Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ránko, baby!
A jeje, to už asi väčšina viete, či čakáte dievčatko, alebo chlapčeka... ? nám pri Janíkovi doktor povedal, že to bude chlapček už v 16.tt. Aktuálne bábätko nám však posledné 3uzv poukazovalo všetko, len toto nie 🙂 Takže som už aj dosť nedočkavá. Budúci týždeň vo štvrtok mám poradňu a pevne verím, že sa to dozvieme 🙂
@natalii6 Ano, spytaj sa ho na modriny. Ja krcove zily zatial nemam, len ako hovorim, kazdy tyzden si najdem na nohe,hlavne stehne inu modrinu. Som zvedava,co z tej zrazanlivosti chce doktorka zistit, kedze podla mna mam "slabe" cievy,akoze stenu ciev.. 😒 Casopis si beriem aj ja , tak hadam to tam nejak zvladnem. Byva tam pustena aj telka, tak mozno pojde zrovna nieco zaujimave 🙂 Do poradne chodim na Heydukovu, tam mam dlhorocnu lekarku. A kam pojdem do porodnice, sa stale neviem rozhodnut 😖 Ano, v Brendone sme uz boli, jeden kocik je adept, teda 2, ale ten jeden je moc drahy, 1000eur, tak snad ten druhy bude dobry. A ano, na Vajnorsku sa tiez chystame a este na Dunajsku, aj tam je taka mensia predajna, tak hadam sa uz podari 😉 ozaj a ako riesis takeho horucavy? Aj sa chystate ist niekam kupat? JA sa neviem rozodnut, na jednej strane pocuvam, ze nemam riskovat a vydrzat to a nekupat sa. A v casopise som ale citala, ze sa daju kupit nejake tampony napustene vazelinou a tie ma ochrania pred mykozou..uz si to skusala? 😅
Ahojte...ja mám u seba sestru, tak si užívame letné dni a ovocie- práve sa ideme pustiť do ananásu a melónu 🙂
a mimochodom cukor mám dobrý, takže som rada 😉 môj manžel totiž začal pochybovať o tom, či mi hodnoty nenaruší celá zjedená čokoláda, čo dostal- samozrejme z nej videl len obal- no, nemohla som sa ubrániť, bola oriešková a fajná...ale nezjedla som ju na posedenie, takže to je v poho 🙂
už som inak kúpila nejaké tie veci, čo bude treba pre mňa a malé do nemocky...takže lekárne "vybrakované" 😀
ahojte..aj vas rano budia babetka v brusku? ja sa rano zobudzam uz pred 5 na to ako sa mi tam kruti a kope a to asi polhodiny v kuse,potom prestane a spime dalej 🙂 a baby ako je to s tvrdnutim bruska? kedze je to nase prve,neviem to tak posudit,ale rano sa mi zdalo,ze pod pupkom mam take tvrde,teraz ked ho stlacim tak je uz normalne.ku dokymu idem na bud,tyzden, ja len,ze co to znamena ked tvrdne brusko? aj sa na to nieco berie alebo co??
@nelynka18 juj, ja by som si tak vychutnávala pohodičku, pekne vyspávala čo najdlhšie, čítala knihu (čo som nerobila poriadne dávno ☹ ), vegetila. Ale moja duracelka mi nič také nedovolí.
Krsňatko muselo byť rozkošné, neboj aj my sa dočkáme - ja sa tiež už neviem dočkať, hoci sa neskutočne bojím pôrodu a či budem dojčiť (nejak ma začína chytať strach 😖 ) a aj Matej keď zbadá kočík tak by len kočíkoval, do nového sa vteperil, že to je jeho 😀
@jana86 tvrdnutie je OK, pokiaľ netvrdne často. ono, už by občas malo tvrdnúť, nech sa maternica pomaly pripraví na pôrod. A duplom, keď ju bábätko intenzíívne dráždi, kope a cvičí v nej, prirodzene, že reaguje stvrdnutím. Je to nepríjemné, ale je to len chvíľka. Teda, mala by to byť len chvíľka... a nie často za deň. Párkrát. Keď je toho priveľa, dávajú na to babám magnézium...
Ahojte,neviete ako je to v tehotenstve,ked mam byt v kontakte s niekym kto ma ovcie kiahne? Ja uz som mala kiahne...
@jana86 bystrinku pijávam občas, ale nepomôže aj tak.. 😒
@nelynka18 ahoj mne dali v lekárni nejaké gastrocynesine, píšu tam, že je to na trávenie a pálenie záhy..a nepomáha ani na jedno.. 😒 ..ty máš aké??.....bola som dnes na kontrole, doki skúsil aj to 4Dcko zasa..už to bolo o niečo lepšie, mám aj cd, ale úplne krátke videjko ☹ ..čo ma dosť mrzí..náš drobec je stále tváričkou natlačený na tú placentu..ale aspoň sa mu podarilo krásne foto kde sa maličký usmieva 🙂 🙂 je na spapanie 🙂 🙂
chcem informovať mamicky z košic ze mam kopu noveho detskeho oblecenia všetko deky , dupacky kosielky ,svetriky uplne všetko az do velkosti 98 uplne nove za super ceny a tiez mam aj v ponuke cumliky fliasky , hračky do vody, hračky , vaničky aj s teplomerom , a nocniky proste všetko co potrenuje babo su to slovenske vyrobky za skvele ceny ak by ste mali zaujem o nieco rada odpisem
tak dnes som bola na glukozovy test nic to nieje skor to cakanie 2hodiny ale aj to mi ubehlo.mala je nadherna grymasy neskutocne robi juj uz nech je oktober.stale sa vrti je uzasna uz by som ju vystiskala keby som mohla 😀 s 50kil mam 64 tak sa asi budem musiet krotit a nejest chlieb a sladke lebo ta vaha to je akoze horor aj doktor povedal ze to neprospieva nikomu vela pribrat no uvidime co sa mi podari 🙂
duska88 krasne foto 🙂
ahojte baby...takze uz sa citim naozaj akosi nemotorne...vcera bola u mna segra ..ma mensie brusko a to je o mesiac skor ako ja....ale je prvorodicka takze dufam ze je to tym 🙂 lebo inak mam hore uz 7 kg a citim sa teda dost mizerne.to teplo mi tiez nejak neprospieva..vcera mal moj synator padaci den....zbierali sme marhule ...tak padal v trave ako tie zhnite zo stromu a ja ze ho polutujem....vzala som ho na ruky a nejak som zle skocila a padli sme obaja...mama zrazu nebola istota...to bolo placu..nastastie si to u mna odniesli len kolena a clenky..a syncek zaryl nosom do zeme...este aj v noci sa budil s placom...nastastie sa malicka vrti, takze asi vsetko v poriadku..len som sa nalakala..uz som vybarala aj meno..bude Karolina..muz sa tiez s tym uz stotoznil...a sem tam nakupujem take drobnosti ponozky , ciapky....nech ma cosi aj ruzove....zajtra hlasia 35 C takze budem asi zalezena za hrubymi murmi v dome
@jani74 ńo ved aj moj je taky,ze stale cosi chce.....sadnem si a mama vodu,potom mama jest atd..... 😀 a dnes pohodicka i ked ma muz zobudil o siedmej ked siel do prace....to ta az tak trapi?ja sa sice niekedy bojim ale väcsinou to skor beriem s chladnou hlavou 😉 pri riskovi som bola v strese ako prvorodicka,stale plakal a ani som si to moc nevychutnala skor som sa trapila,preco stale place ☹ teraz som rozhodnuta robit vela veci inak a hlavne brat jeho povahu taku aka bude 🙂 uvidime tesne pred porod,ci budem taka v pohode 😀
@duska88 no ahoj tie mam aj ja ale mne pomahaju....skus na nete kuknut cosi ine....no je rozkosny 😵 nebud smutna,aspon cosi je vidiet 😉 aky je uz buclaty,fesak no 🙂
@verinka100 juj to mas celkom faj ze tam mas telku a ked ta nebude bavit tak ci budes citat 😉 z predchadzajuceho pisania som nejako zle pochopila ze chodis k lekarke do Ruzinova a ty pritom chodis na Hajducku 😀 ..a ten kocik za 1000e je nejaky drahy to bude asi ten moderny stoke ci ako sa vola aj ked mne sa dako nepaci ale kazdy mame iny vkus ja som chcela peg perego ale odradili ma tie golfove rucky a chcela som sa ty spytat na tu predajnu na Dunajskej ale prave teraz ma napadlo ktoru myslis 😉 a co sa tyka horucav je to na porazenie clovek uz rano po sprche je spoteny a teraz cez vikend ked maju byt velke teploty pojdem z malym na kupko aked bude muz doma mozno pojdeme do vajnor na bager..mne doktor povedal ze mozem na kupalisko ale co doktor to iny nazor a minule sme sa tu bavili ohladom tych tamponov a mne doktor ich neodporucil ze tehotna zena nema co pouzivat tampony 😉
@duska88 velmi pekny fotky urcite si velmi stastna a stale si ich obzeras 🙂
@nelynka18 to mas pravdu kazde dieta je ine ale nepaci sa mi ked su deti majetnicke to je moejeeeeeeeeeee 😠 my mame pri dome viacej ihrisk tak sa aspon mame kde hravat a Davidko ten sa najviac vie jasit zo starsimi detmi ale nie vzdy sa oni snim chcu hrat a mne je ho potom luto lebo on sa tak strasne raduje ze oni sa blaznia ☹ a to kusanie nechapem skadial to ma ved doma to nevidi ale dufam ze ho to raz prejde ale co uz kazde dieta si musi asi niecim prejst 😉 tak cakam ked sa rozhovori ze aj on bude papulovat 😠
@majonka79 ahoj ved to co doktor to iny nazor ..vidim ze budes mat dievcatko a bude sa volat Natalka keby sme mali prve dievcatko tiez by sa tak volala 🙂
@natalii6 ahoj, citam ze ta na Peg Peregu odradili golfove rucky, my tiez chceme taky "skladny" a lahsi kocik kvoli autu, cestovaniu a tak. a vybrala som si Peg Perego - Pliko Switch "Easy Drive", je to novinka, je podobny ako ten bezny Pliko Switch ale rozdiel je prave v tom ze ma trosicku vacsiu kolecka (ale nie su dvojite) a ma normalne rucky, nie tie golfove, lebo kamosky mali ten klasicky Pliko a boli velmi spokojne az na tie rucky...inak pred casom mali v Auparku v Peg Peregu akciu na tu trojkombinaciu Easy Drive, tak to tam mame zarezervovane za 615 eur, pozeram ze na nete je to o dost drahsie...inak tu je link ako ten kocik vyzera http://global.pegperego.com/babyproducts-catalo...
jana0706 nebojis sa tych malych koliecok na zimu?
@katulka74 ďakujem
@nelynka18 no veď smutná nie som, len som sa tešila aj na video..ale som rada, že sa podarili aspoň krásne fotečky 😉 hej je už baculatý...akurát ma teraz napadlo, taká som bola unesená tým utz, že ani neviem či mi doki dnes aj váhu hovoril alebo nie..lebo ju fakt neviem 🤐
@natalii6 noo presne..stále ju mám pri sebe čo sa neviem vynadívať 😀
no ako čítam, tak zasa píšete, že ako pekne priberáte..ja stále nič.. ☹ ..sa bojím, že potom to priberiem všetko naraz..fuuha..ako moja kamoška..do 8. mesiaca nič a potom naraz 24kg za posledné 2 mesiace..tá sa ledva gúľala... 😒
@katulka74 no praveze som sa bala a chcela som kupit z druhej ruky este kocik s vacsimi kolieskami, aj tak potrebujem jeden k nasim na dvor, no a kamarati sa ponukli ze nam pozicaju svoj, je to tiez Peg Perego ale ta sportova verzia, aj do snehu a tak...tak som rada ze sa to tak dobre vyriesilo....lebo ja tuto verziu nezlozim do auta, takze novy som ho kupovat nechcela...ale myslim ze cez zimu ten pozicany vyuzijem viac ako ten novy, hlavne do parku a tak, ved uvidime ake bude pocasie...
jana0706,ja mam v auparku v peg perego reservovany tu gt3
@jana0706 ahoj nam sa ten kocik velmi pacil a aj paci a vela mamiciek ho ma co som si vsimla ale tie golfove rucky by mi v zime boli urcite zle kedze budem potrebovat jednu ruku volnu koli malemu vies ja mam golfac chicco a jednou rukou sa zle jazdi a ten co si mi poslala link je pekny tiez ale na tom nasom golface mame presne tie kolesa co su na tomto a uz sme ich museli po roku aj nieco vymenit lebo tie zadne kolesa podotykam 2jite sa nam z vonkajsej strany vysuchali oproti tym vnutornym..takze okrem rucky ma odradili aj kolesa ale keby boli hrubsie urcite by som ho chcela a v tej predajni sme boli aj sme dali zalohu ale potom sme si to rozmysleli 😔 ale mozno ty budes mat inu skusenost .. a este jedna vec neviem z kadial si ale ked pises ze aupark tak asi z BA ja som raz isla v zime s tym golfacom von ale vobec sa mi v tom snehu s tymi kolesami nedalo som sa zabarala tak aj to ma nevyhodu a kedze my budeme kocikovat hlavne v zime tak treba brat ohlad aj nato 😉
@duska88 som sa musela zasmiat ze najprv nic a posledne 2mes.24kg 😀 to je fak zaujimave ze kazde tehotenstvo je ine a kazda priberame inym tempom ale to som este nepocula aby niekto za 2mes.tolko pribral 😉 ale aspon dlho nemusela nosit tolko kil 😀 a ty si este akoze nepribrala nic? 😎
@duska88 jééééj ten je krásny 🙂
@nelynka18 ja sa bojím, či sa zobudím z narkózy 😨
Priberanie?Ja som najskôr schudla 4kg, potom ešte 2 a celkovo som pribrala 6kg. Dnes sa ma jedna tetka pýtala kedy to bude, ja že 5.10. a ona, že myslela každú chvíľu 😀
Matej dnes zalomil pri druhej rozprávke 😀 Idem sa niečim naládovať - asi u 😀 horkami 😀 vyložím nožičky a poblúdim na bazáriku. Nemáte niekto ten fusak do vajíčka?Alebo sa ho nechystáte kúpiť?
@natalii6 no to sa ani mne nepaci a risko je skor taky,ze sa dokaze zahrat s kazdym len nema rad ked mu ine deti rozkazuju,vtedy ide radsej prec....ty sa na to tesis?co by som dala za to aby polovicu slov nepoznal 😀 taky je drzi a papulnaty,ze az 😠 no ale co mam robit?zase len cakat kym ho to prejde 😉
@duska88 presne ani ja som sa nepytala na vahu,ked som ho videla na obrazovke,tak som na vsetko zabudla 😀 no teraz by mali mat okolo kila a neakych 30-35cm co je uvedene v tabulkach....ty si este nic nepribrala?a ake mas brusko?

no dobre ranko 🙂
opät krasne pocasicko,tak sa radujem 🙂 maly spal u babky,tak radost o to väcsia 😀 😀 😀 vklude a v tichu ranajkujem a pijem kavu 😎 vcera som bola za krstnatkom a som z neho dojata,je taky bohovsky...stale som ho pusinkovala a stisala,uz aby bol oktober 😀 aj som ho prezliekala,no aka dobra manipulacia ked ma 4kila 😀 risko cely cas vonku ho kocikoval,nikomu kocar nepozical....skoro spadli do jamy 😨 srdce mi nadskocilo 2 metre ked prednym kolesom zasekol v jame a kocar sa nahol este ze sme boli pri nom 😅 a vy ako co mate noveho?