icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nikolka4
19. júl 2011

@nelustek ahoj tak zatiaľ sme rovnako pribrali 🙂 síce ja som začala od váhy 60kg,ale ja mám zato 170cm.Ako sa máš?nemala som toľko času tu písať ale čítala som vás 🙂))pa

zuzaxa
19. júl 2011

@nelynka18 @nelustek Ja idem na sono 4.8. tak som zvedavá koľko bude vážiť náš.Ja som pribrala 9 kg zatiaľ, ale už mám 98kg, aj ke&ď som vysoká 177 cm, všetci to nevidieť, som jak slon, do pôrodnice pôjdem jak prasiatko na zakálačku že dobrý metrák budem mať. Pri dcére som mala 65 kg na začiatku a do pôrodnice ako som išla 82 kg, to som do dvoch mesiacoch všetko schudla a ako mala tri roky som skončila výšku a zostala tri roky na škole sedieť v kancli a labáku a pekne som sa nabalila, minulý rok ako som bola tehotná som mala 95,5 a potom som do zimy schudla na 89 a otehotnela som. Teraz dúfam, že po pôrode schudnem pod tých 80. Budem sa veľmi snažiť, a keď bude malý vrešťák tak hádam to pôjde dolu aj samo. A pri malej ma plašili, že bude mať 4kg a mala 3,300 kg a 53 cm dlhá špagetka, ale teraz bude podľa mňa mať náš malý viac, ale tak cisárskym mi to môže byť jedno aký veľký bude. A tie prietoky môj doktor to má v ambulancii, sa nejaké euro za to platí, ale ak by som nechcela platiť tak do nemocnice čakať do radu zadarmo, takto je to pohodlnejšie ,že rovno na poradni. Robievajú to tam mamičkám a také smiešne zvuky ako veľryba v mori. Pri malej mi to robili až keď som ležala v nemocnici dva dni po termíne dovtedy nikto, ale tak to je 8 rokov. Som zvedavá na tie miery v tabuľke kto koľko bude mať!!!! 😀 😀 😀

nelynka18
20. júl 2011

@zuzaxa no ja mam 72kg a 171cm a povodna vaha bola 62kg....uvidime ako skoncim i ked mi moc nechuti jest,pri riskovi som bola schopna na ranajky zjest cely makovnik a teraz tak 2-3kusky....celkovo to je teraz uplne ine mensie brucho,ziadne opuchy,nechut do jedla.....teraz skor ovocie to zjem aj 2 kila na posedenie a vtedy som zjedla 2kila kridel na posedenie 😀 😀 ale mne na vahe ani nezalezi ja lahko priberiem aj lahko schudnem...pri riskovi som mala skoro 25kg navyse v nemocke zostalo skoro 10kg a ostatne sli do 4mesiacov same dolu 😉 hej tie zvuky su krasne aj mne to pripomina akoby som pocuvala zivot pod morom 😀

zuzkazv
20. júl 2011

ahojte žienky 🙂
@nelynka18 ahoj ja tiež chodím ako kačka 😒 v robote sa ešte snažím ako tak chodiť ale keď prídem domov tak sa ledva hýbem, nechápem čím to je pri riškovi som tak nechodila ani v 9tom mesiaci 😕 a tiež si taká unavená?? lebo ja hrozne v práci mi je niekedy až do plaču čo by som spala - som nejaká precitlivelá 😖
@nelustek asi ti robil tie prietoky v ordinácii len nepovedal aj moja dr. mi to tak robila tiež som nechodila do nemocky
@lawli @nelynka18 bábätká majú krásne váhy už sa teším koľko bude mať moje 😉
inak aj moja dr. sa sekla že koľko bude mať malý kíl, v 36tt mi povedala že malý má 3600g a že to bude veliké dieťa, ja som sa zľakla lebo predtým mi hovorila že mám uzsku panvu tak som sa jej pýtala že čo s tým a ona že nič, že budem mať ťažký pôrod a že keby mám o 1cm uzšiu tú panvu tak že by mi automaticky robili cisarsky ale takto že nie - asi si viete predstaviť aká som bola vyplašená a nakoniec sa malý narodil presne v termíne a mal 3150g 🙂 asi za tie 4 týždne v brušku schudol 😀
posledné dni ma mm strašne štve, neviem či som len taká citlivá alebo on taký necitlivý ☹

wera.g
20. júl 2011

dobré ránko 🙂 v pondelok som bola na poradni, teeeda náš Tobi zodpovedá veľkosťou podľa uzv 30tt, a ja som ževraj podľa PM v 28 🙂) že 1520g, krásne narástol 🙂 A ja takisto... Za posledný mesiac 4 kg, teda celkovo 11kg od začiatku tehu - keď to takto pôjde ďalej, tak neviem neviem veď už teraz som zafunená, opuchnutá stále a bolia ma všetky kĺby od pása nižšie 😅

@zuzkazv ahoj zuzi 🙂 no že oni tie váženia robia len cca, podľa veľkosti hlavičky, teda že to nikdy nie je presne - aj ja už začínam uvažovať, či vecičky ktoré som pokupovala veľkosti 56 vlastne aj využijeme, či mu nebudú hneď malé, ale tak snáď nie 😅 A kedy ideš na poradňu? A čo tvoj manžel, čo sa stalo?

zuzkazv
20. júl 2011

@wera.g ahoj, tak tvoj maličký kásne narástol, bude to chlapisko ako má byť 🙂 a tú veľkosť 56 určite využiješ aspoň prvý mesiac. na poradňu som mala ísť dnes ale dr. ma dovolenku tak idem až 27.7. ale ten týždeň už nejako vydržím, no a mm ten absolútne neberie do úvahy moje tehotenstvo aspoň mi to tak pripadá napr. včera som varila večer dala som piecť mäso a plnku som do neho ešte robila ale už som pri tom sedela na stoličke lebo som nevládala stáť a vtedy malý začal vykrikovať že je hladný, stačilo mu dať zohriať do mikrovlnky buchtu a ja som pokladala za prirodzené že to urobí a on si išiel zapáliť na balkón - som ostala ako obarená 😔 tak som to malému spravila ja a keď prišiel tak som mu vynadala a on že či malý nemôže vydržať tri minúty a podobné drísty ale neviem čo je dôležitejjšie či malého jedlo alebo jeho ciga, bruško mi nepohladkal ani nepamätám a keď ma napína na vracanie tak sa tvári že nevidí len aby ma náhodou nemusel pohladiť ... proste ignorácia aj keď si vravím že asi som teraz vplyvom hormónov precitlivelá

zuzkazv
20. júl 2011

baby práve som čítala na nete že zvýšená únava v tehu môže byť spôsobená nedostatkom železa máte s tým niektorá skúsenosť?

elannor
20. júl 2011

no ako tak čítam, niektoré už ostávajú doma 🙂 Mne môj doktor povedal, že by mi vedel dať nástup na materskú 1.9. aj keď 6 týždňov pred pôrodom mi vychádza na 10.9. - tak snáď to dodrží, lebo tomu prispôsobím aj dovolenku...
Čo sa týka priberania, ešte sa určite do októbra pekne zaguľatíme 😉 U mňa je to zatiaľ 5 kg od začiatku tehu, tak snáď sa vojdem do 15tich...
Takže pomaly sa pripravovať na mamičkovské povinnosti a radosti a oddychovať 😎

nelynka18
20. júl 2011

@zuzkazv ahoj,no ved prave ja som pri riskovi tiez tak nechodila,teraz je maly strasne nizko aj brusko mam tak nizko asi to bude tym 😉 no my musime trosku pribrat vraj je maly ukrateny o neakych 200 gramov ale uvidime 🙂 no mm je taky isty.... 😠 sice ked je doma brusko mi pohladka aj sa malemu prihovori aj masaz mi sem tam da ale tiez je taky ochotny.....risko povie,ze chce vodu a on nic a tak sa opytam ci mu ju prinesie a on ze ano a sedi dalej....tak sa po 5 minutach zdvihnem a nalejem mu a on ze sak idem a stale lezi 😠 niekedy rozmyslam ako to bude ked sa narodi maly.....ja nebudem mat sil sa s niekym hadat,aby mi pomahal.....ty chlapi su ako pristupeny ☹ tiez mu vcera volam bola na rybach,a hovorim,ze mi neni dobre,ze nech pre mna pride do nemocky(bola som za mamou)a on ze ano pride ale ze sa vrati naspat,tak som zlozila.....nasral ma lebo som si myslela,ze necha ryby tak a zoberie risa von aby som si oddychla ale kaslal na to a ked mu to poviem,tak ze prehanam 😠

nelynka18
20. júl 2011

@zuzkazv a este na tu unavu.....ja som bola hrooozne unavena asi okolo 13tt a potom okolo 20 tt par dni ale teraz je to zas ok....ano moze to byt zelezom ale to su uz take stavy,ze zaspis aj v autobuse 😀

viviem
20. júl 2011

ahojte, ako citam, tak uz viete ake maju vase malicke miery, ja sa uz neviem dockat 1.8. to budem 30tt+6, som zvedava aky uz bude velky, ale dava mi poriadne o sebe vediet, kopance do rebier, ked sa najem tlaci ma vsetko na rebra a este k tomu kopanec do nich az som v soku...od manzela som dostala darcek dopler na pocuvanie maleho a obaja sa spolu tesime, ked pocujeme ako mu bije srdiecko 🙂 ...ohladom priberania, jej predsa jedno kolko sa priberie hlavne ze su malinke v poriadku, ja som pribrala velmi malo, lekar mi nic nepovedal, ale muz stale do mna nieco tlaci, ze som chuda...uz pred tehu som mala podvahu 6kg, cize 171cm a 48,5kg a teraz mam 51,5kg a to sa poriadne napchavam, posledne dva tyzdne mi akosi nechuti jest, ale nejem menej, musim sa prekonavat, aby mal dostatok zivin...keby nemam brusko sice miniaturne a kopanceky, tak hadam ani neviem ze som tehu, dufam, ze takto to bude co najdlhsie...chcem sa spytat, ked sa merala panva v nejakom 12tt bude sa merat este teraz niekedy? lebo vraj ona sa este roztahuje...a ake mate rozmery panvy?...sice som chuda ale vraj panva podla lekara ok na porod 24-26-31-19

nelynka18
20. júl 2011

@wera.g ahoj my sme boli v utorok a mame 1335g a ja mam 10kg navyse ale mam termin skor ja mam 1.10. neposunul ti tvoj doktor termin na skorsi datum?ja som tak mala kriticky 6.mesiac kedy som pribrala 4 kg za 4 tyzdne teraz sa to ukludnilo asi vdaka tym horucavam mi nechuti sa prejedat 😀 v septembri to dobehnem 😀

babulkaa
20. júl 2011

@wera.g ahoj, teda tvoj malicky pekne narastol, moja dobehla akurat 1 tyzden co bola pozadu ale to kvoli poslednej MS lebo som ju nevedela presne, tak este pol tyzdna a bude akurat. No ja som za cele tehu zatial pribrala len 1,5kg, lekarka vravela ze je to ok pokial je mala v poriadku tak sa vytesujem ze aspon bude stihla ako lan po porode 😀 inak uz vies kde planujes rodit??? Mne zacina materska 7.8. (8tyzdnov) kvoli bolestiam chrbta a par krat ma seklo tak to nechcem riskovat, no a pomalicky sa vytesujem na oddych.

zuzkazv
20. júl 2011

@nelynka18 bože tí chlapi 😠 nechápem ako môžu byť takí 🙄 ja som si naposledy vydupala masáž lýtok asi pred mesiasom a trvala zhruba 2 minúty a skončila s tým, že však ja to neviem ty si to lepšie spravíš - no reku dík, a maličkému v brušku sa naposledy prihovoril asi pred dvomi mesiacmi 😒 ja síce chápem že sa bojí tých prvých mesiacov, že malé bude stále plakať ale toho sa bojím aj ja a malé sme plánovali takže by sa mohol trošičku o malé zaujímať 😔 . Inak dúfam že to zaspatie v buse sa mi nestane 😀 aj keď sa mi zdá že od toho nemám ďaleko 😅

rough
20. júl 2011

@zuzkazv@nelynka18 kocky to ste si este nezvykli na to, ze chlapi su proste taki? :/ Poznam len velmi malo muzskych vynimiek (zial), ktori tehotenstvo s partnerkami prezivaju a dokazu pochopit ich stav a vychadzat im v ustrety. Naviac plati, chlap si nedomysli, jemu treba exaktne povedat, zaukolovat a kontrolovat, inak to sami od seba nespravia🙂 jednoducho maju svoj svet, v ktorom uloha strcit buchtu do mikrovlnky ci zobrat syna von, ma prioritu az po naplneni ich potrieb....mimochodom, stale ste na tom lepsie ako ja, ti vasi sa aspon sem tam k brusku prihovoria ci ho pohladia - moj povedal, ze pre neho je hrosik zatial "virtualne dieta" a venovat sa mu bude az sa narodi 🙂 no dakujem (ale nestazujem sa, ak uz nieco nakazem urobit, tak bez odvravania urobi - ak to samozrejme tak 3x pripomeniem). Niekedy mi ti chlapi pridu horsi ako male deti. Tym da clovek aspon na zadok🙂 tak zelam pevne nervy s tymi nasimi polovickami, koniec koncov stres miminkam neprospieva a nam to rozculovanie sa i tak nepomoze🙂

lucy56
20. júl 2011

ahojte, uz vas dost ma po poslednom utz velkom, ja idem az 4.8. nan dovtedy netusim aky je moj drobec velky, minule na poradni len kukol od spodu mna a skontroloval srdiecko, inak vcera som bola na tej predporodnej priprave a bolo super, mna hlavne tesilo ze po mesiacoch co som musela lezat som si zacvicila, a tesim sa aj na prednasky ked zacnu o porode a tak, inak ja sa tento mesiac citim nejako zazracne dobre, konecne nemam bolesti krizov, podbruska a vsetkeho, nohy este nepuchnu zatial a tesi ma aj to ze zatial tu tehu cukrovku zvladam na diete a nie na inzuline

nelynka18
20. júl 2011

@zuzkazv no mohol by sa veru a ked mu nieco povies,tak ako zareaguje? chlapi si neuvedomuju co je to byt tehotna.....mojho muza troska zaboli chrbat napr.ked sa pre nieco zohne a hned zacne och boze ako to boli co sa deje asi ma sekne a take somariny 😀 ale to ze ja vlacim uz 10kg navyse a poviem,ze ma boli chrbat,tak to prehanam 😠 on sa boji ist k zubarovi a ked mu poviem,ze nech ma troska chape ,ze sa uz tak aj neak podvedome bojim porodu,tak povie neboj sa a dalej neriesi.....no co uz s nimi este ze mam mamu ta mi pomaha ako sa da...riska si casto berie aspon na par hodin a ked nieco potrebujem pomoct tak pomoze a pyta sa ma pokazde ako sa citim 🙂 len je teraz v nemocke,tak beham ja za nou,nech sa uz vrati 🙂

nelynka18
20. júl 2011

@rough vystihla si to presne....a hlavne s tym,ze chlapi su ako male deti,to veru su 😉 najskor su oni a potom my ostatni....ano ked ja nieco nakazem a 5x napomeniem tak to tiez urobi ale sam od seba robi veci iba ked ma chut a naladu....ja sa nestazujem su aj horsi a som rada,ze je taky aky je aj ked mi obcas lezie riadne na nervy 🙂 a tiez viem ked sa maly narodi,tak mu bude trvat,kym si zvykne a ze hned do toho nevhupne ale postupom casu sa nauci zit s 2 detmi 😉

zuzaxa
20. júl 2011

@nelynka18 Mojik to sú chlapi, čo myslíš, ani môj sa nepretrhne, predvčerom sa dosypal na obed, že niečo zabudol, a ja som spala, a odvtedy nič nepočúvam, len že no čo spinkáš? Však čo by si upratovala. Keď sa mu nepáči nech uprace on!!! A že nech neťahám nákupy, on mi ich donesie, no ale keď ja si cez deň nakúpim mám čakať do večera, kým mi to v noci donesie, alebo sa mám rozbaliť v aute a tam jesť melón. Aj včera 8 kg som si niesla v ruke z auta. A druhí chlapi by ženy na rukách nosili keď sú tehotné, ale čo už s nimi. Prosím ťa môj dotrepal domov žaka papagája, u nejakého čo robil zákazku si ho objednal, že doma ho budeme mať, som pozerala na neho s nemým úžasom, 2 izbový byt som rada, že k malej do izby vôbec napchám postielku a on tu chce mať žaka, ako načo my ideme mať bábätko. Čistý blázen!!! Už je u svokrovcov, tí sú nezamestaní tak nech sa s ním hrajkajú, a vieš oni sa všetko vytešujú, však zadarmo, a môj muž tie zvery chová tak čo. Máme tam dvoch psov rotvajlerku a kokršpanielku, zajačikov zakrslých 4 ( a včera mi malá hovorí, babka ti odkazuje , aby ste kúpili zajacom žrať, ale to že oni dostanú 5 eur v chovoprodukte za každého, čo ich nevymenia hneď za žrádlo, nie však ja dám 20 eur na žrádlo a oni si žijú) 😠 , jazierko s rybičkami, trampolínu tam kúpil ( a švagriná s tromi deťmi sa tam nasťahovala bývať) a teraz nový bazén kúpil, jak drbo!!!! A to mi ani nepovedal, prídem a ja, že kúpili ste nový bazén, to Marcel priniesol. Ale ja keď poviem, že chcem kočík za 700 eur tak tu bude mudrovať, že rovno formulu.... uáááááááááá on tam má dielňu u nich, takže je tam každý deň a to je od nás 28km, takže ráno ide a večer príde. No fajne! Ale tiež už ma to prešlo sa rozčuľovať, voľakedy som vyvádzala ešte keď sme sa len zobrali, ale k ničomu to nie je dobré. On postupom prichádza nato, že ho využívajú. Aj teraz na trampolíne sa potrhalo to polstrovanie okolo strún, a svokra by to aj ušiť mohla však nemá čo robiť, ale čosi, objednali sme nové za 35 eur, však naša tam skáče raz za týždeň alebo za dva tak čo. Ach škoda rečí!!!
Dnes som bola ráno v lidli, a velice si gumáky obujem, a už ako som išla som cítila, že som v nich naložená viac ako na jeseň, a prídem domov nohy mi zapuchli a nie a nie vyzuť, malá, že rozstrihni ich. Drahé gumáky z Anglicka, že rozstrihni. 😢 Ako som pevná, ale nohy som vždy mala chudé, všetky čižmy sú mi vždy v obchode voľné, tak už asi až ku kočíku si ich obujem. 😀 😀 😀

nelynka18
20. júl 2011

@zuzaxa jeee no to si ty nasi mozu ruky podat 😀 my mame dvoch amazonanov,maly sme ich na chalupe a teraz su nachladnuty tak su tu a ide ma z nnich porazit,potom mame akvarko,skrecky a psa 😒 a na chalupe chysta jamu na jazierko a uz mi rozprava ze ake zivocichy tam kupime 😀 no presne ked kupoval jedneho vtaka za 300€ plus klietky,vybava,hracky,lekar atd.tak aj 600€plus o rok 2 vtak so vsetkym neakych 300€to mas 900€ a presne ked som mu ja ukazal kocik za 400€ tak to opindal a ze nech nech kupime lacnejsi,ze aj tak ho dlho nevyuzijeme,ma sice pravdu ale aj tak ide o ten princip 😉 no kaslat na nich oni su stvoreni na ine veci... 😀 to ti tak napuchly nohy?no chuda 😖 mne nastasie teraz nepuchnu ale od vcer ma zalieva pot,potia sa mi dlane a vidim zahmlene a celkovo mi neni dobre asi to blbe pocasie na mna vplyva 😠

zuzkazv
20. júl 2011

@nelynka18 no mne väčšinou povie že je unavený z práce akoby ja som v práci nebola 😖 a že ja furt mám len nejaké požiadavky lebo osprchovať malého alebo mu dať jesť to si asi vymýšlam len aby som ho zamestnala 😠
@rough no mňa to mrzí hlavne kôli malému v brušku keď som čakala Riška tak sa zaujímal, hladkal a rozprával sa s ním a teraz nič 😔
@zuzaxa no teraz neviem či sú fakt všetci muži rovnakí alebo sme sa tu zišli také čo ich máme rovnakých 😀 😀 joj to ti tak opúchajú nohy? teda chúďa

dadusa26
20. júl 2011

@nelynka18 ahoj takze v podstate vsetko akosi zodpoveda velkosti a potom zmeral hlavicku a bum vraj 31 tyzden skoro ma vystrelo...ale potom zmeral znovu lebo mala je akosi blbo natocena takze uz to sedelo...ale aj tak sme vraj vacsi....ale aspon sa dostavame do pomeru, lebo predtym sa smial ze mame moc dlhe nohy..na 27 tyzden a vsetko ostatne bolo na 23...takze taky pavuk po tatovi .....
@natalii6 no ..ten moj radsej ukaze na koleno 😀 ... sa aj cudujem ze je na mne taky nalepeny kedze tato pracuje z domu a vidime ho takmer cely den pobehovat po kuchyni a na zachod aby sa trosku ulial 😅 posledne mesiace ho ucim spat konecne v izbicke....donedavna bol s nami v manzelskej posteli....spociatku strach a hroza stale ukazoval na spalnu ze tam chce ist....uz je to ok len som nepocitala stym, ze sa budem musiet s tym brusiskom vtrepat do sice krasnej detskej postele---- ale s rozmermi 80x170.....ani sa tam neotocim 😀 no a este si zvykol kazde rano ma okolo 5-6 hodky zavolat aby som k nemu sla spat....potom drichme aj do deviatej krpec...dnes som ho rano vzala k nam do spalne ale uz si odvykol...takze plakal a od piatej vystraja....takze ma caka dalsia prevychova 😉 babku sice mame par kilakov ako aj ostatok muzovej rodiny, ale tiez mam pocit ze je skor typ pohrat sa na 10 minut a potom ho vratit....teraz ma dovolenku a ani sa neponukla ze si ho vezme aby som si oddychla..takze som rezignovala sa tam natiskat ....zato moja mamina by ho ukradla aj na mesiac..lenze ta je 300 km od nas..co je skoda

nelynka18
20. júl 2011

@zuzkazv ach jo ti chlapi su hrozni 😀 s nimi zle bez nich este horsie 😀 aj vy mate take hrozne pocasie? a co maly,je v skolke?
@dadusa26 tak ono to nemusi byt ani pravda a my sme vraj mensi,no nejdem sa spoliehat,hlavne,ze su krpci ok 😉

bv_alexandra
20. júl 2011

No ja si v tomto nemôžem sťažovať. Aj v pondelok ked som mu volala /bol na rybach v Mikuláši/ že mi je zle že idem k lekárovi. Tak ani nečakal ako dopadnem sadol do auta a išiel za mnou do Ba. Prišiel rovno na Antolsku, lebo tam ma odoslal dr. A aj počas celého tehu pokiaľ poviem že sa necitim dobre tak automaticky robi všetko on, od varenia cez upratovania. Za toto by som ho veru vždy najradšej vybozkávala. Pri mojom prvom mužovi som to také nemala. Teraz si tehu naozaj užívam aj vďaka pristupu môjho drahého. 🙂
@nelynka18
Aj v noci som dostala zas silný krč hned bol na nohách. Zatoto som mu naozaj vďačna.
Dievčatá chce sa opýtať, včera ako sa blížila zmena počasia, strašne ma boleli nohy. Robila som si studené obklady, ale môžem si ich napr natrieť konskou masťou? Resp aj kríže? Hm?

zuzkazv
20. júl 2011

@nelynka18 práve tu skončila hrozná búrka sa totálne zotmelo, blesky hromy - ja sa búrky bojím 😕 našťastie už je po nej. Malý je v škôlke ešte do konca tohto týždňa potom mu už začnú prázdniny, bude u našich potom pôjde na týždeň k svokre , ptom muž s ním bude a od 10 by som ja mala čerpať dovolenku tak už bude po problémoch že kam s ním 🙂

nelynka18
20. júl 2011

@bv_alexandra no moj bol taky pri prvom tiez,teraz sa stara to ano len menej,skor je taky spomaleny 😀 a inak ste na tom uz asi ok,vsak?ste o asi vyriesili.....ja sa natieram konskou mastou...
@zuzkazv u nas bola burka v noci a teraz prsiiiiiii a prsiiiiiii 😒 tak to mas fajn,ze budete uz doma spolu 😉 co by som dala za to aby risko siel este na chvilku do skolky,on je taky neposeda 😀

dadusa26
20. júl 2011

@rough tak som sa zasmiala....moja sestra caka babo a uz jej zostavaju necele dva mesiace...a jej muz je teda az prehnane starostlivy..ide to na nervy jej a ja sa tiez dobre zabavam a v podstate som rada ze ten moj to teda neprehana....minule si nemohla ani marhulu sama zo stromu odtrhnut aby sa jej cosi nestalo...bohvie co si pomyslel ked som sa ja o 5 minut vytrieskala aj so synom na rukach na chodniku...ona nemoze naozaj nic robit...teda len tajne ked je v praci...inak by podla neho mala len spat a jest...to ten moj je niekedy naozaj vtipny...toto pokop, toto pohrab, ale aspon som rada ze sa hybem lebo inak by som bola asi ako slonica....aj ked zakon schvalnosti uz mam viac kg ako segra a to sme zacali na rovnakej vahe... 😠 ale je to trosku ine ako pri prvom...to bol taky maly zazrak a teraz uz jen akasi rutiha haha 😀

zuzkazv
20. júl 2011

@nelynka18 to ti verím, ja mám tiež trošku mindrák že čo s ním budem robiť 😅 ale hádam bude také počasie aby sme mohli na ihrisko chodiť a ešte by som chcela aby prišli aj sestriny chlapci a náš ich zbožňuje teda hlavne toho mladšieho ten teraz pojde do školy a pre Riška je ako pán boh 😀 a všetko po nom opakuje a on ho učí samozrejme samé užitočné veci 🤐
@bv_alexandra Aj v noci som dostala zas silný krč hned bol na nohách. - tak toto by sa u nás nemohlo stať 😀

nelynka18
20. júl 2011

@zuzkazv no to mas fajn,ja mam neter ktora chodievala tiez cez prazdniny,no teraz ma 10 rokov a uz sa jej nechce,radsej je s kamoskami 😀 no a nas risko sa tiez od nej vela naucil a tiez len tie uzitocne veci 😀 no ja by som tiez uz konecne sla na ihrisko a sadla a kysla 😀 len toto pocasie hnusne 😠

jana86
20. júl 2011

ahojte baby,vidim,ze rozoberate manzelov 🙂 ten moj je skoro stale prec kedze robi v nemecku ale ked je doma tak musim povedat,ze sa o nas pekne stara,kym ja sa zobudim tak on uz urobi ranajky,dokonca aj obed navari,zakazuje mi dokonca upratovat,ale ked mu poviem ze treba povysavat tak povie ze on to urobi a sedi,tak sa nastvem vytiahnem vysavac ze ja si povysavam ale to na mna uz zacne kricat ze si mam sadnut a uz vysava 🙂 a ja uz sedim a ho pozorujem a sa smejem 😀 joj,ale som rada,ze ho mam,poznam aj takych co ani prstom doma nepohnu. Zajtra som objednana na tie prietoky,co sa tam vlastne robi? a este sa chcem opytat ako je to s nastupom na MD? ja som na PN ale to si mozem ja sama vybratci chcem ist 6 alebo 8 tyzdnov pred porodom na MD ci ako to je. lebo ja mam nastup na MD napisany v knizke na 25.8 lenze vtedy bude mat doky dovolenku tak asi za nim pojdem 18.8 nech ma uz vypise a to bude asi 7 t do porodu.ci?