Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 jaj som zvedavá aj kvôli vecičkám, veď rada by som sa už zamerala buď na modrú alebo na ružovú nie len také neutrálne.....no však uvidíme, či nebude lenivé malé 🙂......v Leviciach je to drahšie, v stredu sa spýtam doktora 🙂...............veď to že tie malé detičky rastú veľmi rýchlo.....viem na sesterniciných dvojičkách, dnes sú to 5 ročné kočky a pred nedávnom sme ich ešte v perinke držali............ja som spapala nektarinky a tíško ti závidím tú pizzu, dobrúúúúúú chuť 😉 a sesternica tá tiež furt do všetkého tatarskúúúúúúú 🙂
@motylik08 hm no ja som si tiez nieco modre uz kupila 😉 jej dvojicky to je zlate len urcite namahave 😒 nezavid doma si das lepsiu mnamku 😀 kedy koncis? malemu ta pizza tiez asi chutila lebo sa asi prebudil a buntosi 😀 no nic tak nech ti to v praci rychlo ubehne ja idem umyt riad,potom po riska do skolky a nakoniec ku kamoske pozerat cd-cko z ultrazvuku 😵
@nelynka18 no pomáhali sme zo začiatku ako sme vedeli všetci...............jaaaaaaaj ani nehovor, nič nemám také konkrétne k mimču....🙂......do stredy sa zbláznim od nedočkavosti a možno sa ani neukáže :D.....................ale nezávidím, ja doprajem každému 😉 ja pracujem od rána 8smej do 16:30 hod. každý deň, no ale doma bolo lepšie....... 😒 pekný program na poobede 😉 tak si to pekne užite 😉
Ahojte dievcence,ja som sa ani nepochvalila.... budem mat svadbu asi v novembri 😀
ja som si planovala sa vydavat na jar, no uz to asi nestihnem, tak mozno v lete 😀
@bettyx no krasne fotecky mas.....ja mam zatial tri este vyse nez spred dvoch mesiacov a tesim sa, ked budem moct aj ja vam ukazat.....na buduci tyzden ma caka aj morfologicke, aj 3D sono.....po synovi nemam taku pamiatku zo sona.....to bolo davno a take nieco este nebolo
@nelustek jej to je milé - gratulujem ku svadbe 😉
Aj my sme zobratí len na úrade a chceme tiež v kostole ale u nás je to komplikované čo nás veľmi mrzí ☹
Dievčence, mne sa dnes pri umývaní riadu malá poriadne otočila. Bola pozdĺž dolu a zrazu, že kotrmelec hop a je priečne a poriadne som to deda pocítila 😀
Držte sa a krásny víkendík prajem, pohladkajte brušká 😀
@zuzanazuzana to ti moc přeju, že ti to tak hezky a těším se s tebou že půjdeš i na 3d.... já na něm nebyla poprvé, tak nepůjdu ani teď.. ať si dětičky nezávidí 😵 ... budu se těšit až se taky pochlubíš -když se budeš chtít pochlubit 🙂
jo a vybrala sis moc krásný kočárek!
@chavallee děkuju 🙂... i za jména.. -ale provázel je boj -Šimonka jsem si musela vydupat s pohledem smutnýho pejska a klepánim brady 😅.. chtěla jsem aby druhý chlapeček měl jméno na Š po Štěpánkovi... a Bára -celé dětství miluju pohádku o modrým ptáčku kde je hlavní postava (pokud neznáš) Baruška a lítá za ní modrý ptáček aby jí pomáhal a vždycky jí říkal verše které začínali Baruško, beruško.. to je takový milý -a manžel s tím hned souhlasil..
U nás by byl Vašík -je to krásný jméno a tady i docela populární... malý Vašík 🙂.. taky byl na seznamu možností.. třeba si na to zvyknete! doma by mu stejně všichni řikali Vašiku -podle vás, tak uvidíte 🙂.. a koukám, že taky chcete překvapení! tak to máme asi i stejné pocity zvědavosti 😵
Dobre ranko vsetkym,vcera vecer prvy krat manzel pocitil kopancek 🙂 konecne vzdy ked chytil brusko tak prestala kopat 😀
Dnes mame prvu navku a muz je po nocnej som zvedava ako dopadneme 😉
@zuzanazuzana jeej mate krasny kocik,naozaj je prekrasny.
My mame este po Nelke,sice by som ho uz nekupovala ale ked ho mame odlozeny tak posluzi.Potom si kupim novy sportiak.Uz teraz sa tesim ako budem vyberat 😀
@zuzanazuzana tak ste ho vzali,super sa hodi k dievcatku.... 😉
@bettyx tak to urcite ja som si to skopirovala sem do notebooku a kazdu chvilku si to pustim 😀
@nelustek gratulujem k svadbe 🙂 to je skvely napad...a to musite chodit na nauky?a aky mate po nelke?
@zuzanazuzana tento kočiar je môj favorit. Kolko vás vyšiel, kupili ste ho cez net alebo v obchodiku ak sa smiem opýtať. 🙂
@bv_alexandra no kupili sme ho priamo v obchode uplne novy za polovicnu cenu 330 euro......tato znacka je uplne super....my sme mali vyhliadnuty espiro atlantic, ale ked tento uvidel moj priatel, tak sa do neho zamiloval....lenze ma jedinu nevyhodu a to, ze je cerveno biely/sportova cast je biela, no skor bledoseda/.......podla mna neprakticka farba!!!!!!! ale slubil, ze bude cistit....hihi
@nelustek tak to je super,ze ste sa takto na to dali 🙂 my chceme krstit v katolickom tak ako riska ale sobaseny sme v evanjelickom lebo ja som evanjelicka....takze obnovit svadbu by sme mohli len tam...tak my si to nechame na bronzovu svadbu 🙂 vy si po kolkych rokoch idete obnovovat slub? ano viem ktory kocik to je.ja som mala podobny pri riskovi ale to su hrozne kocare su strasne tazke....som rada,ze som ho hned predala lebo by som ho teraz musela aj ja vyuzivat 😀 ale tak na druhy rok na jar zozeniete sportak 😉

@motylik08 no to bol zazitok vobec nebanujem,ze sme za to dali 40€ pamiatka na cely zivot 🙂 ja som chcela najskor chlapca a teraz babu ale tak nech je to co chce len nech je to zdravucke a nech je to uz pri mne 😵 joj moja len bud rada,ze je to taky flegmos...nas riso bol taky aktivny a ked sa narodil o to viac,az to bolo take unavne,ze neviem ako rychlo to preslo a uz zrazu sedel,potom behal a nakoniec teraz nastupil do skolky,ono je to take krasne ked je to take malicke ale ubehne to ako voda 😒 no ja akurat idem jest tu pizzu tak som zvedava...robila som taku klasicku tomato,sunka,slaninka,kukuricka a syr....len ja si davam navrch este aj tatarsku mnam.... 😀