icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
6. aug 2011

Dobre ranko, vcera vecer mi bolo hroozne zle.Musela som si dat aj tabletku.Boli ma hrdlo a cele telo asi svaly,brucho a bolel ma aj zadok ako beby mi mala hrozne tlacila na cely spodok a aj ked sa mi chcelo sprepacenim prdnut.. ☹ tak budem viac oddychovat,posledny tyzden stale niekde behame

kucminka
6. aug 2011

Dobré ránko prajem.Vie mi niekto poradiť,kde zohnať cez net,výbavičku do postieľky-baldachýn,obliečky,hniezdo-za rozumnú cenu.Vďaka.

nelynka18
6. aug 2011

@bettyx poviem ti pravdu,aj ja sa uz zacinam bat 😅 inak to je sila,ze tam epi nemaju ja ak stihnem tak urcite epi chcem....je to take krajsie cele....vsetko si pamätam,vklude som sa sprchovala,skakala na lopte a pekne som sa sustredila na tlacenie,nebola som unavena ani ubolena...urcite budem chciet aj teraz 🙂
@nelustek ahoj,muz ma dovolenku,ze?tak co to ste pobehali?ja som tiez teraz vyslala riska s babkou na dom,tak idem nic nerobit 🙂 presne ako pises s tym spodkom to mam aj ja a uz chodim ako kovboj 😀 idem lezat a oddychovat lebo som akasi pretazena 😒

nelynka18
6. aug 2011

@kucminka ahoj,baby si objednali odtialto a aj ja sa chystam http://www.e-baby.sk/produkty/vybavenie-postielky/ 🙂 🙂

kucminka
6. aug 2011

@nelynka18 ďakujem,idem pozrieť,lebo už mi z toho haraší....je toho toľko pekného 🙂

zuzinka_26
6. aug 2011

ahojte...tak ja uz som domka, vcera som bola poslednykrat v praci, kolegovia sa so mnou pekne rozlucili - dali sme si torticky, dostala som kyticku a darceky pre malinku 🙂 a teraz do oktobra sama doma, aj sa bojim, ci sa nebudem nudit 🙂 dufam, ze to rychlo prejde a malinka bude coskoro medzi nami 🙂 vo stvrtok som zacala brat zelezo a vecer mi bolo neskutocne zle, bolelo ma cele brucho, strasne som sa zlakla - normalne som sa obavala, ci to uz na mna neprislo 🙂 doktor mi hovoril, ze je to dost tazke na zaludok, tak zrejme mi to nesadlo...ale vcera uz bolo OK, tak dufam, ze sa to viac nezopakuje.
Pekny vikend prajem 🙂

nelustek
6. aug 2011

@nelynka18 ahoj ano muz mal dovcu,zajtra uz ide do prace..mali sme ist do BA na vykend ale im skratili dovolenku tak sme nesli.Boli sme v Bojniciach a na opekacku cez strezenice na stepnicu.Chodime pesi ku svokre do kockoviec to da tiez zabrat,tam sedim cele dni na dvore ked sa Nelka kupe.Hruza nech to mame uz za sebou..

nelynka18
6. aug 2011

@nelustek a co v BA?ja stale rozmyslam nad neakym vikendovym pobytom len ma nic nenapada,kedze nechcem sa uz kupoat,tak nieco asi ako turistika alebo neake mesto len co a kde? 😕 joj no veru teraz nastavaju tie najhorsie mesiace.....nech mame uz po a pekne krasne mozme kocikovat 🙂

nelustek
6. aug 2011

@nelynka18 chceli sme ist do tej zoo ,mame tam aj znamych a ty nas k nim zavolali na vikend,ze aby sme tam nemuseli ist iba na otocku.Ale nevydalo 😒 zato sme turistikovali a Nelka presla celu zoo bojnice uplne sama 🙂 co som bola prekvapena

nelynka18
6. aug 2011

@nelustek aha no my chceme ist niekde len nevieme kde 😒 😒 aby sme to stihli do konca prazdnin 😀 no sikula uz je velka baba....richard tiez musi po svojich 🙂

tun1ska
6. aug 2011

@nelynka18 My sme boli v júli v Liptovskom Jáne prá dní...je tam aj kúpalisko, aj tatralandia blízko, aj jaskyne, aj Tatry....ke´d už to more tento rok sme museli oželieť, tak aspoň sme podporili slovenský cestovný ruch 😉
Teraz by som už nevládala chodiť toľko.. 😎

raona
6. aug 2011

@nelustek ahojky, taketo stavy mavam aj ja, ako keby mi babo uz tlacilo na konecnik, potom to zas prejde.. nepamatam sa pri prvej malej na taketo nieco..a posledne dni som si uz tiez myslela ,ze ci neporodim predcasne.. ale vsak hadam nie.. idem vo stvrtok na utzv. tak hadam budem vsetko ok...

nelustek
6. aug 2011

@raona presne ako hovoris..to tlacenie na konecnik,je to dost neprijemne a na WC-ku aj pre mna bolestive.
Ja idem v pondelok tak sa neviem dockat ked uvidim malu a zaroven sa aj bojim ci sa nahodou neotvaram.

marikac
6. aug 2011

@tun1ska ahoj,ako si sa rozhodla, kam pojdes rodit?

nelynka18
6. aug 2011

@tun1ska ahoj,a kde ste boli ubytovani?kukam to teraz na nete a mne sa paci ten hotel strachanovka.....no ja by som tiez teraz moc tej turistiky neurobila ale do jaskyn by som zasla 🙂

kucminka
6. aug 2011

@nelynka18 my sa tiež chystáme ak počasie dovolí do Tatralandie,a chceli by sme aj do jaskyne,ale ja akosi nemám odvahu,predsa zlý terén,zima,neviem.Ty si trúfaš?

tun1ska
6. aug 2011

@marikac Ahojky...pred týždńom som zas bola v nemocke kvôli krvácaniu, no po 3 dňoch v MI nemocnici som podpísala reverz a odišla...no nedalo sa to tam...a to som bola na nadštandarde, 20eur/deń...Jednoznačne Humenné 😖

tun1ska
6. aug 2011

@nelynka18 strachanovka je super, len my sme išli na blind, takže na moje prekvapenie bolo všetko obsadené...Nakoniec sme našli v dedine ubytovanie na súkromí- apartmány marta/martuška....A spokojnosť bola- nové, moderné, čisté, priestranné- a to všetko len za 30 eur/deń- 2 dosp.+dieťa...odporúčam 😉

marikac
6. aug 2011

@tun1ska tiez som rozhodnuta pre Humenne,dobra volba podla mna..uz si OK?

nelynka18
6. aug 2011

@kucminka no my zas uz na kupaliska nie....predsa porod je "za dverami" a nerada by som dostala neaku infekciu..... 😒 no uvidime ci ich pred nou nepockam 😀 neviem uvidime potom....
@tun1ska no aj mne sa paci....vsetko obsadene ale to by som ani ja nepovedala 😕 no cena je teda fakt super... a kde vsade ste pobehali?

kucminka
6. aug 2011

@nelynka18 ja sa tiež nemienim kúpať,len manžel s dcérou,ja budem len z okraja sledovať 😉 tiež sme chodili na kúpalisko,ale ja som sa ani raz nekúpala,tiež som nechcela riskovať.A tú jaskynu,asi by som tiež len počkala na nich vonku,jaj.........čo už,musíme to nejako vydržať koli drobcom 🙂

nelynka18
6. aug 2011

@kucminka no ja som sa kupala len teraz ked by som chytila neaku infekciu,nemusile by sa vyliecit do porodu ale inak pred mesiacom som bola na kupku asi 3-4 krat apredsa som sa trochu namocila a nastastie nic 🙂 neviem uvidime mozno pojdem aj dnu 😉 a vobec niekam pojdeme stale mame cosi......a este chceme ist aj do ZOO kvoli malemu a do polska po okna a staveb.matros a ja este potrebujem do postielky matrac(chcem uz druhu),paplonik a vankusik a este neake drobnosti....takze mozno nakoniec ani nic take na noc nebude 😒

tun1ska
6. aug 2011

@marikac Vážne? Myslela som, že chceš MI...dúfam, že sa tam stretneme 😉 Kam chcete ísť kúpiť kočík? Ja tiež ešte nemám..... ☹

tun1ska
6. aug 2011

@nelynka18 okolie- je tam nádherne, -jaskyne, L. Mikuláš, Tatralandiu, Aquacity, TA3..... 😉

marikac
6. aug 2011

@tun1ska kym sa na kociariku nedohodneme,asi ani nekupime....teda ked uz objednam, muz nebude moct vyjednavat...mame inu predstavu-obaja...ja chcem 4 kolesovu verziu, on 3.
Asi sa v HE nestretneme, jedine,ze by som predcasne porodila .......

nelustek
6. aug 2011

Co si mozem dat od teploty? Mozem paralen? Zatial mam len 37,5 ale hrozne ma boli cele telo a hlavne hlava ☹
Dakujem

bea1907
6. aug 2011

@jana0706 no zatial este nepodavaju ale chcu v najblizsej dobe ale mne to nevadi hlavne ze tu nemocnicu chvalia za to tam chcem ist a ze tam bude moct byt aj ocko s nami celych 5 dni..

reanda
6. aug 2011

@nelustek paralen mozes, ale mne aj tak nepomohol, ked mi bolo zle.. zabrali litre caju, lezanie a potenie

jana0706
6. aug 2011

@bea1907 ved to, najdolezitejsie je aby ti vyhovoval pristup a sposoby ake tam maju...ja chcem aby bol mm so mnou pri porode a mozno potom ostal aj na noc, uvidime, uvazujeme ze si zaplatime aspon na prvu noc-dve rodinnu izbu kde bude moct v pripade potreby so mnou ostat..

bea1907
6. aug 2011

@jana0706 a kde by si chcela ty rodit ??