icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

marikac
27. júl 2011

@katy2 U Dankovcika mi dali...preto ma rozculuje,ze tam kde sa platia nehorazne peniaze su tieto veci automaticky...a tam kde by som mala dostat, sak co oni vedia, kade ja chodim po USG nie? tak nic...

marikac
27. júl 2011

@santerra mna hneva princip skor 😒 ked kazdej-tak kazdej,nie??

marikac
27. júl 2011

@nelynka18 sestricka je divná, s tym suhlasim 😀 😀

zuzkazv
27. júl 2011

inak baby beriette niektorá železo? lebo mne ho dr. predpísala teraz, len chcem vedieť či to nemá nejaké vedľajšie účinky náhodou

babulkaa
27. júl 2011

@zuzkazv ahoj ja ho beriem od 7 mesiaca, mam Feretab s kyselinou listovou. No a vedlajsie ucinky mam akurat to ze mam vacsie problemy zo stolicou ina je to ok. A odkedy ho beriem niesom taka vycerpana, predtym by som len spala a spala a teraz som aj akcna akurat ze sa uz pri kazdej hluposti zadycham 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkazv
27. júl 2011

@babulkaa mne predpísala nejaké ferro-folgamma a tiež je tam kys. listová - možno je to to isté 🙂 takže mám zaradiť do stravy viacej vlákniny? dík za tip 😉 ja som tiež neskutočne unavená a niekedy v práci je to na nevydržanie 😠 tak dúfam že mi to pomôže od zajtra to začnem užívať

babulkaa
27. júl 2011

@zuzkazv urcite zarad vlakninu aj mne pomohla a velmi 🙂 a unavena som prestala byt tak po tyzdni brania, ale fakt na unavu to pomohlo som uz mala pocit ze prespim aj porod 😀

jana0706
27. júl 2011

@zuzkazv tiez mi doktor naposledy predpisal zelezo, a tak isto je to kombinacia s kyselinou listovou, tak som ho zacala brat...ja som nemala ziadne tazkosti (len podla krvnych vysledkov usudil ze bude lepsie ked to trochu doplnime) takze ani nepocitujem ziadnu zmenu k lepsiemu alebo k horsiemu...Dr povedal ze ked si nedam uplne kazdy den nevadi, ale ze nech to radsej priebezne beriem...tak asi kazdy treti-stvrty den si chcem davat namiesto toho Maternu DHA co som len tak zbezne brala doteraz (tiez max. kazdy treti den) a dufam ze to bude v pohode...

anita12
27. júl 2011

@zuzkazv ...ja tiež užívam už dlho Ferro Folgamma, ževraj nespôsobuje zápchu, no ale ... 🙂 . Takže ja sa snažím jesť vlákninu ako je to len možné, ale šaratica nalačno vždy pomôže, keď už je najhoršie... Ale beriem 1tabletku tak každý druhý deň.

jana0706
27. júl 2011

@anita12 my chceme tiez pockat a potom kupit tu na vysavac, sme sa cez zimu na lyzovacke nasmiali ked nasi kamarati vykladaju veci z auta pred 4-hviezdickovym hotelom v Alpach a tam vysavac, ze ci si chcu sami upratovat izbu...ked maju ich mali synovia sople tak tahaju vysavac vsade so sebou a nevedia si to vynachvalit, ze im nic ine nepomaha...

jana0706
27. júl 2011

@anita12 @babulkaa inak baby ohladom toho zeleza pozerali ste si na pribalovom letaku ze s cim vsetkym sa to nema kombinovat? u mna sa spomina cierny caj, kava, mlieko a tusim aj vajcia...

anita12
27. júl 2011

@jana0706 ..... 🙂 , aj kámoška u nás vždy pýta vysávač, keď je tu s drobcom a treba odsať ..

anita12
27. júl 2011

@anita12 ...myslím, že nejaké 1-2 hoďky po užití by sa nemalo jesť, ja si to dávam vždy tak hoďku po raňajkách, myslím že je to kvôli vstrebávaniu , ja som ho užívala už aj v minulosti pred tehu , teraz kávu, čaj nepijem .

anita12
27. júl 2011

@jana0706 ... poslala som si to sebe 😀
...myslím, že nejaké 1-2 hoďky po užití by sa nemalo jesť, ja si to dávam vždy tak hoďku po raňajkách, myslím že je to kvôli vstrebávaniu , ja som ho užívala už aj v minulosti pred tehu , teraz kávu, čaj nepijem .

viviem
27. júl 2011

@marikac ahoj, tak to je nejaka primitivna sestricka, ja by som sa opytala sestricky kedy davaju ten box a kedy ho da tebe...mne ho dala sestricka, ked som bola na cukre, cize 24tt+6

charlotte29
27. júl 2011

@jana0706 dakujem az teraz som sa dostala k netu,skusim preverit a uvidim,ale tiez rozmyslam nad el. aventkou

nelynka18
27. júl 2011

@marikac no vidis a mame dovod preco si ten kufrik nedostala 😀
joj baby varim kukuricu dam si mnamka 🙂 maly ide spat,muz este na dome a ja si zapalim sviecku,dam cajik,spapam kukuricku a budem kukat telku je aka parada 😎 aj vam pekny vecer 🙂

marikac
27. júl 2011

@nelynka18 prave riesim nieco ovela horsie, prve tehu strie 😠 😠

nelynka18
27. júl 2011

@marikac a kde ich mas?ja som pri riskovi mala na bokoch take slabe aj na prsiach,take slabe a ono to pekne zmizlo 🙂 este nerob paniku 😉

bv_alexandra
27. júl 2011

Dievčata prosím vás aký je váš názor je to ok?
Ahojte včera som bola na poradni. Krpček váži 1180g, doki povedal že je to ok. Ale nato že ja som pribrala už 10kg mne sa to zdá dosť málo. Vraj je všetko ok. Ale je zas otočený riťkou dolu. Pred týždnom už bol konečne pretočený a zase sa otočil. Dúfam že sa to ešte zmení. Ale vraj som trochu poootvorená tak mám nariadený sprísnený režim oddychový.
Prikladam foto meranie, nejak nechápem vlastne že akému týždnu babatko zodpovedá. Mala by som byť v 31tt, na začiatku knižky mam napísané 29 plus 4 a tam kde sú zapísané merania tam mam napísané 28 plus tzn že bábo podla mna o dosť menšie? či nie? čo si myslíte?
--------------
inak vôbec vás vás nestíham čítať kedy to všetko stíhate 😀
----------
Ešte by som sa chcela opýtať, kedže chodime pravidelne do LM tak polsko odtial nie je daleko, čo si myslíte oplatí sa mi tam isť kupiť vybavu pre malé. Podotýkam že potrebujem kompletne všetko nielen pár vecičiek ale strašne dlho som tam nebola tak neviem či sa tam oplati ist na destské veci
🙂 😉

berus222
27. júl 2011

@bv_alexandra urcite sa ti oplati ist kupit celu vybavu do polska. ja som sa tak minuly tyzden nastvala, lebo som chcela prebalovaciu podlozku s tvrdym spodkom. tu v detskom obchode predavaju len polsku za 29€!!!! cez internet som nasla tu istu za 17 a kolko potom musi stat v polsku, 13€?! to iste je aj s kocikmi. ci si kupis polsky tam alebo polsky u nas, mas rozdiel aj 150€
ja som chcela ist kupit vsetko pri prvom do polska, ale vychadzalo mi to cez zimu a to som sa bala tam ist tehotna.

berus222
27. júl 2011

@marikac joooj, este je skoro na strie. mne sa urobili v 35. tt pri prvom iba na bruchu, ale mam ich tam kvalitne. a to som bola mastna ako hranolka. natierala som sa 3x za den a aj tak sa mi urobili.

berus222
27. júl 2011

@marikac ten box si vypytaj. aj ja som si ho vypytala. nasa ho dava hned na zaciatku, ale nemala k nim tie papieriky, co sa vypisuju, tak nam povedala, ze si ho mame pytat. nikto nic nedaval, tak ked sme boli na glukozovom teste so spolutehulkou, tak sme si ho vypytali aby sme mali co citat.

marikac
27. júl 2011

@nelynka18 pod zadkom na stehne 😠

marikac
27. júl 2011

@berus222 skoro,neskoro, uz ich mam 😠 ☹

nelynka18
27. júl 2011

@marikac no ked len tak,tak to sa este da,neboj oni po porode trosku vyblednu a budu uplne ine ako ich mas teraz.... 🙂

marikac
27. júl 2011

@nelynka18 myslim,ze toto este je len zaciatok ☹

marikac
27. júl 2011

@zuzkazv ja beriem aktiferrin- vraj po zeleze ma niekto zapchu,alebo hnacku....ale na mne to nefunguje....

monia_
27. júl 2011

ahojte, chcela by som sa opytat, kde v Polsku kupujete vybavicku? Tiez potrebujem komplet vsetko. Dakujeeem

berus222
27. júl 2011

@marikac ja som tym len to chcela, ze mozes robit co chces. ked ich raz maju byt, budu. mozme ten krem aj pit a nic z toho.