Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Dobré ránko prajem.Vie mi niekto poradiť,kde zohnať cez net,výbavičku do postieľky-baldachýn,obliečky,hniezdo-za rozumnú cenu.Vďaka.
@bettyx poviem ti pravdu,aj ja sa uz zacinam bat 😅 inak to je sila,ze tam epi nemaju ja ak stihnem tak urcite epi chcem....je to take krajsie cele....vsetko si pamätam,vklude som sa sprchovala,skakala na lopte a pekne som sa sustredila na tlacenie,nebola som unavena ani ubolena...urcite budem chciet aj teraz 🙂
@nelustek ahoj,muz ma dovolenku,ze?tak co to ste pobehali?ja som tiez teraz vyslala riska s babkou na dom,tak idem nic nerobit 🙂 presne ako pises s tym spodkom to mam aj ja a uz chodim ako kovboj 😀 idem lezat a oddychovat lebo som akasi pretazena 😒
@kucminka ahoj,baby si objednali odtialto a aj ja sa chystam http://www.e-baby.sk/produkty/vybavenie-postielky/ 🙂 🙂
ahojte...tak ja uz som domka, vcera som bola poslednykrat v praci, kolegovia sa so mnou pekne rozlucili - dali sme si torticky, dostala som kyticku a darceky pre malinku 🙂 a teraz do oktobra sama doma, aj sa bojim, ci sa nebudem nudit 🙂 dufam, ze to rychlo prejde a malinka bude coskoro medzi nami 🙂 vo stvrtok som zacala brat zelezo a vecer mi bolo neskutocne zle, bolelo ma cele brucho, strasne som sa zlakla - normalne som sa obavala, ci to uz na mna neprislo 🙂 doktor mi hovoril, ze je to dost tazke na zaludok, tak zrejme mi to nesadlo...ale vcera uz bolo OK, tak dufam, ze sa to viac nezopakuje.
Pekny vikend prajem 🙂
@nelynka18 ahoj ano muz mal dovcu,zajtra uz ide do prace..mali sme ist do BA na vykend ale im skratili dovolenku tak sme nesli.Boli sme v Bojniciach a na opekacku cez strezenice na stepnicu.Chodime pesi ku svokre do kockoviec to da tiez zabrat,tam sedim cele dni na dvore ked sa Nelka kupe.Hruza nech to mame uz za sebou..
@nelustek a co v BA?ja stale rozmyslam nad neakym vikendovym pobytom len ma nic nenapada,kedze nechcem sa uz kupoat,tak nieco asi ako turistika alebo neake mesto len co a kde? 😕 joj no veru teraz nastavaju tie najhorsie mesiace.....nech mame uz po a pekne krasne mozme kocikovat 🙂
@nelustek ahojky, taketo stavy mavam aj ja, ako keby mi babo uz tlacilo na konecnik, potom to zas prejde.. nepamatam sa pri prvej malej na taketo nieco..a posledne dni som si uz tiez myslela ,ze ci neporodim predcasne.. ale vsak hadam nie.. idem vo stvrtok na utzv. tak hadam budem vsetko ok...
@nelynka18 strachanovka je super, len my sme išli na blind, takže na moje prekvapenie bolo všetko obsadené...Nakoniec sme našli v dedine ubytovanie na súkromí- apartmány marta/martuška....A spokojnosť bola- nové, moderné, čisté, priestranné- a to všetko len za 30 eur/deń- 2 dosp.+dieťa...odporúčam 😉
@kucminka no my zas uz na kupaliska nie....predsa porod je "za dverami" a nerada by som dostala neaku infekciu..... 😒 no uvidime ci ich pred nou nepockam 😀 neviem uvidime potom....
@tun1ska no aj mne sa paci....vsetko obsadene ale to by som ani ja nepovedala 😕 no cena je teda fakt super... a kde vsade ste pobehali?
@nelynka18 ja sa tiež nemienim kúpať,len manžel s dcérou,ja budem len z okraja sledovať 😉 tiež sme chodili na kúpalisko,ale ja som sa ani raz nekúpala,tiež som nechcela riskovať.A tú jaskynu,asi by som tiež len počkala na nich vonku,jaj.........čo už,musíme to nejako vydržať koli drobcom 🙂
@kucminka no ja som sa kupala len teraz ked by som chytila neaku infekciu,nemusile by sa vyliecit do porodu ale inak pred mesiacom som bola na kupku asi 3-4 krat apredsa som sa trochu namocila a nastastie nic 🙂 neviem uvidime mozno pojdem aj dnu 😉 a vobec niekam pojdeme stale mame cosi......a este chceme ist aj do ZOO kvoli malemu a do polska po okna a staveb.matros a ja este potrebujem do postielky matrac(chcem uz druhu),paplonik a vankusik a este neake drobnosti....takze mozno nakoniec ani nic take na noc nebude 😒
Co si mozem dat od teploty? Mozem paralen? Zatial mam len 37,5 ale hrozne ma boli cele telo a hlavne hlava ☹
Dakujem

Dobre ranko, vcera vecer mi bolo hroozne zle.Musela som si dat aj tabletku.Boli ma hrdlo a cele telo asi svaly,brucho a bolel ma aj zadok ako beby mi mala hrozne tlacila na cely spodok a aj ked sa mi chcelo sprepacenim prdnut.. ☹ tak budem viac oddychovat,posledny tyzden stale niekde behame