Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana ahoj, a isla ti vaha v pohode dole po porode? ake hormony ?
@mbamb no vtedy pri synovi som pribrala asi 18 kil a vaha mi isla pekne dolu.....zostali mi vtedy asi 3 kila.....a ja som pribrala teraz za posledne roky, ked sme sa snazili o babo a pchali do mna kopec hormonov....minuly rok pred umelym oplodnenim som pribrala 10 kil za mesiac z injekcii.......
@zuzanazuzana to je uplne ine ked si musela brat hormony, drzim palce aby sa ti potom telo dostalo do rovnovahy a lahko sa ti zhadzovalo...ale hlavne aby si bola zdrava, no a ak sa mozem spytat kolko kil si pribrala ked si bola tehotna so synom?
@zuzanazuzana vidim ze uz si stihla odpovedat vyssie 🙂
@zuzanazuzana Tak to ti krasne zisla vaha dolu 🙂 Aha uz chapem ake hormony, tie vedia narobit neplechu ☹
@zuzanazuzana Krásne vecičky a tie šatičky sú úžasné. Mňa trochu hnevá, že teraz sú v obchodoch samé letné vecičky a nič na zimu. Preto zatiaľ len okukujem a na riadne nákupy pôjdem asi až v auguste. Ty si kde nakupovala?
@jana0706
@mbamb tak ja tomu trosku verim, ze u mna robili dost tie hormony.......ja som sa neprezierala a tak a vaha isla stale hore......verim, ze aj teraz este nieco priberiem, ale uz 5 mesiacov som doma, nehybem sa a posledny mesiac toho dost aj zjem, neprejedam sa, ale doprajem si a kilo som pribrala....predtym som jedla o polovicu menej a priberala som!!!!!!! po synovi som ani brusko nemala a teraz mi ostalo ovisnute a po porode to bude este horsie....planujem ist na abdominoplastiku.....ale to poriesim az za rok....po synovi som nemala ani vela strii, teraz mam vsade velke cervene, na bokoch , stehnach, na bruchu az nad pupkom, na prsiach, pod pazuchami /dosledok priberania, nie tehotenstva/.....teraz je pre mna dolezite, aby sa mi narodilo zdrave babatko!!!!!!!! na svete su ovela horsie veci, tak si vzdy poviem.....nezmenim to!!!!!!
@dzuli08 tak si zober, ze tieto satocky a overal som kupila v secondhande....to mi poradila kamaratka!!!!!!kupim si aj ja nove, ked bude tovar, ale teraz naozaj nikde nic nie je!!!!!!!
@zuzanazuzana Presne tak 🙂 úplne s tebou suhlasim. To je dolezite myslim, ze pre kazdu maminku, ktora tuzi po mimi 🙂 Ja som teraz tiez doma, no vlastne od zaciatku tehu, taky tak si rada doprajem 🙂
Ozaj su na svete ovela horsie veci ako to kilecko navyse, hlavne, ze cakas mimi a ide vsetko ako ma 😉
@dzuli08 ja som si uz pokupila bodicka, kosielky, kabatiky, dupacky a tak, nasla som aj take teplejsie flisove...overaly a fusaky sme zdedili (zdedili sme aj oblecenie, ale predsa len neodolala som nejakym novym kuskom), takze v podstate uz nemusim na oblecenie kupovat nic...ibaze to je take tazke...sme boli vcera v Polsku kupit postielku a mali tam nadherne bavlnene dupacky za 3 eur, no kto by ich tam nechal? 😀 takze som okrem postielky nakupili aj rozne drobnosti, napriklad krasnu osusku a nasu prvu flasku na mlieko alebo caj, rozhodla som sa nakoniec ze budem kupovat antikolikove flasky znacky Tommee Tippee, tak tu najmensiu velkost uz mame doma 🙂
no baby tak som spät od krpca,je uuuplne uzasny 😵 stale spi dokonca je taky lenivy,ze sa mu nechcelo ani cucat mliecko 😀 homeopatika som jej kupila,tak uz ich berie,tak snad mliecko bude 😉 ani sa mi nezdal taky velky ake ma miery,je proste nadherny 😵 a tu su fotky.....a jedna fotka,co sa mi udialo v bruchu,maly sa akosi vystrcil a cela maternica mi stvrdla ako kamen a takyto kopec mi vznikol 😀 😀 a ktomu priberaniu ja mam tiez 9 kil navyse a som rada,ze len tak malo,pri riskovi som takto mala uz neakych 12-13kg a potom som aj tak vyzerala 😀
@motylik08 ahoj,takze sa pojdes tam kuknut....a preco nechces?sa bojis,ze uvidis neaky brutalny porod 😀 😀 no maly je ako som pisala fantasticky,taky sislik a stale spinka ani sme nevedeli,ze tam je 😀 take dieta mat 😉
@jani74 vies co moj ma okolo 160cm a staci a mam ho tiez z bazariku za 11€ aj s postovnym a ja mam gulickovy,ten je asi lepsi a gulicky sa daju aj dokupit....ja som s nim spokojna 😉
@14petulka88 uplne super aj som sa pytala lekara ci je takto vsetko v poriadku ci sa nieco s malým nedeje, lekar mi len povedal ze ta zena co priberie do 5 mesiaca pribera na svojej vahe a to nic nema spolocne s babatkom.. som zvedava kolko priberiem ku koncu. Je pravda ze mam strasne chut papat o 22:00 vecer to uz nepapam len si dam pohar vody a nic sladke nepijem.
@mbamb nepijem sladke, nejem cokoladku , len si dam par krat zmrzku a niekedy to kinder vajicko 🙂
snazim sa nejest vela nezdraveho, ziadne cipsi, ziaden fast food. ja to mam asi po mamine ona so mnou pribrala 9 kil pocas celeho tehotenstva.. a tiez cvicim cviky pre tehotne, na youtube som si nasla take cviky, ked si tam zapises pregnancy exercise warm up- to cvicim tyzdenne 5 krat rano a vecer... asi koli cviku az tak nepriberam a casto papam activiu bielu sladku...
jasne bez problemov akurat ze to budes mat po anglicky ale ja si pri tom pustam U-čko ...
https://www.youtube.com/watch?v=nrpaAfmVzCc, nieje to moc dlhe ja si to pustim dva krat za sebou a nevladzem 🙂 niekedy si radsej do ruky dam kinder cokoladku a pozeram na nu ako cvici... 🙂 😎
@len_henus hej hej, každému niečo iné 🙂 ja som tú vodu nemohla dať na ex, viem, že by šla celá von, ja som bola z tých, čo po kúskoch popíjali 😅
@mbamb a koľko si mala na začiatku tehu? ja 52 a teraz pri poslednej poradni som mala 59 - a pritom do 17tt som nepribrala ani gram, stále som mala 52, za poslednú dobu som riadne poskočila 😅
@szali88 Praveze ja tiez sa neprejedam po veceroch... najem sa okolo 5tej a uz nejem.... len ja mam uplne debilny organizmus ze vsetko sa na mna nalepi 🙂
mamičky, plánujem kúpiť kvalitnú elektronickú opatrovateľku, čo bude kvalitný príjem, dostatočný rozsah v dome, poprípade aj vonku, a bez nejakých rušivých šumov. čo by ste odporučili kto máte prehľad?
🙂 ahojte oktobrovky, tak po dlhšej dobe sa ozývam, cez víkend sme boli pozerať kočíky a žiadny sme nevybrali ☹ som sklamaná už som si myslela že budem mať konečne vybratý ..... no z mojich nárokov asi budem musieť upustiť 😠 ....
@nelynka18 no synovček je kráááásny a má nádherné meno 😵 , počuj a tvoj malý Dominik si robí riadne rošambo v brušku 🙂 - úžasné , moje kopká že bruško mi chodí zo strany na stranu 😉 ale najhoršie je keď sa trochu zvrtne a kope dovnutra ☹ to si musím hned lahnut a prehadzovať sa z boku na bok aby sa nejak otočilo lepšie - len v práci to nejde 😖
@zuzanazuzana ahoj ja som tiež Riškovi kupovala veľa vecí zo sekáču a väčšina bola ako nové vecičky - a všetko dovoz z UK takže oveľa kvalitnejšie ako v našich "značkových" obchodoch - a cena neporovnateľná 🙂
@lucy56 ja mám ten vankúš taký kratší ale aspon niečo, čím je dlhší tým je podľa mňa lepší, tiež ma už začínajú bolievať kríže len zatiaľ sa to ešte dá vydržať
@szali88 to je super že máš chuť cvičiť, mňa by nedonútil večer nikto 😎

@mbamb
@jana0706 tak taku vahu vam mozem len zavidiet....pri synovi pred 17.rokmi som isla z vahy 56 kil a teraz z 93 kil....pribrala som zatial 3 kila, takze ja urcite pojdem rodit ako metracik a este aj nieco navyse......hadam potom schudnem, ked uz nebudem musiet do seba tlacit hormony!!!!!