icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
23. jún 2011

@zuzinr ahoj ako kukam tak je tu uplne ina zostava ako na zaciatku!ako sa mate??? 😉

zuzinr
23. jún 2011

@lea1333 no trochu sa to tu pomenilo, niekto uz neprispieva, neviem mozno nemaju cas 🙂 Mame sa fajn, pomaly sa zaokruhlujeme a snazime sa znasat tie tepla 🙂 A tebe ako sa ti dari? Uz sa snazite? 🙂

zuzkazv
23. jún 2011

ahojte baby, dnes ale máme horúco tiež vám to vadí?

@misickab3 ahoj a kedy máte výročie? Ja dnes ráno v práci kuk na kalendár a som zistila že dnes máme výročie 😅 (som to ale manželka čo 😀 ), dúfam že mm sa tiež pozrie do kalendára 🙂
@nelynka18 ja mám celkovo strach z ihiel, ale tak prvý raz som to zvládla bez liekov tak dúfam že aj teraz to nejako prežijem,, zatial sa snažím na to myslieť čo najmenej 😕
@nelustek tak mm bol pri prvom synovi so mnou celý čas takže ak sa nič nepredvídateľné nestane tak bude aj teraz, vôbec z toho nemal nejakú traumu alebo niečo, je rád že tam bol a každému budúcemu oteckovi to vždy odporúča 🙂 vlastne on videl malého prvý, on povedal ako sa bude volať, bol pri kúpaní a potom pri mne kým ma dr. šil a ráno keď mi ho doniesli tak ja som nemala potuchy či je to to isté dieťa lebo bol pri mne asi 5 min. ale mm si ho poznal hneď

zuzinr
23. jún 2011

@zuzkazv no aj u nas je dost dusno, som bola doobeda s malou vonku a som rada ze uz sme doma a ona spina 🙂 uz zacinam prehovarat muza na klimu 🙂 kedze hlasia horuce leto

zuzkazv
23. jún 2011

@zuzinr veru klíma by bodla 😉 hlavne keď hlásia že júl bude extra horúci 😝 s bruškami to bude veselé, asi si do práce donesiem lavór a budem si močiť nohy 😎

zuzkazv
23. jún 2011

@marikac mo musím do tej témy zablúdiť, aj aké sú ohlasy mamičiek na to ma zaujíma , dík za tip 🙂

lucy56
23. jún 2011

ja tiez trpim tymi teplami, vcera som bola komplet spotena a to som len zopar hodim behala po meste,vela som toho pokupila a s tymi taskami plnymi to bola zaberacka, najlepsie mi je doma, mame chladny byt takze si uzivam chladok, klimu mi netreba

lea1333
23. jún 2011

@zuzinr no tak hlavne ze je vsetko ok! 😉 hej my mame teraz prvy mesiac snazenie za sebou bohuzial bezuspesne ☹ akurat dnes dorazila mrcha ☹ potvora jedna ale nevadi ovulacia je tak ako ma byt zacala som si merat bazalnu teplotu beriem niake vytaminy tak snad do konca prazdnim sa nam zadari!!! 😉 a vy co budete mat???

zuzinr
23. jún 2011

@zuzkazv no my uz sme chceli dat minuly rok ale sme sa k tomu nejako nedokopali ale tento rok to uz asi dame, aj ked nie som moc zastancom klimy aby isla stale ale to teplo je neznestitelne aj v noci, ked tak aspon to troska schladit a potom vypnut

motylik08
23. jún 2011

@nelynka18 už som ti poslala žiadosť na FB 🙂, mňa včera Patrick prestal kopkať a nebola som vo svojej koži :( och, nevedela som čo sa deje :(, dnes ma stále kopká zlatý a večer zase nebude .....no ďakujem moja, hneď pokukám na nete volačo 🙂, si zlatááááá 😉 áno v Štiavnici www.porodnicabstiavnica.sk a s tou hlavou si nič nerob, ja som na tom podobne :D

zuzinr
23. jún 2011

@lea1333 skus na to nemysliet ze silou mocou chces malinke, one je to aj dost o psychike, moja sestrenica sa snazila otehotniet 9 rokov a nedarilo sa bola aj na umelom oplodneni asi 2x potratila do tretice sa im to podarilo cez umele oplodnenie, malinky sa narodil v poriadku a zdravy a samozrejme kedze sa im 9 rokov nedarilo normalne otehotniet tak si nedavali pozor a do 3 mesiacov od porodu zostala zase tehotna 🙂 No my by sme mali mat Simonka aspon 2 lekari to potvrdili a videla som to krasne aj na sone, mam z toho aj fotku chlapisko jeden, ako povedala moja kamaratka tak budem mat doma sendvic - chlapec, dievca, chlapec 🙂

lea1333
23. jún 2011

@zuzinr no len vies to sa povie nemysli na to!!!ako teraz cez leto to bude lahsie lebo budem stale niekde sa flakat a uzivat si leto tak snad nebudem na to mysliet!!!tak drzim palce a zase sa niekedy ozvem 😉 pa

rebekaa
23. jún 2011

@zuzu805 ahoj, som rada, ze si sa ozvala 🙂 no mam sa celkom dobre, ale este stale zvracam, takze ranne nevolnosti mi vobec neustupili, ale vecerne uz pomaly ano, tak sa tesim aspon z toho 🙂 odkial si? a ty sa ako citis?

zuzinr
23. jún 2011

@lea1333 ok drz sa a uzivaj si leto 🙂

lucy56
23. jún 2011

@motylik08 tato porodnica vyzera super, hlavne ich pristup sa mi pozdava, kedze tu nasu asi zavru mozno aj ja pojdem radsej tam rodit, chystas sa tam aj pozriet predtym ako tam zacnes chodit, ci staci si zavolat a nahlasit sa od toho 36tt k nim,ak ti odpisu tak daj aj mne vediet by ma to zaujimalo

motylik08
23. jún 2011

@lucy56 ahojky 🙂, nemaj boja 🙂, jasné že napíšem, teraz nemám čas riešiť to telefonicky, ale určite sa ozvú, sú fajní aj doktori a setričky, vraj prístup ako je málo kde, veľmi si to tam chvália aj baby z môjho okolia 😉 , je to tam pekné, útulné, čisté, aj napriek veľkému strachu rodiť, táto nemocnica ma akosi ukľudňuje....a pozrieť sa tam nepôjdem, iba sa nahlásim, že prídem a hotovo, no veď už počkám, že čo mi napíšu, len aby som to ja vôbec stihla tam prísť :D

lucy56
23. jún 2011

@motylik08 dakujem za ochotu, tiez netusim ci ked ma chytia bolesti porodne ci tam stihnem dojst,ale ked nemocku co mam 10 min od domu idu zrusit mam jedno kam pocestujem, ci do najblizsej co je 35 km od nas alebo do stiavnice co je 50km

motylik08
23. jún 2011

@lucy56 no ako vidím, bude to sranda 🙂, teda v tú chvíľu asi nie, ale potom určite a neďakuj 🙂, ja rada 😉
a ja hlavne nechcem rodiť ani v LV a ani v NR....no, ale uvidíme čo bude výsledok 🙂, veď ja potom určite napíšem 😉 a dovtedy toho ešte popíšem 🙂

berus222
23. jún 2011

@lucy56 boze, to mas tak daleko?!

bettyx
23. jún 2011

@zuzanazuzana jo, je jich tam mraky, ale když jsme tam byli se Štěpíkem tak jenom jedna ta malířka nemalovala karikatury a k té jsme šli.. jinak spíš malují už jenom ty karikatury.. viděli jste fata morganu?? já ještě ne, ale tchýně tam byla a řikala jak je to nádherný a že tam lítají exotický matýli...uvidíme jestli se tam někdy taky dohrabu 😒

elenaakiko
23. jún 2011

@lucy56
@motylik08 ahojte baby. dlho som sem nepísala-nebol akosi čas 😉 len som si vás sem-tam prečítala...aj ja sa chystám rodiť do BS.do LV tiež nechcem ísť, veľa báb sa sťažuje na tú pôrodnicu. syna som rodila v NR, na tú pôrodnicu sa nemôžem sťažovať, ale aj tak ma láka BS, hlavne kvôli tej rodinnej atmosfére a podľa skúseností iných sa tam necítite ako v nemocnici 🙂 ja to mám 30 km, ale tiež sa bojím ako to stihnem, predsa tretí pôrod, sa bojím aby to nešlo extra rýchlo 😀 😕

nelynka18
23. jún 2011

@zuzkazv tak to dobre robis 😉 mne tieto horucavy ani neako zvlast nevadia ja mam rada teplo 😀 ale zisiel by sa bazen 😀
@motylik08 no posobiva nemocka....to sa bude rodit 😉 a dali ti uz aj vediet co a ako?no uz som si ta potvrdila,postielka je kraaaasna 😵 tam sa bude spinkat 😉 a s priatelom ste velmi zlaty velmi vam to spolu sadne 😉 potom mi napis ze ci si nieco vybrala,z tych triciek 🙂

nelustek
23. jún 2011

@zuzinr Ahoj ,ja som bola v nemocke dva dni pred porodom ,preto som bola na stonarni.Tiez by sa mi pacilo tam prist a hned ist na salu 😀 A na stonarni som bola vtedy sama takze sa dalo aby tam bol niekto so mnou.Ved som zvedava ako to bude teraz 🙂

motylik08
23. jún 2011

@elenaakiko ahojky 🙂, tak mi sa tam možno aj stretneme 🙂, teda veľká pravdepodobnosť 🙂, ja poznám baby čo sa sťažujú aj na NR a aj na LV, ja som bola teraz nedávno v NR v nemocke a starali sa o mňa ako o princeznú, asi kvôli tomu čo sa mi mohlo stať, setričky úplne skvelé a aj doktori....ale vraj hore na pôrodníckom to neni búhvíco.......no ale ja sa budem držať tej BS a hotovo 🙂 a pekné mená máte nachystané, obe sú krásne 😉

motylik08
23. jún 2011

@nelynka18 ahoj Leni už píšem, ďakujem za tvoje pozitívne reakcie 🙂, aj vám to spolu pristane, ste krásna rodinka a o chvíľku budete ešte krajšia a väčšia 😉
no veru to sa bude rodiť 🙂, nie ešte mi nedali vedieť, keď sa mi neozvú, tak tam zavolám a popýtam sa že čo a ako.....a jasné napíšem, poriadne to pokukám a vyberiem nejakú capinu :D

nelustek
23. jún 2011

Ahojte , po vcerajsom kopkavom vykone sa dnes babo akosi neozyva ☹ neviem ci sa nemam obavat ??? Vcera kopalo odusu a dnes sem tam bublinka ani nekopne, a boli ma v okoli pupku ked sa ho chytim aj ked kracam.Co si myslite?

nelustek
23. jún 2011

@nelynka18 ahoj moja dnes nam prisla ta koliska,je krasna a presne ako mame aj postielku 😀

elenaakiko
23. jún 2011

@motylik08 na pôrodníckom to nie je až také hrozné, až na ten prístup niektorých sestričiek, ale česť výnimkám-jedna bola taká dobrá, že keď videla že mi malý nechce v noci spať, tak sa ponúkla že ona s ním bude a ja sa mám vyspať 😀 niekedy v auguste sa chystám pozrieť aj do BS. možno aj skôr, ak to nevydržím 🙂 lebo som už zvedavá 😉 no veru, asi sa tam stretneme 😵

motylik08
23. jún 2011

@elenaakiko no BS vyhráva v každom prípade, ja sa tam nepôjdem pozrieť, iba sa budem dopredu informovať že čo a ako ........ale keď tam pôjdeš tak daj mi potom vedieť a chceš VIP izbu s manželom alebo?

elenaakiko
23. jún 2011

@motylik08 vraj tam treba chodiť posledný mesiac do poradne každý týždeň, ale podľa mňa by sa to dalo nejako vybaviť, aby sa nemuselo, lebo by to bolo dosť cestovania hore-dole...nie nechcem VIP izbu, stačí obyčajná. manžel bude doma s deťmi 😀 jasné, keď tam pôjdem určite dám vedieť čo som zistila 😉