icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jana86
18. jún 2011

@nelynka18 no prave som pozerala na ten camarelo,tiez je pekny.na bud.tyzden by sa mal mm vratit domov tak asi skocime popozerat po obchodoch.

duska88
18. jún 2011

@nelynka18
@jana86 camarelo sa páči aj mne 🙂 🙂

andelusik
18. jún 2011

@zuzinr jeeej, to je krásne.. tak budú deti veľkí kamoši, keď sú tak po sebe. tak ďakujem aj tak, mne to nevadí esteticky, len kvôli zdravým žilám, ale hlavne aby bábo bolo v poriadku. Tak si budem viac vykladať nohy 😉

jana0706
18. jún 2011

@jana86 camarelo vyzera vyborne, ja som chcela povodne tiez takyto kocik s vacsimi kolieskami, ale my vela behame kade-tade tak potrebujem aby som kocik vopchala poskladany aj do Fabie, aby som ho vladala aj sama zdvihat a aby sa s nim dalo pripadne aj cestovat lietadlom a pod...tak sme nakoniec zarezervovali Peg Perego Switch Easy Drive, mali ho prave v super akcii...a od kamaratov nastastie budeme mat pozicany este kocik po ich synoch, tiez Peg Perego, ale v sportovom prevedeni s tymi velkymi nafukovacimi kolesami takze aj prechadzky po snehu a v parku su zachranene 🙂

lucy56
18. jún 2011

@zuzinr no boli sme tam dnes a este nejake zlavy boli, sice viac dievcenskych ako chlapcenskych veci mali,ale kupili sme napr. toho mojkacika za 3 e, plysovu hrkalku za 1e a bodynko za 3e a mali skor vacsie velkosti a vacsinou letne veci, ale dokedy to netusim

jana0706
18. jún 2011

mne sa celkovo zda ze vsade maju zatial hlavne letne veci a este nie je velky vyber jesennych a zimnych veciciek, napriklad v Tescu nemali absolutne ziadne "klasicke" dupacky...okrem pyzamiek na cele telicko som pokupila bodicka a kosielky s dlhym rukavom a k tomu by som chcela dokupit este nejake bavlnene dupacky bez rukavov, ale zatial nic moc nemaju, akurat tu v Stupave som kupila nadhernu bielu supravicku dupaciek, kabatika a ciapocky z toho teplejsieho materialu..

peta_k
19. jún 2011

tak som mala znova ten isty sen... uz druhykrat v priebehu mesiaca sa mi snovalo, ze som bola na utz a doktorka mi povedala, ze "vyzera to viac na dievcatko ako na chlapca"... To je cudne, tieto sny... Inak dnes som sa az zobudila na kopkanie, normalne rozmyslam, ci malinke nebolo hladne, lebo mne naozaj nic nechuti jest, iba sladkosti a ovocie, ziadne ziviny ak neratam tie vitaminy... Nalozim si na tanier maso a nemozem sa dockat, kedy to uz budem mat konecne v sebe, strasne nasilu to seba musim tisnut... Ste to zazili take nechutenstvo v tehu???

nelynka18
19. jún 2011

ahojte babule
co porabate v toto nedelne uprsane rano?ja som zase sama 🙄 muz na rybach a risko u babky a ja tu hnijem 😀 idem cosi navarit a poobede asi do CR na navstevu mojho este stale nenarodeneho krsnata,lenivcek jeden sa mu nechce a my ho tu tak ocakavame 🙂 a co idete dobreho varit??? ja slepaciu polievku a cinske rezance,mnamky toto mozem 😉 a co sa tyka toho oblecenia ja budem tiez musiet kupit neaku peknu jesennu supravicku,veru ziadnu nemam lebo moj prvy sa narodil v lete a mam vsetko take väcsie,no a v obchodoch su veru neni este take teplejsie,pockame si na nieco krasnucke 😉 mne sa strasne pacia take tie hunate vecicky a ked maju farbu taku smotanovu s hnedym,to je krasa 😵

jana0706
19. jún 2011

@nelynka18 mnam cinske cestoviny su super, robis ich s tou WOK zeleninkou? nas zavolali na obed nasi (vcera boli oni tu, tak na oplatku 🙂, tak nemusime varit...tak mam taku nedelnu klasiku, pijeme cajik z cerstvej mäty zo zahrady a pozerame na CT a Stv Objektiv a ostatne prirodopisne a cestopisne reportaze, to som mala odvzdy velmi rada...a popritom poutieram prach a dam prat...inak od sesternice som dostala po jej malom presne taky hunaty overalik ako pises - je smotanovy s hnedym s takou macikovou aplikaciou, este ma aj uska na kapucni 😀

nelynka18
19. jún 2011

@jana0706 veru mnam 😉 ano s wok cinskou zeleninou a kuracim mäskom.... no vy sa mate byt pozvany na obed je fajn 😉 ziadne starost len TV.....to poznam ked je moj muz doma tiez nam bezia prirodopisne filmy 😀 hej presne take vecicky ja zboznujem 🙂 su uplne rozkosne 😵

dzuli08
19. jún 2011

@duska88 @jana86 My sme si kúpili camarelo q12 evolution a musím vám povedať, že som z neho nadšená stále. Je veľmi dobre premyslený, pevný a krásny. Na pohľad pôsobí tak veľmi pekne, masívne a aj vanička a športová časť je veľmi priestranná.

nelynka18
19. jún 2011

@jana86 ahoj nahodou som si precitala v DNP tvoju otazku....ty si na PN?mozem sa ta opytat preco?lebo aj ja budem mat uz splnenu podmienku(270 dni) ale nemam rizikove ani nic podobne tehotenstvo a bola by som rada,keby ma doktor da na marodku ale neviem ci ma da....

dzuli08
19. jún 2011

@peta_k áno už vieme, že to bude dievčatko :D Povedala nám to doktorka v stredu. Konečne sa nám mala rozhodla ukázať. Ale na 3D sme neboli, nejak sme nechceli. A vy viete, čo budete mať?
@missy97231 Ahoj, tak to je super, že sa tu takto stretneme. Myslím, že som ťa aj v čakárni u nášho dokyho stretla. Bola si tam aj s manželom a synčekom. Tuším to bolo 1.6 ?? Kedy máš termín? A už Vám prezradil lekár čo čakáte?

peta_k
19. jún 2011

@dzuli08 my este nevieme, na kontrolu idem az o dva tyzdne, tak nam mozno povedia, ja uz som velmi zvedava, nemozem sa dockat

dzuli08
19. jún 2011

@peta_k No v tom som úplný laik. Z pôrodnice musí ísť babatko v zavinovačke-perinke? Je mi jasné,že mu oblečieme nejak overalik, ale potom či ho musíme dať ešte do zavinovačky-perinky, alebo stačí do nejakej kombinézky. Ak bude bábo v kombinézke, tak potom by som rada dala bábo do zavinovačky do autosedačky. Ale ak dáme v pôrodnici bábo do zavinovačky - perinky, tak potom potrebujeme tú deku, ktorá sa dá poskladať na fusak a prenosnú tašku, však?

jana86
19. jún 2011

@dzuli08 ja som si ho pozerala len na nete a celkom sa mi paci,ale chcem ho vidiet aj na zivo tak musim ist popozerat po obchodoch a uvidime pre aky sa nakoniec rozhodneme. rozmyslala som aj danny sport prestige ale fakt neviem

bv_alexandra
19. jún 2011

Achojte krásnu nedeľu vám želám. 🙂 Dnes sa mi akosi obedík nevydaril tak pre istotu robim ešte pečené buchty 😀 čakám kým vykysne cestíčko a šup ich tam do rúry 😉
A dnes som si povedala že si idem urobiť zoznam pre krpca a pomaličky už kupovať aby som potom nemala veľa. 🙂

jana86
19. jún 2011

@nelynka18 no ja som na PN od zaciatku,mam rizikove.a splnenu podmienku som mala teraz v maji,tak som musela PN aspon na vikend prerusit a tak mi doky vypisal nove,lebo to som musela davat jednu zamestnavatelovi a jednu do soc.poistovni. ty kedy budes mat 270 dni? a preco myslis,ze by ti nedal PN?treba to vyuzit sak kazde euro dobre.ja som platila len 15 eur lebo som nevedela ze si to mozem navysit a ked som sa to dozvedela uz bolo neskoro si navysovat.ale lepsie jak nic.

nelustek
19. jún 2011

@jana86 ahoj pokial si platis pripoistenie mozes aj marodovat? Ja si to platim od min.roku od augusta.A ak nahodou ides marodovat oplati sa to?

nelustek
19. jún 2011

@nelynka18 Ahoj prosim ta mozem sa spytat kde robis? Citala som ze chces robit co najdlhsie?

jana86
19. jún 2011

@nelustek no ja som si to tiez platila od 30 augusta.a urcite sa to oplati,neviem kolko si platis mesacne,ja som platila len tych 15 eur. teraz by mi mali platit z DNP okolo 200 eur.tak uvidim kolko mi v juli poslu.

nelustek
19. jún 2011

@jana86 ja si platim 26€,zavysi to aj od tvojho mesacneho zarobku?

nelynka18
19. jún 2011

@jana86 aha no ja som ok neviem sak ho skusim poprosit hadam nebude svina 😀 sak to kazde euro dobre a ja mam tu najvysiu sumu co sa da platit.... a 1.jula budem mat uz 270 dni...
@nelustek nie ja som sa nepytala,ze do kedy mozem robit to ony mi odpisali,ze mozem robit do kedy chcem....ja nerobim len by som chcela matersku brat co najneskor ale asi sa to neda....

nelustek
19. jún 2011

@nelynka18 aha asi som to zle pochopila a preco by si ju chcela brat co najneskor?Teraz poberas co? ak mozem vediet

missy97231
19. jún 2011

@dzuli08 ahoj. Moze byt ze sme tam boli spolu, ale tusim pred mesiacom sme tam boli aj s malym,,, taky dlhovlasy betar maly. Zajtra uz z neho bude zase po roku chlapec.. Idem ho dat ostrihat.
Este neviem na 100% co budeme mat, ale vraj to viac vyzera na dievcatko... Tak uvidime.
A co sa tyka v com poveziete drobca z porodnice... To je na tebe. My sme Davidka mali v autosedacke, nie v perinke... Ale to je na tebe.

len_henus
19. jún 2011

Ahoooojte 🙂 🙂 🙂 som tu novááá ... 😉 termín mám 25. októbra 😉

dzuli08
19. jún 2011

@missy97231 No presne tak, mysslím, že mal také trocha kučeravé vlásky. Ako bábika :D To bude aj škoda ostrihať. Super, takže budete mať možno párik.
To to je fajn, že je to na mne do čoho malú oblečieme, lebo prenosnú tašku zatiaľ nemám a ani ju neplánujem. Takže istí to nejaká kombinézka a deka do autosedačky :D

dzuli08
19. jún 2011

@peta_k To verím, ja som tiež bola ako na ihlách, kým mi to nepotvrdila na 100%. Dokonca hrozilo, že sa to dozviem až 30.6, lebo v tedy som mala naplánovanú poradňu. Našťastie mi došlo magnézko, tak som si ho išla dať predpísať a doktorku som poprosila, či by mohla kuknúť 😉

nelustek
19. jún 2011

@len_henus ahoj vitaj medzi nami tehulkami 😉

jana86
19. jún 2011

@nelynka18 no ked si platis tu najvyssiu sumu tak to by som ani nevahala ci ist na PN,ved by si mala dostavat okolo 600 uer