icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katy31
24. jún 2011

@rebekaa no veď to, že si neviem vybrať.. kedže nás hneď čaká zima, hľadám vaničku, kde bude dosť miesto aj na veľké bábo, aj na fusak.... 🙂

domi123
24. jún 2011

@lucy56 no aj my sme tam zili a aj drbec sa narodil v GB tak som sa rozhodla ze skusim obchodik pre mamaicky sice su to nosene ale taky prcek co ponosi a ceny su tiez nizke prezrela so vsetky stranky a podla toho dala ceny.

lucy56
24. jún 2011

@domi123 ved to sa mi paci,ze si dala super ceny, lebo tu je vsetko strasne predrazene a na vsetkom babatkovskom sa neuveritelne zaraba, ale presne male dieta to nestihne vynosit je to zachovale a z cenou to netreba prehanat,lebo urcite sa ti to vrati na mnozstve,kazda maminka predsa radsej objedna viac veci za super cenu ako jednu drahu, ja som mala podobnu myslienku,ked budem chciet ist z materskej

domi123
24. jún 2011

len to nie :D len zartujem inak strasne pomali to ide musim posielat priamo do internej posty aby si to niekto vsimol,som rada kazdej mamicke lebo ja nemam matersku so slovenska a zarabam len na tomto.malicky sa nam naroril v londyne a ked mi skoncila materska v GB tak som sla spat do prace len sa nam menil zamestnavatel a ten co som sla od neho na matersku mi nechel dat papier na matersku s SR takze nedostavame nic,tak snad aspoin zarobime.inak budem mat aj overaliky na zimu asi bud.tyzden

zuzanazuzana
24. jún 2011

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......az teraz zacinam citit pohyby!!!!!! konecne!!!!!!! neuveritelny pocit!!!!! uz som si myslela, ze sa nedockam......mala bude asi flegmaticka po tatovi, hihi!!!!!!!

charlotte29
24. jún 2011

ahojte,akurat som objavila toto forum,kedze som tu uplne nova,snad pisem dobre,tehulkam ktore maju termin v oktobri rovnako ako ja🙂))) 🙂

tun1ska
24. jún 2011

@charlotte29 vitaj medzi nami 🙂

tun1ska
24. jún 2011

Babenky moje, poraďte mi, som zôfala a neviem, čo mám robiť.... ☹
V stredu som sa vrátila z nemocky, kde som si poležala 10 dní kvôli tomu, že ma bolelo bruško a otvorená som na jeden prst... 😢
A dnes ráno, keď som sa sprchovala a vyliezla z vane- naklonila sa nad ńu, že zatvorím okno..a vtej chvíli som sa - truba jedna- pošmykla na koberčeku a spadla bruškom na roh vane...Trochu som stihla podložiť ruku, ale celou váhou som spadla na bruško. Kašlem na ruku, trošku bolí, ale bolí ma na dotyk aj brucho pri pupku, to miesto, kde bol náraz..Nekrvácam, a pohyby cítim....
Trošku ma upokojuje, že placentu mám vpredu, to mohlo náraz stlmiť..Ale presne je malá otočená tak, že tam má hlavičku a chrbátik...
Neviem, čo mám robiť..som z toho zúfala a naštvaná sama na seba...čo by ste mi poradili? Ležať a čakať?
Dopujem sa Magne B6... 😔

charlotte29
24. jún 2011

dakujem,tesim sa,ze snad pokecam s tehulkami s "rovnakym" terminom

anita12
24. jún 2011

Ozývam sa po dlhšej dobe, my už máme za sebou 4D USG a včera sa nám ukázal chlapček 🙂 , meno zatiaľ vyberáme, ale hlavne že je drobček v poriadku. Skvelý pocit 🙂 Termín máme 29.10. Teším sa, že je tu veľa pribúdajúcich októbrových pokladíkov. Pekný dník prajem

anita12
24. jún 2011

@tun1ska ... práve včera mi lekár vysvetloval, že bábätko je v maternici naozaj chránené, že jedine veľký náraz napr. autonehoda, môže ohroziť placentu, práve keď je uložená vpredu, ale bábätko by tvoj pád nemalo cítiť. Ale pre pokoj duše by som sa dala prehliadnuť ... Prajem všetko dobré !

charlotte29
24. jún 2011

@tun1ska hlavne bud v klude a nerozmyslaj nad tym,viem,ze ti to neda,ale dolezite,je ze nekrvacas,a citis pohyby.dietatko citi,ked si v strese,takze sa snaz na to nemysliet,ak by ti to nahodou nedalo,skus zavolat lekarovi, a povedat mu,co sa ti stalo,ale myslim,si ze ta ubezpeci ze je vsetko v poriadku.

mbamb
24. jún 2011

Ahojte 🙂 Uz ste dostali kufrik od svojho gynekologa? Kedy sa vlastne dostava? 🙂

lucka1371987
24. jún 2011

@domi123 ahoj urobila som objednavku no neviem ci spravne ale tak dala som tam mailovu adresu snad sa niekto ozve ak by nieco nebolo v poriadku 🙂 vecicky su ozaj zlate a oplatia sa 😉

rebekaa
24. jún 2011

@charlotte29 ahoj aj ja som tu nova, tiez som nevedela, ze take nieco tu je.. na kedy cakas? zaciatok ci koniec?

tun1ska
24. jún 2011

@anita12
@charlotte29
Ďakujem, baby, ukľudnili ste ma...dôfam, že to bu oki 🙂 😒

tun1ska
24. jún 2011

@rebekaa
Vitaj, nech sa ti u nás páči 🙂

rebekaa
24. jún 2011

@tun1ska dakujem pekne 🙂 paci sa mi tu..

nelustek
24. jún 2011

@len_henus Ahoj ,presne kazdy vikend prelezim .Aspon vzdy ked sa da.. 😉 cakame dievcatko asi Lindu,ale paci sa nam aj Alica a Bianka 🙂 ja idem na poradnu 20.7. to pojdem aj na sono tak sa moc moc tesim

katulka74
24. jún 2011

domi123,posles mi ten link na tie vecicky?charlotte29 vitaj medzi nami 🙂 nelustek,ja som tiez pri druhej dcere chcela Biancu
Vy teda pisete,ja ked som 2 dni v praci,nestiham vas citat 🙂 Maly si vykopkava cele dni aj vecere,velmi sa tesim a uz mame aj meno,bude Filipko.

nelustek
24. jún 2011

@katulka74 filipko je pekne meno ,moje mala ma babiku a vymyslela jej meno filipko 🙂

nelustek
24. jún 2011

@nelynka18 drzim palce a daj vediet,kazde 4min.mozu trvat este vecnost,myslim 😉

domi123
24. jún 2011

@lucka1371987 lucka playtila si paypal?

lucka1371987
24. jún 2011

@domi123 nieeee boze ja som si to neskoro vsimla to upozornenie,mam objednavku urobit este raz alebo ako teraz postupovat,boze ja som motovidlo ☹

jana0706
24. jún 2011

Ahojte baby, prajem pekny zaciatok vikendu.
Otazocka, stikutaju vam niekedy babatka v brusku? Moje stikutalo vcera prvykrat a dnes zase, aj ked kratsie. Citala som ze je to od 25 tt normalne, tak nas maly si to naplanoval presne 🙂
A este jedna otazka, beriete nieco ked vas pali zaha? ja som sa to doteraz snazila riesit mliecnymi vyrobkami ale mam pocit ze by som si nieco na to mala kupit, lebo obcas je to fakt sila..

lucy56
24. jún 2011

@domi123 neboj ja som chcela skor kamenny obchod u nas ,lebo tu nic take nie je, a overalik zhanam, takze ja sa este ozvem,ale postupne, aby nebolo naraz vela penazi, a neboj rozbehne sa to,ja uz som dala link aj do sukromnej temy co mame davno zalozenu

nelynka18
24. jún 2011

@zuzanazuzana no dala si nacas 😀 tesim sa s tebou,je to nadhera citit svoje mimi 😵
@charlotte29 ahoj vitam ta aj ja 😉
@tun1ska ahoj myslim si tiez,ze sa nemas coho bat a ta bolest pri pupku to mavam aj ja a vobec som nespadla,boli to akoby modrina,vsak?aj myslim nelustek to tu spominala,co to je ale netusim 😨
@mbamb ja som ho dostala v 20tt....ty este nie?
@jana0706 ahoj mojmu malemu sa tiez uz par stukalo ale u nas je to uz asi od 23tt 😕 a mna zaha pali a ja si davam gastrocynesine su to probiotika a odporucila mi ich lekarnicka,skus mne pomahaju 🙂

a svagrova stale sa trapi,len na 2 prsty je otvorena a maly vraj bude velky....takze este to bude nadloho...doktor ma prist prepichnut plodovku ale dava si nacas,uz pred hodinou tam mal byt 😠 sak on netrpi....no takze to mozno bude aj zajtra ☹ no len nech je vsetko ok 😉

nelynka18
24. jún 2011

@nelustek no vyzera to tak,ze to ta vecnost aj je.....stale nic a vraj bude velky no len nech je zdravy 🙂

tun1ska
24. jún 2011

@nelynka18 hej, pri pupku to bolelo stále, ale teraz to bolí aj na jemný dotyk, pohladkanie, ako modrina, máš pravdu 🙂 ešteže tam mám aj nejaké- to sadielko 😉

natalii6
24. jún 2011

@tinika ja som zabudla aj dneska a ked som si spomenula aj to vdaka len MK uz tam neboli 😀 dufam ze do poradne tam zavolam 🙂
@zuzinr dakujem za informaciu som sa dneska v CK na to pytala tak uz len dufat ze sa nic nestaane 😉
@len_henus a ty by si co chcela viacej dievcatko alebo clapceka? 😉 a stymi menami to mas pravdu pre dievca by som hned vedela meno ale chlapcenske mi dako nenapadaju 😠 ale dneska ma napadlo ze Simon no ved uvidime 😉 hlavne nech je zdrave
@verinka100 v Petrzalke som byvala aj ja kedysi 😉 teraz byvam v oblasti Nivi a Ruzinov a rodit pojdem asi do Ruzinova kedze to mam blizko a hlavne kolii muzovi a malom aby to nemali daleko aj ked Ruzinov nie je najlepsi ale tych par dni to dako vydrzim 😉 a ty mas kedy termin? a je to tvoje prve? a co ocakavate?