Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
baby otazka....ake mate bruska?ja som mala take smerujuce hore ale dnes mi uz dvaja ludia povedali,ze mi akosi kleslo,ze ho mam nizsie a uz som si to vsimla aj ja a teraz sa trosku bojim ☹
nelynka18,ja ho mam raz dohora,raz nizsie,nestresuj sa hlupostami 🙂,drzim palce svagrinej
@lucka1371987 lucka ak si to vyplatila nieje problem poslem ti veci a ak si sa nedostala tak celi kosik skopiruj a posli mi na email
dobre ranko dievcata 🙂
vstavam s usmevom na tvari bo maly este spi vo svojej izbe 🙂 a uz konecne sa rano o 6:15 narodil ten moj lenivcek maly 😵 ma 53cm a 4070g,je krasny,zdravy a baculkaty 😵 prikladam fotku,je este trosku opuchnuty ved predsa od vcera obeda sa snazil narodit ale zvladli to 😉
@mbamb no ono to inak aj zalezi,ze ci tvoj gyndos ma s nimi zmluvu ak nie kufrik nedostanes,uz to tu niektora raz pisala 😨
@katulka74 je si ma potesila lebo pri riskovi som ho nemala dolu ani par minut pred porodom 😀
@natalii6 no riadne veru ja len dufam,ze sa nepotvrdi to co sa hovori a to ze,druhe su väcsie ako prve lebo by ma piclo,risko mal 53cm a 4080g 😕 ale utesujem sa,ze pri riskovi som mala brucho a aj ja som bola 2x väcsia 😀 tak sa hadam do tych 4 kil zmestime 😉 no je teda riadne zabanbuseny ako taka husenicka 😵
@dzuli08 ahoj moja, tak som bola vcera predsa len na pohotovosti, som sa bala, nastastie je vsetko ok, ale ten doktor ma riadne sfukol, ze som mala ist uz rano a nie o pol siestej vecer, ze som mala ist k svojmu doktorovi a ze zneuzivam pohotovost, potom ze by si ma tam jeden den nechali na pozorovanie, lenze som sa musela vratit do prace, tak mu skoro oci vypadli z jamiek, ze este robim... fuha, hrozny zazitok to tam, ale zasa take vysetrenie ako mi urobil mi este u nasej doktorky asi neurobili, dost dokladne teda fakt... a som sa uspokojila, ze drobcek je v poriadku, len dnes je akosi ticho a nekopka, neviem, ci to tym pocasim 🙂... A ty este pracujes, ci ako? Neviem, ci sa mam dat akoze vypisat, ci co...
@mbamb tak sa pripomen lebo mne napr.chcela dat sestricka druhy lebo si zabudla poznacit,ze mi uz jeden dala a ja na nu kukam a ze to uz zase druhy??? a ona ako druhy?mohla som mat dva 😀 ale inak nic moc,je to mile ale nic tam take neni,tak aj keby ho nedostanes nemas za cim lutovat 😉 potom po porode by si mala dostat druhy kufrik a ten je pre deticky,aspon u nas to tak je a ten je lepsi lebo su tam vzorky z kozmetiky a tak mozes vyskusat aka kozmetika vam bude najviac vyhovovat 🙂
@peta_k No tak to je super, že ste v poriadku a nič sa nestalo. Ja som na PN-ke už asi od 6 tt. Som na rizikovom, ale nie preto, že by som mala nejaké komplikácie, ale preto, že som dlho nemohla otehotnieť, tak ma hneď doktorka vypísala. Platím si dobrovoľné pripoistenie, tak ani ja som nebola proti 🙂)).
Jedna moja kamarátka leží v nemocnici už asi 2 týždeň a tiež spomínala, že tam robia také detailné vyšetrenia. Na ultrazvuku pozerajú každý detiailík bábatka a aj trvá oveľa dlhšie.Až som jej ticho závidela. No a ten prístup doktorov, je taký vždy. Tú kamarátku, ktorá tam leží tiež najprv vykričali, že má svojho gynekológa tak na čo prišla a keď zisitili, v akom je stave, tak hneď ju tam nechali ležať a išla na infúzky. Mala skrátený krčok a nízko placentu.
@dzuli08 ved mna tiez chcela doktorka vypisat, ale ja nemam ziadne tazkosti, tak som nechcela... Ale teraz som uz aj dost unavena a bolia ma krize, tak to mozno zabalim... vsak co, si trosku aspon oddychnem, kym sa babo narodi... a ako to mas s vychadzkami a tak cez PN? Ozaj, ja idem na kontrolu 4.7., tiez na cukor... Trochu sa bojim ako na mna kuknu, ked im poviem, ze som bola na pohotovosti... objednavaju ma kazde 4 tyzdne na kontrolu a mne sa ako na potvoru vzdy tyzden pred kontrolou nieco vyparati, predtym mi tvrdlo bruso teraz tento pad, vyzeram ako nejaky hypochonder dokelu... ja inak nie som taka, len sa brutalne bojim o to malicke, aby som nieco nezanedbala
@peta_k O tom strachu mi ani nehovor, ja som taká istá ak nie horšia. Každé pichnutie, dlhšie nekopnutie mi naháňa obrovský strach. Najhoršie to bolo na začiatku, teraz som na to už lepšie. Na kontrole som bol a1.6 a mala som prísť až 30.6. No ja som to nevydržala (našťastie mi došlo magnezium), tak som k nej zašla a poprosila som ju, že či sa mohla pozrieť, či je všetko v poriadku. Keď, tak ten recept mi mohla dať doktorka medzi dveremi. Doktorka bola zlatá a chápe to, že sme nepokojné keď dlho nevidíme svoje bábatká. Preto si myslím, že to zoberie úplne v pohode, nemusíš sa báť. Veď ona je zlatá. Ja som rada, že som na PN-ke. Aspoň si tehotenstvo viacej užívam, chodím na prechádzky a tak. Ak zostaneš na PN-ke, tak máš nárok na 4 hodiny vychádzok za deň a sama si môžeš zvoliť, kedy si ich chceš čerpať. Mne doktorka napísala od 10:00 do 12:00 a potom od 14:00 do 16:00. Musím sa ale priznať, že málokedy to dodržiavam. A našťastie klop klop klop ešte som kontrolu nemala. A ty kde pracuješ?
@mbamb jednoducho,ked pouzijes neaku znacku a do 24 hodin sa malemu ci malej 🙂 nevyhadzu neake vyrasky alebo sa kozicka nezacervena ma na neho pozitivny vplyv a neprekaza mu....napr.: moj maly nemohl znacku johnsons baby, kozu mal taku vysipanu a akoby suchu a tak sme pouzivali niveu a po nej bol peknucky hladucky 🙂 to potom na to sama prides a uvidis,ze ak sa cosi po tej kozmetike povyhadzuje,ze to bude znackou 😉 inak ono je to ako u dospelych tiez vidis ked nieco tvojmu telu nerobi dobre...
@dzuli08 ja robim v hoteli na recepcii, 3-5 dní do týždňa od rána do večera cca 12 hodín, ludi vela teraz nie je, ale z toho sedenia ma strasne bolia krize, nemam tu ani poriadny stol a stolicku, takze nic moc... Ja by som sa dala hned vypisat, keby tam toho 4.7. rano bola doktorka, len asi mi to vyjde na doktora... uvidime, som vzdy vravela sestricke, ze nech ma k doktorke objednava, ale vzdy ma tak vselijako objednava... len dufam, ze mi uz konecne prezradia pohlavie a chcem sa dat objednat na 4D, dufam, ze nebudem dlho na to cakat
naaaaaadherny malinkemu aj mamicke vela stasticka a zdravicka 🙂 juuuj jaky je fajny bambuliacik 😉 som zvedava na moju malu princeznu aka bude velkaaaaaa 😀
nelynka18,je kraaaasny,prajem vsetko dobre...zavidim ze uz to ma za sebou 😉

@charlotte29 ahoj a vitaj medzi nami a cit sa tu dobre 😉 si priamo z BA?