Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek no ja asi len 2 hodky kedze som mala epi ale aj tak sa mi tie 2 hodiny zdali vacnost 😀 ja som vlastne slabunke bolesti nemala vobec....akurat tu noc pred porodom som mala cudny pocit v bruchu a sestricka povedala,ze to sa len maly zosuva dolu,takze to kontrakcie neboli.... 😕
@berus222 tak snad nam to vide 😉 no vidis ja som oproti prvemu tehu o polovicu mensia 🙂 pri riskovi som mala asi v tomto tyzdni uz o 20 kg navyse cca.....a teraz mam 13kg navyse,tak som rada 🙂 ked som cakala riska,tak mi dr.hovoril,jecte viac zeleninky a teraz jecte viac maska 😀
@lucy56 ...aj mňa dnes zas pochytilo upratovanie, všetko vyupratované, navarené, manžel mi vždy hovorí, že to máme v byte ako na operačnej sále, všetko také sterilné 🙂. Ja tiež už robím zásoby potrebných vecičiek, keby náhodou som musela neskôr ležať, ale radšej ani nechcem strašiť ... Zajtra ideme okuknúť už aj my kočík, zatiaľ len objednáme na október, snáď niečo pekné a dobré nájdeme .. Pekný dník ešte prajem všetkým .
@nelustek ... presne tak, len nech sa bábenká narodia zdravé a v bezpečí. Veď je to aj v záujme personálu aby všetko dobre dopadlo. Inak ja som tam bola zhruba pred 3 rokmi a tiež tam bola strašne mladá lekárka a keď ma prišla vyšetriť, tak som tiež len zírala, či má vôbec 18 rokov 🙂
Baby ako je to s vami, sexujete normanle v tomto mesiaci? Nemože to vyvolať predčasak?
ahojte baby ja som dnes upratovala detsku potom sme boli s malým na ihrisku, rýchlo som spravila obed a dala som ho spinkať a teraz som taká hotová že ako by som kanál kopala 😖 normálne nechápem zo seba. chcela som este kolač upiecť ale asi to už nezvládnem 😒
baby ktoré ste choré prajem rýchle uzdravenie, inak mna ked bolelo hrdlo asi vo 4tom mesiaci tak som zhanala info ze co pomáha a našla som že treba používať ustnu vodu listerin, tak som to skusila a mozem odporučať odkedy ju používam hrdlo ma nebolelo a dokonca mi vtedy aj sople prešli 🙂
@anita12 mna od zaciatku strasia predcasnym, aj ked ja si myslim ze pojdem normalne v tp,tak preto vsetko predzasobujem a zase som typ ktory ma rad vsetko prichystane a v pohode sa potom sustredim uz len na porod a prichod domov bude bez stresu
@santerra my hej, lebo sme dlho nemohli,tak si teraz vynahradzame, a myslim si ze babo uz je pomaly pripravene na svet tak ak ho popozenieme trochu nic sa nestane, a mne je tieto mesiace najlespie fyzicky takze si konecne uzivam tehu
@wera.g ja co som citala, tak najpresnejsi ultrazvuk je v 1trimestri okolo 10-12tt a potom je to uz velmi skreslujuce, pretoze vaha dietatka uz neni objektivny ukazovatel, kedze babatka su odlisne a hlavne tie vahove rozdiely su dost velke, tak by sa nemal menit datum porodu podla ultr. v poslednom trimestri, lebo bud by bolo babatko velke a vyvolali by ho skor mysliac si ze uz je zrele a ono by napriklad nemalo este dovyvijane plucka... ale je na tvojom klekarovi ako sa rozhodne, ale nepociula som o tom, ze by na konci menili DP. Mozno akurat pri mamickach s tehu cukrovkou vyvolaju porod o nejake 2-3tyz skorej 🙂
Moja Nelka sa pekne dnes naobedovala,konecne som mala aj pocit ze jej chuti 😀 lebo jedla s takou chutou 😀 a na konci povedala dakujem mamicka.. tak ma potesila zlatusik moj
no ja som akurat vstala, pospala som si dve hodinky.......v noci nespavam kvoli paleniu zahy, je to strasne.......a stale popijam vodu alebo mlieko /troska pomaha na tu zahu/.....aj vas tak neuveritelne smadi?
@zuzanazuzana ..ja tiež musím aj v noci stále piť, bez vody ani na krok a potom som stále na WC 🙂
@zuzanazuzana ja cez den vypijem viac ako 3 litre. nemala by som, lebo sa moc nalievam a skoro vobec nemusim chodit na zachod.
nasla som zaujimavu stranku o portodoch prirodzenych, takze ak niekoho zaujimaju aj alternativne sposoby tak tu je link http://vnimavetehotenstvo.sk, skoda ze na SR nie je tento sposob moc podporovani
@zuzanazuzana aj mna palila zaha,ale uz to preslo.Mna osobne to az bolelo,bolo to naozaj neprijemne..som rada ze je to uz za mnou.Inak mne na to nic nepomohlo..
@santerra no keby sa mi chcelo ako sa mi nechce 🙂 , ale pokial to nezakaze doki tak sa neboj. Endorfin pridu vhod ja tebe aj babu.
@lucy56 jaaaaaj no sa mozem len pousmiat a potoms a pripravit na slovensku realitu.. mozno moja dcera raz bude mat viac moznosti.
@anita12 ja tiez.. akurta si zbehnem znova po pohar vody 🙂
@zuzanazuzana hi aj ja som si pospala teraz hodinku lebo risko zaspal pri rozpravke tak som to vyuzila 🙂 ja nastastie v noci uz zase spavam ...
@nelustek no ti chlapi.....moj je tiez taky,tiez mu radsej nic nehovorim vlastne len tu sa postazujem 🙂 nechcete uz tretie babo?aaale neplac,mne sa mozes postazovat,chlap to nepochopi nikdy 😉

@kucminka sme na tom rovnako.....a kazdy den tam maju tovar a zevraj zenske tam cakaju uz pred otvorenim.....no taka sialena az nie som, ale aj navecer maju este vzdy pekne veci!!!!!!!