Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek co maju co po vas pozerat 😠 ked vedia dat meno Bonifac alebo ine tak ked vam sa paci Aurel tak preco nie a ak sa aj hodi k priezvisku no problem...ja pozeram na nete mena a aj co znamenaju a este ako by sme to meno mohli zdrobnelit alebo ked bude starsi ako by ho mohli volat kamarati 🙂
ju zenicky nejak ma zacala palit zaha asi to moje babo bude zase vlasate 😀 ..a chcem sa vas spytat moze sa pocas tehotenstva bicyklovat?
@nelustek ked som vedela ze bude chlapec hned som vedela ze chcem Davidka dievcatko malo byt Natalka a muzicek chcel ze ked teraz by bolo dievca tak by bola Sandra..co sa tyka mena tak mne stale ide po rozume nejake z D nap. Daniel ale to uz by bola ako daka uchylka kedze Davidko ma priezvisko Dano a dalsie by bolo Daniel Dano 😀 mozno to bude Leonard ale ja to menim ako ponozky 😀 😀 😀
Ahojte babenky, citíte pohyby každý deň? Ja sa už začínam obávať, lebo ja nie.. vraj druhorodičky už skôr cítia. Aj vy to tak máte, či cítite Vaše bábätká stále? Ja niekedy celý deň nič... A vždy sa tak poteším, keď sa zahemží.. 😖
@natalii6 no aj mna uz zacina palit zaha viem,ze pri riskovi mi nieco na to pmahalo ale uz si ani za svet neviem spomenut co,hmmm 😠 no nas ked sa narodil,tak bol plesaty 😀
@katy31 presne som sa tu s niekym uz o tom bavila ani my dve necitime kazdy den pohyby....ja osobne skor citim len kopanceky sem-tam a ked sa toci tak to niekedy akoby boli...najskor bolo dolu hlavou a teraz je dole nozickami.mala vrtulka 🙂 to bude asi tym ze ma menej miesta na tocenie a kotrmelce a este slabe nozky na vsetky jeho kopance a preto ich tak casto necitime 😉
a moj den.....hruza som znicena 😝 najskor to spominane prijimanie to bolo cudne u ex svagrovej....potom kolotoce a nakoniec sme sli do PU po stolicku na krmenie je taka krasna z druhej ruky za len 40€ pre nase krsniatko...no mm si ju chce nechat lebo je fakt super 🙂 a teraz umieram na gauci 😀
V tej telke neni na co kukat 😖
@nelynka18 no ja som sa tiez cudovala, lebo mne sa to stava uz tak asi od patnasteho tyzdna.. cez den nie, iba v noci a to teda zistim tak, ze mam rano na tricku take bodky okolo bradaviek.. no a zrovna vcera rano, ked som dlhsie vylihovala v posteli, tak zrazu uplne mokre flaky a este v kupelni, ked som uz sedela vyzlecena na wecku, tak som videla normalne kvapky na bradavkach.. ma to prekvapilo, ze tak skoro
@nelynka18 @nelustek no ja ho niekedy cítim a niekedy len pocujem, ako tam zblnkoce a prelieva sa voda, dost hlasno to pocut, teda aspon dúfam, ze to nie sú črevá, lebo je to dosť silný zvuk. Ale napr. dnes vôbec nič.. 😖 A to pohyby cítim už druhý, či tretí týždeň. Ale len také slabé... nie ako kopnutie, ale ako prevrátenie.. Občas cítim niekde bolesť, keď to tam pomrvím, tak to prejde. Zvláštne.. no hádam je v poriadku.. 😔

@natalii6 vidim ze cakate chlapca mate uz meno?