Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@motylik08 ved to tie peniaze ale tak co budeme si moct povedat,ze sme ruku k dielu prilozili 😉 hej ani mne sa to nepaci a lovela je uplne skoro bez vone....praveze tam maju 3D sadu za 22€ a lacnejsie som este ani nevidela,uvidim asi si nieco vyberiem a mama kupi,ona tak kazdemu vnucatu nieco kupi nieco väcsie,tak asi objednam neaku peknu sadu...ty si si vybrala peknu farbu bielo-ciernu spalnu chceme aj my a plus na jednu stenu tapetu,kuchynu chcem nieco hnede,smotanove a spojenie s kamenom asi a obyvacka tiez hneda plus obklad kamen lebo kuchynu a obyvacku budemem mat spojenu......uvidime predstavu mame a podla toho budeme hladat 🙂my mame radi take prirodne-zemite farby hneda,cierna a tak....
idem do tesca a cosi navarit a ozaj vcera som bola v drogerii a cosi kupila.....z lava tampony do podprdy,umyvaci gel,antikolikova flaska,mandlovy bio olej na telicko,krem proti zime a vetru a hore plienocky pre novorodenca su super ale pre starsie dieta sa mi neosvedcili.....a este nam chybaju neake drobnosti to zas neskor 🙂
@nelynka18 presne tak veď makáme na svojom 😉 , šikovné sme 😎 , oki potom kuknem ešte raz na tie sady, no 22€ nie je veľa to máš pravdu. Tiež pekné farby plánujete 😉 my budeme mať tiež kuchyňu s obývačkou, no som zvedavá čo vyberieme aké farby, práve do týchto miestností.....necháme sa prekvapiť 🙂.....jáááááj aj ja už chcem behať po obchodoch a nakupovať 🙂, super my ešte plienky nemáme, ale mali by sme sa zásobovať 🙂 a teraz sú v akcii?....oki niečo dobré navar za chvíľku som u teba :P
ale niemne sa tu kopí robota, idem ja teda makať...maj sa pekne a pekný dník 😉
ahoj holky, tak vám musim říct, jak mě už celý to těhotenství štve.. fakt! už aby bylo za námi....ve čtvrtek jsem měla poradnu a sestra se zaptala jestli jsem byla na cukrovce -a tam jsem fakt nebyla, ale divný mit o nepřišlo, protože poprvé jsem taky nebyla... no a teď? dnes jsem se konečně dovolala do laborky kde to dělají abych se objednala!!!! a víte co??? ta laborantka mě tak neskutečně seřvala že jsem tam měla být o devět týdnů dřív a že to je moje chyba, tak ať si to zkusim zařídit na jiný jejich stanici, že oni to dělat nebudou! hustý, co??? nakonec jsem jí řekla že kdyby mi to sestra na gyndě napsala dřív jak minulý týden a u nich někdo bral telefon, tak jsem se i dřív objednala. No, velice neochotně mi řekla ať přijedu zítra na 7ráno.. a je to celkem daleko, takže v 5 ráno odcházim z domu! fakt materiál... ještěže si chýně mohla vzít volno že mi pohlídá Štěpíka, kterej mimochodem marodí.. fakt super! tohle těhotenství furt platim za vejmysli a chyby ostatních! dělám co se po mě chce na jedný straně a z tý druhý to vždycky odskáču...
ahojte babulky
dnešná poradňa bola úspešná, v brušku sa nám skrýva malá princezná, taká je krásnučká 😵 zatiaľ je všetko vporiadku, je trošku menšia zodpovedá 28+4 takže náš termín je až 15.10. - no veď uvidíme kedy to bude 🙂 .
Má 1342gramov. 17.8. pojdem k nej na prietoky ona to robí sonom takže zase uvidím malinkú 😵 . Mám trochu strach že to bude dievča lebo už mám skúsenosti s chlapcom a netusím či to s dievčatkom budem vedieť 😕 ach jaj.
@nelustek tvoja nelka je veľmi šikovná, krásne obrázky
@nelynka18 už som aj ja uvažovala že zablúdim do drogérky mám pocit že na mňa ide nákupná horúčka 😀
Kocky vsetky piste ze idete teraz okolo 30tt na prietoky ja idem do poradne az v 32tt nieje to na prietoky uz neskoro?
ahojte kocky,chcela by som sa vas spytat,ci budete riesit odsavacku mlieka a kupovat ju este pred porodom,alebo az po,???kamoska mi vravela,ze je dobre ju mat uz v porodnici na rozbehnutie mliecka,ale zase ak ma zena dostatok,vraj ju vobec nepotrebuje,viete mi odporucit nejaku dobru??
@babulkaa ja idem na prietoky v 34tt,tie sa zvycajne robia v 8.mesiaci....
@zuzkazv jeje tak baba,tak aspon tebe to vyslo 😉 gratulujem 🙂 a je taka velka ako ten nas sibal,neboj urcite to zvladnes aj s dievcatkom 🙂 no veru mna ta nakupna horucka tiez dostihla ale zatial sa krotim.... 😀
@motylik08 neboj,este chvilu a budes mat cas aj ty behat po obchodoch 😀 ja som ich kupila za 10€ ony su neni neake drahe tieto....tak aj tebe pekny den i ked v praci 🙂
@bettyx viem ze sa to lahko povie ale ty podla mna potrebujes pozitivne naladit, lebo inak sa asi tejto snury negativnych skusenosti nezbavis...a babatko potrebuje aby si bola v pohode, ved vnima vsetko s tebou...takze skus si kupit nejaku peknu pozitivnu knizku alebo prijemnu hudbu, vykasli sa na vsetkych a sustred sa na to ze vsetko je ok, ze si vdacna za to ze mas zdraveho synceka a cakas dalsie zdrave babatko na ktore sa tesis atd...mozno to znie ako blbost ale skus to aspon vyskusat, ved ako sa zda my ostatne si tu vcelku tehu uzivame (aj ked kazda ma nejake problemy, ved nikdy nie je nic uplne perfektne) a ty mas stale na nieco smolu...ale inak toto forum je skvele aj na to ze si vies porovnat vysetrenia s ostatnymi, ja napriklad aj ked viem ze kazdy lekar ma ine postupy tak ked som videla ze baby zacali chodit na tie cukrovkove testy tak som sa pri kontrole mojho slusne opytala ci na to tiez pojdem a on na to ze mi o tom chcel prave povedat, ze sestricka uz vypisuje papier do labaku... ak si najdes pri malom cas skus si aj sama citat o vsetkom co ta zaujima ohladom tehotenstva, aby si sa necitila tak lekarom vydana napospas...predsa len cakaju nas este skoro tri mesiace a bola by skoda aby si cele svoje tehotenstvo takto "pretrpela"...
@babulkaa ja som si urobila prieskum a najviac sa mi pozdavala elektricka od Aventu, ale hned na to mi kamoska darovala manualnu od Aventu a sesternica pozicala elektricku od Medely, takze budem moct porovnat 🙂 niektore porodnice vraj aj poziciavaju tak si tam pripadne zavolaj aby si nekupovala zbytocne, lebo niektore baby si kupia a potom vobec nevyuziju...
@charlotte29 ta predchadzajuca odpoved ohladom odsavacky patrila tebe nie babulkee 😉
@motylik08 ..ahoj, aj my sa máme vcelku dobre, aj naše šidielko je veľmi aktívne, hlavne od večera do rána a keď sa najem, ako na povel sa začne hmýriť a kopať (asi aj jemu chutí 🙂 ). Ja som dlho na PN, ale predtým som bola vyťažená pracovne non-stop .... Teraz si užívam voľno, bruško občas tvrdne, ale na kontrolách je zatiaľ všetko ok.
Držím palčeky, nech sú všetky bábätka v bruškách zdravé a spokojné až do októbra 🙂 .
@babulkaa ja tiez na prietoky este nemam ziaden termin urceny.. ale pri prvom som bola prvy krat az v 36tt, ked som zacala mesiac pred terminom chodit do poradne uz do nemocnice kde som aj rodila 😉 takze neskoro to zrejme nie je..
Ahojte babizne,nam tiez este dost veci chyba,ale budem to riesit az v septembri po prerabke,snad to stihnem 🙂 .....teraz som tyzden so stolarom riesila kuchynu,nevedela som si vybrat kombinaciu,ale uz som to nastastie uzavrela,nelynka18,tiez som vedela co chcem,len ponuka a odtiene ma uplne zmiatli 😉 zuzkazv,gratulujem k dievcatku a neboj ja mam tiez obavy po dvoch babach,ze co budem s chlapcom robit 🙂
@bettyx myslela som, ze na tu glukozu posiela vzdy gynekolog... tiez by som asi sama od seba, pokial by mi to doktor nepovedal, ze sa mam objednat, asi neobjednam... 😒 ti doktori su niekedy fakt divny... aby si im cital zrejme myslienky alebo co.
inak uz aj mne je dlho... zacinam byt aj viac nervozna, a maly davidek si to sem tam odskace ☹ nech uz to mame za sebou,,, lebo ma to ubija... palenie zahy, zada, neviem sa zdvihnut z postele, no fakt des 😒
ahoj, dostali ste vsetky prenatal box u gynekologa/cky? lebo ja nie 😠
@katulka74 no ved to sme my baby nerozhodne 😀 tak ti zavidim(vdobrom)ze to do oktobra stihnete a my sand az na jar ☹ ale tak co lepsie ako nic 🙂
@anita12 no jasne potom sa pochval aka je a material aky je,ja uvazujem tiez ze od tial objednam ale mne staci 5 dielna.....no veru ty si nakonci ale to neva,ja som zas na zaciatku ale urcite budem prenasat 😀
@marikac ahoj ja som dostala na zaciatku a potom mi sestricka isla dat dalsi,zabudla,ze uz mi jeden dala 😀 tvoj lekar nema asi s nimi zmluvu preto si asi nedostala ale to ti moze byt jedno,nic take tam nebolo 😒
@kenya83 ....
www.e-baby.sk

@nelustek jááááj už sa na to teším, keď sa vrátim do detských čias a budem môcť robiť capinky s malinkým :D a plastelínu ešte nemáte? 🙂, to je tiež dobrá zábava 🙂, zlatá je malá, len aby nežiarlila, už aj chytá bruško? a teší sa na sestričku alebo ako to prežíva?