icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

14petulka88
25. máj 2011

@nelynka18 Dakujem pekne 🙂 ja mam moznost kupit za 150e aj z vajickom takze super cena tesim sa... dufam ze sa mi ta pani ozve 🙂 este sa opytam ma ten kociarik nanoznik aj na sportovu cast aj na vanickovu osobitne? alebo len jeden na obe casti?

dzuli08
25. máj 2011

@nelynka18 Peknučký kočík, aká je to značka? Tie kolieska asi nie sú nafukovacie, však? A pri tej športovej verzii sa dá to "držátko" - neviem si spomenúť ako sa to volá :D dať aj dopredu? Teda, keď budem kočíkovať, aby som sa kukala na bábo

dzuli08
25. máj 2011

@nelynka18 A je tento kočík vo vnútri dosť veľký? Niekde som čítala, že je problém tam dať dieťatko s fusakom

nelynka18
26. máj 2011

@14petulka88 nemas zaco,no to mas dobru cenu 🙂 ma osobytne na sportovu aj hlboku cast....
@dzuli08 dakujem,znacka Austin Coletto 4,nie kolesa su z tej takej mäkkej gumy,ano sportova cast sa da otocit aj v smere aj v protismere jazdy.....vanicka je jedna z tych väcsich ked sa tam da dobry vytvarovany fusak v pohode aj do pol roka sa da vyuzit a sportova cast je trosku mensia ale takisto sa tam dietatko v poho zmesti....ja som spokojna pretoze som presne toto hladala....je maly,spratny,elegantny a zarovej pre mimi pohodlny aspon sa mi tak zda 🙂

nelynka18
26. máj 2011

@zuzaxa no to je fakt,to je zavislost ked raz najdes dobru stranku uz by sa len minalo 😀

ivettka74
26. máj 2011

Ahojte dievcata, chcem sa vas opytat ci nahodou niektora nemate skusenosti s bolestou chrbta...Totiz som v 18tt a vcera pri prechadzke sa mi objavila bolest chrbta v krizovej oblasti ale len na pravej strane....A boli ma to este aj dnes...Na prehliadku idem az v utorok bud. tyzden preto mam trochu strach, neviete ci je to normal alebo sa mam bat??? Tu na nete su rozne ohlasy na bolest...Ono to nieje nejaka silna bolest, nijak ma neobmedzuje ale mam trochu strach, este sa k tomu priplietli aj moje tehu hormony a tak som si aj poplakala...Nechcem sa stresovat, ale neviem cim to moze byt...Za kazdu reakciu vopred dakujem...

babulkaa
26. máj 2011

@ivettka74 ahoj to bude pravdepodobne tym ze sa ti rozsiruje panva mne sa to stava tiez. Babo rastie a potrebuje stale viac a viac miesta tak si ho robi 🙂 Ja mavam taketo bolesti krizov a malicka je ok takze si myslim ze je to tym ze ma malo priestoru tak maminku trapi a robi si peliesok 😀

ivettka74
26. máj 2011

@babulkaa Dakujem si zlata ze si zareagovala, ale mala si to uz aj skor, lebo pozeram ze si v 20tt ze teda ci si to mala uz aj v tom 18tt ako som teraz ja...Ved ja nechcem malovat certa na stenu ale doteraz bolo moje tehu uplne bez najmensieho problemu tak teraz trochu panikarim vies... Zelam tebe aj tvojmu malemu anjelikovi vela zdravicka a tebe prijemne tehulkovanie...

babulkaa
26. máj 2011

@ivettka74 ano mala som to aj v 18tt potom to prestalo a zase to mam, mam pocit ze v tom 18tt si spravila miesto a teraz je jej zase tesno. Ale ked si niesi ista spomen to svojmu lekarovi pre istotu a budes mat pokojnu dusicku. Ja tiez hned panikarim, a volam lekarke ze toto a toto ma boli a ona ma ukludni a je vsetko ok. Aj ja tebe prajem krasne tehulkovanie a zdravucke babatko 🙂

zuzanazuzana
26. máj 2011

ahojte....dnes som mala poradnu, vsetko je v poriadku.......dnes som si nasla v schranke aj predvolanie na konzultaciu z genetiky.....uz mam vysledky z amnia, tak som velmi zvedava.....idem tam pondelok 30.5......ale kamaratky mi vraveli, ze kebyze nieco nie je v poriadku, tak mi volaju.......a na 100% budeme mat z amnia urcene pohlavie, tak sa vytesujem.......zacinam 22tt a stale nemam naznak pohybov......

jani74
26. máj 2011

Ahojte dievčence, ale ste toho zase popísali 🙂 My sme mali včera poradňu a som rozľadená ešte dnes 😖 V poslednom čase je sestrička nejaká pomýlená a asi jej už nabudúce niečo poviem. Dr. urobil len bleskové kontrolné sono - bambuľka spinkala dolu hlavičkou 😀
Pred časom sa tu rozoberalo - sterilizácia - aj mňa sa to pýtal včera. Vraj to musia ak budem po druhom cisárskom sa pýtať. Ma zaskočil, hoci sme to už tu rozoberali.

A tiež ma nahneval lebo ma už poslal do rizikovej poradne 😠Tam sa čaká od skorého rána a budem rada ak sa do 12h dostanem na rad a to tam nie je WC, a aby som si tam nosila piknikový kôš a netuším čo urobím s Matejkom, kto ho bude stále strážiť. A potom tehu mamičky buďte v kľude 😖 Takže budem chodiť raz za mesiac k môjmu dr. a ostatok do rizikovej poradne hoci mi nič nie je.

Preberali ste pozeranie zo spodu - môj dr. to robí stále preto lebo kontroluje či drží krčok. A pokiaľ si pamätám tak to robia aj v rizikovej poradni a sa teším ako každý týždeň sa bude mi tam vŕtať iný doktor 😠 Hlavne, že mám zakázaný sexík 😠

O chvíľu idem s Matejkom do mesta na výletík a hlavne nákup do Tesca pre bambuľku už sa teším ako malá 😀no nekúp to keď je akcia na detské oblečko 😀

sonca13
26. máj 2011

@tinika ono to neni sranda.. moj gyndáč pomaly zakaždým pýta 10 euri za utz. a to 4 D, tak na to som si odložila z výplat.. to bude okolo 50 euri.. ono pre niekoho to nie je vela penazí, ale pre človeka, čo málo zarába a ešte aj kopec iných vecí okolo máš, tak je to dost... ☹ bohužial, ale je to tak.. v dnešnej dobe chcú za všetko nenormálne prachy.. a ty len "čumíš"...

sonca13
26. máj 2011

@lucy56 určite, že zdravie malinkého je pre mňa na prvom mieste... aj u mňa je to tak, že malé je OK, ale môjmu telu sa furt nečo nepáči.. otras.. ale tak snáď budem v poriadku a dotiahnem mesiac a končím.. nech sa starajú iní už.. ja chcem mať už kľud, bez stresov a v pohodičke.. aj keď tie prachy budú chýbať... tá PN nie je nič moc... ale tak nejako to budeme musieť utiahnuť... iné nám nezostáva ..

zuzaxa
26. máj 2011

@nelynka18 Ja som minule v centre sa zakukala na jeden kočík, že čo je to za značka, sa mi veľmi páčil, a to ten tvoj Austin Coletto, v takej bledokrémovej farbe s čiernym, fakt pekný. Hneď som si na Teba spomenula 😀
Ja sa budúci týždeň chystám do Hlohovca do toho Aladinshopu omrkať kočíky, len nech už mám zajtra tú štátnicu za sebou 😖 sa mi už tak nechce....

jana86
26. máj 2011

ahojte,dnes sme mali poradnu,doktor ma pozeral len zo spodu,vsetko v poriadku.dokonca nam uz aj dovolil sexovat 🙂 mm sa potesi ked sa o tyzden vrati 😀 akurat sme sa objednavali na interne.a rozmyslam,ze sa objednam aj na 3D,aby aj mm videl malu ked je stale prec.a aj tak by som ju videla najblizsie az v 30tt.ved to este 2 mesiace 😒 a aj som sa ho pytala na kupanie v lete a dal mi letak na tie tampony.volaju sa Ellen.

nelynka18
26. máj 2011

@ivettka74 neplac,neboj sa este velakrat ta bude boliet do porodu.....jednoducho babenko rychlo rastie a s nim aj maternica a na vsetko ti to teraz bude tlacit.....pockaj ked ta v neskorsom stadiu male kopne do rebier to je bolest 😀 😀 urcite sa nemas coho bat 😉 aj mna bolieva aj v podbrusku aj v krizoch a este mi k tomu zacina aj tvrdnut brusko,na to som inak zvedava co mi doky povie 😒
@zuzanazuzana takze i ty budes uz vediet co sa v tebe skryva 🙂 aj ja si myslim,ze budu vysledky ok ked az v pondelok ides 🙂
@jani74 tak to ti verim ze si rozladena 😒 a preco do rizikovky?kvoli prvemu cisarskemu?a v prvom si mala neake tazkosti?
@zuzaxa 😀 no austin veru pekny 🙂 to je asi inak najlepsie popozerat kociky na zivo a poskusat si ich,potom daj vediet,ze ci si neaky vybrala 😉 zajtra statnice?drzim palce 🙂

bettyx
26. máj 2011

ahoj holky, tak moje silně odpovědná nevlastní sestra dnes porodila holčičku a včera její syn slavil dva roky... Je pěkný jak to vyšlo, tak holčičce budu přát aby ona byla už důvodem aby se o ni i bráchu máma starala..

ivettka74
26. máj 2011

@nelynka18 Dakujem Nely, ved preto sem pisem lebo viem ze su tu uz aj maminy ktore maju doma deticky a s takym niecim sa uz aj stretli....Uz je to lepsie...hlavne s mojou psychikou, myslim uz len na dobre veci a urcite viem ze to tak ma byt.... Ako to ze este nevies pohlavie??? Co mas v brusku maleho slušňáčika a drzal nozky pekne pohromade?? 😀 Alebo si to nechcela vediet...Ja sa uz neviem dockat do utorka kym pojdem na prehliadku a snad mi uz povie co to bude...Zatial ti zelam prijemne tehulkovanie a krasny dnik 🙂

bettyx
26. máj 2011

jinak včera mi přišel nový kočárek -neodolali jsme.. a v úterý se těšíme na morfo! 😀 .. čím víc se to blíží, tím víc mi přijde že e to oddaluje... jinak mám ještě už konečně šanci i vidět kopanečky našeho drobka 😅 -na to jsem se těšila celou dobu..

nelynka18
26. máj 2011

@ivettka74 ved aj tato stranka je o tom ked si nie je niekto isty tak sa opyta,preto sem rada chodim 🙂 velakrat sa dozviem aj to co som ani len netusila 🙂 no moj doktor si nebol isty,male sa mrvilo a vedel si len tipnut,tak som mu povedala,ze nech netipuje lebo 3.6. idem na 4D tak tam sa to dozviem na 100% a uz sa neviem dockat 🙂 no ak ma tvoj doky len obycajny ultrazvuk,tak tiez to bude asi len tip.....ale ak ma uz lepsi tak ti snad povie 🙂 aj tebe 😉

ivettka74
26. máj 2011

@nelynka18 Fiiha tak to naozaj neviem ze aky ma ultrazvuk, ale vyzera byt celkom moderny 😀 hehe no neviem, ale ani nestras, musim to vediet bez toho nejdeme domov !!!!! Povedal moj drahy 😀 A 4D to je ten taky kde to babo je take zlte a vidis ho zo vsetkych stran??? Pytam sa jak sisi ale nevyznam sa do toho velmi 😖

babulkaa
26. máj 2011

@ivettka74 inak kocky moja lekarka ma 4D UTZ a povedala ze tam sa ani pohlavie vidiet neda mne to pozera na 3D a 2D ze tam to vidno tak neviem :D lebo to tam prepinala a foto mi tlacila 4D tak som jej hned povedala ze nech s tym nakukne aj medzi nozky a povedala ze na 4D to aj tak neuvidi

ivettka74
26. máj 2011

@babulkaa Fiiiha nejak vela je tych "D" ultrazvukov, a taky ten klasicky to je 2D??? Vies ten ciernobiely kde to aj tak ledva vidis 😀 ja neviem vobec aky ma moja lekarka, mozno aj ten lepsi, lebo povedala ze pokial chcem nahra mi to kludne na USB kluc len vtedy som ho nemala pri sebe...Ja vaaazne neviem.... 🙄

nelynka18
26. máj 2011

@ivettka74 no ved uvidis ci ti to povie....ano to je taky....
@babulkaa no neviem on mi zase povedal,ze na 4D mi uz povie pohlavie na 100%....ale to je cudne,ze to nevidno ked 4D je este dokonaljsi ultrazvuk ako 3D.... 😒

sylvestra
26. máj 2011

Ahojte kocky, pozdravujem vas, i vase babenka 😉 My sme mali vcera poradnu a doktor mi povedal, ze to bude na 99 percent chlapciatko. Tak som sa vyblaznila po obchodoch 😀 . Na 4D ma objednal 20.6. Kukam, ze ste diskutovali o tych steroch, mne ho vcera tiez robil.
Nemate niektora skusenost s kocikom Cam Cortina 3X? Znama mi ponukla, ona s nim bola velmi spokojna, len ma odradza, ze je to trojkolka.

tinika
26. máj 2011

@sonca13 sak moj chcel za určenie tehu 6 eur, a vraj 3x preplaca poistovna, pri prvom mi ho 3x myslim nerobil, teraz hej ale to len pretoz e som z nemocky nemala vystupny utz a konec, teraz chodim do sukr. ambulancie a tam teraz dam 20 za morfo, minule 10 a v nemocke kde robili zadara, uz nerobia morfo, takze človek zaplati, sa objedna a čaka hodinu min. keby nemam maleho so sebou tak ma ani nezoberu dopredu ale sedim este dalsiu hodku :(

nelustek
26. máj 2011

@jani74 ja som este nic nepocula o rizikovej poradni... preco ta tam poslal mas nejaky problem?? ked mas zakazany sex?

santerra
26. máj 2011

Čafte cice 🙂 Tak my sme dospeli za posledný týžden k štádiu hrozne opuchnutých členkov :-/ Ani magnezko nepomáha, ani polohovanie noh....vobec nič. Máte s tým niektorá skúsenosti? Ako ste s tým bojovali? Vyzerá to otrasne...kotník mám skoro tak hrubý ako lýtko....čiže sa pomaly ale isto mením na slonicu 😀 😀

andelusik
26. máj 2011

@jani74 jeeej, tak mi potom daj vedieť, cena, prístup a čo to bude 🙂

andelusik
26. máj 2011

@misickab3 jemine, tak to máš akého futbalistu v bruchu 🙂 a teda ani tam nevideli, čo to asi bude? tešíla som sa, že snáď tam.. ale hlavne, aby to bolo zdravé.. 🙂