Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Tak pravda je, že takú sumu som za ten pôrodný gél nečakala. Nezdá sa vám to prehnané? Že 97, 41 eur.
Ahojte, tak dnes poradňa dopadla dobre, počúvali sme srdiečko - tak krááásne bilo 🙂 133-135 úderov za min. 1.7. idem na tú glukozu - jáj už aby bolo druhého 😒 . Ale inak sa vytešujem že je všetko vporiadku, budúca poradňa aj so sonom - teším 😵
@misickab3 také stavy poznám najlepšie čo môžeš spraviť je rýchlo tie myšlienky zahnať a zamestnať sa niečím iným 😉
@nelynka18 švagrinej držím päste nech už drží svoje dieťatko rýchlo v náručí 😵
@zuzkazv ahoj,tak super ze ste ok a aj ja idem najblizsiu poradnu absolvovat aj so sonom,tiez sa neskutocne tesim 😵 dakujeme,uz sa nevieme dockat spravy,ze sa to uz pohlo dalej 😒
@dzuli08 to nemyslis vazne,ze tolko ja som myslela,ze do 40€ maximalne...oni su fakt divny ked este aj na takej veci idu zarabat 😠
Ahojte,tak dnesna poradna za nami,rano som glukozu vypila a mozem povedat ze nani to take zle.Aj som si to dokonca hned rozmiesala.Pri nelke som zaliala vodou presla som lyzickou a isla este na WC.ked som dosla tak som s toho mala kamen,ktory sa nedal ziadno rozbit.Ostalo mi to len schrumat 😀
Dnes popocuval srdiecko pozrel zo spodu a dalsia poradna az o 4tyzdne 🙂
pojdu s vami manzelia k porodu?ja som toho mojho prehovorila aby isiel aspon na stonaren
@monnika no ja som dnes v nemocke podpisala, mas pravdu treba to rozsirit aj mimo okres, ved do Pe chodia zeny rodit aj z Blavy a tak, a primar je fakt super odbornik a bolo by skoda keby nemohol odrodit nas co k nemu chodime a aj ine zeny, a nepochopim preco to chcu zavriet je to jedno zo ziskovych oddeleni v nemocnici,ale asi ako vzdy na sr zavist
Ahojte, tak sa k vam pripajam,.. 🙂 termin mam na 5. oktobra a budem rodit v cadcianskej porodnici. Je tu niekto, kto tam bude v rovnakom case? 🙂
@zuzkazv hm no to je teda neskutocne,moze to pomoct zene pri porode a taka cena 😠 isto ju urcil muz 😀 a preco sa bojis epiduralky?ja som ju pri riskovi mala a tento krat ak budem mat taky dlhy porod dam si ju tiez 🙂
@nelustek ja idem tiez o 4 tyzdne,ja 19-teho a ty? som rada,ze ste ok 😉 moj muz pojde do stonarne aj pri riskovi bol ale k porodu nie to by neprezil 😀 ale ak ti mam pravdu povedat ani mi tam nechybal 😉 po tej skusenosti povedal,ze uz nikdy viac ale viem,ze ma v tom nenecha samu i ked dufam,ze tentokrat ma to pekne chyti doma a do nemocky pojdem len odrodit a ziadna stonaren nebude nutna 🙂
Ahojte babky ,teda dočítať vás je riadne ťažké...asi nič nerobíte len píšete.... 😀 😀 No všetko som zvládla ,aj keď som tomu venovala celý svoj voľný čas čo mi drobček spinká a ako tak pozerám na hodiny ,už bude vstávať. Inak sa mame fajn ,pekne kopkáme ,žiadne bolesti ani krče čo som rada a už som začala aj priberať ,hoci ešte len 2 kg a ešte stále som v mínuse 1,5 kg...Ale hlavna vec že miminko je v poriadku a pekne rastie. Čítam že preberate ten gelik ,no popravde teda cena prekvapila aj mňa...vôbec som nad nim nerozmýšľala a ani nebudem...no je to prehnané. Ďalšia vec čo ma tu prekvapilo ,je že chodíte na nejaku glukózu...to počujem prvýkrát. V prvom tehu ,tak ako aj teraz som o tom nepočula a ani som sa stým u našho dokiho nestretla...tak neviem. No z reakcii ako píšete ,že je to strašne sladké ,tak som rada ,že som take dačo neabsolvovala. Na 3D či 4D som nebola a ani neplánujem ,ani v prvom tehu som nebola a nechýbalo mi to...Vybavičku sme zatial nezačali chystať žiadnu ,si myslím stále že mám na to čas ,ale keď pozriem do svojho fotoblogu ,tak teda už iba 108 dní do termínu...a keďže mam dosť vecičiek po drobcovi a to neutrálnych a poniektoré ani nenosené ,tak nejak ma to ešte nechytilo...ale v obchode už pokukujem po šatičkách ,veď nemáme ani jedne.
...
@len_henus ahoj no mne ta glukoza nerobila problem ,pocuvam od viacerich ake to je hnusne a tak ale mne viac vadilo a hlavne bolelo pichnutie do prsta 😀 Mne sa dari super len v praci cele dni sedim a tym padom ma bolieva chrbat a kostrc ,hlavne kostrc.V kolkatom si tyzdni? a ako sa dari tebe???
@nelustek no aj ja si myslim, ze ta cukrova voda sa da prezit.....ja som to normalne exla...este aj sestricka pozerala.....a vysledky mi vysli v pohode, tak som rada
@jana0706 tu deku som si kupila v trencine.....este je malo jesennych veci a bola to nahoda, ze ju mali.....je velmi prijemna a stala 24 euro....a hlavne aj farba sa mi pacila, lebo vacsinou co mam doma veci, tak ruzove!!!!!
@bettyx no tak to mas pravdu, ze vsade bolo drahe vstupne, ale oplatilo sa....ved aspon raz viediet!!!! a na karlovom moste bolo viacero co kreslili......tak mozno nabuduce, lebo mas peknu pamiatku
@nelustek so mnou muz pojde urcite k porodu, bol aj pri predchadzajucich 2. U nas v nemocnici na stonaren muzov nepustaju, koli tomu ze su tam aj ostatne maminy tak to nechcu povolit. Mne je to ale v podstate jedno ja som zatial na stonarni nebola, takze ani neviem ake to tam je. Ja ked som prisla tak hned ma sikovali na porodnu salu. Mne zas muz pomahal pri porode a som rada (a aj on) ze tam bol, hovoril ze to nebolo take strasne, ze cakal nieco horsie (co sa tyka krvi) 🙂 ale ked som sa ho pytala tak hovoril ze ten druhy porod bol horsi. No horsi v tom ze bol bolestivejsi nez prvy ale zato rychlejsi, takze da sa to vydrzat. Mne pri porode pomahalo to ze ked som mala kontrakcie tak ma drzal za ruku a ked som tlacila tak ma podopieral zo zadu. Na masaze alebo ine veci som vtedy naladu nemala. Pri prvom porode mi stale nieco hovoril, teda vzdy tak ze cakal odpoved, tak som mu vtedy povedala ze nech hovori co chce len nech sa ma nic nepyta 🙂 no a pri druhom uz vedel co a ako a super bolo ze mohol zostat so mnou na porodnej sale aj tie 2 hod. po porode, sama by som sa tam veru nudila 🙂
@zuzanazuzana no super, mala si stastie ze ju mali 🙂 ja asi kupim bledomodru, sa bude hodit k hnedemu kociku..
@nelynka18 ahojky 🙂, no od včera mi akosi blbol tento koník, tak som ani nevedela že si mi písala, :(, aj dnes ráno niečo na ňom robili a ďakujem za tie linky, kuknem, ale čo sa týka toho gélu, no neviem tá cena je neskutočná 😠 na ten čajík sa popýtam dokiho. A moje meno na facebooku je Veronika Boťanská, tak skús a ja ťa potvrdím a nakukneš do mojich albumíkov 😉 ako bez problémov 🙂, veru na tú glukózu, ale tak voľako to zvládnem :D
Ou ako by som dnes spala, dnes rozmýšľam čo kúpiť môjmu priateľovi na meniny, nejaký dobrý nápad?
Ozik písala som do tej Štiavnici, tak som zvedavá, čo mi napíšu...... 🙂
Hihi až teraz som si všimla, že máme také kráááásne číselko, 111.
Dobré ránko,
dnes sme mali zase raz nočné kopkanie.... 🙂 maličká si užíva, že ma môže budiť 😀
Tak som aspoň v noci uvažovala, ako oslávim s manželíkom výročie svadby 🙂
dobre rano babule
mne od vcer stale vypadava net ide ma porazit 😠 svagrova stale nic,v piatok kontrola a uvidime 😨 mna maly dominik akosi prestal kopat,citim ako sa hybe ale nekope.som z toho smutna ☹ dufam,ze vsetko je ok....
@motylik08 ahoj naslo mi dve veroniky a neviem ci si to ty lebo jedna je z dubnice ale ty si z nitri nie?skus si ma ty dat Lenka Dzurjanikova a mam tam fotku zo 4D maleho dominika.... 🙂 fuha,meniny no ja som mojmu muzovi kupila spachtlu a na nej su dva poldecaky a na rucke zvoncek 😀 prislo mi to take vtipne teraz ked prerabame chalupu sa hodi 😀 ale vies co by si mohla kuknut neake tricko na nete s vtipnou potlacou ako napr.: otec zaciatocnik 😀 skus kuknut supertricko.sk Stivnici?to myslis tu nemocku?mam deravu hlavu 😀
čafte, tak som si knečne spomenula volat gyndosovi o vysledky z vyteru a zase mam dačo :((( minule E coli teraz nejake dve bakterie, tentokrat mam uz aj antibiotika .(((( neviem čo tje, pri patovi som nevedela čo je mat nejaku bakteriu :( no čo uz čim dalej viac problemov
Ahojte kočky, aj ja sa pripajam k "oktobrovkam" :D Ste tu nejake buduce maminy z Bratislavy? Bolo by fajn, keby som nasla nejaku partacku na kocikovanie 😎

@motylik08 jasne potom napisem ako dopadla,k dokymu ide na jednu tak som zvedava 😒 takze tebe tehotenstvo prospieva 😀 to je dobre,zesa mate fajn a aj dominik tak robil,ze ked som chcela aby niekoho kopol tak nekopol a ked nikto nikde tak kopal ako na fotbale 😀 ale uz ho to preslo a kopne toho kto prave ide okolo 😀 no ja sa tiez niako nesledujem,tiez som troska rozlietana kvoli domu ale ked stvrdne tak to citim akoby taky krc 😒 tak preto viem,ze mi tvrdne....mne len raz pri ultrazvuku pustil inak mi nepusta srdiecko ale na tych prietokoch to byva pekne nahlas 🙂 no vybavy viac menej po riskovi akurat som si ten fusak kupila a taku cervenu deku hodi sa ku kocaru a oblecko sem-tam ked mi nieco padne do oka...a este ten pult na prebalovanie s vanickou mam novy,no z druhej ruky.ono sa neoplati vsetko kupovat nove bo babo z toho strasne rychl vyrastie,ja mam po riskovi taky modry overala a taku bundu s nohavicami na zimu len neviem ci mou to nebude moc velke,uvidime pockam a ked tak potom dokupim...tu mas link na tie bylinky http://www.alinka.sk/c/bylinky-vhodne-pocas-teh... a tu link na ten porodnicky gel http://www.dianatal.lv/slovakia/preco-dianatal-... aj ja mam po riskovi klasicku postielku co v nej este muz spaval len sme ju natreli na hnedo a bola ako nova....mne mamina ide kupit taky ten pruteny kos na spanie,ten moc chem 🙂 ale inak nic take nejdem kupovat akurat este kozmetiku,lieky,flasku a take prkotinky... nedalo sa mi to otvorit,pise mi to ze nie je momentalne k dispozicii...to je tvoj facebook,posli mi pod akym menom si tam a dam si ta medzi priatelov a potom si to pozriem.....ak chces? 😨 to ides na tu gukozu?baby pisu ze treba to pit s citronom a potom je to ok....no teda aj ja som sa akosi rozpisala 😀