icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

anita12
20. júl 2011

@nelynka18 .. prajem skoré uzdravenie Tvojej rodine a samozrejme Ty nech si ok . Chcem sa spýtať, od ktorého týždňa sa chodí na meranie prietokov a kedy sa asi meria panva (pomer veľkosť dieťatka a šírka panvy ), ja mám teda extra úzku panvu 😠 . Inak ja mám bruško ako loptu, skôr dolu a mám ho dosť veľké, hlavne že bábenko je ok. To potvrdenie do zamestnania aj ja pýtam každý mesiac, vždy koncom mesiaca, lebo ja som na PN od začiatku a nosí mi ho manžel vždy posledný deň v mesiaci do mojej práce.

anita12
20. júl 2011

@nelustek , nikolka,.... mne na žáhu pomáha kyslá kapusta 🙂, ja mám žáhu od prvého dňa a aj z čistej vody , skúste občas to zjesť .

nelustek
20. júl 2011

@nikolka4 presne mna to zaboli niekedy ked kope alebo bucha rukami uplne dole.Ked kope hore tak pohoda,zlatinka nase.A vcera ked bola burka vecer tak kopala teda het 😀 asi sa bala ako ja 😀 rozmyslala som ze si nieco pojdem kupit na tu zahu,ale mozem vyskusat nejake domace recepty 🙂

nelustek
20. júl 2011

@anita12 ahoj vyskusam aj kapustu,ved ja ju mam velmi rada 🙂 dakujem za tip

nelustek
20. júl 2011

@anita12 kamaratka isla teraz prvy krat na prietoky v 34 tt
mne panvu merali az v nemocnici pred porodom

anita12
20. júl 2011

@nelustek ..ďakujem, čítam, že niektoré chodia asi aj skôr, ale veď si počkám 🙂

nelustek
20. júl 2011

@anita12 ja neviem kedy a ci vlastne prietoky robil dr, mne.. pri prvom. Nepovedal mi,tak som zvedava kedy pojdem.

nelynka18
20. júl 2011

@anita12 ahoj,dakujem 🙂 na prietoky sa chodi od 8.mesiaca a meranie panvy to teda neviem 😕 ja mam tiez brucho take dolu,kazdy mi hovori,ze ho mam hrozne nizko a take gulate,niekedy ako vcera,mi sestricka v cakarni vravi,ze ake pekne brusko,tak som sa potesila 🙂

anita12
20. júl 2011

@nelynka18 ďakujem, ....aj mne tak hovoria, že akosi nízko a že som tehotná len zboku a spredu 🙂 odzadu nikde nič, ale ja som celkovo taká úzka kostra ,ale bruško ako lopta pod tričkom 🙂, v porovnaní s inými žienkami ho mám asi dosť väčšie na môj týždeň, asi nemá kam inam ísť, tak ide dopredu 🙂. Ty si raz spomínala, že Ťa bolieva okolo pupka , akoby modrina ? Ja to tiež tak cítim...

nelynka18
20. júl 2011

@anita12 no mne to vidiet aj od zadu,ti co ma dobre poznaju vidia,ze mam vacsie boky....ano bolievalo ma to ale teraz uz nie...asi v takom tyzdni ako si ty teraz to bolo take bolave ale co to bolo netusim 😕

nelustek
20. júl 2011

Nelka sa tak pekne hra 🙂 radost sa na nu pozerat.Postavila som jej hrad z kociek a garaze a teraz tam ma postavenych havkov,princezne, auticka.. 😀 mozem povedat ze mam zlate dieta

nikolka4
20. júl 2011

@anita12 dik vyskúšam 🙂

nikolka4
20. júl 2011

@nelustek hm tak naše deti to vycítia a ja môžem povedať že moja mala sa od malička hráva sama nikdy nikoho nepotrebuje je samostatná no uvidím ako to bude ked sa narodí malý či nebude žiarliť,zatiaľ mám odpoved že nie uvidíme 😕 🙂

nelynka18
20. júl 2011

@nelustek nooo teda super aj riso na to,ze je cely den doma kedze prsi,je celkom ok...tak nech im to aj vydrzi 😵

erzulik
20. júl 2011

@lucy56 aj ja mavam tiez do 6,1 asi 3 krat sa mi stalo ze som mala nad 6 tiez sa drzim, aby som mala co najmenej tie hodnoty.

zuzanazuzana
20. júl 2011

ahojte....vidim, ze tu rozoberate skoro vsetko.....ako som uz spominala, tak som medzi vami najvacsi tucko.....isla som z vahy 93 kil /164cm/ a teraz mam 97kil.....tak dufam, ze prekrocim cez stovecku iba nejakych par kil....pri synovi som otehotnela pri 56 kg, ale to uz bolo davnooooooo!!!!!!
co sa tyka mojho priatela, tak tiez nemozem na neho povedat ani jedno krive slovo...je odo mna o 7 rokov mladsi a sme spolu skoro 9 rokov a co si na nom najviac cenim je to, ze mojho syna ma ako vlastneho....vsetko s nim preziva,uci sa s nim, v noci ho vyckava, ked je vonku atd atd atd.....castokrat sa stretavam s tym, ze sa ma pytaju, ze ci sa nebojim, ze mi odide za mladsou......nikdy nehovor nikdy, ale nepremyslam tak!!!!! moj ex ma vymenil za zensku, ktora bola od neho o 12 rokov starsia......kazda z nas mame doma to svoje dobre aj zle a ja si vazim toho co mam teraz!!!!! s mojim exom som uzila len to zle a jedine dobroz manzelstva je moj syn, aj ked je dost problemovy!!!!
pondelok idem na sono, tak hadam mi prepne aj na 3D a budem mat nejaku pamiatku, lebo 1x sa mala sabinka nechcela ukazat!!!! na matersku nastupujem 11.8.....aj tak som od 2.2. na PN a teraz cerpam 1 a pol mesiaca dovolenku......tieto horucavy ma nicia,beriem uz roky tabletky na vysoky tlak, ale aj tak mi byva zle, ze uz parkrat som mala pocit, ze sa nedozijem rana!!!!! a zda sa mi, ze mam asi vsetko....cez palenie zahy, krce v lytkach, totalnu nespavost, opuchy noh atd atd atd....ale stoji to za to a uz to mame vsetky za par!!!!!!!!!!....hlavne, aby boli deticky zdrave!!!!!!

nikolka4
21. júl 2011

Ahojta maminy poradte mi čo si mám dať na tie strašné krče,ja som myslela,že do rána umriem aky strašny som dostala do nohy vrrrrrr tá bolesť,ešte teraz ju cítim. ☹

natalii6
21. júl 2011

ahojte vsetky 😉 dnes ale mame hnusne pocasie ale musim ist nieco nakupi tak nic sa neda robit. 😠 baby len pred par mesiacmi sme zistili ze sme tehotne a uz sa poniektore chystate na matersku ale to leti 😉
@nelynka18 na prietokoch som bola ale iba v nemocke ked ma asi 2 tyzdne pred porodom zacalo tak cudne pobolievat a potom este ked ma prijali ale moj doki ma nikdy na take nieco neposlal a aj tych 15min. co som tam lezala mi bolo dlho lebo ma boleli krize ☹ a citam ze ti tam povedali aj vahu a mieru mne to povedala iba na sone no kazdy ma ine postupy 😉 citala som ze si nejakej mamicke poradila konsku mast myslis ze by som si ju mohla davat na tu moju bolavu nohu?lebo to magnesko sa bojim uz pouzivat kedze si pisala ze je nie je dobre ho pouzivat do nejakeho tt

natalii6
21. júl 2011

@verinka100 tak to teda mam on je zdomu tak nauceny 😠 tvojho muzicka mama varila iba cez vikend no tak toho mojho varila kazdy den a mam dojem ze v kotloch 😀 oni su 3 bratia a ani si nechcem predstavit kolko toho museli zjest 😀 ked mi jeho brasko povedal ze u nejakeho kamosa zjedol 25knedli + omacku tak som mala dost som povedala ze by som ich nechcela ani zadarmo..odoma nikdy nepocul ako tu ze nechaj to je to je aj nazajtra kolkkrat povie ze on je este hladny a nalozi si a mna moze aj porazit ze mozem zajtra varit zase 😠 najhorsie je to vymyslanie co navarit 😠 ked robil 24 tak som mala pokoj ja som si dala hocico ale teraz je to niekedy na nerv..a synacik ten je zase opak jeho ten je fajnovy po mne a malo je keby si ho videla jest tak neuveris da si na lyzicku trosku a este aj z tej trosky da prec lebo sa mu zda ze ma toho vela ryzu vie jest po zrnku 😀 no mam to ja doma vesele 😠 ked som bola 1x tehotna tak som bola natom ako ty trosku som zjedla a uz som nevladala teraz zjem vsetko a najme som maskrtna neni den co by som nemala maskrtu 😠 😀 ach joj este ze je toho ovocia teraz tolko tak aspon trochu zdravo jem 😉 aha tak ty rozmysla uz tak dopredu z tym nabytkom a dobre robis my sme kupili len poschodovu postel ma tam svoju detsku skrinu + nasu stavanu a postielku a krabice hraciek len ho este naucit spat sameho v tej izbe 😒 no nenasli ale nieco tam musi byt ked ma to boli ak to po porode neprejde pojdem k lekarovi..ja som tuto noc bola kazdu 1,5h na zachode ale to asi z melona ale oddolaj ked je taky dobrucky 😀 a aka bola sacherka?

natalii6
21. júl 2011

@dadusa26 ja si myslim ze aj tak tomu moje trdielko nerozumie ze bude mat braceka 😉 ved uvidime ked si prinesieme deticky domov ako budu reagovat 😉 my sme mu prerobili spalnu na detsku ale aj tak spava snami nie v posteli ale v postielke ale obcas spi aj v jeho izbe ale musim spat snim v izbe dufam ze do porodu ho naucim tam spat sameho lebo aj ked sme kupili poschodovu postel a dolna cast je sirsia ako vrchna sa mi tam zle spi 😠 .ach ach tie rodinky clovek si mysli ze ti pomozu a pravy opak(cest vynimkam) napriklad dneska potrebujem ist na nakupy a nema kde dat maleho a vonku je tak hnusne ze ho nechcem brat aby neochorel je to na porazenie..tvoj drobec uz chodi na nocnik? lebo ten moj dako nechce a neviem ako ho odnaucit od plienok 😠

santerra
21. júl 2011

@nikolka4 Ahojky, mne na to Doki predpisal Magnezium a Pyridoxin. Pomaha 🙂

nikolka4
21. júl 2011

ajoj 🙂 dostanem to kúpiť aj v lekárni?

zuzkazv
21. júl 2011

ahojte, dnes je teda otrasné počasie - tieto prázdniny fakt vyšli 😒 . Včera večer prišiel za mnou malý že maminka poď sa hrať, ja že samozrejme a do 5 min som zaspala aj s autíčkom v ruke 😨 to som ale mama!!! ale bol zlatý a hral sa sám a zobudil ma až keď chcel večeru moje zlatko 😵
@nelynka18 tak to super že ste ho tak naučili, ja sa spolieham na to že malé ho bude v noci budiť tak radšej ostane vo svojej izbe 😉
@nikolka4 na tie kŕče si ja dávam večer pohár mlieka a sú na to dobré aj banány, síce mi tie kŕče neprestali ale už sú znesiteľné a už ich nemám každú noc ale tak každú druhú, to magnézko vraj neni dobré v tomto tt už .

zuzkazv
21. júl 2011

@nikolka4 jaj a ešte si masírujem tou konskou masťou

santerra
21. júl 2011

@nikolka4 hm, tak to neviem ja to mam na predpis, ale ved skus sa opytat v lekarni 🙂

nelynka18
21. júl 2011

@zuzanazuzana ahoj,super ze si takto spokojna s priatelom 😉 veru mame to za par 😀 prisla ti kontrola za ten cas co si doma?ja som od utorka na PN a vychadzky az od druheho tyzdna 😒
@natalii6 ahoj no veru na kazdu maju iny meter.....mne doktor povedal,ze ake je to dolezite a ine baby nechodia 😒 ale radsej ist,no nie?no neber ma tak vazne mozem sa aj mylit ale co viem veru magnezko neni moc dobre uzivat a tu konsku mast si ja davam na krce a na krcnu chrbticu a co ja viem tak sa vraj moze lebo su to bylinky 🙂
@zuzkazv jeee ty mas zlateho syna 😵 hihi no tak to sa mas teda na co poliehat 😀 😀

tepka
21. júl 2011

Ja som 17.10 no rodím v Martine kdo ešte z Mt??? 😉

adka2986
21. júl 2011

@nikolka4 ahojky,ja som dnes nad ránom prežívala čosi podobné, som si myslela, že sa od bolesti pocikám,,takže sa to bude opakovať??? mala som tie kŕče prvý krát, nemám s tým skúsenosti,,, 😢

zuzkazv
21. júl 2011

@nelynka18 inak akoby mi to už potom nebolo jedno .. budem hore tak či tak 😀 😀

nelynka18
21. júl 2011

@zuzkazv no len aby a ti nebudili v roznych hodinach 😀 ale ja si myslim,ze si zvikne 😉