Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte baby, tak nový týždeň pred nami ten víkend zbehol strašne rýchlo asi preto že sme stierkovali, oddychovať budeme ďalší víkend - teda aspoň dúfam
@peta_k ja mám opačnú skúsenosť, môj malý bol celé tehotenstvo strašne nízko, držím palce aby ti dnes povedali že čo čakáš 🙂
@nelynka18 na výlet do podhájskej by som išla hneď, je tam super, chodievala som tam ešte s rodičmi, vôbec si neviem predstaviť, že toto horúce leto mám vydržať bez kúpania ☹
@zuzanazuzana ten kočík je krásny, normálne si ma nainfikovala 🙂 a mne sa páči aj á farba je to možno trochu nepraktické ale nádhernéééééé 😵
Ahojte kočky ,tak sa hlásim po dlhej dobe, musím vás pochváliť ako pekne píšete ,tada mi to trochu dalo zabrať to všeko prečítať....Ale super v niektorých veciach aspoň viem ,že niesom sama....Nohy mi neopúchajú a ani v prvom tehu mi nepuchli ,tak dúfam ,že to tak aj ostane...kúpaliskam sa vyhýbam ,lebo v prvom tehu som to trochu podcenila (nebolo to nič vážne) ale radšej neriskujem...Krče v lýtkach ma trápia , tiež ešte sem tam krčik v podbrušku ,ale len pri prudšom pohybe...čomu sa pri malom vyhnúť asi nedá. Pribrať som zatiaľ nepribrala nič ,tuším som ešte niečo zhodila. Chute ma trápia a teda riadne, niekedy si namiešam kombinácie ach jaaj ,to až manžel chudák odijde od stola ,že mu je z toho blbo ,len na to kukne...čo sa týka výbavičky ,tak nejak ma to ešte nechytilo ,len som si kúpila molitán a kúsok látky ,aby som ušila oohrádku do postieľky ,pri malom som to nemala ,ale teraz to budeme potrebovať, keďže je postieľka pri stene...Inak sa už ale teším na nákupk ružových vecičiek...no len dúfam ,že sa doktor nezmýlil...meno sme zatiaľ nevybrali ,sa nam nič nepáči a všetky skritizujeme ,teda buď ja alebo manžel...tak asi bude bez mena.
Vidím že riešite brušká @peta_k @misickab3 tak teda vám môžem potvrdiť jedine to ,že mám úplne iné bruško teraz ako v prvom tehu a teda aj pohlavie by malo byť iné...predtým som mala také široké ,po stranach až na boky a teaz mám v predu také užšie ,menšie a guĺatejšie...neviem či som vám pomohla ,nikdy som neverila tomu ,že niekto dokáže podľa bruška určiť pohlavie ,no teraz vidím ,že je to bruško iné...tak neviem čo na tom je...
Prajem všetkým krásny slnečný deň 🙂
@lawli ty si mala brusko siroke a mas chlapca a babske reci tvrdia, ze siroke brusko do stran znamena dievca a gulate dopredu chlapca 😀 ten tvar moze byt zakazdym iny, ale s pohlavim dietata to tazko suvisi 🙂 ziadne babske reci nie su stopercentne, kazda tak iba na 50% 😉
dievcence, ja by som tak strasne chcela bazen!!! ..ani nie su teraz az take drahe, preco zrovna vcul musim byt chudobna jak kostolna mys?? ja sa asi roztopim bez vody, uz teraz mi je blbo 😖
ahojte kočky, ako rýchlo prešiel víkend a znovu je tu pondelok a znovu práca......dúfam, že ste všetky dobre naladené a že ste všetky v poriadku a zdraveeee 😉
@zuzkazv no dakujem.....chceli sme ovela neskor kupit kocik, ale tato kupa bola nahoda a teraz je kocik daleko od nas.....a ked bude moc neprakticky, kupime iny kocik....ved vytuzene babatko po rokoch pre celu rodinu, tak bude mat dve fara!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte,ja po troch dnoch v praci konecne volno,som zvedava dokedy vydrzim robit,ale vcera vecer uz som mala dost,keby aspon nebolo take teplo.Zajtra ma caka poradna,tak snad bude vsetko v poriadku.
@tun1ska dakujem 🙂 mne doktor povedal az na 4D-ecku,ze to bude chlap.....
@peta_k pri prvom som mala brusko podla povier cize vysoko a gulate ako lopta a bol to chlapec....teraz mi slo do bokov a a bolo nizko a bude to zase hclapec 😉
@berus222 tu je pisane aka hodnota by mala byt http://rodicovstvo.wordpress.com/tehotenstvo/vy...
@peta_k co sa tyka bruska, tak moja skusenost je taka ze uz 3 tehotenstvo a brusko mam stale rovnakeho tvaru pri kazdom tehu. Prveho mame chlapca, druhu dceru a tretie este nevieme ale u mna sa to podla bruska urcite neda rozpoznat, u mna dokonca neplatilo ani to ze pri chlapcovi mamina opeknie a pri dievcatkach ospatnie, lebo vraj tie jej beru krasu, ja neviem ci ja som v tomto nejaka cudna ale ja fakt nebadam v tom rozdiel ked si aj porovnavam fotky, akurat mam ofinu, tu som vtedy nemala ale to pohlavim asi nebude 🙂
@jani74 jej ahoj, som tu chvilku nebola a nestiham Vas citat. Mam sa fajn, drobec kope ostosest zatialvyzera byt ze je vsetko ok. Zajtra idem k Cunderlikovi na to sono a hned v stredu mam aj poradnu u svojho dokiho, tak uz hadam aj budeme vediet co to bude, nech uz mozem pomaly chystat vybavicku. Doma nas este caka taka mensia prerabka, chceme detom vymenit detske izby, lebo Matusko ma vacsiu tak asi tam dame Natalku a aj toto male, predsa si budu vekovo blizsie, len sa desim toho malovania, Natalke sme v januari vymalovali na krasnu ruzovu tak som zvedava ako to prekryjeme 🙂
takze pohlavie nemame zistene, drobcek je tajnostkar a dalsia kontrola az o 4 tyzdne ☹... mame 330g a vsetko vyzera byt uplne v poriadku, takze sa tesim
@sonca13 no ved aj ja pichanie, krize a tak vraj to je aj tym ze prve som rodila na sekciu 🙂 ale posledne dni sa to zlepsilo tak dufam, ze to vydrzi čo najdlhsie aj panva sa rpestala na chvilu roztahovat tak neboli 🙂
ufff, tie horučavy ti nezavidim, ja ked som pri prvom tehu robila uz som bola v robote s klimou tak to bolo fajn a teraz sa parim doma 🙂
ahoooojte babeny 🙂, pekný dník , straaaáášne dlho som tu nebola ako sa vám darí, čo máte nové?? drobčekovia poslúchajú?? 😉 ..idem si vás pomaličky dočítať..
@duska88 ahoj no veru riadne dlho si tu nebola a preco? no u mna nove to,ze cakame chlapa(to uz vies) a ze uz mi zacina brusko zavadzat a ani tak uz nevladzem a nestiham mojim chlapom dvom.....a ty ako?tvoj drobcek poslucha?a meno uz vies? my sme sa rozhodli,ze to bude dominik 🙂
@nelynka18 ani neviem, nejako nebol čas, dosť som vybavovala a tak..a bola som aj vo Viedni za priateľom..kvôli tomu bytu, no vôbec sa mi nepáčil takže z toho nič nebude, hádam čoskoro objavíme nejaký iný...heh bruško už zavadzia pomaly aj mne, hlavne pri vysávaní a tak, keď sa viacej zohýbam...ale inak sa máme obaja fajn, žiadne bolesti nič (klop klop)..a malý už kopká o stošesť 😎 😀 ..meno ešte nemáme..Dominik je krásne meno..ja som odzačiatku chcela, že ak chlapec tak Dominik, ak dievča tak Dominika..xixi..tak, ale uvidím čo povie drahý, možno dáme aj dve, jedno slovenské a jedno zahraničné(aby bol aj priateľ spokojný 😝 )...júúj akurát som sa tak najedla..ledva fučím 😀
@duska88 aha no tak skoda,ze z bytu nic nebude 😒 ale treba hladat a urcite vam nieco padne do oka 😉 presne pri vysavani je to des 😖 a ja neviem vysavat vystrena a tak ma potom bolia krize 😀 moja znama ma dominik marco meno tiez ma pritela cudzinca a jednemu sa pacilo to a druhemu to tak dali oboje 😀 hihi aj ja som sa akurat nafutrovala 😀 ja som mala gulas a ty?
@nelynka18 noo, veď to dúfam, že čím skôr sa nám už nejaký byt podarí nájsť.. 😉 ...hm Marco sa páči aj mne..neviem čo by povedal drahý..xixi uvidíme, len dúfam, že vyberie nejaké také normálnejšie meno..heheh.. 😀 ..ja som si dala slepačiu polievku, a cigánsku so zemiakmy.. 🙂 ..aj by som išla niekam von..a aj sa mi moc nechce..neviem čo by som robila..nudiiíím sa ☹
Prajem pekny dnik,cestou z prace som riadne zmokla.Ani dazdnik nepomohol to bol iny zlievak 😀 az spodare som mala mokre.Keby som mala ist este do skolky pre malu tak neviem,este ze je manzel doma 🙂
Dosila som si zaves do detskej,cakam pokial ich chlap zavesi... ako tak citam ze ste pekne napapkane tak som aj ja vyhladla 😀
@nelynka18 u nás je posledné dni také divné počasie..hm..cez deň nenormálne teplo a potom navečer sa rozfúka, začne pršať a nakoniec je z toho búrka.. 😒 ..tak máš aspoň chvilku pre seba 🙂
@nelustek ahoj 🙂 ,no pekne..takže u vás už je po daždi..noo napapkané..poniektoré aj prejedené.. 😀 môj prípad heh

@tinika tak to je super, že sa to dá.. a že ste ok...no ja som práve v piatok zistila, že dlhšie aj ked pomalé chodenie mi nerobí dobre.. v podbrušku som cítila pichlavú bolest... ked som zastavila alebo si sadla, tak to bolo Ok, ale ak som išla dlhšie, tak sa to znova vrátilo... neviem, či je to len tah maternice, predsa len už aj bábo svoje váži, .. tak neviem.. a kríže no, asi mám niečo pricviknuté alebo tak.. na pravej strane ma dost pobolieva, hlavne ked som v jednej polohe, neviem sa rozhýbat.. Ale inak všetko v pohode, tešíme sa.. len sa netešíme na tie horká, čo nás čakajú.. ja ešte pracujem, ale asi to už dlhšie nevydržím, kancelária bez klímy a ventilátora, do 10 rána je tu super, ale o 11 sa nám tu oprie slnko a koniec.. tu sa to celé rozpáli a je to tu neznesiteľné...