Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek je to zaznacene na konci,tam kde sa znacia vysledky z uzv a je to v okienkach 1: BPDxFOCD (ja tam mam 29(3) 2: TADxAPD (ja tam mam 28(6) a 3: FL (ja mam 29(6) no a to prve je hlavicka,druhe brusko a tretie dlzka stehenej kosti a on ti tam napise k tomu,ze k akemu tt zodpoveda......ja som bola 29+3 cize hlavicka sedela brusko bolo o 4 dni mensie a kost o 3 dni dlhsia......snad som to vysvetlila spravne a nie ako hotentot 😀
@nelustek nemas zac,mne to vysvetlil doktor lebo ked kukal na monitor,tak sa mracila a ja sa ho pytam,ze preco?a on,ze maly je chudsi ako ma byt a tak mi to hned vysvetlil.....tak sa ho mozes aj spytat.....a kedy ides?ja idem az 23.8.a ked som sa pytala preco tak neskoro a ze ked som druhorodicka,tak staci takto ale keby cosi mam prist,tak ze no dobr teda 🙂
Ahojte tehulky,dnes vas citam o dusu,dobieham zameskane...ja uz tiez ledva chodim,2.8. mam poradnu,som zvedava od kedy nastupujem na matersku,uz v praci nevladzem chodit....uz asi 5 dni mam redsiu stolicu a od vcera ma boli zaludok,dufam ze to nebude nic vazne 🙂.......inak uz mam 11 kg na sebe ☹
nelynka18,drzim mamine a babke palceky,nech je vsetko ok...
nelustek,ty mas od kedy nastupit na matersku?
@nelynka18 to som si len tak nachystala, to pojde vsetko dole a pekne sa to operie.....ved teraz su tak krasne veci, ze asi aj z hraciek sa budem asi ja viac tesit ako mala.....hihi
Baby, zajtra rozmýšľame, že by sme behli na túru do Tatier... čo myslíte, zvládnem to ešte? 😕 Chôdza by nič nemala urobiť, čí?
@jana0706 presne ako pises....je uz ina doba......pri synovi som si kupila do jeho roka jedine dupacky a ostatne som podostavala......bola som mlada a nemali sme vobec peniaze....a ani nebol taky vyber......ja som teraz po neteri podostavala kopec krasnych veci....aj brat mi pokupoval kopec znackovych veci a ja si kludne aj v sekaci kupim......aj dnes som kupila take podla mna retro satocky na 3 mesiace za 2 eura.....no akurat take vianocne!!!!!!
@katy31 podla mna ti to aj prospeje s prestavkami......ja ledva funim, vsade ma picha, ale dost sa snazim chodit.....aj ked som taky tucko, tak som doteraz pribrala len 4 kila.....my ideme na buduci tyzden na predlzeny vikend do tatier....uz sa strasne tesim......aj ked sa len na strbske pleso pojdem prejst!!!!!
katy31,netusim od kedy,2,8 idem do poradne,ale asi sa dam na pn,lebo uz nevladzem a chceme prerabat v auguste a to by som nestihla...robim veducu smeny v restauracii Hrad na Bratislavskom hrade.
Tak Nelka ma zas 38,5 teplotu.Chuda moje je ako omacka,len polihuje a polihuje. ☹
@zuzanazuzana jéééj, krásne si pokúpila... no tak asi pôjdem, tiež neplánujeme po kopcoch lietať... len nejakú kratšiu prechádzku... 🙂 ja sa cítim ako medveď tatranský, to bruško mám také veľké, že sa ma všetci pýtajú, či nebudú dvojičky.... 😉
@nelustek hmmm no ja idem toho 23.8. aj na prietoky mi hovoril 🙂 sa tesim..... no a to mas akesi divne si bola presne 21+0tt? lebo to mas neako malo....ja neviem... 😕 tak nelka zase teplotka?chudatko male ☹
@katulka74 dakujem uz je lepsie i ked babka je na tom stale rovnako 😒 to zalezi inak aj na tebe ci ches ist 6 ci 8 tyzdnou pred terminom na matersku.....ja idem 6 tyzdnou,cize 20.8. teraz som PN....
@zuzanazuzana no ved jasne 🙂 tak isto ako aj ja,ja sa tiez tesim zo vsetkych tych veci a potrieb ako mala 😵
@nelynka18 ja meriam 176 a mm 186, ked nie viac.. to presne neviem.. aj ja idem 20.8 na matersku, už mám aj papier pre zamestnávatela.. len ho tam dotrepať.. ale na to je ešte čas.. kurnik, nejako ma pobolieva v krížoch, dufam, že sa nič nechystá.. ☹ ☹ to si už aj človek začne namýšlať blbosti..
@zuzanazuzana krasni plysaci, pred vela rokmi mali podobnych aj k detskemu menu v mekaci, sme tam len kvoli tomu chodili takze by niekde doma mala byt cela zbierka 😀 celkovo mam kopu svojich nadhernych plysakov po krabiciach u nasich (sme na tom ficali este ako pubertacky) takze to bude stacit len povytahovat a vyprat, cize u nas ziadne nakupy hraciek nehrozia...a u kamosky nas uz vraj cakaju vsetky babatkovske hracky po jej dvoch chalanoch, ktori z toho prave vyrastli...takze som sa drzala a nic som nekupovala 😀

@bibi13 hi no my sme tiez taky dlhonohy ja mam 171cm a muz 190cm...a risko ked sa narodil tak mal 53cm a ked sa viezol v tom vozitku s inymi babetkami,tak bol najdlhsi a tak sme vzdy vedeli,ktory je nas 😀