Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 veru, jáááááááj minule som sa vybrala kúpiť sebe čosik so sestrou, že konečne na výplatu dačo aj pre seba a myslíš, že som si niečo kúpila? 😀 to určite, prišli sme domov s dvomi igelitkami detských vecičiek a taká som bola natešená, že doví dopo :D
čo sa týka mutsyho, chceme tú verziu joy silver, autosedacku mame originál z Holandska od kamošky, je síce používaná, ale stále vyzerý tip top 😉 , no a kočík nie je najlacnejší, to je pravda, ale kvalitné materiály nás presvedčili a hlavne skladanie kočíka do auta je ľahké, nie je náročné a zvládne to aj taká blondína jako som ja 🙂 😉 😝
@luseta2000 concord je veľmi obľúbený kočík, no vanička mi príde stiesnená a inglesina tie sú pekné a vkusné a vaničky majú parádne hlboké, pravdu povediac, ja som si vyhliadla na nete a potom sme chodili okukávať, pre nás bolo lepšie vidieť a chytiť 🙂
@motylik08 no ja tiez budem musiet chytit a vidiet .. ten mutsy co pises nepoznam kuknem na nete..
@luseta2000 no s tým oblečkom ti ja teda neporadím, ja najradšej nosím legíny k nejakému peknému tričku, blúzke, tunike a väčšinou kupujem športové nohavice, skús dať na vyhľadávači tehotenské oblečko a ono ti nájde, možno by nebolo od veci kuknúť mimibazár a kúpiť aj použité oblečko, baby tam ponúkajú, pekné a vkusné a máš si tam z čoho vyberať 😉
@motylik08 vidis to ma nenapadlo 😀 diky moc za radu
@luseta2000 kukni, kukni, je to moja srdcovka, aj keď priznám sa, dlhodobo som uvažovala nad tým concordom, ale nepresvedčil ma tak ako mutsy 🙂
@luseta2000 ale jaj neni zač 🙂, nakúp veľa legín, tie sa dajú nakombinovať aj do tenisiek, čižiem, no proste do všetkého 🙂, môžeš si kúpiť všelibárzaké farby a uvidíš aká budeš kočka 😉
@motylik08 a leginy ti nepadaju z bruska?
@luseta2000 sem tam padajú, ale mám také bedrové, aby ma netlačili na brušku, ale je to pre mňa najpohodlnejšie oblečko
@luseta2000 concord sa mi zda mala vanicka....a inglesina uz asi skor ale mne sa na nom nepacia male kolieska.....ja som kukala najskor kocare na nete a potom som sla do obchodov si ich obzriet a aj vonku po maminach som pokukovala ake maju kociky 😀 ja som si jedny rifle s gumou cez brucho objedanla z netu,a take sultanky z velmi jemneho materialu,su mi volne a su podla mna fajn na leto som si kupila v teranove....maju pas pod bruskom ale vobec niesu tehotenske.....tie nosim najradsej a stali len 20€ 🙂 leginy nosim tiez rada,hlavne ked idem so synom von sa prejst....
@motylik08 hi tak to si viem predstavit ja radsej este zatial obchadzam detske obchodiky bo by som taktiez nakupila 😀 ja som tiez vyberala hlavne aby mal velku vanicku,lahku konstrukciu a aby sa lahko skladal a padlo mi to tak na austin 🙂
baby akurat som vysla zo sprchy a akosi mi neni dobre,asi vysoky tlak 😝 co nan pomaha?neviete?
@nelynka18 ono je to tu na tomto fóre super, že sa môžeme tešiť všetky spolu a dávať si informácie, prípadne nejaké skúsenosti, každá máme iný vkus a každej sa páči niečo iné a pre ňu jedinečné 🙂
čo sa týka toho vysokého tlaku, daj si magnezium, to by malo pomôcť. 🙂, neboj to prejde, ja mám horúčku a nie a nie ju dostať dolu a v hrdle ma škrabe parádne :(
@motylik08 dala som si to magnesko a uvidime 🙂 teraz som si vsimla,ze sme skoro rovnako stare 😉 pracujes ci si doma?ja som doma v januari som skoncila v jednej firme,pretoze som bola malo doma a aj s malym som bola malo a to ma dost hnevalo.mojmu muzovi to tiez prekazalo.vela veci lezalo na jeho pleciach pretoze on vzdy konci o stvrtej,tak mal maleho aj domacnost nastarost .....potom som zistila,ze som tehu a dohodli sme sa s muzom ze bude lepsie ked zostanem doma....a takto sa nam to viac paci 🙂 financne to tiez zvladame takze sa da.....
@nelynka18 už píšem, na chvíľku som si zdriemla, je mi veľmi blbo od včera, neviem čo so sebou, aby to už prešlo ☹
fííííha, no tvoj manžel mal čo robiť tak klobúk dole, ja ešte pracujem ale teraz som pn a pravdu povediac najradšej by som už bola doma, ja nie som spokojná v práci, ale budem tam musieť ešte vydržať.
už sa teším na podobnú situáciu a na to, že budem doma.......pekná predstava.....tak nech sa vám teda darí a okiaľ ste všetci šťastnííííí tak naozaj neni o čom 😉
@motylik08 prisla na teba unava? 🙂 no to teda hej,chudatko tolkokrat mi ho bolo luto ☹ zvladal to ale predsa je to chlap 🙂 no pokial mas v poho gynekologa,tak sa s nim dohodni,ze ti v praci neni dobre a on ta este vypise a potom ta da aj skor na matersku...vela bab co poznam,byvali casto na pn.a preco si na pn?....dakujem 😉
@chaluha dakujem,uz ma to prechadza 🙂 dala som si magnesko a pila vodu a uz sa da....ja som v prvom nemala ani jeden problem...ziadne nevolnosti nic akurat neskor ma palila zaha ale inak nic.no a teraz hruza 😀
@nelynka18 som v 16tyzdni tlak mam bud akurat alebo mi je zle z niskeho(skace mi )pribrala som 7kg uz a to neviem kedy som ani stihla,lebo do 13tyzdna som bola rada,ze som🙂)opuchy ma zatial na nohach ,tak dufam ze to zostane ..prve tehu som pribrala 34kg 🙂)a tlak som mala vysoky a brala som mgnb6 a dopegyt..no zatial to ide...len sa jedujem s malou..je jak cert🙂)a ty ako??uz je lepsie???
@motylik08 tak drzim prst,nech je uz lepsie 😉
@chaluha ja som pri prvom pribrala viac ako 20kg a tiez som mierne na nohach puchla ale to len mierne......teraz je to ine zatial mam 3kg navyse,tak dufam,ze to nedobehnem 😀 drzim palce nech to teraz lepsie zvladnes 😉 a kolko ma mala?jeee no uz je dobre som sice este ako machom prastena ale to je nic 🙂 za hodinku idem po maleho do skolky,tak este sa troska zregenerujem 😉
@nelynka18 super diky za radu, pojdem popozerat aj som tu na bazose pozerala nejake ale neviem ako to funguje ak mam o nieco zaujem
Ahojte, jupíííííí my budeme mať dievčatko 😀
Bola som dnes na internom na kontrolu so žlčníkom - mám polyp a dnes mi zistila aj kameň, a okrem toho mi robila EKG a budem musieť byť sledovaná u kardiologa - zajtra idem pre výsledky. Dr. má tehu sestričku a tak sme si podebatili (ona čaká dievčatko) a ja že si musím počkať - dala mi chrobáka do hlavy aby som len tak išla na sono na bling. Nikoho tam nebolo tak som išla 😀Dokonca aj Matej a moja mama boli so mnou 😀Matej je celý hotový a stále dokola rozpráva keždému, že videl bábätko a že si držalo uško a hlavičku a malo očká, noštek, pusinku a že je veľký braček 😀 Juj som taká šťastná a hlavne, že sme v poriadku 😉 aj keď sme o týždeň skôr.
@luseta2000 neni zaco.....ked mas o nieco zaujem tak na to klikne a tam budes mat okno v ktorom posles predavajucej spravu bud s otazkami alebo ze mas zaujem a ona ti potom napise a dohodnete sa 🙂
@jani74 jeeeeeeeeeeeeeee tak gratulujem 🙂 aj ja chcem,konecne neaka baba tu medzi tymi chlapmi 😀 a aku farbu by si chcela ked uz vies,ze cakate dievcatko?

@nelynka18 a co hovorite na kocik Concord alebo Inglesia, ja mam sice cas ale uz tiez obzeram a vidim ze vy mate prehlad,Je lepsie kupit cez net alebo priamo v obchode?