Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte!
Nemôžem tu dlho byť, učím sa na štátnicu z angliny, mám ju v piatok, a hrozne sa mi nechce, tak kým je malá v škole, musím nasávať informácie.
Vo štvrtok som bola u doktora, a mám aj fotečku tváričky, krásnu!!! Malá sa skoro zbláznila a všetkým ju ukazuje. No len som sa dozvedela, že najlepšie v mojom prípade bude cisársky, kvôli tomu, že aj minulý rok som mala a prešlo len 8 mesiacov, že tá jazva nemusí byť až taká zahojená, takže náš malý sa narodí v septembri, že to ma objednajú aj o 10 dní skôr, že sa uvidí. 6.júna sme objednaní na 4D, a moja Lenka sa už nevie dočkať, je veľmi zvedavá.
Ozaj podľa Vás je lepšie sa dať uspať, alebo spinálku? Ja sa nechcem dať uspať!!! Chcem ho hneď vidieť chrústika!!! Čo myslíte? Máte niekto skúsenosť?
No my už sme začali pomaly nakupovať vecičky, aj kamoška mi dala, až sme museli vyradiť už pre malého miesto v skrini. Len neviem aké veľkosti zimných overalov nám budú dobré, už som aj tu nejaké pozerala.
Baby ja som hotová z toho fusaku Lodger Bunker, ale mne sa páčia tie dievčenské s kvetinkami, chlapčenské nie sú také pekné. Čo už... 😉
Malinký zase narábal s ručičkami pri tvári ako aj minule, buď si drží očko, alebo uško... A pani doktorka kontrolovala mozog, že má mať tvar piškótky, no ale on sa stále tak mrvil a otáčal, že som tam bola skoro pol hodinu, čo sa jej to nedalo skontrolovať, ale mne sa to páčilo, že sme ho tak dlho sledovali. 🙂
A už kopkáme častejšie...
Tak sa zatiaľ majte idem sa učiť.... papa všetkým
Nestiham citat ....ale ste toho popisali cez vikend 🙂 Meno som mala vybrate pre dievcatko Sara.ale kedze vyzerame na chlapca,tak fakt neviem,tiez som vzdy chcela Sebastiana,len to ma odradza ze ako by sme ho volali 🙂,tiez sa mi lubi Maxim,moj dedo bol Maximilian,ale uz v rodine jedneho mame,sice ziju v Anglicku,fakt neviem,priatel je Mirko,ale to sa mi nelubi,premyslam este nad Jakubom,Davidom,Matusom,Lukasom,Filipom.....no hroza... 😝
Ozaj v piatok idem na morfologicky ult k dr.Holanovi,tak som zvedava 🙂
Ahojte baby.....ako vám závidím, ktoré už viete pohlavie....dnes som bola na sone, ale doktor povedal, že pri tak pohyblivom bábätku to nevie jasne zatiaľ určiť- stále sa mrvilo, točilo- najviac sme asi pomerali bublinky v plodovej vode 😀
On sa prikláňal skôr ku dievčatku, ale hneď na to povedal, že len nemuselo byť všetko vidno....že sa mám pýtať aj najvližšie, možno bude neskôr lepšie vidno ☹
ale na druhej strane som rada, že je také živé, že stále kopká, lebo aspoň viem, že je ok....takže v celku kontrola dopadla na 1... 🙂
Ahojte 🙂 chcela by som sa Vás opýtať ako pociťujete prvé pohyby? Ja občas cítim len také šteklenie a niekedy cítim tak ako keby som mala v brušku malé rybky a tie mi ďobkajú do maternice, cítim to ako také šklbanie pod kožou. Ale myslím si, že je to už naozaj bábo tak snáď už za cca 2 týždne už budem cítiť riadne. 🙂
@nelynka18 ja toho mojho musim uz ist dat ostrihat lebo ak nie tak mu zacnem robit asi copiky 😀
@dzuli08 ako citam s tymi menami tu mame viacer problem 😉 tak ale este mame cas a nejake pekne vyberieme 🙂
@nelustek my ideme v lete prerabat kupelku a zaroven zo spalne ideme robit detsku tak som sama zvedava ako to bude u nas lebo to moje trdielko aj ked spi v postielke ale nevie sam zaspat vzdy musi niekto prinom bit 😉
@bettyx uvidis ze vsetko bude v poriadku a ty budes stastna ze mas zdravucke mimco 😉
@natalii6 my sme robili chybu asi v tom ze od malinka sme chodili spavat vsetci naraz a to o tej osmej vecer.Nelka zaveli ide sa spat vypne telku pozhasina a ide sa do hajan.Teraz mame namiesto spalne tiez detsku izbu a my mame sklopnu postel v obyvacke.Tak kazdy vecer ju sklopym lahneme na postel ,ja sa niekedy este divam na telku.Nelka medzi tym zaspi a to mi zacina trochu vadit,ze by som chcela aby tam v tej izbe buvala ,lebo v obyvke nema taky klud na spanok..Ale dnes mi slubila ze bude spat v izbe ma tam aj malu lampicku keby sa bala sama po tme 🙂 tak bude druhy pokus 😀
Ozaj uz mate vyplneny formular na scitanie ludu? A co na to hovorite? Mne sa to vobec nepaci,ved vedia kolko ludi je. Ku nam nabehla pani rozdavala papiere a presne Nelka Buckova , Veronika a Lukas .Pekne nas vymenovala tak co chcu zivotnu uroven poznat.Nemam to ani vypisane. Vy ste na tom ako?
@nelustek ta vasa mala to je nejaky general 😀 😀 😀 ja som si povedal ze pri druhom to budem robit inaksie nech je viac samostatnejsi co sa tyka spania..ako zavidim mamicka co maju deticky ktore polozia do postielky a pekne zaspinkaju ale na druhej strane zase mam statie ze moje dieta spava cele noci takze som vlastne statsna zena 😉 a na zaciatku aj moj drobec spal so mnou v posteli ale potom sa naucil v postielke..a niektore deti asi potrebuju citit svojich rodicov ze su snimi proste kazde dieta ma ine naroky 😉 a co sa tyka tych formularov ja to este nemam ani na poli vyplnene a ked sa to vola scitaci formular tak co ma spolocne to ze kolko ma byt metrov stvorcovych a ine hovadiny 😠
niektora z vas sa pytala na kupanie na kupalisku niekde som nedavno citala ze aj tehotne zeny sa mozu na kupku kupat a ze sa nemusia obavat infekcie ak budu pouzivat tampon..neveiet co je natom pravdy? lebo ja si neviem predstavit ze by som v tych horuchavach nechodila bud na kupko alebo na jazera
holky, vím že to sem moc nepatří, ale švagrová bude mít 30. narozeniny a nějak moc nevíme co s ní! nenapadá nás žádný vhodný dárek.. tchýně bude kupovat naušnice z bílého zlata a my fakt nevíme co! co by vás potěšilo k 30tinám! PROSÍM
@natalii6 to je taky vlasac??? hihi my naseho stale strihame lebo on sa dost poti a ked ma aj kratke vlasky tak ich ma mokre 🙂 problem so zaspavanim? nastastie my sme na spanie boli vzdy razny a aj ked niekedy maly spal s nami v postely vzdy na druhy den musel spat uz vo svojej izbicke a vydrzali sme aj tyzdnovy rev ked sa snazil vydupkat a vyplakat si aby bol niekto s nim v izbe.....na toto mam fakt stastie,ze spava sam 😉ale ma mnoho inych zlozvykov,ktorych by som sa najradsej zbavila 🙂
@natalii6 tampon???no neviem ci je nieco na tom pravdy....to som este nepocula 🙂
@jana86 ahoj, takže vieš aké to je 😢 môj mm síce je maximálne 2týždne preč v kuse ale to len občas. Šéf sa mu snaží nájsť nakládku tak aby bol maxi v sobotu doma ale aj tak chodí von zase v pondelok 😢musí byť, že je doma v týždni už od piatku alebo štvrtku ale potom je to poriadne vidno aj na výplate.
A ozaj máme rovnaký termín, ale mne podľa sona je to vraj menej o týždeň. No uvidím snáď presne na morfologickom 29.5.
Ako ti je?
@misickab3 dobre, tak mi prosím Ťa potom napíš 🙂 ešte mi hovorila jedna kamarátka, že tam bola a za chvíľu ju vybavil, že to bolo moc rýchle, ale neviem, kto tam zrovna robil. Tak že išla do Hlohovca (musím si nájsť na nete), vraj tam bola 45minút a pozrel jej úplne všetko, počítal prsty, pozrel orgány a všetko jej ukázal a vysvetlil.. tak si to idem pozrieť, vraj tak dva-tri týždne dopredu objednávajú a najlepšie je to cca v 25 týždni tehotenstva..

@natalii6 jo, bylo to příšerný! vůbec nechápu že jsem se najednou tako sypala a v noci mě to pěkně budilo jak to svědilo -jsem fakt šťastná že je to pryč...
a děkuju -už se tam těším, tak snad se nenajde nic jinýho než zdravý mimčo 🙂