Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
tých baktérii je tam teda požehnane a niektoré sú fakt užitočné na udržiavanie kyslého PH...preto treba používať kyslekšie mydlá, najl.čistá voda a bavlnená bielizeň 😉
ahojte ženušky 🙂
tak ja práve odchádzam z práce do nemocnice, to pichanie "tam dole" stále neprešlo, a ako na potvoru má moja doktorka dovču a nikto ju nezastupuje, tak mi iný lekár odporučil ísť do nemocnice na kontrolu či je všetko ok, lebo sa ževraj môže jednať o otváranie krčku už v tomto tt ☹ jojoj, bojím bojím, dúfam bude všetko ok a pôjdem pekne krásne hneď aj domov...
Tak sa tu majte krásne zatiaľ, a držte mi palce prosím 😅
@misic
@nelynka18
@bettyx
@kenya83 ....dakujem vam za slova......uz mi je ovela lepsie, aj ked viem, ze nasledky sa budu riesit este mesiace.....hlavne, ze mala je v poriadku.....vo stvrtok idem na poradnu a hned nastupujem aj na matersku!!!!!§ cez vikend som si poprala vecicky a dnes sa pustim asi do ich zehlenia!!!!!
Achojte tak som doma z víkendiku. V polsku som nakoniec nebola :( až budúci týžden. Super som si oddýchla počko vyšlo tak akurát. 🙂
Horšie že od včera na mna sadajú depresie, ☹ ako to všetko zvládnem a tak. To bude asi hormonmi. Utekám friško do práce, lebo doma potom myslím iba na hlúposti. 😒
Prajem nám všetkých krásny týžden. 🙂
@tun1ska ja pouzivam teraz emulziu vhodnu pre tehotne tak snad bude vsetko ok 🙂
@wera.g drzim palce nech ste ok 😉
@nelustek no mne sa niekedy stane to iste a tiez neviem,co tento vytok znamena 😕
@zuzanazuzana som rada,ze sa citis lepsie 🙂 tak aj ty uz ides zehlit,baby chytam z vas depku 😀 ale davam si predsavzatie,ze do konca augusta budem mat i ja oprane a vyzehlene 😀
@bv_alexandra no my sa chystame koncom tyzdny do polska lebo som zistila,ze mi uz v aute byva pekne nepohodlno,tak nech to mam uz za sebou....jeee to poznam mna tiez niekedy chyti taka depka,ci a ako to zvladnem 😒
Ahojte spolutehuľky moje 😉 tak a je po víkende. Včera sme boli celé poobedie v parku, bolo dusno a vyhnala nás búrka ale bolo super. Trochu relaxu po unaháňanom týždni na dome. Inak sa s drobčekom máme fajn, vecičky poprané, ožehlené a uložené, už len nejaké drobnosti chýbajú. V piatok sme mali poradňu ale absolutne nič neviem bo zase raz nebol lekár a všetko išlo ako expres. Vraj ale malá bude menšia hoci zodpovedá na termín 5.10. ďalšia poradňa je zase teraz v piatok.
Dnes cez obed idem pre žiadosť o materské k dr. a do práce pozrieť.
Zatiaľ sa držte 😉
@nelustek dobre moja za hodku som u teba 😀 😀 ale ved ja sa na to aj tesim len sa neviem akosi rozhybat,taka som leniva 😝 vsetko ma boli ako stary clovek 😀 este ze mam taku dobru mamu a vzdy ked moze zoberie riska,ako aj dnes rano o pol deviatej prisla,ze idu autobusom k mojej babke a tak mam aspon volno 😎
@nelustek no to ano to sa mam 🙂 no poinformujem sa u naj a dam vediet 😀 moja mam je na PN a ma vychadzky doobeda 2hodky a poobede 2 hodky,no len niekedy trosku riskuje 😉 druha babka este robi na zmeny ale ta o risa az taky zaujem nema ako ked jej zavolam,ze potrebujem postrazit,tak postrazi ale sama od seba malokedy po neho pride....
@nelynka18 no len som vyuzila pekne pocasie, aby sa to pekne vsetko vysusilo!!!!!!
este vam chcem napisat o tych tatrach co sme boli minuly vikend.....ja som bola v tatrach iba 3x, ale vrelo odporucam v bachledovej doline ubytko bachledka!!!!!! super ceny, super ubytko, super strava, super malinke wellness!!!!!! ja som si sice iba nohy mocila, ale rodina sa vyjasila......je tam aj lanovka, aj tou sme sa vyviezli, aj na strbskom plese sme sa boli poprechadzat!!!!!!!! v zdiari sme boli kuknut.....nadherne prostredie!!!!! blizko je aj belianska jaskyna...pred 3.rokmi som tam uz bola, ale uz som si teraz netrufla, lebo kopec schodov tam jea to by sm nezvladla!!!!!
@zuzanazuzana ved hej najblizsie pekne pocasie zacenm aj ja 🙂 musim si zapamätat kde ste boli lebo aj my chceme ist este len neviem ci to uz stihnem 😉
ahojte, viem, že to bude teraz trochu odveci, ale aké dojčenecké fľašky kupujete? Rozmýšľam nad tomme tippe, ale ja ani neviem aké ml? koľko ks fľašiek, koľko náhradných cumlíkov na fľaše atď.... Prosím Vás skúsenejšie kočky, poradíte mi?
@nelynka18 no ja som si toto ubytovanie nasla na nete, vobec som nevedela do coho ideme.....je taka stranka zlavovar.sk alebo zlavomat.sk a su tam super ceny......skus nakuknut....ponukaju tam vela pobytov po slovensku aj s 50% zlavou.
@skybaby Však to, že je to dosť 850 eur, a páčia sa mi k tomu aj ten fusak lesklý aj taška veľká aj podložka a to už bude vyše 1000 eur, aj keď babka povedala, že nevadí, mne to nedá, také drahé ferrari nemusíme mať. Tak som pozerala na nete, jedna trojkombinácia hnedá je za 400 eur v BA, asi ho pôjdem pozrieť a potom v Trnave je čierny s bielou konštrukciou za 550 eur, ale ja som chcela do hneda, uvidím, možno z tej BA omrknem aj ten v Trnave. A potom som našla vaničku a vajíčko hnedé za 140 spolu, ale zase neviem k tomu zohnať podvozok v čiernej farbe, jedna pri Nitre predáva ale má šedú konštrukciu a to k hnedej sa asi nehodí. Tak som rozmýšľala ak už inak nie, že si kúpim nový podvozok so športovým v hnedej a dokúpim tú vaničku s vajíčkom, a stále to nebude 850. Som zvedavá ako to dopadne. Veľa používaných ich nie je na predaj, aspoň ich potom ľahko predáme my. 😀 😀 😀
@wera.g Držím palce, dúfam, že si ťa tam nenechajú, nech je všetko OK.
@andy.v ahoj,ja som pri prvom pouzivala flasku mam antikolikovu a kupila som si aj teraz i ked planujem kojit,jednu v rezerve mam a ked nevyuzijem teraz,vyuzijem neskor na cajik....ale nahradne cumliky urcite este netreba....mozno ti babo flasku odmietne a budes musiet kupit iny tvar....ale tuto mam anticolik odporucam 🙂
@zuzanazuzana no diky kuknem.....i ked skor si myslim,ze s nasim tempom nestihneme vyrazit nikam 😉
@zuzanazuzana to víš že jo! co je krásnějšího než připravování se na miminko 😉 .. -tedy mimo samotnýho miminka 😀 ... já už to taky vyhrabala -a je to bezva, ale na pár věcech je zažloutlý flek -asi jak to bylo dva roky sbalený, tak budu přece jenom něco málo prát, tak se doto jdu pustit! 😠
@andy.v už ve dvou týdnech stáří seženeš v lékárně, nebo drogerii čajík pro miminka od 14dnů.. no a nechci vypadat jako tyran ale čajík je taky důležitý -na šizení, ale pokud nebude chtít, tak s tim nic neuděláš... i pediatr mi řikal ať trochu tím čajem šidim -náš Štěpík nebyl tlustý -standartní miminko, ale je fakt že když se děti trochu nešidí, tak bývaj pak tlustý a to neni dobrý... moje kamarádka má roční holčičku a jenom kojila a dokrmovala a z holčičky se stala (je hrozný že to tak píšu) normální koule.. faldíky jsou roztomilý, ale musí to mít meze.. ta holčička začala až teď lízt, protože nemohla přes ty super faldíky ohnout nožičku -dát si ji pod sebe a nedzvednout se.. ona se o to snažila! to neni tim že by si dávala na čas.. na každý fotce kde má pokusy se pohnout má úplně fialový nožičky.. ale prej jsou ty faldíky děsně roztomilý..
Jinak všem doporučuji feniklový čas! je granulovaný... je dobrý na prdíky! když se Štěpík nemohl prdnout, tak se po tomhle čajíku vyprděl do sytosti a i se pak líp vykadil..
@berus222 hladala som to v starych mailoch ... bola to Kornelia, tu je link na jej stranku www.artwoodnelly.blogspot.com, akurat pozeram ze prestala robit drevene veci a teraz robi servitkovu techniku ☹ tak som zvedava kto mi vyrobi pismenka pre tretie dieta 😖
@bettyx hej hej ten caj sme mali aj my a davala som mu ho asi od 3-4 tyzdnou... 🙂
@andy.v nemas zaco,ja mam 150ml to na zaciatok uplne staci 🙂 a k tej flaske mas hned cumlik c.1 to je od narodenia....ked sa mu casom bude tazko pit,tak staci dierku len trosinku ihlou zvacsit....alebo az potom kupit cumlik c.2.... rychlost prietoku to je vlastne to co som ti tu teraz pisala.....novorodencovi staci jednotka a ked sa ti bude zdat,ze viac taha ako prehlta,tak vtedy sa dierka mierne roztiahne tou ihlou napriklad....to uz potom rozpozorujes 🙂

@marikac ved hej 😉 no uvidime co a ako......nemyslim,ze to budu kvasinky ani neaka infekcia,urcite v tom nic nebude 😉 to ma len zaujimalo ci ma niekto nieco podobne....