Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek no skus a ona si potom urcite zvykne,ze ma spavat v izbicke....viem ze to niekedy srdce trha,ked ju tam mas nechat v noci samu ale mysli na to,ze cim skor sa to nauci,tym lepsie 😉 a nesemu malemu este pomahalo,ze on sa vzdy rano zobudil a tato ho vychvalil do nebies,ze aky je on chlap,ze uz neni babo....to ho vzdy pozbudzovalo 🙂
@nelustek 😀 skuste mozno aj u vas to zaberie 😵
joj vcera vecer mi stvrdlo brucho na asi 5-10 minut ale aj to bolelo,no troska ale normalne som musela vstat z postele poprechadzat sa po byte a dat si dve tabl.magnezka.taketo to bolo 1x......neviem ci je to normalne a pritom som len lezala a nic nerobila....ak sa to bude znova opakovat,uz pojdem asi k dokymu......co myslite baby?
@nelustek no a tebe sa to tvrdnutie prejavuje ako?mne zo zaciatku iba stvrdlo a po minute zacalo mäkknut a vobec to nebolrelo,len som to citila ale teraz to bolo take ine.troska mi to pripomenulo moje kontrakcie ked som rodila ale toto bolo 100 krat mensia bolest....proste mi stvrdlo,rozbolelo ma vsade cele brucho a krize a citila som take tlaky a v ziadnej polohe mi nebolo dobre....a ty to mavas ako?
@lucy56 no keď mám pravdu povedať,tak doťahujem čo sa dá, odovzdávam prácu, zaúčam kolegyne... minulý utorok mi hrozil nemocnicou, včera som bola, tak to vyzerá tak, že je to OK.. a v utorok idem opäť... vyberiem dovolenku a potom hajde na PN.. na tie obmedzené vychádzky si nejako zvyknem.. a ide leto, sadnem von pod altánok, budem čítať a nejako to do októbra vydržíme... malé sa má chvalabohu OK, len teda ten stres nám nerobí dobre... a ani tu nik neberie ohlad na to , že som tehotná.. si pamätám, ked bola kočka z vedlajšej kancelárie minulý rok tehu, tak ju všetci obchádzali, dobre že jej nožičky nevykladali.. ale zmenilo sa tu toho asi až príliš 😒
@luseta2000 strašne moc držím palce....
@berus222 ja tiez planujem kupit pancusky, ved ked aj niekde by sme isli autom tak pod nohavice do autosedacky su idealne. Ja som moc dupacky nepouzivala, skor som mala take bavlnene nohavice a do kocika som malu dlho davala spat body, pancusky, overal, fusak, podla toho aka bola zima.
@nelustek no som zvedava ako s aVam to s tym spanim podari, ja uz tiez planujem dat Natalku do jej deckej aj na noc, aby si skor zvykla nech potom nie su zbytocne problemy. Zatial spava vo svojej izbicke len cez obed, to som sa tiez bala ze ako si zvykne, ona mi do 19 mesiacov cez den spavala len vonku v kociku, ale uz mala malo miesta - no ona si zvykla na prvy sup, vzdy si vyberie inu hracu s kt. chce spat, ale ked sa jej spytam ze ci bude spat v noci vo svojej izbicke tak stale hovori ze nie, no ale uz sa musim k tomu dokopat a dat ju tam aj na noc, len ked mne bude v spalni chybat ☹
ahojte, tak dnesna poradna bola uzasna videla som ako sa male hýbe, otvaralo pusinku - no proste krása, máme 353g ani sa mi to nechce verit ze je uz take velke ten cas mi nejako rýchlo beží, ani sa nenazdáme a mame nasich miláčikov v náručí 😵
inak nejak sa neviem prestat usmievat taký mám skvelý pocit 🙂
@zuzkazv to znie krasne, ja sa uz tiez neviem dockat dalsej kontroly, lebo naposledy ked sme boli tak babo asi spinkalo...ale dozvedeli sme sa ze to bude asi chlapcek...tak som zvedava ci nam to 9.6. na morfologickom potvrdia...ale hlavne aby bolo vsetko v poriadku tak ako doteraz 🙂
ste sa strasne rozpisali baby, som tu dva tyzdne nebola kvoli predsvadbovym pripravam a posvadbovym navstevam a uz to vobec nestiham docitat...dufam ze sa vsetkym dari vyborne...ozaj, ma niektora z Vas skusenosti s kocikmi Peg Perego - rozmyslame nad trojkombinaciou Easy Drive, je to vraj teraz novinka
@sonca13 tak s tou nemocnicou strasi aj mna od zaciatku doktor, tiez maly je v poriadku akurat moje telo nejako strajkuje, najnovsie sa mi krcok zacal skracovat na co je skoro este, takze ja som rada ze som doma, lebo aspon mozem lezat a chranit babo, a neboj tie vychadzky sa daju, presne ako pises budes pri dome a to je ok, a na pracu treba kaslat ked je prednejsie dieta a nase zdravie
@zuzinr presne toto ,ze aj mne ta nasa laska v posteli chyba.Ale uz je velka a parkrat ma v noci aj kopla do brucha,tak sa snazim spat vzdy otocena chrbtom.Ale hadam to nejak zvladneme a ked jej tam dame aj postielku tak dufam ze pochopi ze musi predsa strzit v noci aj babo.Ved bude velka sestra 😀
Tak nasa babula isla po tyzdni do skolky a vobec sa jej nechcelo.Tak plakala ze mi to srdiecko trhalo ☹
baby, kvoli comu sa robi na poradni vyter z posvy? minule mi robil a dnes som si mala volat o vysledky, tak som volala a ze je to v poriadku, ale vobec neviem, ze co to bol vlastne za test.. ked ja sa vzdycky na vsetko zabudnem opytat 😒

@nelynka18 skusim to aj ja tak.Ked mala na mna zakrici a vidi ze za nou idem tak si naspät lahne.To ja ju zoberem k nam. Dnes to tak aj urobim a uvidim