Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@motylik08 no mna to snad coskoro prejde 🙂 joj ani nevrav konecne tu necitim psa ale vonu cistoty i ked kazdy mi hovori,ze psa u nas necitit ja ho citim 🙂 no jasne ze dam fotky,tak ho nafotim,ze bude rad,ze pojde domov....svagrova hovori,ze je hrozne rad na rukach,ze si to vyzaduje,tak snad bude u nas spokojny kedze ho budem stale nosit 😀 inak ake mas uz brusko?co sem nedas neaku fotku nech viem aka si uz "velka" 😉
práve som našla že veľa železa obsahujú pivné kvasnice 😀 myslíte že sú aj v nealkoholickom? ja myslím že v tom nie sú 😝 . ale idem jesť veľa sóje a orieškov - na to sa aj teším
@motylik08 aj ja sa už teším kedy prestanem robiť a hlavne malý má prázdniny tak ho už nebudeme musieť prevláčať hore dole ako mača, budúci týždeň ide k svokre - už teraz mi je smutno
@nelynka18 aj my máme psíka jorkiho teda jorkinu a jedneho jorkiho maju naši 🙂 a podľa mňa keď sa o nich staráš, keď to pravidelne perieš 🙂 tak neni o čom, ja veľakrát som toho názoru, že tie zvieratá sú omnoho čistejšie ako ľudia, len záleží od ľudí ako sa o nich starajú ....
tak sa teším na fotky Davidka.....
bruško mám, také malé, keď sa najem tak ho mám ako v deviatom mesiaci ale inak ešte je také malé.....a ja sa nerada fotím, preto sem nedávam fotky a však dosť foto mám aj na FB a s bruškom ešte bude určite fotka, kamoška mi sľúbila také profi fotky, keď už to bruško bude také naozajstné, nie len najedené....tak potom to dám aj sem a aj na FB a určite ich potom uvidíš..... 😉 tak možno koncom augusta začiatkom septembra voľačo nafotíme :D
kenya83 krasny kocik,jana0706 my mame tiez objednany kocik v Auparku a nechapem ze tam je lacnejsi ako na internete,nelynka18 mohla by si aj k nam skocit upratat,mne sa teraz nechce vobec nic pred tou prerabkou a medzitym praca ☹ uz sa tesim ked sa to prerobi a upracem si,operiem malemu vecicky a vsetko bude vonave a cistucke,jaaaaaaaaj len to je este daleko ☹
Babi ja som obedovala suche zemiaky,ta dieta ma zabija,tak by som jedla az mam mrakoty 😠
zuzkazv,motylik08 kvasnicova je vyborna ak ju vies dobre urobit,moja rodina ju zboznuje a robim ju aj kolegom v praci,mnamky. 😉
motylik08,mne tiez v nemocnici nechutila 🙂
@kenya83 aj ja si to musím upresniť, aj kvôi dovolenke čo mi zostala, aby som vedela, kedy ju začnem presne čerpať, ja mám super kolegovcov, u mňa je iný problém, ale o tom nie takto verejne :D
už sa teším ako si budem užívať chvíle doma a s partnerom 🙂......treba si to užiť, pretože keď príde drobček, tak nám dá asi dosť zabrať...a nechceme sa zanedbávať navzájom, som zvedavá ako to budeme zvládať...
@kenya83 ja by som chcela mať takú pamiatku, už som písala, že tak koncom augusta začiatkom septembra, možno neskôr, ktovie či mi teraz bruško podrastie tak ako mi aj doktor a sestrička hovorili, že tak zrazu mi vyskočí.....to bude váha 🙂 a ty sa chystáš? my by sme chceli aj také fotky s priateľom, také jemné, pekné, s nádychom romantiky, proste pamiatka...
@kenya83 pevne verím v to, že to zvládneme a že z nás budú dobré mamy a aj partnerky.....
jasné, tešíme a jako :D
ešte ste sa nedohrýzli 🙂, ale nie, sa staráš o neho a je spokojný však?
nemám nachystanú celú výbavičku, ešte pár drobností a potom už budem postupne nakupovať, podľa toho čo budeme potrebovať......ale dá sa povedať že hlavné veci už máme doma a ty si na tom ako?
@motylik08 neboj doktori majú pravdu, doteraz to bolo len také malé bruško a teraz tieto 2 mesiace priberieš na váhe a bruško sa Ti poriadne zväčší - uvidíš 😉 Ono to bude tým ako bude bábo priberať, veď si zober, že do pôrodu Ti bábo priberie až približne 2,5 kila doteraz od začiatku tehu priberalo len do toho 1 kila.
Aj ja sa chystám s manželom na fotenie, ale neviem sa rozhodnúť v ktorom tt sa objednať 🙂 chcem počkať, aby bolo bruško krásne, veľké a guľaté 😀
@motylik08 ešte sme sa veru nedohrýzli 😀 no jasné starám sa o domácnosť a samozrejme a o môjho mužíčka 😉 Ale už mi je sem-tam doma dlho tak sa už neviem dočkať toho nášho drobčeka. My už máme v spálni zloženú postieľku a prebalovaciu komodu, treba mi už do nej objednať len sadu s baldachýnom. Kočík je už doma, veci už nejaké pokúpené mám, objednala som vaničku a treba ešte dokúpiť plátené plienky a pár drobností 😉 Ešte sa chytám kúpiť monitor dychu len sa neviem rozhodnúť pre akú značku 🙂
@katulka74 daj recept na tu kvasnicovu pomazanku nech sa inspirujeme 🙂
ja mam rada kvasnice aj v surovom stave
tu je tabulka na potraviny obsahujuce zelezo
http://www.hematology.sk/modules.php?name=News&...
zuzkazv Recept na drozdovu pomazanku
Nakrajas si jednu velku cibulu alebo 2 mensie na trosinke oleja, pridas polku masla a rozdrvene 2 kocky kvasnic aby sa to roztopilo,potom nechas vychladnut.
Rozslahas 6 vajec,sol korenie, hodis na panvicu a robis hustu prazenicu do ktorej pridas druhu polku masla,nechas tiez vychladnut ,potom spojis obidve hmoty-ja ich vyslaham ponornym mixerom,pridam jedno crievko syra-karicka alebo bambino,malu lyzicku horcice a pomazanka je na svete....
Na akom programe budete prat veci ak su neni nove.Ja som mala veci po Nelke v krabiciach a na niektorych bielych kosielkach mam take zlte skvrny.Vyperie sa to myslite na 60-tke?
Dobru chut babinec 🙂
@kenya83 fúúú a to budem vedieť normálne fungovať s takým brušom? 🙂, už sa teším, to budú ešte len kopance však? 🙂, to už bude asi tak inak bolieť.....ale aj ten čas ide relatívne rýchlo, blíži sa to a ja sa neviem dočkať ako malého uvidím a ako sa mne a môjmu priateľovi zmení život, už sa nikdy nebudeme nudiť, vždy budeme mať čo robiť a hlavne budeme mať dôvod pre koho sa oplatí žiť.....
aj sem potom vycapíš fotto, máte nejakého "special" fotografa? ja by som chcela v takom 34tt alebo 35tt, to by malo byť už pekné bruško si myslím...
@kenya83 fúúú no dosť si toho postíhala a prečo si na PN, nejaké zdravotné problémy? ak nechceš nepíš o tom.... my máme ešte všetko v krabiciach, ale tam snáď pomaly začneme vybalovať, ja prať a žehliť......a ja stále neviem že čo s tým monitorom dychu či kúpiť alebo nekúpiť....
@motylik08 veru to áno, už sa nebudeme nikdy nudiť a budeme si to užívať plnými dúškami aspoň ja určite, lebo to je naše vytúžené a vymodlené 😉 Máme aj profesionálneho fotografa, ja by som chcela tak v 32tt. Vraví sa, že od toho 34tt by už mala byť žena pochystaná do pôrodnice lebo čert nikdy nespí tak nechcem riskovať, že by sme to nestihli to by ma mrzelo 😠
@nelynka18 našich máme naučených na taký podnos s uterákmi a mení sa to každý deň, ale väčšinou chodia obaja cikať vonku, pretože u nás je stále niekto doma, potom tie uteráky perieme v takej starej práčke so savom....jáááj ale tie psíky sú radosť...Riško ľúbi havka? aj s vami spáva havinko?
ja sa tiež teším na tvoje fotky Leni 😉 a kedy budeš fotiť? pôjdeš fotiť aj s manželom a s Riškom?

@nelynka18 aj mňa začne niekedy koncom augusta :D.....nie nepoznám to vôbec....ale upratujem rada...nemám s tým problém a ten záverečný efekt stojí za to 😉 a tá vôňa keď všetko vyprontujem :D no wau 🙂
jóóóój ako ti to mojkanie závidím, potom hoď aj nejaké fotečky buď sem alebo na FB, budem tešiť 😉