Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek to určite, za opýtanie to stojí - prosím keď niečo zistíš, dáš mi info? žeby som možno len predsa tú poistku neplatila zbytočne? 😅
@skybaby veď to, tiež mi toho príde akosi moc - dať plienku, nejaký oddeľovač, na to ešte gaťku... joj toho je nejako moc. A presne ako vravíš, keď som videla aj tie ceny.. Ale tak zopár toho asi kúpim a uvidíme či pri tom zostaneme, alebo nie.. A pampersky aké používaš? Do pôrodnice idem kúpiť tie pampers premium care newborn, dostali sme vzorku - akési malinké sa mi zdajú 🙂
@nelustek ja tiez nepracujem a som na marodke...praca s tym nic nema ked si platis dobrovolne,vies 😉
@skybaby no ja nosim uplne iny druh nohaviciek a do nemocky som si kupila 5 takych upne oby....jasne ze sa da cerpat 🙂
@wera.g nie 2 mam s gombikmi a jednu obycajnu,,,,,no su super 🙂 ja este pediatricku nemam zajednanu ale vie,ze pojdeme ku nej,to je aj riskova....
@nelustek ja som ho pri malom pila ovela skor, mozno aj od siesteho mesiaca pretoze mi dost tvrdlo brusko a dost mi pomahal a ani som sa neotvarala ani nic podobne, a zevraj dost ulahcuje porod, aj teraz ho pijemt, len akosi to zanedbavam pretoze si ho niekedy zabudam uvarit a tak ho nepijem kazdy den. A ty planujes pit aj ten malinovy ci nie, a co tie lan.semiacka, tiez budes jest?
@andy.v tú súpravičku dostaneme od nastávajúcich krstných rodičov, ale majú ju aj tu - http://www.bambino-kociky.sk/product_info.php?c... 🙂
@mata90 juuuj ten alchemilkový asi ale nechutí nič moc, čo? 😅 ale tak osladím, ocitróním a snáď zvládnem 🙂 a koľko asi pred pôrodom sa môže začať piť? či to je jedno? 🙂 ďakujem
@misickab3 - jasne, len co dostaneme rodny list, manzel obeha vsetky urady aj poistovnu, nech to mame cim skor z krku
@renatkas budem rodit u Mudr. Scholtza
baby, kuknite do temy dobrovolne nemocenske poistenie, tam dost rozoberali tu OCR pocas RD (neviem ci aj pocas MD sa to da)... pripadne tam hodte otazku a niekto vam hadam odpovie
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/
pekne slnecne ranko zelam vsetkym 😉 pery od tych herpakov mam ako Thaison 😀 😠
baby vy tu pisete ze si do porodnice treba brat plienky,podlozky,vlozky to 😠 akoze uz v nemocke nie je samozrejmost? ja som si take nieco po Davidkovi nebrala mne to normalne dali..ale urcite si zoberiem teplomer,pribor,pohar a ked to pojde z nasim zdravotnictvom tak ako doposial tak zachvilu si budeme musiet doniest aj postelne pradlo a mozno aj postel 😀 ..a chcem sa vas spytat je dobre po porode nosit tu tehotensku podprsenku alebo len prsia navolno? lebo ja som pri prvom v nemocke podprdku nenosila a mozno aj preto som mala prsia take makke ...a co sa tyka nohaviciek tie som mozno mala iba raz inaksie som chodila len z vlozkou aj ked som si to nevedela predstavit bez nohaviciek normalne drzala ani raz mi nevypadla 😉
@masinka ked som bola 1x tehotna tak sme sa mi zda malovali kuchynu alebo daco a na upratovanie som bola sama kedze vtedy este nie moj muz byval v Prievidzi a teraz sme prerabali toho viacej len neviem preco sa pustime do dacoho ked som prave tehotna a vo vyssom stadiu 😀 ..pozriem ci ten caj nemaju na Mileticke a ak nie tak pojdem do Tesca..a dvere chceme kupit nove len ich musime dat objednat
@wera.g ano aj cez noc som mavala podprdu ,lebo mi to mliecko stale tieklo.. ja som si kupovala jednorazove z DM-ky baby-love.Na vsetko som kupovala tuto znacku aj masticku na bradavky.A take tie vlozky co sa peru som ani nevedela ze take aj su 😉
@mata90 myslis ze to nevyvola porod? alchemilka,ja som na nete citala ze by mohol,malinovnik nad tym som rozmyslala ,ale tie semiacka jest nebudem.A ako myslis ze by som to mohla pit jeden den alchemilku a druhy malinu? a tak to striedat?
@wera.g ja som pri Nelke pila alchemilku od 38 tt ,kupis v lekarni.. baby tu piju aj malinovnik a pojdem si ho kupit asi aj ja ale ten neviem od kedy sa moze pit..spytaj sa nelynky ,ta ho pila pri Riskovi
@natalii6 ahoj ahoj 🙂 mne na herpes pomaha taka masticka co ju dotat v lekarni a je priamo na to...pouzivas nieco?no u nas je to treba,mozno v tvojej nemocke nie?to si zisti u nich.... no pribor a pohar aj ja balim,dik ze si to pripomenula 😉 s tou postelou si ma pobavila,veru ak to pojde takto pojde dalej,tak ozaj budeme brat vsetko z domu 😀 no ja osobne si neviem predstavit,ze by som podprdu nemala,by som mala pyzamo premocene od mlieka asi cele.....ja som nosila tu na dojcenie a vo vnutri vlozky do podprdy.....to ti ta vlozka fakt drzala?to ako? mne tie obycajne nohavicky vobec nevadili,i ked na spanie som mala tiez len vlozku sice a tiez drzala a ked niekedy nieco uslo bola podomnou ta podlozky 🙂
a ja mam tuto sadu a uz aj pekne nachystanu i ked este v postielke nemame matracku 🙂
@nelynka18 vy tu mate hadam vsetky baldachyn nad postielkou aj paplonik.Ja to nemam Nelke som dala paplon s vankusikom az hadam v roku.Ona ja januarova a cez zimu bola v perinke a ked sa oteplilo tak len pod deckou aj tak sa odkopavala stale.Ale vyzera to krasne Leni,velka pochvala.
@nelustek ja som mala pri riskovi len paplonik i ked tiez spaval v perinke ale tu mal vystlanu len deckou,ja som ho zavezovala kvoli ruckam aby sa nimi nebudil 🙂 dakujem,ja som to pri riskovi tiez nemala teda ten baldachyn...mala som len taku zelenu sadu hniezdo,vankus a paplonik....ten vyuzijem potom ked budem toto prezliekat 🙂 vcera mi bolo tak strasne zle normalne som stravila asi pol hodku na zachode a vracala.....ani som nic take nezjedla z coho by mi malo byt zle tak neviem co mi bolo 😒
@nelynka18 ja by som to tam ani tera nemohla mat,lebo zatial mam tu kolisku a je v detskej.Na noc si ju budem prekladat ku nam..ale ked casom vylozim postielku tak mozno si aj ja kupim nieco pekne do postielky 🙂
mne bolo vcera vecer tiez zle ale od zaludka zas ma hrozne bolel. Veru neviem co bol za den 😠
@nelustek
@nelynka18 mne zas v sobotu bolo zle od zaludka, kyselinu som mala taku ze som skoro az po sediacky musela zaspat a tiez ma vecer chytil taky ostry bodavy krc do bruska, neviem co to bolo kedze ake su kontrakcie nemam tusenia,ale ja pravda ze som cely den z muzom stravila na zraze autickarov, sice som sedela v aute ale aj tak asi som to prehnala
@nelustek no ved hej ale tu na bazariku som kdesi videla aj baldachyn nad kolisku......bolo to take mile 😵 potom si ju vycackas 😉 aj tebe?no ved aj mne najskor som bola ok ak som si tu aj s tebou pisala a potom ma zacal bolet zaludok a potom som len na 3x vracala... a muz uplne vydeseny z toho ze co sa deje uz chcel startovat auto 😀 ze co sa deje 😕 no ale potom som zaspala a teraz akoby nic 😒

no baby idem od vas, malu mame u babky, robime si s mm vyprazany syr s hranolkami a ideme pozriet nejaky dobry film 😉