icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek no hej a mne sa hrooozne paci 😵 a tu som nasla este jednu 😉 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-postielk...

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 ty si behom chvile nasla tolko veci..mam sa co ucit 😀

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek 😀 ja to mam pod palcom 😀 ale nie viem preto lebo to mam obkukane ked tiez zhanam ten kosik a tiez hladam co najlacnejsi....

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 musim pockat co na to chlap ale mne sa tie dve ruzove pacia.Boli z dovozom? lebo jedna tam je z BA,ale ved v auguste ideme do zoo aj kamosku mam z BA.Tak pohoda,uvidime.Dakujem moc

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek no z dovozom asi nie ale ani postovne nieje drahe....a ked tam mas kamosky nech oni kupia a ked tam pojdete v tom auguste tak si ju vezmete.....nemas zaco,ja rada 😵 tak ste sa rozhodli tam ist? ale inak ten dinopark je pekny a je tam aj 3D kino uz v cene a maly bol z toho inac pokakany,stale si daval tie okuliare dolu 😀 a ty si teraz sama?ja tiez.....maly siel na ryby s tatom a ja vyzieram zlty melon a beham po nete a hladam dobre ceny 😀 😀

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 no jo sama tatino je na rannej a Nelka stale u babky..ju dostat domov je dost tazke..vies ako maju dom tak je cely cas na dvore tam krmi bazantov (teraz maju malinke bazantiky),beha za psom,maju tam dvoch krkavcov.Kym to vsetko ponahana 😀 😀 😀 Je jej tam lepsie ako na ihrisku a mne sa tam cele dni vysedavat nechce.Mame v plane tam ist prvy augustovy tyzden.. tak uvidime,celkom sa tesim
Zlty melon som mala asi iba raz

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek no to sa malej ani necudujem....nas risko je tiez najstastnejsi na dvore 🙂 no ved prave mne sa tiez moc nechce vysedavat na ihrisku ale teraz ho nastastie fascinuje bicykel.....moja mama ho vezme na bicykel a idu od nas po pesej zone az do mesta na zmrzku a naspät a to ho velmi byvi 😀 ale je to dost streka aby si vladala a este aj cez leto 😉 a co nechutil ti?

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 vies co sa mi v poslednej dobe sniva? Raz ze umrel moj muz,ze sme sa rano ani nerozlucili ked isiel do prace a zomrel.Druhu noc ze moja nadejna svagrina porodila predcasne a babo im zomrelo,videla som ho na kolajniciach polozene a teraz sa mi snivalo ked Nelka spala u babky ze na nas panelak som videla ako pada lietadlo a ja som plakala ze som sa ani nerozlucila s Nelinkou ☹
Som s tych snou uplne znicena ,nevyspata..cele dni ma bolia oci

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 my pojdeme asi vlakom tak uvidime ako to zvladnem, a cesta po zoo .. dufam ze nebudu 35 stupnove teploty 😎 Ani neviem ci mi chutil radsej mam klasiku cerveny melonik 😀

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek no to su teda nepekne sny ani sa necudujem,ze si nevyspta ale hovori sa,ze sny su opakom skutocnosti....cize vsetci budu zit dlho a tvoja svagrova bude asi mozno aj prenasat 😉 nemas len nahodou ty neake obavi?vies,ze ci sa tak podvedome nebojis,ze sa tvojej rodine nieco stane lebo to moze tiez vyvolavat take sny....skus sa tak vnutorne upokojit a mysli na to ako budete o chvilku styria a ako sa budete poveceroch spolu vsetci v postely mojkat 😵 to je pre mna krasna predstava 🙂 idete vlakom no nelka bude mat riadny vylet...my sme raz riska vzali vlakom do ZA a on stale,ze kedy tam budeme a stale chcel uz vystupovat asi mam neake cudne dieta lebo jeho to vobec nebavilo 😕 😀 teraz mi stvrdlo brucho na par sekund a potom povolilo a maly zacal potom kopat ako divy asi mu to tiez vadi ako mne ked tak maternica stvrdne 😒

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 vies co bojim sa odvtedy co mal prist ten koniec sveta 21 maja ci kedy.Stale myslim ze sa nieco stane a bojim sa o Nelku.
Uvidime ako ten vlek bude znasat nasa mala 🙂
pytala si sa doktora na to tvrdnutie? mozu to byt falosne kontrakcie? to som citala kdesi

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek jemine nad takymi vecami nerozmyslaj lebo sa utrapis ☹ ja ked vidim taky katastroficky film,tak vtedy revem ako blba a len preto lebo si predstavujem,ze sa take nieco stane nam,preto take filmy moc nekukam 😒 no ved jej sa taky vylet mozno bude pacit 🙂 ano pytala som sa a on povedal,ze pokial je to parkrat za den a neni to pravidelne,tak sa nemam bat 🙂 ale ze ak to bude pravidelen akoze tvrdnutie kazdych par minut alebo to bude sprevadzane neakymi velkymi bolestami mam hned bezat na pohotovost ci k nemu,ze vtedy to moze byt predcasny porod ale ze ak sa zachyti vcas da sa magneziovymi infuzkami spomalit ci uplne zastavit....ale ja som to teda zatial este nemala pravidelne a ani to nebolelo len to bolo skor take neprijemne ako bolestive... a tebe este tvrdne niekedy?ja som sa vtedy trosku zlakala lebo pri riskovi mi tvrdlo az ked som sla rodit do vtedy som nic take necitila...

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 vies ze uz ani netvrdne, pri Nelke mi na konci tvrdlo a ani som o tom nevedela.Len som mala prvy termin za sebou a blizil sa druhy a cele dobedie som ju necitila.Tak som isla do Ilavy a tam mi povedali ze mi tvrdne brucho.
Akurat mi aj Nelku doviezli

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek mne tvrdne ako kedy a niekedy si to tiez nevsimnem....a uz si ta potom nechali v porodnici? no tak uz nebudes sama aspon ti bude veselsie 😀

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 ano nechali ostala som tam 6.1. a 8.1 sa narodila.Ale sestricka povedala ze ak sa nebojim a chcem ist domov tak mozem ist ,ale ja som radsej ostala .Aj ked som prvu noc revala,to som bola prvy krat v nemocnici 😀
No keby si ju videla,akurat sa machli mojimi malovatkami

bv_alexandra
12. jún 2011

Ahojte dievčence, oddychujete? Ja poctivo ležím ale už mi je stráááášne dlho 🙂
čítam že vy nemáte až také vekové rozdiely medzi bábätkami. Ja sa v poslednej dobe čoraz častejšie zamýšlam nadtým ako to celé zvládnem. Okrem toho že sa dosť bojim pôrodu, ale to vzhladom k mojej povahe je normálne. Ale viac rozmýšlam ako to celé zvládnem s tým malým krpčekom, snažím sa brázdiť v minulosti, ako prebiehala starostlivost okolo mojej malej dcéry, ktorá už má 12 rokov 🙂
Jediné čo viem že vtedy som mala pri sebe osoby blízke,, ktoré mi pomohli, teraz budem nato sama. Strašne sa bojím že som to celé zabudla a že nebudem vedieť čo ako a kedy robiť. :(((((((((/

duska88
12. jún 2011

Dobréé ránko 😉
@nelynka18 ano ano..prišiel včera večer 🙂 ..noo celý čas mu chudáčikovi nejako nešlo do hlavy ako som to celý týždeň vydržala a nič mu nespomenula..xixi..vraj to neni normálne u mňa 😀 ..ale kočík sa mu veľmi páčil, ma pochválil, že som dobre vybrala..tak som rada 🙂

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek ja som tiez jednu noc prerevala v nemocke 😀 mna si nechali 9.8. uz v nemocke a to bolo ok ale 15.8. mi dali prvu vyvolavacku a ale cely den nic az v noci sa maly zacal zosuvat dolu a ukladal sa na porod a to mi nedalo spat nebolelo to ale ma to budilo a musela som sa prechadzat a vtedy som sa rozrevala,vsade tma a ja som bola v izbe so spiacimi zenami a musela som byt potichu aby sa vyspali....a divala som sa z okna na nase sidlisko a to mi tak prislo luto az som sal za sestrickou a ona ma trosku utesila a potom som zaspala 😀 no urcite musi byt paradne domachlena 😀 pockaj ked sa ti budu uz takto dve machlit to aby si si nakupila rezervy 😀

misic
12. jún 2011

ahojte baby, takze sme n tom rovnako? cakame oktobrove deticky 🙂 ja uz mam jedneho drobca - 2apol rocnu Sonicku a tera cakame v oktobri chlapceka 🙂
Ako to vsetko prezivate? Ja strasne rychlo, popri malej si nestiham mnoho veci tak uvedomovat ako pri prvom tehotenstve, ale citim sa fajn. Tak sa majte krasne a drzte sqa vsetky 🙂 🙂 🙂 kristina

nelynka18
12. jún 2011

@bv_alexandra a uz ti je lepsie? neboj tak ako si to zvladla pri dcere,tak to zvladnes i teraz a etse k tomu budes mat pomocnicu,ved bude velka sestra 😀
@duska88 no tak to je super,ze sa paci a asi si ho teda dost aj sokovala s tym,ze si cely cas mlcala 😀 a uz kocikoval po byte ??? moj skusal aj risiho tam posadil a povozil 😀 ako maly 😀

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 uz teraz si hovorim ze by som nechcela rodit v noci..Na mna to prislo nastastie rano o osmej a narodila sa o piatej pobede,ale bolesti som mala silne az od jednej pobede 🙂 Stale myslim na to ako to bude teraz.Muzovi vychadza poobedna..na termin 😠
ale malovala si iba licka 😀 stale sa obzera do zrkadla..no veru dve paradnice nas tatino bude mat co robit aby poodhanal napadnikov 😉

nelustek
12. jún 2011

Tak mi ideme kupit tomu nasemu tatovi cosi ,majte sa zatial pekne a uzite si slnecnu nedelu 😎

bv_alexandra
12. jún 2011

@nelynka18 vdaka. 🙂
trošičku lepšie ale musim ležať ako náhle trošičku posedim alebo pobeham po byte už citim brucho.
Včera na pohotovosti ked som bola tak som na koze dostala zas taký nepríjemný krč až som sa rozplakala, takže poctivo sa šetrím všetci ma obskakujú. večer išiel drahý na nočnú rybačku tak dal inštrukcie malej ako sa má postarať o mna 🙂 Strašne som rada že má doma takú podporu ako mám. 🙂
Zajtra mám ist na kontrolu k svojmu lekárovi, lebo dr povedala že ma pocit že sa krčok skracuje ale že to nevie posúdiť nakoľko ja ho mám po konizácii, že môj dr to lepšie zváži kedže vie aký krátky ho mám či sa teda skutočne skracuje.

bv_alexandra
12. jún 2011

@nelustek ja som moju malú rodila tiež ráno o siedmej a celú noc prebdela, bola som riadne unavená to si pamätám. Dr mi kázal tlačiť brucho aby vyšla placenta a ja som furt zaspávala. 🙂

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek boze no ja by som to tiez uz nehcela zazit v noci 😒 to ano vas tatino to bude mat tazsie ako nas 😀 tak nech nieco pekne vyberiete 😉
@bv_alexandra a to akoze ako citis brucho a ake krce? tak aj ty mas draheho rybara ??? ja tiez zrovna teraz isiel aj malym na rybky a ja oddychujem za netom 😀 tak drzim palcem zajtra,je idem v utorok uz na cukor,uvidime ako to dopadne 😒

bv_alexandra
12. jún 2011

nie je to tvrdnutie ale také zvláštne napínanie a bolesť do krížov a v podbrušku. Ja mám krče od začiatku tehu ale mala som cca mesiac pokoj. Je to krč taký intenzivny a je to bolest zvnútra a neivem sa vtedy ani vystrieť, akoby mi to rezali. Dr mi povedal že nevie čím toje. Dr včera na pohotovosti mi povedala že mám skúsiť uživať to magnézium, dala mi inštrukcie, že mam stále niečo papať, aj mg zapiť a zajesť aby mi neznižilo tlak. zatial to tak zabera, tak dúfam že to pomôže.
Ano veru aj môj drahy je rýbar a vášnivý 😀 mal byť na Mare tento víkend ale išiel domov kvôli mne tak aspon na noc išiel pochytať 🙂
@nelynka18

nelynka18
12. jún 2011

@bv_alexandra no tak to je cudne....ale ja mavam tiez take krce sem-tam take akoby bodave z vnutra ale len na pravej strane a tiez sa vtedy nemozem ani pohnut len musim pockat kedy to prejde ale to nebude asi nic vazne teda u mna,ja si myslim,ze to mi tak neako na organ sa tlaci alebo nieco podobne 😒 tak nech sa ti polepsi.... no aky oddany chlap 😉

reanda
12. jún 2011

caute krasky, idem sa sem zasit, nechce sa mi varit 😀

@nelustek aj mne sa snivalo, ze muz umrel.. aj skoro kazdu noc sa mi hovadiny snivaju, ale vraj v tehotenstve su taketo sny bezne.. ja sa snazim nestresovat, len keby to islo, ze

preco nechcete rodit v noci? ja by som praveze najradsej v noci, alebo aspon vecer.. ja mam radsej noc, vtedy je vacsi klud a pokoj.. neviem si predstavit, ze pridem rodit do toho frmolu, co panuje v nemocnici cez den

jaj, uz ani neviem, co som chcela napisat
planujem, ako konecne vyrazime tento tyzden kupit aspon dake obkladacky a vanu, nech sa moze zacat s tou prerabkou, som myslela, ze o takomto case uz budeme finisovat a nie ze rozmyslat nad zahajenim 😒
dufam, ze budem moct chodit.. zase mi ta podvrtnuta noha zacala nejak opuchat.. asi budem musiet este bachnut octan.. dufam, ze tam nemam nic prasknute alebo co

nelustek
12. jún 2011

@reanda ak by sa mi taketo sny mali snivat kazdu noc az do porodu sa asi zblaznim ☹
Ja by som nechcela rodit v noci lebo ja som taky spachtos..a ked sa mi chce spat a nemozem som velmi velmi zla 😀

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 to by si mala pocut toho mojho muza,ako bude na ne davat pozor.. viem si ho uplne predstavit 😀
ozaj a Risko chodi rad na ryby?neplasi ich tatinovi?