icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzanazuzana
2. jún 2011

@nelynka18 tak synovi sa paci aj po mne zuzana, ale my sme si nejako zvykli na sabinku......este ked sme nevedeli pohlavie, tak priatel bol presvedceny o sabinke, ja zase, ze bude chlapcek.....vsetkym na okoli sa paci, len syn strajkuje proti menu....k takemu menu sme prisli minuly rok, ked som si dala vlozit dve vajicka a mysleli si, ze budu dvojicky.....a jedna pani, ktora prstienkuje pohlavia /nikdy sa nepomylila/ nam obom vyprstienkovala dve baby....tak sme chcelu zuzanu a k tomu sa nam hodilo sabina.....alebo veronika a monika
a syn ma uz pol roka sestricku od exa a vola sa tamara

sonca13
2. jún 2011

@tinika presne o toto ide... že tebe je to blbé alebo aj mne, ked vidím, že starší človek stojí a ja si sedím a nikoho ani nehne sa postaviť alebo tak.. tiež sa vždy postavím.. aj u lekára , aj v buse... zatiaľ ešte vládzem, tak aj postojím.. ale keby mám nejaké zdravotné problémy, tak ako ty, že ani ked si tehula nebola, si mala troška problém so státim, tak neviem, neviem..

nelynka18
2. jún 2011

@sonca13 a bude mat dalsiu sestricku 🙂 mozno si zvykne pocase aj na toto meno,,,my sme tiez pri prvom hned na zaciatku vedeli,ze to bude risko a teraz stale vahame....tak nechajte sabinka asi jej je to meno sudene 🙂

katulka74
2. jún 2011

Babi,ja mam sice uz rezervovany kocik,ale velmi by som chcela vidiet ATLANTIC ESPIRO novu kolekciu v predajni a neviete niektora,kde ho maju?VIEM,ZE CEZ INTERNET VSADE,ALE NETRUFAM SI KUPIT KOCIK,KTORY NEMAM OBKUKANY.

lucy56
2. jún 2011

@katulka74 pridi k nam, my ho mame uz kupeny, v garazi odlozeny a je nadherny, hlavne vysoky lebo obaja sme s muzom dlhani ale skoda ze sportova cast je len v smere jazdy, inak zatial som spokojna, uvidim ako ked budem pouzivat

katulka74
2. jún 2011

lucy 56,si zlata 🙂 a ty si ho kde kupovala?Normalne z predajne?

tinika
2. jún 2011

@sonca13 no taka je dnes doba, kazdy mysli na seba okrem par vynimiek 🙂

motylik08
2. jún 2011

@cutty super tak už sa teším na budúcu stredu 🙂

motylik08
2. jún 2011

@nelynka18 no úplne rozdielne názory 🙂, ale však aj tak všetko závisí od bábätka 🙂......treba odskúšať od nejakých kamošiek a potom sa uvidí čo bude lepšie, možno ani jedno ani druhé, Dominik je veľmi pekné meno, mne sa páči chlapčenské Patrik a babské Ninka no uvidíme, že čo budeme mať 🙂

motylik08
2. jún 2011

@chavallee super, ešte som nestretla žiadnu maminku čo má termín tak ako ja 🙂, len si úplne z opačného konca 🙂, dúfam, že s tými pohybmi to bude každú chvíľu, už sa neviem dočkať ako ma prvý krát kopne........veľmi rýchlo idú teraz tieto týždne, už aby sme mali október a aby bolo všetko v najlepšom porádečku 🙂

motylik08
2. jún 2011

@chavallee super s tými kresielkami, no veď uvidíme, že či vôbec niečo kúpime, možno budeme bábo uspinkávať v kočári a možno bude jako jeho tato, kde ma položia tam budem 🙂.....zatiaľ povahovo a tou lenivosťou je celý on 🙂........na 4Déčku si už bola? ja sa neviem rozhodnúť, ale čo mi hovorili ženy u doktora, tak je to krásny zážitok, no veď uvidíme ešte 🙂

nelustek
2. jún 2011

Ahojte, tak vcera som zacala uzivat tablety na vkladanie,co mi predpisal Dr.na gynde a tam som sa docitala ze neuzivat v tehotenstve... hadam vie co predpisuje 😨
@nelynka18 gratulujem k chlapcovi a je naozaj krasny

nelustek
2. jún 2011

A ozaj za mesiac som pribrala 3,5kg takze doteraz 7kg.A je to vidiet,doslova zerem 😝 dnes napriklad kysle cez sladke a mojim crevam to dava dobre zabrat.Ale co mam robit ked mam na vsetko chut? 😀

tinika
2. jún 2011

ahojte, tak mam pocit, ze začinam uz citit pohyby .)

nelynka18
2. jún 2011

@motylik08 ja som tiez chcela najskor patrika ale okolo mna sa rodi sami patrik tak som si to rozmyslela 🙂 presne mozno tie nase deti nebude bavit nic 😒
@nelustek a to co su za tabletky? na vkladanie?to nepoznam 😕 hi dakujem,je to chutne takto vidiet svoje dieta,uplne som sa zabudla opytat dokyho na pohlavie az ked sa ma to on opytal,ci to chceme vediet 😀 ja mavam tiez take dni ze sa neviem dojest ale zatial klop-klop mam 5,5 kg navyse uvidime ako budeme pokracovat 😀
@tinika jeeej tak si sa dockala,tesim sa s tebou 🙂

nelustek
2. jún 2011

divala som sa na Hausa a teraz na konci som plakala.Tento serial ma vie skoro pokazde rozplakat

nelustek
2. jún 2011

@nelynka18 volaju sa polygynax. Zavadzaju sa dovnutra
akurat som sa napapala orechovych sulancov a dovaram kyslu kapustu s udenym rebrom.Tak sa na to tesim mnam tak to tu vonia 😀

nelynka18
2. jún 2011

@nelustek a su na co? 😀 to mas teda chute ale urobila si aj mne teraz chut na sulance s makom 😀 len kto mi ich pripravy 😕

tinika
2. jún 2011

@nelynka18 🙂 no zatial su to take neiste ale onedlho to budu kopance, sak pamatam ako to bolo pri patovi 🙂 a ked uz o tych menach aj som chcela samka a muz patrika a teraz tiez zistuem ze ich je tiez dost .) ale to skoro pri kazdom mene tak, teraz tiez zistujem ze barboriek je dost .))

nelustek
2. jún 2011

@nelynka18 mne ich robil vcera manzel 😉 tak ja som mu pre zmenu dnes urobila tu kapusticku co si vymyslel

nelustek
2. jún 2011

@nelynka18 myslis tie tabletky? mavam vytok a niekedy ma z toho boli a pali cely spodok ☹

nelynka18
2. jún 2011

@nelustek aha ja mavam tiez vytok ale nic ine ho nesprevadza,taky je vraj ok,teda spon mysli 😕 dnes som hovorila kamoske,ze som bola na 4D a ze cakame chlapca a ona ze tiez bola na 4D a ze mali mat dievcatko a narodil sa chlapcek....zostala som v soku 😕 snad to bude teda chalan lebo uz som si poobjednavala modre vecicky 😀

nelustek
2. jún 2011

@nelynka18 ano? este som nepocula zeby sa na 4D pomylili

nelynka18
2. jún 2011

@tinika no ved jasne zachvilku budu kopance 😀 no ono je to tak s menami,je vela deti a malo mien 😀 ja by som napriklad chcela zakarias-zak ale moj muz nechce o tom ani pocut,ze on nehce take zahranicne a neobvykle 😒 ale vyznam mena dominik a znamenie vahy sa k sebe hodia,tak snad vyberieme spravne 🙂

nelynka18
2. jún 2011

@nelustek no ved ani ja tak som bola v soku....lebo ze to zazreli len na chvilku tak ako my....asi na 5 sekund a hned sa otocilo a malo tam aj nozicku tak ale na to sa spoliehat nebudem 🙂

nelustek
2. jún 2011

@nelynka18 mne pozeral babo tiez na 4D ale ja som tam nic nevidela ,lebo to mal tiez len chvilku pustene.Tak ale ja sa na to spolieham ze to bude dievca.Ani pri Nelke sa nepomylil.

nelynka18
2. jún 2011

@nelustek ja sa tiez spolieham....ale ved je to jedno len nech je to zdrave 😉

tinika
2. jún 2011

@nelynka18 moj je tiez proti uplne zahraničnym a take čo by chcel sa nepačia mne 🙂)

nelustek
2. jún 2011

@nelynka18 presne ako hovoris

nelynka18
2. jún 2011

@tinika tak si mozeme ruky podat 😀 zatial sa zhodujeme len na dominikovi.... to mame staromodnych muzov,co 😀 😀
@nelustek ale nahodou mne sa paci ked su najskor rovnake pohlavia a potom jedno opacneho 🙂 moj muz ma t brata a ja mam tiez dvoch bratov... tak sme to mali takto asi sudene 😀