Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Baby, a také niečo ako bolesť lonovej kosti, spony nemávate? 😲
JA KED dlhšie sedím, alebo stojím, normálne ma to tam dole bolí, tlačí, ako keby malé chcelo zo mňa vypadnúť.... 😅 taká svalovica....
@nelynka18 no veru dosť...hej musíme poriadne porozmýšlať a zvážiť to..no tak neviem, ale zatiaľ som viacej priklonená k tomu domčeku.. predsa len je to lepšie 🙂 🙂 ...a ani vy teda nebudete na novom cez vianoce??prečo?...nie výbavičku ešte nemám..tiež mi chýbajú tie veci ako fľaše, dudlíky, plienky, kozmetika a pod. no a nemám ešte ani postieľku, vaničku... 🤐 no video sa sem potom pokúsim dať..ak sa mi podarí..lebo ja som antitalent 😀 😀 🤐
babky, modlite sa, nech dneska u nas neprsi, muz ma narodky a chceme ist grilovat 😉
mi uz mame po obede tak si mozem ist trosku zdriemnut s malym 😉 a u tych co prsi pridte do BA tu je celkom teplo 🙂 dnes som bola mimoriadne sikovna(co umna sa nestava) a uz o 10h som mala navarene a aj napecene 😉
a oznam pre tie co ich deticky pouzivaju plienky ale aj pre tie co cakaju babo v hypernove od zajtra budu mat akciu na vsetky plienky od pampers iba za 10.99e
@misic dufam ze ti tie obklady pomozu mna ked pri prvom tehotenstve bolela ta noha tak mi pomohli jedine vitaminove injekcie lebo uz som myslela ze od bolesti zosaliem..dnes som robila halusky a ledva som ich pretlacila cez to rajbadlo tak ma boleli tie prsty ze som nemala ani silu normalne som musela striedat ruky nechapem v com je problem..niekedy ked idem kocikom tak neveim pravou rukou ani drzat kocik co ma tak lame v prstoch 😠 ..tak ja idem do hajan a zelam pekny neuprsany dnik
@natalii6 ahoj no povedz tie deti su ale vymyslia aj nevymyslitelne 😀 to ti verim a predstav si mna ked maly plakal a hovoril mi ze ho boli na hrudi a ze zjedol mincu....to bol des 😕 ale tak vsetko nakoniec dobre dopadlo a minca vysla von ani nevieme ako 😀
@zuzaxa ahoj moja,velmi ma to mrzi a prajem ti vela sil a uprimnu sustrast 😔 mysli na to,ze uz to ma za sebou a presne ako pises,nemusi sa uz trapit chudacik ☹
@misic ahoj,bola si s tym?? no som zvedava,co ti povie ten neurolog......ja s tym zijem 😔 niekedy je to ok a niekedy to boli jak slak ale ja to pripisujem tomu,ze ma maly tak tlaci na nieco....
@duska88 no mat dom a dvor je tiez pre mna najidealnejsie 🙂 viesco z tou strechou sa to vlecie a som realista a myslim si,ze to nestihneme 😔 ale sak uvidime.....no tak sme na tom podobne,mne tiez chyba ten kos na spanie kedze postielku chcem vyuzivat az potom ale mame este casu,ze jo? 😀 to video musis dat na youtube a potom az sem,potom mi napis pomozem ti s tym,ja som to tiez nevedela,pomohla mi jedna mamina 🙂
Ahojte,ja som vcerajsi vecer stravila s hlavou v zachodovej mise,myslela somze vyvratim aj creva 🙂 ,ale dnes som si uvarila leco,mnam uz som nad nim slintala tyzden,len ta zaha co ma zozerie za chvilu 🙂
zuzaxa,uprimnu sustrast,davaj si pozor,teraz je to fakt nebezpecne,mam jednu znamu,co si tym presla pred mesiacom.
jana0706,mame rovnaky termin 🙂
@zuzaxa úprimnú sústrasť ☹viem, je to nesmierne ťažké ale kôli malinkému musíš byť silná. Tatko by to tak určite chcel.
Dievčence, mne tak teraz navečer opuchli nohy ☹ neskutočne pália svrbia 😲 a to si dávam pozor aby som dlho nestála ale mením polohy. Mama ma vystrašila, že aby som neišla do nemocky 😲 vyto nemáte?čo pomáha okrem vyloženia nôh???
@jani74 ja to teraz nemavam,mavala som to pri prvom a mne pomohla studena sprcha,teda len na clenky a lytka a vylozit nohy aspon na hodku...a dlhodobo nepit mineralky,nesolit,spravna obuv,caste vykladanie noh,menit polohy....ak ti to do zajtra neprejde urcite chod k doktorovi...
dobre ste sa modlili, grilovacka sa vydarila 😅
jana0706,ja mam planovany cisarak,tak som zvedava ci pocka do terminu,alebo ma naplanuju skor
Ahojte maminky 🙂 tak som tu vyse tyzdna nebola, este som si Vas ani nestihla precitat co vsetko mate nove🙂 My sme sa v sobotu vratili z dovolenky z Talianska, bolo super cestu sme zvladli na 1 aj ja aj deti. Nastastie sme cestovali len nejakych 7 hod. takze sa to dalo vydrzat, more bolo fajn, teplo tak do 30 stupnov takze sa dalo vydrzat. Nasej malej sa najviac pacilo "velke pieskovisko" ako ona volala plaz, stale sa hrala len na piesku a nosila si vodu vo vodierku. Jaj taky oddych mi dobre padol a teraz sa mozme pomaly vrhnut do malovky v dome a vysadby zahrady, sa mi moc nechce ale aspon ze aj tu uz hlasia konecne teplo 🙂
Ahojte!
Veľmi pekne Vám dievčatá všetkým ďakujem, snažím sa byť statočná, nič mi ani jesť nechutí, ale mamina ma núti. Ale keby ste vedeli, tatinova mama má 86 rokov a všetko nám len komplikuje, moju maminu celý život neznáša a teraz je to ešte horšie. Ja sa ešte bojím, aby tam moja babka nevyrobila nejakú aféru, ona je toho schopná, mala iba jeho a celý život je to taká herečka. Začne tam vykrikovať, že ho mama zabila alebo také dačo.... A pritom len moja mamina s ním bola celé 2 a pol roka čo sa liečil. A ide mi rozprávať aj dnes, že ona nikomu nikdy neublížila ani mojej mame, a aby sme mu dychovku zavolali, ako keby to teraz potreboval, my to chceme dôstojné a v tichosti, aj keď už teraz vieme, že tam bude ľudí vyše stovky, načo také ukazovanie sa. Za života mu nikdy nič nedala, práve naopak to bolo, on všetko jej dával a platil, mamina sa nato hnevala, že iba jeho mala a celý život a on bol pre ňu len paholkom, dedko zomrel pred 23 rokmi a odvtedy jej slúžil. Akoby to pre nás aj pre mňa nebolo dosť ťažké, ešte ona bude vyrábať aféry. Ten život je taký ťažký!!! ☹
@zuzaxa uprimnu sustrasť prajem.. je mi to hrozne luto.. drž sa!!!
baby čo ste na rodičovskom.. zistovali ste si už ako to bude prebiehať pri prechode na matersku?? ako zrušiť rodičák, či budeme mať nárok na nejaku čiastku z toho rodičáku atd???
inak som bola na kontrole s tou boleriozou a vraj by sme mali byť s babatkom chranený kvôli včasnému naordinovaniu atb.. teraz už neberiem nič, za pol roka znova na krv a uvidíme aké budu vysledky.. inak som bola silne pozitívna..
dobre rano oktobrovky 😉
konecne to vyzera na pekne pocasie,slniecko svieti,tak uz rozmyslam co dnes budeme.....zajtra sa chystam na moravu pozriet mojho krpca davidka,uz je castejsie hore,ze sa mu uz nechce moc spavat cez den 🙂 tak sa tesim...
nas roko sa naucil kakat na noviny,este to cikanie 😅 a nechodievame s nim skoro vobec von,jemu je stale zima,pockame na teple slniecko 😉 riska chyta prva puberta len papuluje a musi mat posledene slovo,hrozne mi pripomina svokru 😀 😀 tak nech ho to skoro prejde lebo ho poslem na tabor 😀 a stercha uz tiez bude hotova,tak sa tesime 🙂 a vy ako?ako casto kopu vase deticky?....moj maly kopal vzdy rano a vecer a teraz akosi 2 dni nic 😕 citim,ze sa hybe,prevaluje ale kopne len tak raz dvakrat,dufam,ze to len preto,ze je lenivy 😨 a zda sa mi akoby lezkal vodorovne nie zvisle.vzdy som citila rucicky dolu na lonovej kosti alebo nozicky nad pupkom a teraz to citim po stranach....no aj brucho mam take divne a je aj take napäte....nech sa spravne otoci a nech pekne kopka lebo citim sa neista 😒
@zuzinr ahoj,tak fajn,ze ste sa mali super,musela si nacerpat vela sil 🙂 a teraz hor sa doprace,no tu malovku nezavidim,by sa mi inac nechcelo.....mna caka prestahovanie sa a to je este horsie asi,takze sa tiez vobec netesim ☹ ale tak co narobime 😉
@zuzaxa ahoj moja,no mas to tazke a aj tvoja mamina,poznam take typi starich ludi,to je des 😖 a tvoja mama byva s nou?o to horsie.....no prajem vam vela sil aby ste to zvladli a aby babka nerobila zbytocne afery 😔
ahojte babulky 🙂 čakám kedy už bude to slniečko lebo zatial nič, ale hádam sa dočkám
@zuzaxa prijmi úprimnú sústrasť, prajem ti veľa síl, držím palce aby vám to babka neurobila ešte horším ako to je , drž sa. A manžel ako s tým prstom?
@zuzinr super že sa dovolenka vydarila 🙂 teraz to malovanie určite zvládnete lepšie ked ste oddychnutí 😉
@nelynka18 akoby som čítala o mojom riškovi 😀 😀 tiež je hrozne drzý ale moja mamina vraví že to má po mne 😲 noooo ja neviem 😀 😀
inak včera sa prejavila moja tehotenská pažravosť, som robila kukuricu v kuchte a nejak rýchlo som to otvorila tak som si pekne obarila ruku 😖 potom som na tú kukuricu ani chut už nemala ale nejak som sa prekonala 😅
@nelynka18 nasa mala je tiez uz asi 4 dni strasne kludna, kopka malinko, ale bola som u doktora dva dni dozadu, takze sa pre to neznepokojujem, dufam, ze je iba leniva alebo na nu vplyva toto pocasie, lebo u nas stale prsi... A inak ona je presne otocena vodorovne ako ty hovoris
Ja som si uz myslela, ze mna tie krce, co mavate v noci obidu a dnes v noci taky som dostala, aaaaaaaau
@zuzkazv u nas je to s tym pocasim tak vseliako ale aspon neprsi,najskor sviet a potom zas nie,uvidime poobede 😉 este ze som v tom neni sama 😀 ale nie ja neviem co s nim je ale totalne sa chova protivne....
@peta_k a ty to neako aj pocitujes,ze je mala vodorovne?mozno preto tak malo kopkaju lebo su vodorovne,ci? no tie krce su hrozne,ze? ja uz dostanem krc aj ked vystupujem z auta a rychlo vystupim 😒 alebo tak....

@lutsy my travime volno tak obycajne, trochu upratujeme, varime a mala tu pobehuje a hrame sa s nou. Ak nebude prsat na chvilku sa pojdeme prejst 😀 a vy ostatne ako?