Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek nic si z toho nerob, toje normalne, ze ti tvrdne brusko, aj mne tvrdne, je to normalne. Ked som bola v osmom mesiaci, tak to mi tvrdlotak, ze som musela na ulici normalne zastat, lebo ma to doslova paralyzovalo.a ked ma nato koplo male do mocoveho mechura, jeeeeeeee, to som letela na najblizsie WC 😀 , celkom ti zavidim, ze si sama doma, aj ja by som si celkom rada oddychla, ale kto mi naraz vezme 3 deti, mama mi ich berie po jednotlivych kusoch... 😀 , este mi dva ostali doma 🙂
@kostka211 tak mne by asi tiez nemal kto zobrat tolko deti 😀 este to jedno svokra hadam zvladne,prvy krat bude nelka spat s babkou.Inak spavala pri krstnej ale ta teraz pracuje v Bratislave.Hadam to s nou zvladnu 🙂
Dakujem za odpoved ,ale som citala ze to tvrdnutie moze tlacit na krcok?
Ahojte, u nas dnes cely den prsi a prsi a naviac ma hroyne bolia nohy a od vcera mi nejak velmi tvrdne dost casto brusko ☹Uz nech je slniecko.
Vitam nove tehulky 😉
Nejak sa to tu rozrasta poriadne 😀
@nelustek no treba dopredu,no nedozviem ale to je jedno,mozno niekomu pomoze 😉 ja mam muza tiez prec,je na dome lebo stale prsi a musi davat pozor aby nezatieklo ☹
@lutsy vies preco je posadnuta?lebo ked si jej pacientka a dala by si si ju vziat tak aj ona by mala z toho peniaze 😠 takze sa nou nedaj obmekcit 😉
@zuzkazv no je to zatial mile stena,uvidime dalej 😉 ja som mala tiez 7 rokov a potom chudatko umrela na rakovinu ☹
@nelustek no on tam bude spat a sem tam pojde kuknut a drgnut do tej plachty aby sa nerobili jamy s kaluzami...aby si tomu rozumela to je dvojposchodovy dom a dole je normalne izba kuchyna a my robime vrch....dole doziva este jeho babka a ta by toho moc nezachranila,je rada,ze je 😉
@nelustek no sama by som veru nechcela byt....ja som si riska nastahovala do spalne 😅 my sme sa s muzom tesili,ze konecne volny vikend a ze sa vecer pomasirujeme a pomojkame a tak a vcera sme sa kvoli riskovi pohadali a dnes musel odist a mne to tak chyba,ze tu stale lezim sama ☹ on je teraz skoro stale na dome a bud pride o osmej vecer domov alebo tam prespi,uz nech je ta strecha hotova 😒 dnes som na maleho mala take nervy ,ze az....citaj co sa stalo : risko a jeho sesternica,ktora ma 5 rokov sa dnes hrali pekne u nas....potom sa zavreli v izbe a mm zabudol zavriet okno ale nemali tam stolicky asni nic na co by sa postavili a sli do okna nastastie,10 minut na to som tam vosla a neuhadnes co robili 😕 vyhadzovali hracky z okna 😠 male zvieratka,lopty,kocky a take blbosti 2 igelitky sme nazbierali.....ja som na nich tak nakricala,ze to muselo byt pocut az k vam do puchova 😠 my byvame na jednotke a pod oknom mame travu a je tu take nadvorie o to by ani neslo len ja som v tom dazdi zbierala hracky a potom som to este musela utierat,no myslela som,ze ich roztrham 🙄 a foto rnasho zlaticka,vola sa Roko 😵
@nelynka18 mas recht, doktorka by z toho mala mince;) mne sa tiez zdalo divne ze jej tam caka 10 zien a ona namiesto toho aby sa trosku ponahlala mi to tam vysvetluje a kokce pritom , nakoniec tu neschopnost sa poriadne vyjadrit vysvetlila ze mi to musi zrozumitelnou recou povedat 🙂 inak nadherny psik. Ja mam kocura je to tiez zlaticko. Veru tie deti vedia navymyslat. kamoska ma dieta a ked tu boli som si nevsimla ze beha po izbe a kocura za chvost taha so sebou ako kacera, ten chudak nastastie len mnaukal a neskrabol ju..
@kostka211 gratulujem k detickam, ja by som chcela tiez vacsiu rodinku len sa mi nedarilo nejak a vzhladom k veku budem rada ak sa zadari aj druhe. Divne ze spoluziacky a kamosky 30 tnicky su bezdetne nevydate a dokonca par z nich aj bez priatela som zvedava s kym budem kocikovat🙂
@lutsy no, ja dufam, ze 4 uz skoncime.Moje krize su dost znicene 4 tehotenstvami, pri tretom tehotenstve som posledny mesiac chodila poviazana obrusom, aby sa mi neroztahovali panvove kosti velmi, lekar mi to nariadil a strasne ma bolela cela krizova oblast, teraz to zacina zas. Mat viac deti je super hlavne na vianoce a tak, ked sa vsetci zideme, ale obcas je to o nervy, ja sa len tesim, ze ked raz vyrastu a budu mat vsetci svoje rodiny, ze sa budeme stretavat na rodinnych akciach a bude nas vela. Ja som bola jedinacik, tak vlastne ani nemame nejak tej rodiny.Len dufam, ze deti budu drzat spolu, lebo dnes je to skor vynimkou, ze rodiny drzia pokope.
@nelustek citala som ze sa ti paci weimarsky stavac, my mame weimaraka u nasich uz 11 rokov, mozem len odporucit, je to uplny milacik, veeelmi inteligentny (my ho volame "uz jen promluvit") aj ked strasne tvrdohlavy a je rad centrom pozornosti...a treba s nim chodit von lebo aj ked ma velky dvor tak sa tam nudi, predsa len je to polovnik, len skoda ze nam uz tak starne..
@nelynka18 zlatucky havino 🙂 budes to mat doma vesele ked este babatko pribudne...
nasim pred mesiacom skapal kocur, mi to bolo strasne luto, bol to taky dobrak, nasi si chceli zobrat teraz nove maciatko ale ja nemam imunitu na tu toxoplazmu co niekedy mlade macky mavaju takze sme to odlozili az na buduci rok ked uz bude maly na svete...tak sa tesim na tie fotky batolata s maciatkom co budem potom na jar robit 🙂
@katy31 no nám to vyšlo len do 19 kg, to záleží od toho koľko tej krvy tam máš a či sa to lekárovi podarí odobrať všetko, ja som toho mala málo, napr. moja sestra to má až do 90kg čiže to má super. Ešte to platíme lebo malý má len 16kg a ešte počkáme kým toto druhé vyrastie na 19kg a potom uvidíme či to budeme ďalej platiť alebo nie, len mi je to ľúto že sme za to také peniaze dali a oni to len tak zničia 😠 . Do verejného registra sa ja ani nemusím pokúšať dávať lebo keď som si prečítala tie podmienky tak to určite nesplním 😖 zaujímavé je že keď si za to platíš tak každá tá krv je dobrá ale keď to chceš darovať tak už je zlá, proste biznis ako hrom 😠
@jana0706 dakujem 🙂 kym sa maly narodi hadam uz bude socializovany 😉 no to si viem predstavit tie fotky, batola a maciatko niekde na zelenej travicke,krasa 😵
@zuzkazv diky,to vies,ze aj ja som ho pustila 😉 hihi vidis to ma nenapadlo 😀 on chcel povodne sucku ale vyfukla mu ju jedna pani 😒 ale tak ze tento vyzeral mat lepsiu povahu....zatial je zlaty uvidime ked dospeje 🙂
Ahojte velmi dlho som tu nebola a ako tak pozeram uz vas asi nedocitam 😀 Mali sme dost nabity program, ja som mala promocie a tie zhanacky a oslava...No ale uz je to za mnou. Bola som aj neplanovane u lekarky lebo som akosi prestala citit pohyby tak som sa dost znervoznila. Nastastie vsetko je v poriadku ale mam ist tento tyzden este na kontrolu a magnezium 2x denne. Doktorka vravela ze kebyze som v 38 tt tak ma posle na sekciu ale takto musime cakat. Hladala uz aj prietoky a vravela ze vsetko je ok. Tak nam ostava verit ze vsetko bude dobre. Tak sa majte zatial 🙂
@nelynka18 je jedno či psík alebo sučka hlavne že má dobrú povahu 😉 ak nebude veľmi štekať aby nebudil Dominika tak to bude úplne super 😵 , sestra má takú uštekanú ale zas má chlapcov 6 a 11 ročných takže sa musí nejak chrániť pred nimi hlavne pred tým 6 ročným, takže ona je divá po nich 😀
@nelynka18 Tak kvoli tomu, ze som prestala citit pohyby, babatko by hned dali vonku aby sa nahodou nieco nestalo kym by som porodila normalne. Ale tak dufam ze to je len tym ze sa otocilo a preto som prestala citit pohyby. Je nejak zadockom divne otocene. Niezeby som ich necitila vobec ale su len uplne jemnucke a zriedkave ☹
tak kocky, som sa konecne dockala, dnes na kontrole som sa konecne dozvedela, ze budeme mat dievcatko, presne tak ako sa mi to dvakrat snivalo... a dostali sme aj 4D foto tvaricky, je uplne nadherna a nezaprie sa, ze je nasa, ma ocinkovu pusinku, ale celkovo sa mi podoba na moju sestru 🙂 🙂... Objednali nas na 4D 14.7. a tiez ma vtedy vypisu na PN, takze si trosku oddychnem, kym sa nasa mala princezna narodi... Inak ste ma riadne vystrasili s tym glukozovym testom, ale v podstate to nic nebolo, mame to za sebou, no som zvedava na vysledky, lebo akurat vcera som mala sladky den, som si musela dat 2 zakusky z cukrarne...
@nelynka18 krasny havino, steniatka su rozkosne, ze? ste tu preberali boxerov, ze slintaju, ja mam boxa a nedala by som ho za cely svet
@cutty ja to tiez niekedy mavam, ze malinku aj dva dni skoro necitim a potom sa zasa rozkope, podla mna to zalezi od polohy alebo proste vtedy viac spinka,nie?
peta_k,gratulujem k dievcatku 🙂
cutty,ja som tento vikend stravila v robote a tiez som malinkeho skoro vobec necitila,uz som mala v noci blbe myslienky,ale dnes rano uz vykopkaval.
kostka211,aj ja to mam uz asi mesiac,hlavne ked lezim,tiez neviem z coho to moze byt.
nelynka18,zlatunky,ja mam doma dvoch yorksirov,su to nasi milacikovia 🙂
@zuzkazv ved jasne 😉 no to poznam my sme mali yorksira a ten tri mesiace v kuse stekal a susedia sa stale stazovali....bola hrozna nic ine nerobila,tak sme ju museli dat k znamim na chalupu a tam jej je asi lepsie lebo vraj tolko nesteka 🙂
@cutty hmmm pytam sa preto lebo ked moja svagrova prisla k lekarovi v 39tt,ze pohyby za cely den citila raz a velmi slabunko spravil jej testy a povedal,ze maly sa ulozil do porodnej polohy a ze je nachystany na porod a cakali kedy sa narodi,nic o tom,ze by ho vyberali nepadla rec 😕 a narodil sa 3 dni po termine....
@peta_k dakujem 😉 a ja gratulujem k dievcatku 🙂 ved jasne ked je to milacik rodiny,tazko by ho clovek dal prec...aj svagor ma take monstrum psa 😀 a nedal by ho ani za svet 😉
@katulka74 diky,ja som tiez mala yorkyho,precitaj si co som o nom napisala zuzkezv.... 🙂

@kostka211 vdaka, ja ked si spomenem na ten krc uz si idem dat pohar mlieka
@reanda tiez mi straaasne chuti ovocie, tusim som za vikend zhltla aj pvyse ol kila marhul, test na cukor caka aj mna no amen tma..
@nelustek moj manzel zas isiel bicyklovat len co trochu prestalo prsat , na zadku neobsedi tak bohvie kedy pride a ci nebude zmoknuty ako kura 😀 jasne ked mala kope je to super, dava o sebe vediet, moj maly tiez kope riadne je to aj vidno na pohlad, hlavne ked lezim a sedim alebo minule v praci na meetingu sa uplne metal asi ho to nudilo 🙂 , ked upratujem a chodim tak sa mu to asi viac paci ze sa hupe a spinka 🙂