icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bv_alexandra
17. mar 2011

@lea1333 mala som to aj ja ak nemáš možnosť ránonavštiviť lekára tak chod na pohotovosť. netreba to podcenovať. ja som špinila skoro dva týždne. dr mi nasadil duphaston a anopyrin.

lea1333
17. mar 2011

@bv_alexandra ja som boal vcera na gyne pichli mi inekciu dphaston beriem uz asi 3tyz ale mam pocit ze mam silnejsie o spinenie a moja lekarka ordinuje az na buduci utorok tak naozaj neviem co mam robit ☹

bv_alexandra
17. mar 2011

@lea1333 ak je to silnešie chod radšej na pohotovosť. 🙂 😉

lea1333
17. mar 2011

ok dakujem...tak idem radsej....dufam ze nebudu na mna kukat ako debili ze somm bola vcera u lekara a dnes zase idem k lekkarovi!aj mma trosku podbrusko pobolieva
@bv_alexandra

masinka
17. mar 2011

@lea1333 sup, sup na pohotovost, do utorka je naozaj daleko
ja beriem uz 5 tyzdnov Duphaston, teraz ked som minuly tyzden zase spinila, mi doktorka pridala Ascorutin

kucminka
17. mar 2011

@tinika ja mam uz 7rocnu dceru,takze uz som aj na to zabudla,ake to bolo,ale zda sa mi,ze som to znasala ovela lepsie,ako teraz.robim si obavy,aj o malicke,ako to vsetko dopadne.Vies,pred siedmimi rokmi nebol internet,takze clovek toho tolko necitala mozno sa menej stresoval,ako teraz.

kucminka
17. mar 2011

@zuzul1310 jeeeeej... 🙂

kucminka
17. mar 2011

@lea1333 skus roztok Herbadent,aj ja to pouzivam,je to sice hnusne,ale ucinne...

kucminka
17. mar 2011

@lea1333 len pekne chod,pre pokoj,doma sa budes len stresovat a tam ak bude potrebne si ta nechaju aspon na par dni na pozorovanie,a budes pokojnejsia a pod dohladom.drziiiim palce

marulka83
17. mar 2011

@lea1333 Lea,naozaj bude dobre,aby si sla na pohotovost. Tu na fore ti baby daju dobre rady,ale najlepsie bude,ked ta uvidi lekar. Daj potom vediet,ako si dopadla. Drzim prsty a neboj sa.

zuzul1310
17. mar 2011

@viviem Jééééj krásne, už je veľké 🙂 Tiež nechápem ako sa lekár môže vyjadriť k pohlaviu tak skoro.
@malinovka333 ja tiež nemám ešte knižku, dostanem ju až v 13tom týždni, vtedy mám prvú poradňu aj odbery.
@masinka to vieš z krvi, že dievčatko? Gratulujem 🙂 Aj ja chcem 🙂
@lea1333 Dúfam, že je všetko v poriadku, daj vedieť ako si dopadla, snáď si ťa tam nenechali.
Mne odpísal ten lekár čo má NT UV a pôjdem sa k nemu objednať, vyšetrenie je hradené poisťovňou a je spojené s krvnými vyšetreniami takže tam medzi 11tym a 13tym týždňom pôjdem.
Inak dnes som fakt hyperaktívna, ešte o deviatej večer som umývala podlahu v celom byte (okrem spálne, tam hajal malý), umyla som kúpeľňu, rozložila som po byte veľkonočnú výzdobu a už sa len vytešujem 🙂

zuzinr
17. mar 2011

@tinika no mne pri synovi a dcere nebolo vobec zle, mala som skoro identicke tehotenstva, takze tiez to nemozem potvrdit ze ked je niekomu zle ze to bude baba. Kamaratka zase ked bola 2x tehotna tak stale vracala (pri prvom bola v pohode) a ma 2 synov 🙂

zuzinr
17. mar 2011

@renatkas jej gratulujeme budete mat parik to je super 🙂

zuzinr
17. mar 2011

@zuzul1310 krasne bambulko a ako cestovalo 🙂

tinika
17. mar 2011

@zuzinr 🙂) tak moja mamca mala tiez parik a nebolo jej zle 🙂 tak len počkame a uvidime 🙂

zuzinr
17. mar 2011

@lea1333 no ja som zacala spinit dnes ale len tak malinko, tak som poobede isla k svojmu dokimu, ako na potvoru neordinoval pre chorobu tak som musela ist na pohotovost - tam bola taka zlata doktorka, vsetko mi pekne poukazovala, malinke je v poriadku a ze presne ma 9tt a ma uz 2,4 cm, to pred 9 dnami malo este len 1,2 cm tak narastlo raz tolko, tak sa tesim a uz ani nespinim, tak neviem co to bolo, ale asi male chcelo aby som ho videla 🙂

zuzinr
17. mar 2011

@tinika ano to bude najistejsie, pockat 🙂 ved mozno uz 20tt to bude vidno ked bude male chciet aby ste vedeli ze co to je 🙂 ale hlavne aby bolo zdravucke

zuzul1310
17. mar 2011

@zuzinr Ďakujem 🙂 neviem sa dočkať ďalšieho UV 🙂

zuzinr
17. mar 2011

@malinovka333 no mne to s tym pohlavym tiez nejde do hlavy, lebo v tom obdobi este dieta nema vyvinute pohlavne organy 😲

zuzinr
17. mar 2011

@masinka jej tak tatino uz aspon nebude musiet doma ani prstom pohnut, ked bude mat 4 zeny v dome 🙂 gratulujem aj ja som zvedava co to bude aj ked mi to v podstate je jedno, kedze uz mamae chlapca aj dievca

zuzinr
17. mar 2011

@lea1333 pokial sa ti to zhorsilo a aj ti povedali ze ked sa ti to zhorsi ze mas prist tak radsej chod, nic za to nedas aj keby si sa zbytocne presla ale aspon ta odsleduju a budes aj ty kludnejsia

katy2
17. mar 2011

ahojte 🙂
vidim, ze poniektore ste uz riadne zvedave, co sa pohlavia tyka 😉
@masinka @renatkas gratulujem k dievcatkam 🙂
Bavili ste sa o NT - je to vlastne sijove prejasnenie.... Odcitat ho vie kazdy gyn na uzv.... Ale je mozne urobit aj doplnkove, nadstandardne meranie, vzedy sa to kombinuje aj s odberom krvi a to uz robia len specializovane pracoviska prenatalnej diagnostiky. To podrobnejsie a presnejsie ukaze pripadne podozrenie na downa a ine vyvojove vady... My ideme 6.4. NT sa meria okolo 12tt.....
Ja teraz ani poriadne neviem, ze som tehu, len obcas zaludok ma o tom presvedci... neda sa to s prvym tehu ani porovnat...... Vtedy som zvracala 4 mesiace....

jani74
17. mar 2011

@renatkas jeej, tak to gratulujem 🙂

jani74
17. mar 2011

@zuzul1310 zuzi to sú krásne fotečky!!!Ja sa tiež už teším na utorok.

Mne je dnes poriadne blee, okrem toho ma v noci začali poriadne bolieť kríže a nohy (moje neduhy, len teraz si v tehu nič nemôžem dať) a poobedie poriadne bolí bruško-rozťahuje sa.

jani74
17. mar 2011

ani môj dr. nedáva fotky (má len také malé sono), fotky mám až z veľkého sona a to musímplatiť 2E ak chcem fotku.

jani74
17. mar 2011

@zuzul1310 teda zuzi, poď aj k nám 😀 vysávať sa chstám dva dni a žehliť... 😅 no skrátka som totál mimo a naviac od všera večera prší ☹

lea1333
17. mar 2011

ahojte baby zajtra idem na hospitalizaciu doktorka nevidela reakciu srdiecka 😢 tak by som mala mat zajtra cistenie...prajem vam aby ste tehulkovanie dotiahli do uspesneho konca dakujem vam za podporu

bv_alexandra
18. mar 2011

Lea to mi je strašne ľúto a prečo si ťa tam nenechali rovno? To je strašné. Drž sa a ozvi ked budeš môcť 😉
@lea1333

zuzinr
18. mar 2011

☹ ☹ @lea1333 ☹ ☹ ☹ to mi je strasne luto co sa ti stalo, prajem ti nech sa rychlo zotavis aj fyziciky aj psychicky aby si mohla zacat pomyslat na nove babenko. Daj potom vediet ako si dopadla, drzim palce

tinika
18. mar 2011

@zuzinr jojo zdravie najdolezitejsie 🙂 a dohovorim babu aby sa ukazalo 🙂) tak ako Paťko, ten mal tak nohy roztiahnute, ze keby chcem prekvapko mam smolu :D