Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte vysvetli mi tu niekto ako sa vlastne pocitaju tie tyzdne? Doktor to ze pocita na lunarne a kolegine si to pocitaju zas nejako inak. Ja zacinam 25 tt to je 6 alebo 7 mesiac.Podla toho lunarnaho by to mal byt zaciatok 7mes.?
@nelustek doktori to rataju tak, ze tehotenstvo trva 10mesiacov (kazdy po 4 tyzdne) takze to zacinas siedmy, ale ked to beries tak normalne, ako sa to rata na kalendare v roku podla mesiacov tak si v 6.mes. - takto to vnima aj verejnost, ked sa berie, ze tehotenstvo trva 9mesiacov 🙂
nelustek,daj si do googlu tehotenstvo podla lunarneho kalendara a tam ti vyhodi presnu tabulku
caute, tak ja zase "marodujem", bola som s tou podvrtnutou nohou na chirurgii a doktor ma presviedcal, ze to mam urcite zlomene a chcel mi dat nohu do sadry, ale som sa nedala a vyfasovala som len ortezu.. a dobre som spravila, lebo uz to mam odpuchnute a ovela lepsie a veru sa mi nezda, ze by som tam mala nieco zlomene.. v piatok idem na kontrolu, tak uvidim.. no ale ako som prisla od doktora, tak mi bolo zle, zimnica, odmeram teplotu a 39 C.. a tak od piatka zas lezim v horuckach a kazde poobedie a noc "prepotim" a asi dvadsatkrat prezliekam pyzamo.. ale dnes zatial teplota nevystupila, tak duuufam, to uz skoncilo..
som vas ledva docitala a idem si zas radsej lahnut 🙂 ..majte sa kraasne
nelustek,no mesiac ma 4 tyz,takze 6 krat 4 je 24,takze ked si v 25 tyz tak si v druhom tyzdni 6 mes a 7 mes zacnes 28 tyz...
nelustek,to aj ja mavam take tyzdne,ze ani neviem v ktorom som,ten lunarny nas uplne dopletie 🙂
nelustek,ja uz si to nepametam,ale myslim ze viackrat tak ku koncu tehotenstva
nelustek 🙂,to musel byt pekny idiot,ja mam teraz super gynekologa,mily,usmiaty,vzdy vsetko vysvetli,este som ho nevidela mrzuteho za 2 roky...Dostala som sa k nemu nahodou,ked som potratila v 6 tyz a doktor na Kramaroch,sukromny,ktoremu som zaplatila rocne predplatne,ma poslal krvacajucu do nemocnice do miesta bydliska,teda na Antolsku,nech ma tam hospitalizuju a daju do kopy...skoro som ho zabila,viac som k nemu nesla....a tam mal sluzbu Havalda,mala som stastie,velmi si ho chvalia,bol fakt anjel.
@jana0706 nemas zaco 🙂 este nie tiez chcem najskor o tom hovorit s doktorm len na ten caj pojdem do herbaru a tam sa poinformujem oni s tym maju skusenosti 🙂 vravim to je kazdeho osobna vec a kazdy ma svoj nazor i ked si myslim ze ten sterilizator ti zaberie taky isty cas ako vyvarenie 😕 a netvrdim ze to nezvladnes urcite zvladnes kazda to zvladne len sa to da aj bez bolesti 😉
@duska88 no takze sa ti chvalim,kupila som tu deku a som maximalne spokojna 😀 😀 je naozaj krasna a velmi sa hodi do kocika...moja mama sa na mna popzrela ved ty necakas babu,preco cervenu? 😀 ale ved cervena neni iba babska no nie? ci mam davat vsetko modre?to sa mi nezda,tebe sa zda cudne,ze mam kocar cierno-cerveny a cervenu deku? 😨
@jana0706 tu ju mas 🙂 http://www.anjelikobchod.sk/product_info.php?pr...
ten spodok sa da odsrubovat a fajne sa to da umyt .)
@nelynka18 😀 😀 takže nakoniec predsa...a čo povedal muž?? či ešte nevie?keby dačo tak vieš na koho to máš zvaliť 😉.. jasne, že nemusí byť všetko modré...síce ja osobne mám zatiaľ všetko 🙂 , ale je to zasa moja najobľúbenejšia farba to bude tým 🙂 ...3/4 mojej skrine je modrej..he....
@katulka74 niektory doktory su fakt idioti.Ja mam teraz tiez dobreho gyn. ked pozera sonom vsetko povysvetluje co prave pozera ci je vsetko v poriatku.Predtym doktor iba ze vylezte si hore pozrel nic nepovedal a potom ked som zliezla tak ze dovidenia. 😠 a terz jednej kolegini ta k nemu tiez chodi,ma nejaky maly nalez na krcku maternice a ona ked sa ho pytala co teraz ked je tehotna ako sa to bude riesit,tak on jej na to ze... na to ste mali mysliet pred tym ako ste otehotnala.

@katulka74 no teda, tu toho clovek asi fakt vela nezmoze, neexistuju zrejme ziadne zarucene recepty, bud to s tym kojenim vide alebo nie...