icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

len_henus
24. jún 2011

@natalii6 Ahojky 🙂 tak hádm do pôrodu áno, a keď nie,tak to bude prekvapenie 🙂 no, ja tiež pre chlapca absolútne neviem,aké meno ... :D zato pre dievča sa mi páči asi milión 🙂

len_henus
24. jún 2011

@nelustek Ahoooj 🙂 no, toho pichnutia do prsta sa obávam aj ja :D ale budem to musieť dáko zvládnuť, nič iné mi nezostáva 🙂 ja som momentálne 22 týždeň 🙂 a všetko v poriadku 🙂 30 mám poradňu,tak uvidíme,čo nové nám povie pán doktor :D a už vieš čo čakáš? 🙂 už začína víkend,tak si oddýchneš od práce aspoň nachvílu...či aj cez víkend ťa to čaká?

bv_alexandra
24. jún 2011

@katulka74
@wera.g
@motylik08 ďakujem vám za povzbudivé slova. Dusim to v sebe to jepravda, ale chcem to hlavne vyriešiť v môj prospech.
Napr. aj včera sa mi bývala svokra ponúkla že vie že už neám nikoho že keby som potrebovala pomôcť s malým tak sa môžem na ňu kedykolvek obrátiť, no ja som jej povedala že život ma naučil, aby som si veci riešila sama. Asi preto som taká aká som, že život ma toho veľa naučil. Možno aj preto tá rozvážnosť a chladná hlava. 😉
Len nie vždy to je samozrejme dobre, čo už. Hlavne sa snažím myslieť na malého. Aj keď viem a je mi uplne jasné že aj ked len v duchu nad tým premýšlam tak to citi že nemam stav pohody.

lucy56
24. jún 2011

@motylik08 uz nekupujem male cisla, to uz mas vsetko z tychto cisel,tak som objednala 68, tej mi chyba najviac, dokonca 74 veci mam tiez dost,lebo to mi este brat v anglicku kupil,takze teraz doplnam tu 68, ale zas to neprehanam, skor tak ze aby som mala z kazdeho druhu, akoze dupky,polodupky, svetrik, mikinu... a stranka mi uz ide aj s obrazkami a baba vyzera byt v pohode, odpoveda, je rychla

nelynka18
24. jún 2011

ahojte kočky 🙂
neuverite co sa nam vcera stalo bolo asi pol deviatej kricim na riska nech uz nerozprava a nech spi a par minut na to pocujem divny plac,vojdem do izby a pytam sa co je a on ze ho boli na hrudi a ja ze preco???? a on spapal som velku korunku,skoro ma vystrelo ☹ tak som sa zlakla a prve co ma napadlo,ze velka korunka,ze to bola taka ta pametna co mal z BA zoo ale nakoniec sme zistili,ze to je bud 10 alebo 20 centov,nastastie....tak vcera vece o deviatej sme sadli do auta a bezali do nemocky,tam mu urobili rändgen a mal ju uz v zaludku ale doktor povedal,ze sa mu obali vykalmi a pojde to z neho pekne von a dnes uz 2x kakal ale neviem,ci tam bola lebo do serbla kakat nechcel len do zachoda 😒 ale za 3 dni ideme na kontrolu,tak uvidime a inak ziadne tazkosti nema 🙂
@bv_alexandra ahoj prave som si precitala tvoj pribeh....v prvom rade klobuk dolu ako si to zatial zvladla 😔 ja by som ho na mieste zabila 😠 zivot je svina,ked si uz myslis,ze mas vsetko pocom si kedy tuzila,vtedy pride nieco alebo niekto kto ti tvoj zivot sfukne ako domcek z karat ☹ uz som sa s takymto pripadom stretla....moj brat to iste urobil svojej teraz uz exmanzelke....ale verim ze vo vasom pripade to bude inak....byt tebou opytam sa ho na to a poviem pravdu ako si na to prisla...porozpravajte sa o tom a uvidite co dalej.... och boze toto musi byt hrozni pocit,velmi ti prajem aby si toto hnusne obdobie uz mala za sebou,nech uz bude koniec akykolvek.... mysli na to,ze krik a obvinovanie ti nepomoze skus to zvladat aj nadalej tak kludne ako teraz 😉 velmi ti drzim palce 😔

verinka100
24. jún 2011

@natalii6 Ahoj, ja som original z Petrzalky, byvala som aj v Karlovke a teraz som ukotvena v Starom Meste 🙂 A ty si odkial? Uz vies, do ktorej porodnice pojdes rodit? JA sa stale neviem rozhodnut 😖

motylik08
24. jún 2011

@lucy56 fíííha, ty sa teda riadne zásobuješ, ja to ani nestíham, tak potom budem chodiť aj s malým, uvidíme aké bude spoločné nakupovanie a veru pekné veci má, vedela by som si vybrať, no uvidím, teraz musím dačo aj sebe, nemám nič ani do pôrodnice ani veci na kojenie, nič 🙂, ktovie čo všetko budem vôbec potrebovať čo je písané v tých zoznamoch čo treba pre maminu a čo pre drobca 🙂

motylik08
24. jún 2011

@nelynka18 ahoj Leni, no pekne, dúfam, že Riško bude ok a vykaká ten peniažtek čo spapal....čo mu nedávate doma večer jesť 🙂 🙂 🙂, deti sú nevyspitateľné, ako vidím, čaká ma všeličo....máš ho teraz doma, alebo si ho dala do škôlky?

lucy56
24. jún 2011

@motylik08 ja som na pn takze kopec casu na nakupovanie cez net, a som taka ze chcem mat vsetko pekne prichystane vopred,potom sa uz budem venovat malemu a vraj sa nic nestiha prve tyzdne,ako pisu kocky
pre seba do porodnice mam zatial len poporodne vlozky

nelynka18
24. jún 2011

@motylik08 ahoj no asi bol hladny 😀 mozno ho uz aj vykakal uvidime o 3 dni ci bude este na rotntgenovej fotke 🙂 vies co kamosky sa stazovali na svoje deti vzdy ze vsetko pchali do pusy ked mali okolo roka a pol a ja som ten problem nikdy nemala a teraz ked ma 4 roky,tak toto,no co uz s nim 😉 nechala som ho doma a teraz isiel s babkou na prechadzku a ja idem robit halusky a potom za muzom na chalupu....a on vcera stupil na klinec a boli ho to ale ma to ok ani zapal ani nic,tak vcera aky den 😀

bv_alexandra
24. jún 2011

@nelynka18 veru máš pravdu, vždy musí niečo prist do cesty. Nemôže byť všetko super. Asi idem naspäť za ním a porozprávať sa v klude, kým je malá u otca.

nelynka18
24. jún 2011

@bv_alexandra a on je kde?nebojis sa tam ist?

motylik08
24. jún 2011

@lucy56 ahoj je dobre že máš na to čas, moje nakupovanie je vždy v strese, naháňam sa, cez net, nakupujem ale málinko, nakoľko ja som ešte v práci a som rada že som vôbec niekedy rada, ja si trúfam nakupovať aj s malým, mám kamošku čo je tak isto taká isto akčná ako ja, ona s malým chodila od 2 týždňa čo ho mala doma do Pandorfu nakupovať 🙂, tak uvidíme ako to bude v mojom prípade ale tak mala by som byť doma od septembra a určite postíham nakúpiť aj ja niečo cez net a za dobré peniažteky 🙂 a akurát som kukala že voľaké vložky treba :D zase sa mi celý zadok zaparí :D...ja totiž vložky vôbec nenosím, tak si užijem :D, to bude pupínkou, neviem či malý bude mať viac ako ja :D

motylik08
24. jún 2011

@nelynka18 :D nabudúce mu daj radšej voľaký rezeň :D, ale tak je normálne, že skúša 🙂, tie deti sú bohové nemajú chybu :D, aj ja chcem byť malá, to bolo srandy čo si so mnou rodičia užili :D...ja som bola neposedné zvedavé a temperamentné dieťa a nič z toho sa nezmenilo, len keď niečo vykonám, tak blbé poznámky okolo toho :D a aspoň majú srandu doma 🙂
a ozik ty už dlho píšeš o tej chalupe, to je sen mňa a môjho chlapa, uvidíme či sa niekedy zrealizuje, máte niekde pri vode?aj chodíte chytať rybky? 🙂 jóoooój záááávidím v dobrom samozrejme 😉

eronika
24. jún 2011

@tinika Ahoj, dlhsie som nebola. Mna caka sekcia kvoli ociam - mam slabu sietnicu a mohla by sa mi pri porodnych tlakoch pretrhnut a ostala by som bez zraku. ☹ A ty si na tom ako s tou placentou - stale je nizko? 🙂

bv_alexandra
24. jún 2011

@nelynka18 on je na tej Lipt. Mare, to sa nebojim. Ona tam určite nebude, vrátil sa jej pravdepodobne nečakane manžel. Chcem tam ist aj preto aby nemal šancu v nedelu sa tam zastavit cestou domov.

bettina
24. jún 2011

@bv_alexandra veeeľmi Ti držím palce, aby sa to čo najlepšie uzavrelo. prajem hlavne veľa sily a rozvahy. Je to určite veľmi ťažké, a treba tomu čas na vyliečenie srdiečka 😔
@nelynka18 malý to iste vykaká. fajn, že je to okrúhle, tak nehrozí poranenie. huncútske deti 😉

tinika
24. jún 2011

@eronika ach to ti nezavidim, neviem, lebo odvtedy som enboa na utz a idem az v 30tt takze si počkam do augusta a uvidime .)

peta_k
24. jún 2011

Ahojte babule, dnes som sa posmykla v kupelni, ked som vychadzala zo sprchy... nastastie som nespadla na brusko, ale inak to bola supa... Miminko sa hybe, nic ma neboli ani nekrvacam, myslite, ze by to mohlo byt ok? Mam kontrolu o tyzden a zda sa mi, ze je vsetko v poriadku, co byste robili vy?

dzuli08
24. jún 2011

@peta_k Myslím, že sa nemusíš báť. Mne sa to stalo asi v 15 týždni, išla som po schodoch, pošmykla som sa a spadla som na zadok, bolel ma ešte dni. Volala som doktorke a ona hovorila, že ak som doma, tak sa mám prísť ukázať. Aj som bola a hovorila, že všetko je v poriadku a že riziko pri páde je až okolo týždňa, kedy hrozí odlupnutie placnety alebo niečo. Ale to by si asi krvácala. A kedy ideš na kontrolu? ja idem 30 na cukor

domi123
24. jún 2011

@lucy56 vdaka tovar budem doplnat stale teraz na rozbehnutie mam cca 1000ks co staci a dalsi balik caka v GB aby dosiel domov.budem rada ak budes odporucat a navsevovat nasu stranku

rebekaa
24. jún 2011

@katy31 Ahoj, tak ja uz mam kupeny kocik chicco, ten sa mi zdal najlepsi a aj dobre referencie som nan pocula, tak uvidim ako sa osvedci 🙂a co sa tyka vybavicky, tak tu uz takmer celu mam nakupenu, lebo my mame detsky obchod, ale sice je este cas, ale neviem odolat tym vecickam 🙂 a ty uz mas kocik?

zuzanazuzana
24. jún 2011

@nelynka18 tak tvoj syn si pochutnal na korunke!!!!! esteze vsetko dopadlo dobre, to je najdolezitejsie......deti su naozaj nevyspytatelne a toho sa bojim....pri synovi som zazila 3 urazy do jeho 2.rokov......ked mal vyse roka, tak ho kopla elektrika.....a to sme stali rovno pri nom a stalo sa......mal uplne pluzgiere na dlaniach a cele ruky cervene....v nemocnici bol na pozorovani a povedali nam, ze sa nam 2x narodil.....o par mesiacov davala moja mama na neho pozor, rozbil vazu a stupil na sklo....o mesiac neskor mu zacala hnisat pata a on tam mal kus skla a museli mu to vyberat pod narkozou.....a o par mesiacov si ho zase ex vyhadzoval a padol mu na zem a rozbil si hlavu, tak mu ju museli zasivat.....no hroza!!!!!!!!!

zuzanazuzana
24. jún 2011

@bv_alexandra no drzim ti palce a mas pravdu....najlepsie je to vyriesit tak, aby to bolo v tvoj prospech a prospech babatka

zuzanazuzana
24. jún 2011

a vcera som mala aj poradnu, vsetko je v poraidku......povedal, ze mam momentalne ukazkove tehotenstvo na rozdiel na zaciatku tehotenstva....len musim ist na kardiologiu, lebo beriem lieky na tlak a nejako mi zoviera srdce.....ale tlak mam v poriadku, skor to mam asi psychickeho razu.....ale naznacil, ze mozno ma caka aj cisarsky kvoli tomu tlaku, ved uvidime, to je este daleko......
zatial som pribrala 2 kila, bala som sa, ze ked som skoro stale doma, ze uz teraz budem mat aj 10 kil navyse.....ale aj tak budem trpiet, kedze uz teraz mam 95 kil.....uz som spominala, ze som velmi pribrala pri hormonalnej liecbe......davam na ukazku ako vyzera 95 kil zivej vahy....hihi.....myslela som si, ze sa budem hanbit, ale skor naopak ako mam brusko, tak som v uplnej pohode ako pre otehotnenim, lebo nemusim schovavat slaninu!!!!!!!!!

wera.g
24. jún 2011

@len_henus mne robili ten glokózový test tento pondelok a to pichnutie do prsta nebolo až tak strašné, nemusíš sa bát 🙂 skôr mi vadil ten nápoj, ale to pichnutie, to je len okamžik, minisekundička 🙂

@domi123 máš obchodík s detskými vecičkami? smiem poprosiť link do pošty? 🙂 ďakujem moc

nelynka18
24. jún 2011

@motylik08 no on je taky jedak,ze musel uz aj cosi ine vyskusat 😀 to si zle pochopila ked napisem chalupu myslim tym ten nas dom co ho prerabame 😉 mame sice aj chatu len uz tam roky nikto nebol este sice stoji len sa tam nastahovali mysky 😀 ked dame doporiadku dom pustime sa na chatu 😉 ta sa nachadza v horach na samote,je tam paradny relax 😵
@bv_alexandra no ak sa teda rozhodnes tam ist,tak ti prajem nech to vyriesite s kludom a nech uz je akokolvek len nech to mas uz za sebou 😉
@bettina hej vykaka len keby chce kakat do serbla aby som vedela,ze ci uz vypadla 😉 on len na zachod 😠
@zuzanazuzana no to su chalani 😀 nas maly tiez mal rok isli sme na kupko a on dal prstek do brany a ujo co nam otvaral si to nevsimol a ja som blba automaticky rucicku trhla a islo to aj s nechtikom a potom sme stale chodili na prevezi a na cistenie a to ho chudacka hrozne bolelo,potom si v skolke zosuchal na koberci celu lavu stranu tvaricky to nebolo tiez prijemne a potom bol na obriezke a po operacii si tiez riadne vytrpel a teraz toto... co nas este caka 😀

nelynka18
24. jún 2011

babyyyyyyyyyyyy tak uz je to tu uz rodi 😀 konecne sme sa dockali a maly davidko tu bude co nevidiet 😉 ma kazde 4 minuty kontrakcie,kolko to moze este trvat? 😕

reanda
24. jún 2011

ahojte..
vsetkym, co rodia, alebo riesia partnerske problemy, alebo padaju na zadky 🙂 zelam vela stastia a dobre konce

ja som bola dnes na chirurgii na kontrole s nohou a doktor mi konecne uveril, ze nemam to zlomene, vraj iba natrhnute vazivo.. takze klud a vylozene nohy

lucy56
24. jún 2011

@domi123 jasnacka, mne sa veci z gb pacia, zil mi tam brat,ja som tiez casto chodila za nim,bohuzial uz nemam tu moznost,ale viem ze kvalita je neporovnatelna so sr