icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
7. jún 2011

@zuzanazuzana jej ty sa mas,ze uvidis mimi na 3D.... ja ho uvidim az v 30tt myslim,ze vtedy sa az robi ultrazvuk,ci? nestresuj kvoli synovi 😉 ty sa mas praha,waw a ako idete?
@katulka74 tak ja uz mam tiez 6kg navyse a to sa ani neprezieram 😕 no tie tepla su veru hnusne,mne sa tiez horsie dycha....tak co uz,to je udel matky 😉 a ty ides sekciou?
@nelustek to su take svine 😠 ale ved kludne sa ohrad....ty ako tehotna mas svoje prava a vyhodit ta za to nemozu. no tak to je neprijemne,dobre to poznam,tiez som si tym presla,nech sa skoro vyliecis 😉
@duska88 😀 😀 ja velky odbornik ti ho schvaluje 😀 ale nie myslim,ze je fajn aj vanicka je dost priestranna,tak uvidis 🙂

nemo1985
7. jún 2011

Zdravím všechny.

Já bych měla zítra dostat měsíčky, ale možná nedorazí.
První snaženíčko proběhlo ted na konci května.

Cítím se nějak jinak (nafouklá, nalitá prsa, bčicho mě svědí, těžko od žaludku).
Co si myslíte vy ? Že by se to hned na poprvé povedlo ?

Počkám do pátku, jinak si skočím tstík doupit

Díky za odpovědi
🙂

katulka74
7. jún 2011

nelynka18,ved prave ze sladke mi nechuti,od 6 vecer uz nejedavam,fakt si davam pozor....mam planovanu sekciu,lebo obidve deti mam sekciou,takze tretie uz musim mat tiez,tam nie je na vyber...☹

tun1ska
7. jún 2011

@katulka74 obdivujem tvoju pevnú vôľu.....Ja som včera po práci zhltla 2 tabuľky Milka čokolády 😉 😉
Zatiaľ som pribrala 4,5kg...ale to len kvôli tomu, že mi bolo 4 mesiace nevolno..taraz sa neobmedzujem...no, netuším, ako to dopadne 😝

nelynka18
7. jún 2011

@nemo1985 nam sa to podarilo hned na na prvy sup,cize je to mozne 🙂
@katulka74 no to mas tak mozes mat aj viacej plodovej vody alebo celkovo moze byt tvoje telo naliate...ale 6kg je uplne v poho 😎 aspon podla mna 🙂 aha no to ano,som nevedela,ze aj baby si mala sekciou...tak ale to mas dobre,predpokladam,ze maleho budu o par tyzdnou vytahovat skor,ze?

katulka74
7. jún 2011

tun1ska,no viem ako som sa trapila po predchadzajucich porodoch aby som schudla,tak to ma drzi,ale uvidim dokedy 🙂,ale kaslat na kila,nech sa nam hlavne narodia zdrave babetka 🙂

katulka74
7. jún 2011

nelynka 18,preto sa moc neriadim terminom,doktor povedal ze asi o 2 tyz skor,ak bude vsetko ok,tak snad ano.

lea1333
7. jún 2011

@nemo1985 no vyzera to ze by sa vam to mohlo podarit ale nie som vestkina tak skus test a uz su aj take testy co ti to ukazu aj skor!vela stastia§ 😉

duska88
7. jún 2011

@nelynka18 tak to som rada 😎 ..no veď, ako si napísala.. uvidíme 😉 ...fuuu..tu je tak hnusné počasie..totálne teplo, ešte k tomu aj sparno..sa nedá ani poriadne dýchať..už hodinu sa schyluje k búrke a stále nič.. 😢 ..už nech zapršíí

natalii6
7. jún 2011

@nelynka18 tak na take domace sa tesim aj ja len keby rastli take bezkostkove 😀
@katulka74 ja som mala sekciu ale ci sa to valalo spinalna alebo spinarna si uz nepamatam 😉 a co si chcela vediet?
@duska88 tu v BA uz 3x sprchlo a aj som zmokla ale konecne je lepsi vzduch 😉

nelynka18
7. jún 2011

@katulka74 no to mas skvele 🙂 tak nech vsetko dobre dopadne 😉
@duska88 no aj u nas tak sparno hrozne je a nezaprsi....aspon sme boli vonku s malym lebo on je doma ako 100 certov 😀

katulka74
7. jún 2011

natalii6,ze ake to je?ja som mala 2 krat celkovu anestezu a teraz ma lamu na spinal a mam z toho strach.

natalii6
7. jún 2011

@katulka74 tak nato ze som take nieco necakala(nikto ma natake nieco nepripravil bolo mi to povedane hned rano) a bala som sa toho bolo to uplne bezproblemove a hlavne rychle ked som uz bola na izbe pomaly prestali ucinkovat oblbovaky a vtedy som zacala pocitovat bolest ale to urcite poznas aj ty 😉 sama som zvedava ci ako budem rodit tentokrat 😉

zuzanazuzana
7. jún 2011

@nelynka18 no ideme autom, strasne sa tesim, lebo cez prahu som zatial iba raz prechadzala......aj to ideme len preto, lebo syn bude prec....my by sme ho nenechali sameho v byte 4 dni, hned by to zneuzil........keby si vedela aka byva pod nami suseda....chodi sem moja neter sarka....byvame s bratom v tom istom panelaku, tak je u nas varena pecena a beha po byte.....a suseda otvori dvere a uz len vykrikuje, ze sme dobytok, bucha nam do stropu....kazdemu sa stazuje atd atd atd.....

katulka74
7. jún 2011

natalii6,no ja som tiez cakala,ze druhe pojde normalne a nesla,tak snad to tebe vyjde 🙂

jani74
7. jún 2011

@duska88 hmm, veru pekný kočík 😉
@zuzaxa juj zo ma mrzí ☹ Malá bola zlatá určíte a určite sa teší na súrodenca 🙂 A aj my budeme asi v septembri, dr. mi napásal so knižky odporúčaná sekcia v 36tt,no veď uvidíme.
@zuzanazuzana som rada, že je všetko ok. A prajem pekný výlet 😉

zuzanazuzana
7. jún 2011

@jani74 no dakujem.....uz minule som sa pytala odkial si? ale zabudla som.....peri nitre mam rodinu a este aj vo velkom cetine

jani74
7. jún 2011

@katulka74 uff, už 2X celková anestéza?Juj, ja sa bojím teraz druhej po prvej. EPI mi nevedia pichnúť ale najradšej by som rodila normálne ale vraj to nepôjde ☹

Dievčence mňa dnes skoro porazilo 😠v NR poprehadzovali v nemocke ambulancie. Išla som do rizikovej a tam nikoho vraj dovolenka - mám prísť zase zajtra. A rizikové ambulanie poručené, urobili z toho detské ambulancie. Na pásoch bola aspoň milá sestrička, chcela mi urobiť aspoň toto vyšetrenie a keď som povedala v ktorom tt som tak - vy tu nemáte čo ešte dobrý mesiac hľadať, prečo Vás sem dr. poslal tak skoro? 😠Som zvedavá čo zajtra aspoň na sone a prietokoch a v ambulancii.

jani74
7. jún 2011

@zuzanazuzana z Golianova to je cca 10km od NR smer Vráble. Z V. Cetína k nám chodili na ZŠ. A môj mm má v Trenčíne krstnú mamu 🙂

jani74
7. jún 2011

Ozaj, nepoužívali ste niektorá mušle alebo ako sa to volá na vpáčené (vpadnuté) bradavky?

katulka74
7. jún 2011

jani74,preco tak skoro v 36 tyz?

jani74
7. jún 2011

@katulka74 asi kôli chrbtici. Myslím si ale primár to nepovolí, ani pri prvom nepovolil skôr ako v 38tt. On nepovolí sekciu vkôr ako v 38tt. Dokonca sa už stalo, že takto ohrozil matku a aj dieťatko.

katulka74
7. jún 2011

jani74 pytam sa lebo tiez viem ze najskor v 38 tyzdni,ale asi to zalezi od okolnosti

jani74
7. jún 2011

@katulka74 to je v pohode 😉 ja by som chcela vydržať čo najdlhšie, hoci sa už malej neviem dočkať 😀

zuzinr
7. jún 2011

jaj babulky pekny vecer Vam aj babatkam v brusku. My sme dnes boli na morfo ultrazvuk, malinke je v poriadku, ma vsetky organy, krasnu pusinku, vazime uz 334g, lekar sa vyjadril ze "nie je obezne " 🙂 a cakame chlapceka - Šimonka, takze deti sa tesia ze budu mat braceka 🙂

jani74
7. jún 2011

@zuzinr zuzi juj to sú krásne fotečky 😉 Je to fešák, hmm 🙂 super, že deti sa tešia a že ste v poriadku.
Keď som videla tú prvú fotku ja, že to je moja 😀 takú mám aj ja ale opačne 😀

tinika
7. jún 2011

kočky čafte, mame tu nejaku tabulku kto kedy čo čaka?

zuzinr
7. jún 2011

@jani74 no aj my sa tesime, maly bol dost akcny ale nahral mi to aj na CD tak mam asi 60 fotiek 🙂 aj ked na niektorych ani presne neviem co je 🙂 no tie deticky su na tom 2D dost podobne 🙂

zuzinr
7. jún 2011

@jani74 si predstav ked som isla na ultrazvuk, zrazu tam prisiel nejaky chlapik a Čunderlik mi hovori ze bude pri tom aj dr. Mesaros, tak som nanho pozrela a to ti bol gyn. Mesaros od nas z Nitry (ak si ho pamatas) ale ze v nemocnici uz nerobi, skoda, on bol vzdy taky usmiaty 🙂

tinika
7. jún 2011

@nemo1985 aj nam sa podarilo na prvy sup tak nič nie je nemozne 🙂 drzim prsty