icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
8. aug 2011

@tinika no to moze byt veru ked si chora...a co ti je?skore uzdravenie 🙂

tinika
8. aug 2011

@nelynka18 ta neviem či chripka, či nadcha, proste plny nos, teraz uz hlieny idu, bolelo ma hrdlo, kaslem a taka nijaka som :( a dakujem

nelynka18
8. aug 2011

@tinika ja tiez kaslem a vsetko ma boli ☹ nemas zac 😉

nikolka4
8. aug 2011

Ahojte tak po dnešnej poradni som od 27.8.vypísana na MD huráááááááááá malinký je ok 🙂

tinika
8. aug 2011

uz dnes? waw tak to zleti a uz aj ja budem .) mala by som ist 19.9. sa mi to zda neskoro opropti tebe kedze termin porodu mam o necely mesiac za tebou

tinika
8. aug 2011

@nelynka18 tak aj tebe skore uzdravenie

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 hi a ja mam od 20.8. matersku.....konecne,teraz som PN tak nech uz som volnejsia 🙂 a to si bola na uzv teraz?ti povedal aj vahu,ci?

jana0706
8. aug 2011

@nikolka4 ja som dnes tiez dostala papier ohladom materskej - zacina mi uz 18.8. 🙂

nelynka18
8. aug 2011

@jana0706 tak si nas predbehla 😀 ty ides 8 tyzdnou pred terminom?

jana0706
8. aug 2011

juj, ako sa tesim - sme dnes zlozili postielku...povodne sme chceli az tesne pred porodom, ale som vcera citala ze je dobre novy nabytok poskladat par tyzdnov skor aby sa vetral, ze tie vypary z noveho nabytku nie je dobre nechat babatku dychat...takze sa uz pekne vetra, a komoda na vecicky tak isto 🙂

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 hm tak ja som bola na neplatenej do 6r mala ma 9.10. a od septembra už pojde na celý den do školky 🙂 doteraz nemohla.Hej bola už minule som ho prehovorila tak dnes mi už nerobil,vahu mi nikdy nepovedal.Len tie noci a nespavosť su prišerné,už nech sa to skončí

erzulik
8. aug 2011

Ahojte, mam na Vas otazocku. Uz dlhsie ma boli hrdlo 1-2 tyzdne ale najma rano a vecer. Neviem co to je ale je to divne lebo nemam nadchu. Nemate aj vy nejake taketo problemy? Co na to odporucate?

erzulik
8. aug 2011

neviete ci Spolocna zdrav. poistovna zapoziciava monitor dychu?

jana0706
8. aug 2011

@nelynka18 no vyzera to tak, aj ked je to vlastne jedno 🙂 tak tak, osem tyzdnov

nikolka4
8. aug 2011

@jana0706 tak skor ako ja 🙂

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 ja som tiez na neplatenej....na PN som zo socialky....no to mi ani nevrav,uz par noci nemozem spavat a rano som uplne rozbita ☹ uz si zavadziam 🙂

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 no mne to trva uz pekne dlho a to nemam ani muza doma ze by som ho zobudila ☹
ked to bude takto trvať do porodu tak sa zbláznim

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 no ja ho aj mam doma ale ho nebudim 🙂 neboj za chvilu sa vyspime no teda za chvilu nas budu budit deticky 🙂

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 no ak ude taky hyperaktívny aj vonku tak sa zbláznim

jana0706
8. aug 2011

@nikolka4 no moj nie je hyperaktivny, ale spi sa mi otrasne uz druhy tyzden, ach jaj, zlaty druhy trimester, to sa mi tak fantasticky spavalo...

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4
@jana0706 ani moj neni hyperaktivny ale spi sa mi zle len par noci ale som riadne nevyspana 😒 tak ja sa spolieham na jedno co tvrdia mamicky 2 deti.....druhe je opakom prveho....moj prvy bol a je mala zloba,hyperaktivny 🙂 snad druhe bude maly anjelik 😉

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 no tak to si mi teraz dala moja bola anjelikom a je ešte teraz

jana0706
8. aug 2011

@nikolka4 no nechcem ta strasit ale vsetky kamosky co mali prvu dcerku-anjelika sa teraz tesia zo svojich druhorodenych syncekov - certikov 😀

nikolka4
8. aug 2011

@jana0706 😀 to nevadí len nech je zdravý ako rybička 🙂

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 hi no tak snad budes vynimka 😉 ale chlapci byvaju väcsinou taki certici 😅

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 no ved hadam najdem čas a tu na vas 😀 potom

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 no to som veru zvedava....teraz sa aspon 2 stranky denne zapisu a od konca oktobra mozno jedna za tyzden 😀 😀 ja som hrooozne zvedava na toho nasho prcka,tak ale to asi kazda z nas 😉

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 haha no neviem neviem ako to tu bude vyzerať 😉 už maš kúpené plienky ja sa neviem rozhodnuť ake su spravne pri malej som mala pampers

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 no pri novorodenich deti som za pamper,mam aj kupene ale viem,ze ked mal risko nad 6 mesiacov tak mi v noci pampersky precikal a tesco tie zelene nie....takze som pri riskovi pouzivala tesco a budem aj teraz a su aj lacnejsie a o dost....takze mam 2 balenia pamper,mozno este niekto prinesie po narodeni ale potom jednoznacne tesco 🙂 tebe ich mala v noci neprecikala ked bola starsia?

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 ee e to mas tie v bielom baleni tie najmensie?a este sa ta spytam mas kúpené aj mlečo nejaké pre prípad,a ake cumle tie zrezane či,silikonové alebo kaučukové?radšej chciem vedieť nazory vieš