Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@tinika presne o toto ide... že tebe je to blbé alebo aj mne, ked vidím, že starší človek stojí a ja si sedím a nikoho ani nehne sa postaviť alebo tak.. tiež sa vždy postavím.. aj u lekára , aj v buse... zatiaľ ešte vládzem, tak aj postojím.. ale keby mám nejaké zdravotné problémy, tak ako ty, že ani ked si tehula nebola, si mala troška problém so státim, tak neviem, neviem..
Babi,ja mam sice uz rezervovany kocik,ale velmi by som chcela vidiet ATLANTIC ESPIRO novu kolekciu v predajni a neviete niektora,kde ho maju?VIEM,ZE CEZ INTERNET VSADE,ALE NETRUFAM SI KUPIT KOCIK,KTORY NEMAM OBKUKANY.
lucy 56,si zlata 🙂 a ty si ho kde kupovala?Normalne z predajne?
@nelynka18 no úplne rozdielne názory 🙂, ale však aj tak všetko závisí od bábätka 🙂......treba odskúšať od nejakých kamošiek a potom sa uvidí čo bude lepšie, možno ani jedno ani druhé, Dominik je veľmi pekné meno, mne sa páči chlapčenské Patrik a babské Ninka no uvidíme, že čo budeme mať 🙂
@chavallee super, ešte som nestretla žiadnu maminku čo má termín tak ako ja 🙂, len si úplne z opačného konca 🙂, dúfam, že s tými pohybmi to bude každú chvíľu, už sa neviem dočkať ako ma prvý krát kopne........veľmi rýchlo idú teraz tieto týždne, už aby sme mali október a aby bolo všetko v najlepšom porádečku 🙂
@chavallee super s tými kresielkami, no veď uvidíme, že či vôbec niečo kúpime, možno budeme bábo uspinkávať v kočári a možno bude jako jeho tato, kde ma položia tam budem 🙂.....zatiaľ povahovo a tou lenivosťou je celý on 🙂........na 4Déčku si už bola? ja sa neviem rozhodnúť, ale čo mi hovorili ženy u doktora, tak je to krásny zážitok, no veď uvidíme ešte 🙂
A ozaj za mesiac som pribrala 3,5kg takze doteraz 7kg.A je to vidiet,doslova zerem 😝 dnes napriklad kysle cez sladke a mojim crevam to dava dobre zabrat.Ale co mam robit ked mam na vsetko chut? 😀
ahojte, tak mam pocit, ze začinam uz citit pohyby .)
@motylik08 ja som tiez chcela najskor patrika ale okolo mna sa rodi sami patrik tak som si to rozmyslela 🙂 presne mozno tie nase deti nebude bavit nic 😒
@nelustek a to co su za tabletky? na vkladanie?to nepoznam 😕 hi dakujem,je to chutne takto vidiet svoje dieta,uplne som sa zabudla opytat dokyho na pohlavie az ked sa ma to on opytal,ci to chceme vediet 😀 ja mavam tiez take dni ze sa neviem dojest ale zatial klop-klop mam 5,5 kg navyse uvidime ako budeme pokracovat 😀
@tinika jeeej tak si sa dockala,tesim sa s tebou 🙂
divala som sa na Hausa a teraz na konci som plakala.Tento serial ma vie skoro pokazde rozplakat
@nelynka18 🙂 no zatial su to take neiste ale onedlho to budu kopance, sak pamatam ako to bolo pri patovi 🙂 a ked uz o tych menach aj som chcela samka a muz patrika a teraz tiez zistuem ze ich je tiez dost .) ale to skoro pri kazdom mene tak, teraz tiez zistujem ze barboriek je dost .))
@nelustek aha ja mavam tiez vytok ale nic ine ho nesprevadza,taky je vraj ok,teda spon mysli 😕 dnes som hovorila kamoske,ze som bola na 4D a ze cakame chlapca a ona ze tiez bola na 4D a ze mali mat dievcatko a narodil sa chlapcek....zostala som v soku 😕 snad to bude teda chalan lebo uz som si poobjednavala modre vecicky 😀
@tinika no ved jasne zachvilku budu kopance 😀 no ono je to tak s menami,je vela deti a malo mien 😀 ja by som napriklad chcela zakarias-zak ale moj muz nechce o tom ani pocut,ze on nehce take zahranicne a neobvykle 😒 ale vyznam mena dominik a znamenie vahy sa k sebe hodia,tak snad vyberieme spravne 🙂

@nelynka18 tak synovi sa paci aj po mne zuzana, ale my sme si nejako zvykli na sabinku......este ked sme nevedeli pohlavie, tak priatel bol presvedceny o sabinke, ja zase, ze bude chlapcek.....vsetkym na okoli sa paci, len syn strajkuje proti menu....k takemu menu sme prisli minuly rok, ked som si dala vlozit dve vajicka a mysleli si, ze budu dvojicky.....a jedna pani, ktora prstienkuje pohlavia /nikdy sa nepomylila/ nam obom vyprstienkovala dve baby....tak sme chcelu zuzanu a k tomu sa nam hodilo sabina.....alebo veronika a monika
a syn ma uz pol roka sestricku od exa a vola sa tamara