Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@cutty hi melon je super no.....teba sa ten novy zakon nebude tykat...netyka sa ludi co skoncili SŠ a VŠ,potom ca ak aspon jeden z rodicov robil.....cize tyka sa to ludi co rodicia nikdy nerobili a zo skoly su uz aspon rok vonku... 🙂
@bettyx taky maly krpcek 😵 no riiadny skok terminu ale mozno sa narodi na prvy termin a bude to taky prcek 😉
@jani74 no tak zajtra som zvedava 😕 a budem vas vsetky riadne natahovat 😀 nestras s tymi teplotami ved to sa aj zblaznim tehotna a take teploty 😖
@natalii6 no to som aj ja zvedava ako to zvladne 😖 🙂 ona caka chlapceka davidka,moje krsniatko 😉 ano zajtra uz je to tu,uz ideme na 4D.....riadne vas ponatahujem,co??? 😀 no rozmyslam nad tym ze to nechcem vediet ale ako sa poznam ked tam uz budeme,tak sa ako prva opytam 😀 takze zajtra velky narocny den je MDD a este aj 4D 🙂
ozaj baby co mate deti planujete nieco na MDD? rozmylsam,ze co pripravyt malemu.nechcem mu moc nakupovat sladkosti ci hracky,radsej by som nieco ine....ked ja mu sladkosti tak nerada davam 😖
@cutty aha, takze dochodkove budu platit.. no aspon daka dobra sprava 🙂 diky moc! vsak ja si tie urady obeham a este sa popytam, len sa mi do toho hrozne nechce, ja urady straasne neznasam ☹ , tak to stale odsuvam, ze este je cas.. ale stvalo ma to, tak uz som kludnejsia, diky
diky aj vam ostatnym, @bettyx vy sa nechate prekvapit? to by som asi nevydrzala 🙂 .. ale aj mna uz ta hrozna zvedavost opusta, najprv by som to najradsej vedela hned, este v prvom trimestri a teraz uz som celkom trpezliva.. este tyzden si pockam 🙂
@cutty hej, to som pocula, ale vraj sa to nechystaju schvalit.. no to dufam... zevraj nechcu podporovat prizivnikov, co nepracuju.. no super, ako keby to bolo take jednoduche, ze kazdy nezamestnany je lenivy prizivnik.. a okrem toho, ten prispevok ma byt predsa pre dieta, nie pre rodicov, co aj to chuda male je uz prizivnik?
@nelynka18 zoberte ho niekam na vylet, alebo do kina
babyyy, aj ja chcem meloooon!!!! 🙂 v lidli mali, ale tam sa da kupit len cely, no drahy jak slak 😒
boze, zenske, nerobte mi chut, co ja chuda tehotne! 😀 @natalii6 preco nie z lidlu? minuly rok som tam obcas kupila a neboli zle.. no bezzrnkove by sa hodili 🙂, ale mne by stacilo, keby bol dobre sladky, chrumkavy a stavnaty .. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 @berus222 zlte tiez milujem!! mam aj zasadene, ale nejak sa im nechce rast, maju dake listky ako keby obzrate 😒
@nelynka18 no uvidíme! ale v celku je to jedno.. hlavně aby to bylo akorát.. ne brzo a přenášet bych taky nemusela... 🙂
@reanda no jo, překvapení! bojovali jsme s tím už od zjištění těhotenství... ale můj táta mi říkal při Štěpánkovi že když si to nechám říct, tak se ošidim o nejhezčí překvapení.. tak to jsem nevydržela, tak teď prostě musím.. jsem strašně zvědavá! strašně.. ale chtěla bych to zažít -tátova slova mi furt vězí v hlavě...
Ahojte dievcata, mna by zaujimalo kolko ste pribrali? Je medzi nami aj par tyzdnov rozdiel, tak ak si pamatate, kolko ste mali pribrate v 19.tt? Ja uz mam na vahe plus 4kg, bojim sa, ze som sa nejak rozbehla...
ahojte dievcata, ozyvam sa po dlhsej dobe - pracovne vytazena, som rada, ked Vas stihnem obcas precitat 🙂 dnes som bola na tom druhom velkom ultrazvuku - vsetko je vraj v poriadku, drobcek vazi 330 g, vkuse sa mrvilo, meria tusim cca 25 cm. Doktor si nebol isty, ale predbezne to vyzera na chlapceka - najskor mi ani nechcel povedat, ked si nebol isty, ale som to z neho vytiahla 🙂 🙂 🙂 velmi sa tesim, ja mam od zaciatku tusaka, ze to bude Samko. Len skoda, ze tatko nebol so mnou, uz vo stvrtok sa mi konecne vrati zo sluzobky. Ozaj a cez vikend som nakupila prve vecicky - body, dupacky, ciapocku, ponozticky, pyzamka, cumlik, teplacky 🙂 stale si to obzeram a vytesujem sa 🙂 od soboty citim take intenzivnejsie bublinkovanie v brusku - takmer vzdy, ked si dam ruku na brusko...tak dufam, ze coskoro uz pride aj kopancek 🙂 v noci mi obcas trpnu nohy a dostanem krc do nohy, doktor mi povedal, aby som si kupila magnezko. tak asi vsetko z nasich noviniek - prajem pekny vecer a drzkajte sa tehulky 🙂
k tomu priberaniu, ja som mala plus 5 kg, skoro mesiac mi vaha stala, ale teraz uz asi poskocila, uz aj brusko mi viac vyskocilo, a vobec sa neprejedam, dokonca mam niekedy pocit ze mi ani nechuti tolko jest ako predtym, mozno koli teplu co je vonku
@nejla : vôbec si sa nerozbehla, ... ja som pribrala 3 kg, ale to kvôli tomu, že prvé tri mesiace som mala nevoľnosti a vtedy som pochudla... ale teraz to naberám, len dúfam, že to bude v norme 😀 a vôbec sa neprejedám... a tak ako spomínala @lucy56 ani mne teraz nechutí toľko jesť ako predtým a tiež predpokladám, že kvôli teplu...
babule, krásny deň prajem!
Iba na skok, pozdravím a letím!
majte krásny deň.
@natalii6
@reanda asi kukneme ci nieco neni v meste alebo sak mu doma pustim CD-cko z ultrazvuku 😀 uvidime co spachame.....
@bettyx no ved to by chcela asi kazda 😀
baby vy co furt riesite tie melony 😀 😀 zlty ci cerveny mne je jdeno len nech je stavnaty 😀 ja som tento rok kupila uz aj v lidli a bol suuuper 😵
@nejla tak ja mam uz 5,5 kg navyse a som 22+4tt a v 19 som mohla mat tak 3,5-4 kg... ale presne ako pisu baby kazda priberame inak....niekedy ma zena aj viacej plodovej vody a niektore sa aj naleju v celom tele vodou ako ja v prvom tehu.....takze vahu neries ako mne doky povedal pokial nepriberam 5 kil tyzdenne je to ok 😀
Ahojte baby, tak dnes som bola na ďalšej poradni (najbližšie to už bude glukózový test 😖 )
Všetko máme v poriadku, aj veľkosť bruška, aj váha (konečne som aj niečo pribrala 🙂) dokopy od začiatku tehu doteraz 4 kilá približne...takže sa teším...a dostala som prvý balíček pre budúce maminy... 🙂 len čo ma trochu hnevá- neviem ako to máte vy, ale mne teda z poradne na poradňu klesá tlak o 5 dole- vždy- teraz to už je 100/60 ☹ ale cítim sa v celku dobre, tak dúfam, že to už nebude moc klesať...
Tak prajem aj vám pekné priberanie, pekné a hlavne ničím neskalené tehuľkovanie 😉
ahojte baby,dnes som si privstala skor,uz mam aj obed navareny,o chvilu nam pride mm domov tak aby nepovedal,ze som mu nic nenavarila 😀 joj uz od rana pocuvam taky hluk,lebo byvame na prizemi a vonku nam robia rampu tak uz od 7 vkuse buchaju a zvaraju! a na druhej strane zase kosia travu!! ozaj ani som si nevsimla ci aj vas poslielali doktori na interne??ja som obj.na 20.6. a ten glukozovy test sa kedy robi?mne este doky nic nespominal.
prave sme sa objednali na 3D 🙂 ale az na 28.6 😠 co uz,hlavne,ze bude 😉

A melon uz mam doma 😀 Este nech sa trocha schladi v chladnicke a idem na to 😀 Inac poculi ste o tom navrhu zakona ze mamicky nezamestnane budu dostavat len polovicku rodicaku a nedostanu ani prispevok pri narodeni? Dufam ze to neschvalia aj ked neviem presne ake tam su podmienky ale...ja som napr. este tiez nepracoavala ale kedy som mala, ked malu som porodila v druhom rocniku VS a teraz vlastne koncim VS a v oktobri uz druhe babo 🙂 A dobrovolne poistenie som si tiez neplatila 😒