icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
20. mar 2011

@katy2 dakujem a do konca roka slubujem ze bude nove tehu! 😉

katja23
20. mar 2011

@fuzinko dakujem a verim , ze vsetky babenky co sme tu budeme tehulkovat az do uspesneho konca 🙂

zuzul1310
20. mar 2011

Čaute, ja mám dnes veget, doobeda sme boli s malým na pontóne a na stanici pozrieť vláčiky. Potom na super obede u našich, potom malý spinkal a teraz poobede sme ho zobrali k našim, večer tam skočíme na večeru tak si ho vyzdvihneme. To je život 🙂 Milujem nedele 🙂
Netím si a idem kuknúť piatkový Panelák aby som nebola zajtra zameškaná 🙂

bettyx
20. mar 2011

ahoj holky, tak je to tu zase... opět se mi vrátilo krvácení 😨 .... zatím to bylo pokaždý tmavě hnědý a docela dost a teď je to vyloženě krev... Dr mi říkal abych přestala kojit že to je možná tím, tak už pomalu týden malý pán neviděl prsa a je to teda zážitek, protože furt chce a je z toho hrozně lítostivý, ale nedá se svítit.... a tady to je!!!! taky říkal že vidí náznak odlučování, ale mimo lůžko, že se jedná pouze o sliznici, tak snad je to furt z toho samého... Bych se z toho zbláznila!! miminko jsem chtěla, manžel sice ne, ale už začal být natěšený a moc mi pomáhá, ale bojím se že to nedopadne ☹ .. nejhorší je že dodržuju všechno! malého nenosím, netahám vůbec nic těžkýho, žádný ptákoviny nedělám, začala jsem žít jako ten peciválek a stejně je to k ničemu

bettyx
20. mar 2011

jediný co na tom vidím pozitivního je, že mě nebolí břicho.. nic víc... nemáme to lehký... ☹

nelustek
20. mar 2011

@katy2 Tak toto sono co mi ide robit neni povinne povedal DR. iba ak chcem mozem nan ist,tak neviem ci mi ho robili pri malej.Lebo si zan budem platit a pri dcere som ani za jedno sono neplatila.Bude sa tam nieco merat to viem.Blizsie som sa nepytala,lebo som nebola rozhodnuta ci pojdem.Ale v rodine mame postihnute dieta,tak radsej idem.

santerra
20. mar 2011

@bettyx to je mi luto, snad to dobre dopadne...verim tomu

jkc3000
20. mar 2011

@lea1333 Drzim Ti palce, urcite sa podari.

My sme si dali pol roka pauzu a potom to trvalo 3 mesiace. Mne sa vyvinul len plodovy vak, ale babo tam nebolo. Jedine, co ma tesi, ze zakrok bol ta menej hrozna vec z toho celeho. Nastastie, kvoli ludom. Posielam link na moj prispevok:
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/missed-abortion-viii/

sima729
20. mar 2011

Ahojky,môžem sa k Vám pridat? 🙂 TP mám 12.oktobra 😉 čakáme dvojičky 😀

jkc3000
20. mar 2011

@sima729 Ahoj a vitaj. Dvojicky? Wow, drzim palce!

sima729
20. mar 2011

@jkc3000 Dakujem 🙂 hej,dvojičky,mám aj strach 😉 dve mimča naraz 🙂 ale tešíme sa a Timi ani nehovorím 😉

zuzinr
20. mar 2011

@sima729 jej gratulujem, tak uz sme tu 3 oktobrovky, kt. budu mat 3 deticky 🙂 (dokopy)

sima729
20. mar 2011

@zuzinr Dakujem ...jééj 🙂 my sa tešuľkáme 🙂 Timi chce,aby to boli obidvaja chlapci, manzel dievcatka a ja som za parik 😀

berus222
20. mar 2011

@sima729 ahoj. vitaj medzi nami. dalsie dvojky, jej krasne 🙂 . inak, 12. 10. je krasny datum. aj ja mam vtedy narodeniny

sima729
20. mar 2011

@berus222 Dakujem 🙂 krásny krásny 🙂)

michaela18
20. mar 2011

@berus222 aj moj manzel ma narodeniny 12.10.velmi dobra povaha. 😉
@sima729 vitaj medzi nami.
@bettyx nezufaj, este nie je nic stratene.ja som mala silne krvacanie a babo to prezilo.aspon zatial je vsetko ok.tak dufajme ,ze uz to vsetky co sme tu dotiahneme do uspesneho konca.

sima729
20. mar 2011

@michaela18 Dakujem 😀

bettyx
20. mar 2011

@santerra
@michaela18
zatím to nijak neprožívám.. už mám jednoho špunta, tak se soustředím hlavně na něj, ale mám tak trochu strach.. tři týdny v kuse den co den mi je špatně a někdy tak že ani nevylezu s postele a jenom ležim a skučim a zvracim, takže jsem přísahala že tohle těhotenství je poslední! a teda rozhodnutí měnit nechci.. a pochopitelně celé ty tři týdny špinim a dvakrát jsem krvácela, ale teď je to už prostě krev jako když se říznu.. snad se mimčo udrží.. můj taťka mi říkal když jsem čekala první a šla na testy na downa a kde čeho, tak vždycky řek neboj se, kdyby to miminko bylo slabí, nebo nemocný, tak to příroda většinou zařídí sama a že se udrží hlavně silnej a zdravej jedinec... vždycky mi to pomůže, takže kdyby to nedopadlo, tak to budu brát tak, že by třeba miminko nebylo zdravé a celý svůj život by se jen trápilo a čelilo čumilům a zlým jazykům..

bettyx
20. mar 2011

jinak děkuji za podporu...

zuzinr
20. mar 2011

babulky, chcela by som sa Vas opytat tie co byvate v Bratislave, ci mi neviete povedat ci v Auparku v C&A a H&M maju aj tehotensku modu, lebo viem v Avione H&M tusim tehu modu nemaju a C&A len nejaky slaby vyber, tak ci mi neviete poradit, vopred dakujem 🙂

zuzanazuzana
20. mar 2011

@bettyx ahoj....no citam, ze si zacala krvacat.....tak dufam, ze to nebude vazne, lebo to co sa tu deje, tak nemam slov...tiez sa strasne bojim, poctivo lezim...uz by som asi nezvladla dalsi potrat....a hlavne uz by som nemala zdravotne na dalsie tehu....drzim ti palce a myslim na teba!!!!!

renatkas
20. mar 2011

baby co mate mensie deticky, ako budete riesit kocikovanie? u nas bude rozdiel 20 mesiacov, chcela by som kupit buggypod ako sa vam to pozdava?

zajtra rano ma caka poradna v 12tt a dostanem uz aj knizku, tak som zvedava ci je vsetko ok a malu uvidime na ultrazvuku.

renatkas
20. mar 2011

@zuzinr v auparku najdes v Mothercare tehu modu (vytahom v strede auparku na 1.poschodi) a hned vedla tejto predajne je este jedna taka malicka s tehu modou, v HM mne povedali pred rokom a nieco ze nemaju tehu modu aj napriek tomu ze som sa na nete docitala ze maju a v CA maju vyber len pre tehulky XXL. Keby si mala cestu do BA, tak zbehni do Brendonu v Raci, tam som videla pekny vyber, kukni ich stranku. Ja ked budem trosku vacsia tak si pojdem kupit asi tam.

zuzinr
20. mar 2011

@renatkas dakujem, no asi sa tam zastavim, u nas v H&M maju aj tehu modu ale nie az taky vyber ako na nete, tak som myslela ze ci v Bratislave to nie je lepsie zasobovane

renatkas
20. mar 2011

@zuzinr mozno uz budu mat v HM aj v Auparku, ked som bola tehotna s Lukym tak este nemali, ked pojdem do Auparku mozem sa pozriet a dam ti vediet ked ti to nesuri. A to uz mas aj brusko?

zuzinr
20. mar 2011

@renatkas no budes zlata 🙂 no brusko mam ale este sa vmestim do jednych rifli, len koncom aprila ideme na na taku vacsiu oslavu tak by som si chcela nieco kupit, nie zas uplne extra spoloceneske ale take slusnejsie nie rifle, ale nieco co by som mohla nosit aj potom. Mam este nejake veci po 2 tehu ale to su vacsinou tricka s kr. rukavom a to v aprili by my bolo asi este zima.

jana0706
20. mar 2011

@zuzinr tehu modu maju v BA v H&M na 100%, som nedavno pozerala v Eurovei. V Eurovei su najmenej dalsie dva obchody s tehu modou (Mothercare a Premaman, ale nemali velky vyber). Celkom pekne veci som videla aj v Babymarket-e, ale ten je trochu odruky. A co sa tyka baby veciciek zatial sa mi jednoznacne najviac pacili v Nexte (tiez Eurovea), ale zatial som nakupovala len pre sesternicinho drobca, ktory sa narodil pred dvoma tyzdnami 🙂

missy97231
21. mar 2011

ahojte... @renatkas brusko mam aj ja, a je ho vidiet ... Neter caka babo 21.8 a brusko mam ja vacsie... A sa hambim hovorit termin, kedze som stale len v 1.trimestri, ktory vacsinoueste kazdy maskuje... Ja uz nemozem ☹ pribrala som uz 7kg... Hamba mi,,, viem. Ale vravim si ze po porode nabehnem bud na delenu stravu ci 90dnovku, a zhodim to 🙂 to je moja utecha...

nelustek
21. mar 2011

Mate uz prve fotecky? Pochvalim sa s nasim babatkom. 10+1 tt

nelynka18
21. mar 2011

ahojte baby.....cca pred tyzdnom som tu spominala,ze uz konecne mi byva dobre a ze nevolnosti uz presli no a v sobotu sme oslavovali jozefa(moj muz),nic take som nezjedla ani nevypila a okolo osmej som trcala na WC co som sa nemohla dozvracat 😠 hruza.....musela som ist spat co mi bolo tak zle 😀 ako keby som pila no naozaj.....
@nelustek vitaj medzi nami,ja mam 3,5 rocneho synceka a som v 12 tt tak to mame skoro stejne 🙂 no to s tym tvojim specialnym sonom....doktor vie ze mate v rodine postihnute dietatko ze? tak ja si myslim,ze preto ta tam posiela..... myslim si,ze to bude 3D sono tam velmi dobre vidiet postihnutie dietatka....teda tak som o tom citala ...