoro dva týždne. dr mi nasadil duphaston a anopyrin.