icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

dzuli08
1. jún 2011

@misickab3 @babulkaa Ale nie všetci lekári rozdávajú tie balíčky. Ani moja kámoška ho nedostala a ani nedostane. To iba tí lekári, ktorí s tou organizáciou spolupracujú. Ak ho nedostanete, tak na nete je niekde stránka, kde si ho môžete objednať samy. Ak by si chcela tú adresu, tak ju pohľadám. :D

reanda
1. jún 2011

dobre rano 😅
@jana86 mna nikam neposielaju (chvalabohu) a na glukozovy test ma bude objednavat az na buducej poradni koncom juna

balicek? aky balicek? 😕 no neviem, ci aj u nas nieco dostaneme 🙂

jaaaaj, dneska nam prisli konecne nejake prachy, ide sa nakupovat, tak si s babom kupime k MDD MELOOOOON 😀 😀 😀
@nelynka18 < --- 😀

misickab3
1. jún 2011

@jana86 no, my bývame tiež na prízemí, aj keď je také vyvýšené, ale keď mám otvorené okno v izbe, kde bude decká, tak každá "tetuška susedka", ktorá sa tam pristaví a porozpráva s ďalšou ma "obohatí" o kopec info...a to sedím v inej izbe 😀

No a ten test na cukrovku sa robí tak okolo 25.-26. týždňa...aspoň myslím, že tak. Ale mne len spomenul, že keď mi sestrička povie, že už treba, tak si mám doniesť 75 mg takého prášku, čo kúpim v lekárni a dve hoďky sa potom po vypití musím zdržiavať v čakárni ☹ ...čo už...ale neboj, určite ti to najbližšie spomenú...sestrička mi poradila, nech si donesiem aj citrón, že sa to lepšie pije 😀

lucy56
1. jún 2011

@jana86 aj mna objednali tak neskoro na 30.6., najradsej by som sla hned,ale ked vtedy je to vraj lepsie vidiet, zajtra idem na poradnu tak dufam ze drobca aspon zahliadnem
inak dnes ma nejako cudne pobolieva lavy vajecnik ci co to tam mam...

lucy56
1. jún 2011

a ten link na objednanie toho balicku by som privitali, mne nic nedali a asi nedaju, chodim do nemocky, co je statne zariadenie a tam nemaju peniaze na nic navyse

dzuli08
1. jún 2011

@lucy56 Tak tu je ten link: http://www.familyservice.sk/tehotenstvi.php
Píše sa tam :
V prípade, že ste tento balíček neobdržala, napíšte nám prosím na adresu prosam@prosam.sk meno a adresu Vášho gynekológa a my mu ho pošleme.

babulkaa
1. jún 2011

@dzuli08 tak napisala som maila ze som nedostala tak uvidim ci poslu mojej gynekologicke a ci sa to vobec ku mne dostane 😀 😀

dzuli08
1. jún 2011

@babulkaa No však uvidíš, je to také milé. Nič extra, ale poteší. Je tam taká jedna fajn knižočka o celom tehotenstve, vzorka prášku na pranie, aviváže, rôzne letáky, minerálka, hnedý cukor a taký zlatučký cumlík :D :D Ale chcem sa spýtať, či vo všetkých pôrodniciach dávajú tie balíčky a čo je v nich. Vie niekto?

bettyx
1. jún 2011

@zuzkazv děkuju 🙂.. vypadá spokojeně, že jo... 😅
@natalii6 děkuji! 🙂
@nelynka18 asi jo...
Holky, mám od včerejška neuvěřitelný pocit štěstí... takové jsem snad necítila ani se Štěpíkem -jako byla jsem strašně šťasná, to ne že ne a teprve když se narodil, tak to bylo něco!!!!... ale teď je to trošku jiný když můžu porovnat dvě fotky, kór když vidím že ty děti mají stejné rysy... a Štěpánek je takový roztomilý -večer mi pomáhá mazat břicho a vždycky když malé kopne, tak se tomu strašně směje 😀 .. je to hrozně vtipný 😀

berus222
1. jún 2011

@babulkaa moja gynekologicka ich ma asi v ordinacii 20 a tiez ho este nemam.

@dzuli08 zda sa mi, ze ano, v kazdej porodnici by to mali davat. a je tam po kazde nieco ine. ja som mala pri prvom detsku vyzivu, ziletku, nimeralku, kopu letakov, este poharik detskeho jedla mylsim ze hami to bolo a plastovu lyzicku.

baby, mozem poprosit o hlas
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=23122...
dakujeeem

nelynka18
1. jún 2011

baby ten balicek si ani neobjednavajte nic take,ze by sa to oplatilo objednat tam neni len zopar vzoriek.teda ja som ho tiez dostalo ako potesilo bolo to mile ale keby ho nedostanem,tak ho urcite neobjednavam...u nas v ordinacii doktor aj pred terminom dava balicek pre miminko a ten je lepsi lebo su tam vzorky detskej kozmetiky a mozem tak vyskusat co malickemu viac vyhovuje 🙂 joj baby este dve hodky a budeme vidiet nase krasne babenko 🙂 mam troska tremu,pretoze sa neviem rozhodnut ci chem vediet co to bude 😅 ale kazdopadne sa uz neviem dockat 😵
@misickab3 nemala by si jednoduchsie keby si kupis ten glukozovy prasok,doma si to zmiesas a vypyjes hned rano a dve hodiny na to ides za sestrickou?aj ja to tak idem robit rano o siestej ho vypijem a o osmej mam byt u sestricky....dohodni sa s nou po telefone a nemusis zbytocne cakat v cakarni 🙂

berus222
1. jún 2011

@nelynka18 mozes to tak urobit? ja mam prist na 6:30 do ambulancie, tam mi zoberie krv, vypijem to a 2 hodiny nemozem nic robit, len sediet v cakarni, ani pit vodu ani chodit.
este som sa jej pytala, ci si to nemozem urobit doma (mame glukomer a vsetko potrebne) a ze jej to donesiem ukazat 😅 , a ze nemozem. musim tam sediet aby ma videla, ze nic nerobim.

zuzkazv
1. jún 2011

@berus222 ja si to tiež tak pamätám pri synovi že som tam musela sedieť, ale všade asi majú iné postupy, ja by som to tiež tak brala že doma vypiť a potom prísť, no čo už 2 hod vydržíme

nelynka18
1. jún 2011

@berus222 hmmm no asi ma kazdy iny system....ja viem,ze tiez pri synovi som to doma vypila a za dve hodky prisla...aj teraz mi povedala ako to mam zriedit a ze o siestej vypit a prist o osmej...tak asi zalezi na zvyku lekarov 😒

misickab3
1. jún 2011

@dzuli08 ja som mala presne to isté, ale navyše malé balenie kára(obilninová káva bez kofeínu) a 1 plienku 🙂

dadusa26
1. jún 2011

ahojte .. dlhsie som nepisala, lebo popravde nic nove...ale dnes mi dr oznamil ze cakame dievcatko..muzova prva reakcia..ale nieeee...tak ma moc nepotesil 🙂 ....konecne sa mozem pustit do nakupovania ....sice v miere lebo po synovi mam toho tolko, ze asi aj tak bude chodit v modrom a zelenom...a vyberat meno...mala ma vraj 400g a chuda je taka pokrcena, ze jej musi byt veru veeelmi nepohodlne..tiez ma caka test na cukrovku ale mam si ho zakupit, vypit a za 2 hodky dost na odber..takze fajn....a teraz v nedelu konecne uvidime malu na 3d ideme do hlohovca...tesim sa kedze moj doki nerobi fotky a muz este nevidel svoje dielko...neviete nahodou ako je to so zubarmi..? ci su stale povinne 2 prehliadky pocas tehotenstva?

zuzaxa
1. jún 2011

@dadusa Mne povedali u môjho dokiho, že do 15tt mám mať razítko od zubára aj od obvodnej, že nech si to vybavím čím skôr. Ty si ešte nebola? Nebolia ťa? Ja som išla sama od seba, lebo ma jeden začal strašne bolieť a to som bola len v 8tt., ale bez injekcie som si dala pre istotu. A už vtedy mi zubárka hovorila, že keď bolia zuby to bude chlapec 😀 , a vyšlo to.

nelynka18
1. jún 2011

aaaaaaaaaaaa boli sme na 4D a mame CDcko je to nadherne 😵 😵 videli sme prsteky a nostek ma ako tato 🙂 a bude to bude to a bude to ste zvedave??????? no tak to teda napisem bude to dalsi vajciak 😀 cize chlapec 🙂 ste mi vsetky baby pobrali a nam ste nenechali 😀

bettina
1. jún 2011

@nelynka18 blahoželám 😉 budú super parťáci chalani 🙂 no a my sme dúfali, že chlapec 😎 ale sa vytešujeme malej princezničke 😵

nelynka18
1. jún 2011

@bettina ked tak vymenime 😀 😀 ale nie aj my sa tesime a hlavne nas syn ten chcel od zaciatku bratceka 😉

tun1ska
1. jún 2011

@zuzaxa Tak to som zvedavá, či to sedí aj u mňa...Bola som pred 3 týždňami ťahať osmičku, velmi ma bolela...A zajtra idem na usg, sná´d mi povedia aj pohlavie 😉

reanda
1. jún 2011

gratulujem vsetkym, co uz viete, co to bude 🙂

a to ako s tym glukozovym testom, ze vypijete doma a za dve hodiny pridete, ved krv sa berie aj pred tym, aj po tom, na porovnanie, nie? 😕 to som zvedava, co mne povedia, ja mam doktora kusok od domu, tak dufam mi dovoli ist aspon na tie dve hodiny domov a nebudem musiet cucat v cakarni

a o povinnej navsteve zubara a este aj razitku tiez pocujem prvykrat... ja som doteraz nebola a nikto mi nic nehovoril

no a este o MELONOCH 😀 .. som si kupila v kaufe skoro patkilovy a bledy bol jak babatkova prdelka 😀 .. no ale aspon je stavnaty, uz som zjedla polovicu 😕

babulkaa
1. jún 2011

jezisinkooo baby prestante s tymi melonmi, ja mam teraz nizky tlak tak nemozem do obchodu a nikto nieje doma koho by som vyslala, ak neprestanete budem skrabat steny za chvilu 😀 😀 😀 😀 ja chceeeeem melooon 😀 😀 😀

natalii6
1. jún 2011

dnes som bola na pohrebe a hned ako som prisla som sila pozriet ake prekvapko ma
@nelynka18 v brusku a citam ze az za 2h ides a teraz som prisla a hned hladala co si napisala a vidim ze si natom uplne rovnako ako ja 3chlapy a 1 zena 😀 velka gratulacia k vajciacikovi 😉
@misickab3 ja som nedostala ziadny balicek ale neva preziem aj bez neho 😀
@babulkaa glukoza aj mna caka 16.6 ale vobec by som ju nemusela 😠
@jana86 ty mas 3d presne na moje narodky 😀
@berus222 ja som natom rovnako tiez musim cucat v ordinacii a vybavit sa kopcom casakov lebo by som sa tam asi zblaznila
@dadusa26 gratulka ku divcatku 😉 a k zubarovi mas narok ist pocas tehotenstva 2x ale ci je to povinne to neviem pri prvom som bola raz a nikto nic nevravel

berus222
1. jún 2011

@nelynka18 ani nam sa ta baba asi neusla.skoda, mozno tretie.

nelynka18
1. jún 2011

@natalii6
@berus222 😀 😀 no kočky mozno sa tu este stretneme za par rokov a zese mi 3 a budeme si pisat,ze ci uz konecne to bude baba 😀 takze aj tebe berus to vyzera na chlapceka? ale baby ja ked som ho dnes videla bolo mi uplne jedno ake pohlavie to je......bol uplne rozkosny 😵 😵 kopkal,rucickami maval,ukazoval nam prsteky a otvaral pusinku...no uplne nazozratie 😵 a teraz mam taky pocit stastia a strasne sa tesim ked uz bude medzi nami....dam sem potom aj video,tak kuknite...

natalii6
1. jún 2011

@nelynka18 to ti verim ze si stastna ako blska..uzivaj si to ako sa to len da a potom si to uzijeme este viacej ked budeme mat tie nadherne balicky stastia v ruke 🙂

dzuli08
1. jún 2011

@berus222 Aj mne to presne tak doktorka povedala, ešte som sa pýtala, či sa nemôžem ísť potúlať do mesta, kým budem tie dve hodiny čakať a ona povedala, že nie. Krv z palca mi zoberú hneď o šiestej ráno, potom vypijem tú vodu, urobia mi poradňu a o dve hoďky mi znova zoberú krv z palca. Ale už som sa neopýtala, či budem vedieť výsledky hneď, alebo až potom.

dzuli08
1. jún 2011

@misickab3 Presne ešte tú plienku som mala aj ja, taku mini mini. Ale Caro som tam nemala a tak ho milujeeem :D

nelynka18
1. jún 2011

@natalii6 tak sa na to tesim 😵 a co meno uz vas cosi napadlo?? nas napadol dominik....chceli sme davidka ako mate vy ale ta moja svagrovka si ho vybrala skor,takze davidko bude moje krsniatko 🙂