icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
12. jún 2011

@reanda presne ako pise nelustek ked si predstavim,ze by som mala celu noc byt hore asi by mi uz na ranajsi porod nezostali ziadne sily....stacilo mi ked som pri riskovi bola iba skoro celu noc hore a bola som nevyspata...
@nelustek viem si predstavit....moj brat ma 10 rocnu dceru a ked nahodou spomenie ze bola vonku s neakym chalanom,tak ju uz kontroluje 😀 a to je este decko 😀 no sice neobsedi ale muz mu nachyta do vedra male rybky a maly im tam dava kamienky a rastlinky a robi im ukryty 😀 brava ho ale iba sem-tam pretoze predsa si potom tak tu rybacku nevychutna ako ked je sam 🙂

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek a ozaj co ste tatinovi kupili?

bv_alexandra
12. jún 2011

@nelynka18 je veru obetavý, a zato ho mám velmi rada. Prvého muža čo som mala tak ten vôbec nemaal zmysel pre rodinu. Tak teraz si to užívam plnými dúškami. Sašku berie už ako svoju proste úžasná rodinka. 🙂

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 tatinovi sme kupili iba tricko s kratkym rukavom... stale hovori ze si pojde kupit,pojde kupit,ale este nebol...chlapi nemaju kedy a ved on ma vsetkeho dost hovori. 😀

nelustek
12. jún 2011

Ja uz neviem ako mam Nelku prehovorit aby sa pekne najedla..mam s nou velky problem.. nic poriadne do nej nedam ☹ ona ani neokostuje a hned vypusti "to je hnusne fuj" POMOC..........................

nelynka18
12. jún 2011

@bv_alexandra tak sa tesim s tebou a nech vam to aj tak vydrzi 😵 ja som rada,ze mam tiez takeho muza akeho mam a nemenila by som ani za princa na bielom koni 😀
@nelustek no klasika aj u mna 😀 ja mu tiez vzdy kupim oblecko lebo on nema nikdy cas 😀 fuuuha no tak my s jedlom vobec nemame problem ale viem ze malemu najviac chuti ked jeme aj my a ked mu ho to neako ozdobim alebo mu z jedla spravim neake zvieratko alebo nieco take.....a to zacala len teraz niekedy robit?lebo ak hej tak ju nechaj ono ju to prejde ked uvidi,ze ty na to nereagujes a jednoducho nechces nechaj tak ale nebude ani nic ine...

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 praveze ona odmala moc nejedava,vzdy som povedala nechces nechaj.. ale uz sa bojim ved vazi 13kg.Ale na nej nevidno ze by bola nejaka chuda je uplne zdrava.Dr povedala ze keby ju nepoznala a postavi ju na vahu tak by to nejak riesila.Ale ze ona sa aj mala narodila tak nemoze vela vazit..Kolko vazi Risko? a kolko ked sa narodil? Nelka mala porodnu 2970

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 dobree a neni to ani daleko 🙂 nech je uz Lukas doma,aby som mu ich poukazovala 😉

reanda
12. jún 2011

@nelustek @nelynka18 no ja som tiez spachtos, ale ranny spachtos 🙂 ..ja som nocny vtak, takze pre mna je prirodzenejsie byt hore v noci a zase dopoludnia sa len pomaly rozkyvavam, takze ja som najculejsia tak k veceru 🙂

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek aha no tak ja neviem,nas riso tiez niekedy povie,ze fuj ale ja mu poviem,ze fuj na jedlo sa nehovori a viac t neriesime a je....vazil 4080g a teraz 19kg....on bol macko ale teraz ma na svoj vek akurat....odkedy chodi tak sa mu to tak neako upravilo... potom daj vediet,ak ste si neaku vybrali 🙂
@reanda no lenze porod netrva 4 hodiny 😅 uvidis ak budes rodit nahodou v noci,tak potom to posudis...lebo mne tiez nerobi ponocovanie problem ale porod je nieco ine 🙂

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 neznasam ked povie fuj..ide ma roztrhnut,ja jej to tiez vysvetlujem. Tak my varime s laskou a oni takto 😒

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek mna vie tiez roculit ked sa v tom prple niekedy akoby som mu dala na tanier neaku zbrndu a presne ako hovoris a my varime s laskou 😒

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 ved ja jej to raz pripomeniem,ked bude velka.. ak nezabudnem 😀 co si varila?ja som robila podla Nely "fuj hnusneho pangasiusa" s kasou 😀

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek vsetko to raz tym deckam pripomenieme a oni si aj tak z toho prd budu robit 😀 no ja som si uz vcera navarila a to bravcove mäsko na cibulke s ryzou alebo zemiakmi a zeleninovy salat a slepacia polievka.... moji chlapci maju najradsej ryzu a ja zase zemiaky a tak takto robievam 2 prilohy 😀 no popravde pangasiusa nemusim ani ja moc 😅 ked rybu tak na grile pstruha alebo ked pecenu v trube tak väcsinou filety z trezky alebo losos 🙂

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 ja zjem vsetko.. a moj muz zas nema rad ryby s kostami tak to takto robievam.Aj na vianoce muzovi a malej pang.a ja kapra.Sto ludi sto chuti,mne sa dnes moc varit nechcelo a toto sme mali v mraznicke 😀
Masko na cibuli ja rada..kde to byvate? 😀 😀 😀

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 a toho pstruha ti manzel aj sam chyti?

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek ako aj ja zjem vsetko ale ked mam cas a chut robievam si obedy zvlast pre seba lebo moji muzi najradsej maso s ryzou alebo maso s knedlou 😀 no ale musis si svihnut lebo o chvilku pridu dvaja hladosi a nezostane nic 😀 ano sam ich chyta....teda ked sa mozu chytat lebo to je neako obmedzene 😒 no na vianoce zase moj muz kapra a my s riskom tu tresku ci lososa i ked maly by chcel to co tato lebo on hrooozne je na tata 😀 vsetko co ma on musi mat aj risko 😀

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 konecne vyhlasila ze je hladna..doteraz revala ze chce jogurt.. ide sa papat. 🙂

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 len aby tym tvojim hladosom aj nieco ostalo 😉

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek tak dobru chut 😵 nech jej chuti to fuj 😀

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 zjedene,sice viac kase ako ryby,ale som spokojna.Asi sa treba niekedy postazovat,aby to zabralo 😉

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek tak ak staci len to,ze sa postazujes kludne sa mi mozes stale 😀

zuzinr
13. jún 2011

@duska88 no ja som tiez pozerala rozne diskusie, ked som si vyberala ze kt. kupit a nakoniec som sa rozhdola pre Nanny a som s nim zatial spokojna.

natalii6
13. jún 2011

dobre ranko 😉
@nelustek citam ze tvoja mala ma problemy pri jedeni tak otom by som mohla pisat litanie 😠 som uz stoho nanervy moj krpec nebol nikdy nejaky jedak ale teraz posledny tyzden je katastrofalne a je totalne fajnovy a nezje vsetko ako ja som fajnova ale on je horsi 😠 ☹ mlieko mi uz nepije asi mesiac jogurt zje polovicu ovocie nechce ziadne obed zje zo 3 alebo 5 lyziciek ja som uz stoho zufala pred 3 tyzdnami mal 12,2kg a za 2 dni mal 11,5 ☹ syry,sunku alebo daku zeleninu(paradaky atd) nechce a neviem ci sa to niekedy zmeni ☹

nelynka18
13. jún 2011

dobre ranko baby,
dnes rano som sla s malym do skolky peso ale poviem vam akosi som sa zadychala 😀 no veru uz tak nevladzem 😅 chystam sa robit plienkovu tortu pre moje krsniatko,ktore sa ma narodit uz kazdym dnom 🙂 tak som sa trosku poinspirovala a idem nieco nakupit a som zvedava ako to dopadne 😕
@natalii6 no to stym jedenim je strach nas risko sa sice lubi najest ale najviac zje ked je s tatinom..... to co papa tato tak aj on cize mäsko s prilohou a zelenina mu nerobi problem....ja mu odmalicka ponukam zeleninku(kalerab,atd...) a aj ovocie a mozno preto to tak lubi....zisti cim by si ho podporila a netlac na neho a ono to prejde same neboj 😉

motylik08
13. jún 2011

krásne ránko októbrovky 🙂, dnes nám svieti parádne slniečko tak snáď nás to nabije pozitívnou energiou, celý víkend som dostávala také kopance od malého, že sa z toho začínam spamätávať, sme sa smiali ako sa mi natriasa bruško :D, len nech si kopká....vy čo nové? dúfam, že všetko v najsamlepšom porádečku 😉

natalii6
13. jún 2011

@nelynka18 juj Lenka ja uz pochybujem ze moj maly niekedy bude poriadne jest,ked presiel na prikrmy tak mi odmietal domace len tie kupovane ale po case som ich zacala pancovat z domacimi..kedisi jedol banany jablka a obcas hrusku ale teraz len take vizivy a aj to len trochu clovek sa tesi ze konecne su jahody a vseliake ine ovocie a on figu ponuknem mu a on mi odtlaci ruku adovi dopo..jemu nepomaha ani ked jem zaroven snim ☹ ved uz ma 2r a 3m a doteraz nezjedol ovocie co by bolo nakrajane na kocky len postruhane a to uz teraz ako som pisala ani take..kamoskina mala ta by zjedla aj ju ale moj drobec da sa povedat ze skoro nic ach zmeni sa to vobec niekedy?

dzuli08
13. jún 2011

@duska88 Takže Baby smile to vyhral? Aj nám sa veľmi veľmi páčil, už som aj mala vyhliadnuté na nete niektoré, ale nakoniec to vyhral camarelo q12 evolution, kvôli dobrej ponuke :D A v akej farbe ste si ho vybrali ?

dzuli08
13. jún 2011

@zuzinr A mali ste veľa "nepravých" poplachov? Ak sa dobre pamätám, tak to sú monitory bez podložiek. Sú to len také malé zariadenia, čo sa zasúva do plienočiek? A nevypadáva to z tej plienočky? Ja by som sa asi radšej priklonila k tomuto malému systému, keďže raz bude bábo spinkať na poschodí, raz v obývačke a prenášať stále tie podložky mi príde zbytočné.