Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte vysvetli mi tu niekto ako sa vlastne pocitaju tie tyzdne? Doktor to ze pocita na lunarne a kolegine si to pocitaju zas nejako inak. Ja zacinam 25 tt to je 6 alebo 7 mesiac.Podla toho lunarnaho by to mal byt zaciatok 7mes.?
@nelustek doktori to rataju tak, ze tehotenstvo trva 10mesiacov (kazdy po 4 tyzdne) takze to zacinas siedmy, ale ked to beries tak normalne, ako sa to rata na kalendare v roku podla mesiacov tak si v 6.mes. - takto to vnima aj verejnost, ked sa berie, ze tehotenstvo trva 9mesiacov 🙂
nelustek,daj si do googlu tehotenstvo podla lunarneho kalendara a tam ti vyhodi presnu tabulku
caute, tak ja zase "marodujem", bola som s tou podvrtnutou nohou na chirurgii a doktor ma presviedcal, ze to mam urcite zlomene a chcel mi dat nohu do sadry, ale som sa nedala a vyfasovala som len ortezu.. a dobre som spravila, lebo uz to mam odpuchnute a ovela lepsie a veru sa mi nezda, ze by som tam mala nieco zlomene.. v piatok idem na kontrolu, tak uvidim.. no ale ako som prisla od doktora, tak mi bolo zle, zimnica, odmeram teplotu a 39 C.. a tak od piatka zas lezim v horuckach a kazde poobedie a noc "prepotim" a asi dvadsatkrat prezliekam pyzamo.. ale dnes zatial teplota nevystupila, tak duuufam, to uz skoncilo..
som vas ledva docitala a idem si zas radsej lahnut 🙂 ..majte sa kraasne
nelustek,no mesiac ma 4 tyz,takze 6 krat 4 je 24,takze ked si v 25 tyz tak si v druhom tyzdni 6 mes a 7 mes zacnes 28 tyz...
reanda,aj ja prajem rychle uzdravenie....
nelustek,to aj ja mavam take tyzdne,ze ani neviem v ktorom som,ten lunarny nas uplne dopletie 🙂
nelustek,presne preto sa riadim normalnymi mesiacmi 🙂
nelustek,ja uz si to nepametam,ale myslim ze viackrat tak ku koncu tehotenstva
nelustek 🙂,to musel byt pekny idiot,ja mam teraz super gynekologa,mily,usmiaty,vzdy vsetko vysvetli,este som ho nevidela mrzuteho za 2 roky...Dostala som sa k nemu nahodou,ked som potratila v 6 tyz a doktor na Kramaroch,sukromny,ktoremu som zaplatila rocne predplatne,ma poslal krvacajucu do nemocnice do miesta bydliska,teda na Antolsku,nech ma tam hospitalizuju a daju do kopy...skoro som ho zabila,viac som k nemu nesla....a tam mal sluzbu Havalda,mala som stastie,velmi si ho chvalia,bol fakt anjel.
@jana0706 nemas zaco 🙂 este nie tiez chcem najskor o tom hovorit s doktorm len na ten caj pojdem do herbaru a tam sa poinformujem oni s tym maju skusenosti 🙂 vravim to je kazdeho osobna vec a kazdy ma svoj nazor i ked si myslim ze ten sterilizator ti zaberie taky isty cas ako vyvarenie 😕 a netvrdim ze to nezvladnes urcite zvladnes kazda to zvladne len sa to da aj bez bolesti 😉
@duska88 no takze sa ti chvalim,kupila som tu deku a som maximalne spokojna 😀 😀 je naozaj krasna a velmi sa hodi do kocika...moja mama sa na mna popzrela ved ty necakas babu,preco cervenu? 😀 ale ved cervena neni iba babska no nie? ci mam davat vsetko modre?to sa mi nezda,tebe sa zda cudne,ze mam kocar cierno-cerveny a cervenu deku? 😨
@jana0706 tu ju mas 🙂 http://www.anjelikobchod.sk/product_info.php?pr...
ten spodok sa da odsrubovat a fajne sa to da umyt .)
@nelynka18 😀 😀 takže nakoniec predsa...a čo povedal muž?? či ešte nevie?keby dačo tak vieš na koho to máš zvaliť 😉.. jasne, že nemusí byť všetko modré...síce ja osobne mám zatiaľ všetko 🙂 , ale je to zasa moja najobľúbenejšia farba to bude tým 🙂 ...3/4 mojej skrine je modrej..he....
@katulka74 niektory doktory su fakt idioti.Ja mam teraz tiez dobreho gyn. ked pozera sonom vsetko povysvetluje co prave pozera ci je vsetko v poriatku.Predtym doktor iba ze vylezte si hore pozrel nic nepovedal a potom ked som zliezla tak ze dovidenia. 😠 a terz jednej kolegini ta k nemu tiez chodi,ma nejaky maly nalez na krcku maternice a ona ked sa ho pytala co teraz ked je tehotna ako sa to bude riesit,tak on jej na to ze... na to ste mali mysliet pred tym ako ste otehotnala.
Idem si este urobit asi placky,dufam ze mi nebude v noci zle 🙂

@katulka74 no teda, tu toho clovek asi fakt vela nezmoze, neexistuju zrejme ziadne zarucene recepty, bud to s tym kojenim vide alebo nie...