Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte tak po dnešnej poradni som od 27.8.vypísana na MD huráááááááááá malinký je ok 🙂
uz dnes? waw tak to zleti a uz aj ja budem .) mala by som ist 19.9. sa mi to zda neskoro opropti tebe kedze termin porodu mam o necely mesiac za tebou
juj, ako sa tesim - sme dnes zlozili postielku...povodne sme chceli az tesne pred porodom, ale som vcera citala ze je dobre novy nabytok poskladat par tyzdnov skor aby sa vetral, ze tie vypary z noveho nabytku nie je dobre nechat babatku dychat...takze sa uz pekne vetra, a komoda na vecicky tak isto 🙂
Ahojte, mam na Vas otazocku. Uz dlhsie ma boli hrdlo 1-2 tyzdne ale najma rano a vecer. Neviem co to je ale je to divne lebo nemam nadchu. Nemate aj vy nejake taketo problemy? Co na to odporucate?
neviete ci Spolocna zdrav. poistovna zapoziciava monitor dychu?
@nikolka4 no pri novorodenich deti som za pamper,mam aj kupene ale viem,ze ked mal risko nad 6 mesiacov tak mi v noci pampersky precikal a tesco tie zelene nie....takze som pri riskovi pouzivala tesco a budem aj teraz a su aj lacnejsie a o dost....takze mam 2 balenia pamper,mozno este niekto prinesie po narodeni ale potom jednoznacne tesco 🙂 tebe ich mala v noci neprecikala ked bola starsia?

@tinika no to moze byt veru ked si chora...a co ti je?skore uzdravenie 🙂