Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@misic ahoj neviem ako u teba ale ja som si doniesla cukor ktory mi predpisal doktor a tam mi ho sestricka zarobila a teplou vodou(premna to bolo hnusne 😠 😝 ) zoberu ti krv z prsta a potom som cakala 2 hodky a nemohla som nikam ist 😠 tak si zober daky casak ab ysi sa tam nenudila a po 2 h ti zase zoberu krv..ale su tu aj baby co to mohly vipit doma a potom im zobrali iba krv aj ked nechapem preco kedze krv beru aj pred tym vipitim ale iny doktor iny mrav 😀
@misic ahoj ja som ho vypila rano o siestej o osmej som sla na krv z prsta a na druhy den som mala vysledky...je to hnusne ale baby to odporucaju pit s citronom,vyskusaj 😉 a preto som to mohla pit doma lebo mne nebrali krv pred tym nez ma pichla sestricka a neviem preco vam ostatnym brali aj pred tym???? ved ked si to nastudujes v literature tak nikde nespominaju,ze sa berie krv aj pred tym len jednoducho po 2 hodinach nesmie byt vyssia hodnota ako 8,8 ak je vyssia bere sa opät po 3 hodine a ak je aj ta vyssia pravdepodobne je to tehotenskou cukrovkou....
@marikac tak to mas uplnu pravdu som bola dneska zaplatit v kupelnovom studiu a skoro ma prekoprclo a to este kde su majstri no ale co uz ked treba tak treba 😠
@verinka100 co sa tyka toho ondrejskeho cintorina tak ja som tam nikdy nebola ale kamoska tam chodila kedisi na rande a je to naozaj velmi ticha lokalita,ked bol Davidko malicky tak som sa vela snim prechadzala teraz to uz bude horsie kedze budem chodit aj snim vonku uvidim kolko bude vladat alebo kupim skejtik na kociar..skoda ze ti nema kto podarovat veci ale tie malicke skutocne vela nekupuj lebo sama uvids ze to ani poriadne neobnosi 😉 a co sa tyka kocikov mas uplnu pravdu nevedia co zane pytat 😠 tak dufam ze natrafite na nejaky pekny z prijatelnou cenou..a kocik chcete novy alebo rozmyslate aj z druhej ruky lebo niekedy sa da natrafit na dobru cenu a malo pouzivany?porod som mala sekciou takze ja neviem ani co su to porodne bolesti ..ja som prenasala tyzden potom ma prijali nemala som ziadne komplikacie pozreli ma skonstatovali ze babo je velke a ze na 2den sa uvidi a tam rozhodli ze bude sekcia koli tomu ze ja som mensia a Davidko bol velky(4240 a 52) tak som bola v soku a som sa rozplakala kedze som take nieco necakala .a teraz uvidim ako dopadnem zatial mi doki nevravel nic ..a neboj porod urcite zvadnes a potom sa uz budes vytesova z noveho zivota co ti daju do ruky a zabudnes na vsetku bolest 😉
@nelynka18 tak nastastie ja tie krce casto nemavam ale ked pride krc je to neprijemne 😠 a to mam na lavej nohe krcove zily po porode stym budem musiet ist k lekarovi lebo sa mi dako zvatsuju..ale castejsie mi trpnu prstyy na ruke ale uz som zacala pouzivat magnezium tak to trochu zabera 😉 musime dako do porodu vydrzat lebo aj tak na nic ine neostava 😠 pytala si sa na kojenie ja som mlieko po cisarskom nemala ☹ prisa uplne vollne ☹ ak mi baby poradili take homeopaticke tabletky ricium communis a potom sa mi trochu spustilo ale Davidko dako odmietal prsnik stale na nom spal tak sa mi nepodarilo kojit ale ked som bola v nemocke tak som ho nekrmila flaskou ale striekackou tak sa cudujem preco jej dali flasku 😠 mne nikto nepovedal aby som ho stale prikladala mozno by to cele dopadlo inak tak ako pise bettina stale nech priklada urcite sa jej spusti mliecko hlavne nech to nevzdava..alebo nech skusi odsavacku 😉 drzim palceky
@natalii6 tak to sa mas,ja ich mavam skoro stale ☹ ale tak co ako pises musime len vydrzat, koniec bude za to stat 😉 no oni jej dali flasku,snad nebude potom prsnik odmietat zatial ho neodmieta... uz som jej pisala nech stale odsava a priklada maleho a nech pije vela vody,uvidime ci sa pusti,inak prsia sa jej dost zväcsili,tak haaadam 🙂
Ahojte dnes dalsi nudny den v praci za mnou 🙂 uz sa mi veru nechce vstavat pred piatou rano 😒 ale hadam to ten mesiac zvladnem.Vypytala som sa na matersku 8 tyzdnou pred 🙂
Kedy sa chystate prat a chystat vecicky,ja by som uz najradsej pomalinky prala ale zda sa mi to stale moc skoro
@lucy56 no, tak tenhle to moc na háku asi nemá... nekonec jsem se sestřičce po dvou hodinách dovolala že se mnou i mluvila a pak mi volala okamžitě zpátky a sdělila mi že švagrová, která dělala odběr je úplně blbá, ze mě udělala taky totální kravku a řekla mi že na ten odběr musim jít znova, že nemám vůbec test na protilátky, přitom o něm to bylo a když tam neni, jak mi švagrová mohla říct výsledek z něj, že... no, a pokračovala slovy že ňáká chudokrevnost a nadpočet krvinek který mluví o infekci a úbytek krvinek který zase způsobujou menší okysličení všeho v těle, že to neni vůbec důležitý.. takže mi to dalo celý odpoledne, ale nakonec jsem byla úspěšná a zítra nastupuju na soukromou ordinaci gynekologie jinam..
@natalii6 ne, doktor absolutně nic furt neřešil.... teď mě naštvalo jakym způsobem se mnou jednala sestra od něj z ordinace a prostě jsem si zajistila jinýho doktora.. ale fakt to byl boj.. když jsem řekla že jsem překročila 20tt, tak mi řekli že teda ne, že už vlastně moje pojišťovna odvedla všechny výhody gynekologovi do toho 20tt, takže mě asi nikde nevemou, ale jestli chci, tak ať si zavolám po 6ti nedělí!
Október 2011 je aj náš dátum ako tak pozerám pôrodníci budú mat čo robit ja budem mat prvé bábo chlapčeka. 🙂
@lucy56 no máš pravdu... takže doufám, že když teď budu u soukromníka, že to bude lepší... všude dělají chyby a nikdy to není chyba těch se kterýma mluvíš.. vždycky je to ten druhý! švagrová volala kvůli tomu odběru do laboratoře kolik toho má odebrat -raději se přeptala aby měla 100%jistotu, tam udělali testy, napsali výsledky a my jsme krávy! víš co si myslim??? oni mají novou laboratoř -nikdo tam nikdy nečeká... a mám dojem jestli jim náhodou neplatí za to že tam někoho na ten odběr pošlou... to si myslim! spíš jsem si tím jistá! a to ji naštvalo -že za tenhle odběr nebude ani koruna a proto chce abych tam šla zítra zas.. ale má smolíka
Ahojte baby, citam ze tu mate viacere problemy s krcmi v nohach, ked som to spominala doktorke, hlavne co mi odporucala bolo viacej pit, vraj tehotne malo piju.. teraz sa snazim vypit kazdy den aspon 2,5-3 litre vody a je to celkom fajn, krce ustupili.. predsa len, na wc-ko sa chodi castejsie, clovek sa aj viac poti, rychlejsie dycha a ta voda sa povyparuje 🙂
inak ak uzivate aj magnezko, dajte si pozor aby ste cca 2 hodky pred ani po nejedli nejake mliecne vyrobky, vtedy sa horsie vstrebava..
@natalii6
@nelynka18 dik baby, tak dufam, ze to tam nejako prezijem, zoberem si knihu abo notebook, alebo neviem co... len ma desi, ze tam zabijem 3hodiny casu ☹
A baby, zistili niektorej z vas tehu cukrovku? Kamoska to mala pocas oboch tehotenstiev a mne to pri prvom vobec nerobili ten test... a kolko sa toho pije? pol litra ci kolko? Inak aj Vam tak rastie rychlo brusko? Ja mam pocit, ze mam riadny balon vpredu a to este mam pred sebou necele 4 mesiace, nechapem kde to brusko este bude rast 🙂 ale hlavne ked bude maly v poriadku, boli sme aj na 4D a dr. vravel, ze maly vyzera ok, tak verim, ze bude 🙂
@lenusskaa no ja som mavala krce este v puberte a potom to preslo a teraz ma obcas ale to naozaj obcas chyti krc a vobec mi nenapadlo, ze by to mohlo byt ty, ze malo pijem, ale fakt je, ze nepijem vela, lebo aj tak beham stale na WC, ale asi si vstupim do svedomia a zacnem viac pit samozrejme vody :D :D :D
@kristina22 vitaj medzi oktobrovkami 🙂
@nelynka18 citam ze aj nelustek ti pisala o homeopatikach len nevedela ako sa volaju urcite su to tie co som ti pisala aj teraz nedavno som bola v lekarni na nich pytat maju ich aj viacej druhov co som nevedela ja som pouzivala zelene nech si ich urcite kupi urcite jej pomozu lebo ich brali viacere baby ked som bola v nemocke 😉
@bettyx ach od takeho doktora treba utekat co je to za lekara ked nepocuva pacientku? 😠 hroza..to som netusila ze od lekara mozes odist len do urciteho tyzdna tehotnosti..ale ku sukromnemu by si mohla hocikedy len ten stoji peniaze 😒 ..to kde speje to zdravotnictvo 😠 😠
@misic ja som si zobrala citanie ale dlho ma to nebavilo a v duchu som hromzila ze aspon pred budovu ma mohli pustit von saprevetrat ale chvalabohu mam to uz za sebou a tebe drzim palce nech ti to co najskor ujde 😉 pije sa toho asi 300ml ja som to pila z takej slaky ako sa robia polievky ale trvalo mi to nekonecne obdivujem baby co im to vobec nic nerobi 😀
@elannor ved to to je na nervy ked musis byvat v takom prostredi a bordeli a este aj z malym dietatom ale zvladli sme to a kupelku ked budu robit ideme radsej na dovolenku ved aj tak by sa tu nedalo zit bez vody 😠 a mas pravdu najlepsie je ked mozes prerabat a byt je vyprazdneny a vy mimo bytu 😉 a co sa taka toho cukru myslim si ze je to hovadina ze 3h su minimum ja som to absolvovala 2x a trvalo to 2h a aj to bolo nekonecne 😠
Ahojte baby, mňa čaká ten test na cukor v stredu... 😔 Vôbec sa mi tam nechce... najradšej by som sa tomu vyhla... len neviem, ako... Aj ja som zvedavá na tie homeopatiká na kojenie.. ja som sa pri prvom veľmi natrápila, aby mal čo to mliečka, tak snáď to teraz bude lepšie..

@nelynka18 ahoj to nemusi byt smutna, ja som mala mlieko az na treti den, a aj ostatne prvorodicky co boli somnou na izbe, inak dakujem za link 🙂