Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katulka74 kludne chod do 3kolesoveho, ja som mala aj 4 kolesovy, teraz mam 3 kolesovy a nedam nanho dopustit, neda sa to porovnat zo 4 kolesovym a je aj dobre stabilny, neviem aky je ten co si si ty vyhliadla, ja mam Jane slalom a je uplne super. Mam ho po dcere este ho vyuzivame ked ideme na dlhsie trate ale stale je ako novy takze nad kupou noveho ani neuvazujem. Ja by som asi tiez brala cerveny, ved to nevadi aj keby bol chlapec 🙂
@katulka74 kludne chod do 3kolesoveho, ja som mala aj 4 kolesovy, teraz mam 3 kolesovy a nedam nanho dopustit, neda sa to porovnat zo 4 kolesovym a je aj dobre stabilny, neviem aky je ten co si si ty vyhliadla, ja mam Jane slalom a je uplne super. Mam ho po dcere este ho vyuzivame ked ideme na dlhsie trate ale stale je ako novy takze nad kupou noveho ani neuvazujem. Ja by som asi tiez brala cerveny, ved to nevadi aj keby bol chlapec 🙂
@babulkaa jej dakujem, budem si ich musiet aj ja kupit, kedze sa chystame na dovolenku. A nepytali ste sa niekto na tie tampony aj vasho dokiho, ze co on na to hovori? Predsa reklama je reklama a skutocnost moze byt ina, napr. ci tehulkam nemoze (teda babatku) skodit ta latka cim su napustene
@babulkaa no ja ked som bola 1x tehu tak som sa kupala ale iba v mori, pri druhom tehu som sa nekupala vobec v lete kedze Nati sa narodila zac. jula, sice sme mali doma bazen ale tam sa daval chlor a neviem co este vsetko mozne na cistenie takze som sa bala aby som nahodou nedostala nejaku infekciu tesne pred porodom no a potom samozrejme v 600nedeli som sa tiez nekupala tazke to bolo take o nicom v tych horucavach ale da sa to prezit 🙂
pekny dnik prajem vsetkym maminkam a ich detickam 😉 dnes mame zase pekny dnik tak sme ho vyuzili a isli sa hrat na ihrisko 😉 Davidka som konecne dala ostrihat ale bolo to o dusu musela som ho drzat a on plakal ako keby ho drali ale zvladli sme to a na chvilu mame pokoj 😉
@nelustek co sa tyka tych formularov tak ked pocuva clovek telku tak sa vtom ani nevysomari lebo jeden povie tak a druhy inak no proste kocurkovo 😀 a kopec ludi vraj tym komisarom ani neotvara 😀
@peta_k ja ked som vcera maleho uspavala som dostala krc ale nastastie po chvili presiel a casto mavam take pichnutie(tak an boku) ked chodim ze musim normalne spomalit alebo zastat 😒
@katulka74 aj my sme boli v tej predajni pozerat kociky a kedze tam robi mojej kamosky manzel tak tiez by nam vedel spravit dobru cenu 😉 ponukal nam peg perego piko3 ale mne sa nepacia tie male kolieska (nemam snimi dobre skusenosti) a ani tie golfove palice by mi nevyhovovali budeme sa tam musiet este raz vybrat a pokukat daky iny 🙂
@dzuli08 neboj jedneho dna prides na to prave meno pre tvojeho drobceka 😉
@nelynka18 ked pojdem po obede von tak sa nane opytam v lekarni..a co sa tyka toho tvrdnutia aj ja som zaznamenala ze mi obcas tvrdne ani som to nehovorila lekarovi ale podla toho co si pisala tak to nie je nic zavazne 😉
@natalii6 tak davidko je uz ostrihany,uz je po fontanke 😢 ale to rychlo dorastie 🙂 no ja som sa tak docitala a aj co ine maminy pisali vo forach,tak vraj ak to neboli alebo to nieje 30x za den netreba robit paniku.....3.6. idem na 4D,tak sa na to aj popytam,no hadam je to normalne teda 🙂
@tepka aj ja som 17.10
nelynka18,mne tvrdlo pri prvych dvoch dcerach brucho a na konci sa mi neotvoril krcok,mam 2 cisaraky....
zuzaxa,ja s mladsou dcerou sme za cerveny a priatel so starsou za zeleny,tak snad cerveny vyhra 🙂
zuzinr,bala som sa stability,ale tento je ze vraj stabilny,niektore trojkolky sa ze vraj prevracaju,to hovoril aj ten predavac,ze to vidi v tom auparku ako sa tam denne vysypu aj dva kociky.
natalii6,male kolieska su hroza,hlavne pre nas co budeme mat babetka na zimu,ako sportak na leto to ano,nam hned odporucili tento,ze vraj ho maju dvaja predavaci odtial a ze su nadmieru spokojny,tak uvidime...
Babinec toto teplo ma zacina uz teraz nicit,co budem robit v auguste? 😝
nelynka18,v pohode,len sa pytaj,ano tvrdlo mi od 5 mesiaca,lezala som nejaky tyz v nemocnici,mala som to cele tehotenstvo take tvrdnutie,ku koncu uz uplne casto a pri porode 16hod na sale a otvorena na 2 cm,aj pri jednej,aj pri druhej,takze cisaraky,ale ja si myslim ze taketo tvrdnutie mensie je normalne,aj ja to mam ked som v praci.Myslim ze sa nemusis bat,spomen to v poradni,ale podla mna to nie je nic vazne.
nelynka18,to uz si nepametam,bolo to davno 🙂 ,ale teraz ked mi niekedy tvrdne v praci,tak je to az taky tlak do spodku brucha alebo na mechur,boli to pri chodeni,musim si vzdy vylozit nohy,v piatok rano idem na morfo ult,tak sa tam opytam toho doktora,co to moze byt
ahojte baby, no mna dnes bolia otrasne krize, trochu som si ich natrela matovym olejcekom a mierne to preslo ale inak je to otrasne, niektore dni tuzim aby uz bol vecer a spala som a necitila vsetky bolesti co tehu prinasa, bolia niektoru z vas? ak ano co vam na to zabera
lucy56,mna bolia a niekedy poriadne,ale ja to mam z roboty a mam velke prsia,teraz este brucho,takze parada,mne to zatial vzdy prejde lezanim,myslim ze ziadne kremiky nam nepomozu,jednoducho sa roztahujes
@michaela18 vážne no super ako sa cítiš???? 😉
@katulka74 no ja to mam skor take ze to ani neboli len citim akoby mi stvrdol sval na kamen,niekedy to prejde hned po par sekundach a niekedy mi brusko len tak akoby polozmekne ale nieje uplne mäkke .... neviem co to.sama neviem dobre posudit ci vzdy ide o tvrdnutie....
@lucy56 aj mna bolievaju krize a mne pomaha konska mast,pytala som sa v lekarni a tehotne ju mozu pouzivat....skus 😉
@zuzaxa ahoj to je nahoda,ja som tiez rozmyslala nad Lenkou keby to bolo dievca 😉 Ale som si povedala ze asi nie lebo je to az moc podobne.No ved uvidime.Nelka sa zobudila zakricala na mna ja som si k nej nachvilku sadla a zaspala,ale o polnoci som ju zavolala k nam ked znova kricala.Mne je tiez luto ked zaspi tam,lebo doteraz spavala stale s nami.Dnes mame treti pokus 😀
ahojte baby. co budete kupovat pre mimi na oblecenie? myslim tym, ako sa take male deti obliekaju na zimu? planujem mat zimny overal (v kociku fusak). co sa dava pod overal? treba aj nejaku zimnu bundicku? a co na nohy? Pancusky takym malickym detom asi nie, ze?
@zuzaxa ahoj Nelka sa zas zobudila 23:52 a kricala na mna.. Ked som dobehla tak si zas pekne lahla,ale ja som si mala k nej 🙂 Tak som ju zobrala k nam do postele.Ked isla vecer spat sme precitali rozpravku chvilku som ju hladkala po tele a zaspala.Ona ked ide spat chce aby sme ju masirovali,tak pri tom je naucena zaspavat 😀 Dnes bude dalsi pokus dufam ze to uz bude na celu noc
@berus222 dobra otazka.....no asi neaky fussak a oblecko pancusky urcite,ponzky neake asi hrubsie,gatuse,bodycko,svetrik a nakoniec cele do overalu a do fusaku a zakrit dekou,ci?to hadam bude stacit na zimu.....ci ? 😕 😕 to sa teraz tazko hovori....
@nelustek daj meno lenka aj ja som 😵 citam ze ucite nelku spat v izbycke,u nas to bol zdlhavy proces,drzim palce 😉
@nelustek no ono to bolo tak ze od roka a pol zacal spavat sam v izbe,to bolo ok pretoze to chcel a do dva a pol roka tam aj spaval.potom sa zacal budit a behat k nam a plakaval v izbe....tak sa vratil k nam do spalne a asi 3/4 roka o izbe nechcel ani pocut az pred vianocami sme ho vratili naspät,ze teda uz je velky a uz musi spinkat sam...a az neako v marci si zvykol a zatial spava celu noc.takze asi neake 3-4 mesiace v noci staval a krical z izby vzdy som tam ja alebo muz prisli pohladkali,zakrili a postupne sa prestaval budit lebo zistil,ze aj tak tam musi spat....

@katulka74 Mne sa páčia trojkolesové, ale zelenú veľmi nemusím, tá červená je aj podľa mňa fajn aj pre chlapca, aspoň Ti ho neurieknu 😀 !!!!